#Almanyada 150 dershane

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi 04:33

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta (birinin sarısı üzerine sürülmek için ayrılacak), 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 150 gr tereyağ (eritilmiş), 6-7 su bardağı un, 1 küçük paket (instant) toz maya, 2 yemek kaşığı toz şe..

Yeni görüntüler...Bursa'nın tarihi mekanı böyle küle döndü 03:30

Yeni görüntüler...Bursa'nın tarihi mekanı böyle küle döndü

Bursa'da 150 yıllık tarihe sahip dönence düğün salonu ve kafe olarak bilinen tarihi yapı alevlere teslim oldu. O anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıkarken, tarihi yapı ile birlikte bir çok kişinin anıları da küle dö..

Piknikçilerin Çöplerine Sitem -Ayıp Beya- 01:34

Piknikçilerin Çöplerine Sitem -Ayıp Beya-

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde temizlik işçileri piknik alanında topladığı 150 torba çöple Trakya usulü tepki gösterdi. Bir araya getirilen çöp torbalarıyla yazılan Ayıp Beya sitemi büyük beğeni topladı...

Çocukları pencereye kelepçeleyip, böbreklerini satmakla tehdit etti 03:08

Çocukları pencereye kelepçeleyip, böbreklerini satmakla tehdit etti

Adana’da daha önce 7 bin 150 liralık borcundan dolayı bir çifti alıkoyan şahıs, daha sonra iki çocuğunu pencere demirlerine kelepçeleyip aileye de fotoğrafını göndererek, çocukların böbreklerini satmakla tehdit etti. Ola..

Gevrek Kandil Simidi Tarifi 04:36

Gevrek Kandil Simidi Tarifi

Malzemeler: 150 g soğuk tereyağı 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak) 1/2 çay bardağı sirke 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı mahlep 1 çay kaşığı kabartma tozu 2-2,5 su bardağı un Bolca susam (çiğ veya..

Muhallebili Kemalpaşa Tatlısı Tarifi 05:48

Muhallebili Kemalpaşa Tatlısı Tarifi

1 paket Kemalpaşa tatlısı ( 150 gr ) arkasındaki pişirme miktarına göre şeker ve su Muhallebisi için 5 su bardağı süt yarım çay bardağı toz şeker ( isteğe göre biraz çoğaltılabilir ) 3 çorba kaşığı tepeleme nişasta 2..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Arabasıyla alışverişe çıkan adam- 'Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir kez olsun affedin' 03:27

Arabasıyla alışverişe çıkan adam- 'Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir ke

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde polis ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlara taviz vermedi. Markete arabasıyla çıktığı için 3 bin 150 lira para cezası kesilen vatandaş, “Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir kez olsun..

Kısıtlamada Polisin Kestiği Cezaya İptal 03:01

Kısıtlamada Polisin Kestiği Cezaya İptal

Ankara'da bir vatandaş sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etti. Polis de 3 bin 150 lira ceza kesti. Vatandaş cezanın iptali için mahkemenin kapısını çaldı. Mahkeme vatandaşı haklı buldu. İşte o kararın gerekçesi…..

Bu Tarif ve Açma Yöntemiyle Muhteşem Baklavalar Yapabilirsiniz- Havuç Dilimi Baklava 12:45

Bu Tarif ve Açma Yöntemiyle Muhteşem Baklavalar Yapabilirsiniz- Havuç

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Bu ölçüden 2 yuvarlak borcam Havuç dilimi Baklava çıkıyor isteyen hamur ve şerbet ölçüsünü yarım ölçü yaparak 1 borcam yapabilir. 4 beze ile Oklavasız Bu Kadar KOLAY BAKLAVA Hiç Gör..

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Yapılır  Çizkek 08:38

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Y

300 gramlık yulaflı bisküvi içinde ceviz veya findik karisimida olabilir 2 çorba kaşığı kadar tereyağı Chees-cake’in iç dolgusu için malzemeler 500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl..

Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi  Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çizkek) 08:15

Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çi

500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl de crème fraîche ( veya onun yerine 200 gr 1 paket labne ) 150 gr toz şeker ( 1 su bardağı ) 2 çorba kaşığı tepeleme un 1 çorba kaşığı tepele..

AHIR ÇÖKTÜ, HAYVANLAR ALTINDA KALDI 01:08

AHIR ÇÖKTÜ, HAYVANLAR ALTINDA KALDI

150 KOYUN İÇİN EKİPLER SEFERBER OLDU, OLAYDA 3 KİŞİDE YARALANDI..

Ne yaptın yoğurtçu 01:15

Ne yaptın yoğurtçu

KIRIKKALE'de yoğurt dağıtmak için karantina ihlali yapan aynı aileden 3 koronavirüs temaslısına 12 bin 150 lira ceza kesildi...

Süslü kadınlar pedal çevirdi! 02:16

Süslü kadınlar pedal çevirdi!

Kadınların görünürlüğünü sağlamak ve güvenli bisiklet sürmeye teşvik etmek amacıyla 9'uncusu düzenlenen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, 25 ülke ve 150 şehir ile eş zamanlı olarak İzmir'de yapıldı...

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri 10:22

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Beyaz krema için; -1 paket vanilyalı -3 yemek kaşığı daha mısır nişastası ( veya vanilyalı puding tozu 37 gr +1 yemek kaşığı nişasta ) -100 gr şeker (yarım su bardağından az fazla) -500 ml süt -1 adet yumurta -2 adet..

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz  Şifon Zebra Kek Tarifi 09:06

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz Şifon Zebra Kek Tarifi

Zebra kek tarifi için malzemeler 5 adet yumurtanın sarısı +1 yumurta 5 adet yumurtanın beyazı +1 fiske tuz 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (130gr ) 1 su bardağı un ( 128 gr ) Yarım çay bardağı sıvıyağ ( 60..

Evin Garajında Çıkan Yangında Otomobil Alev Topuna Döndü 03:06

Evin Garajında Çıkan Yangında Otomobil Alev Topuna Döndü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2 katlı evin zemin katındaki garajda çıkan yangında otomobil küle döndü. Yangında can kaybı yaşanmazken 150 bin TL civarında zarar olduğu belirtildi...

Et Fiyatları En Çok Adana'yı Vurdu 02:30

Et Fiyatları En Çok Adana'yı Vurdu

SÜREKLİ ARTAN ET FİYATLARI EN ÇOK DA ADANA'YI VURDU... OCAK, MANGAL DUMANININ EKSİK OLMADIĞI, GÜNDE 150 TON ET TÜKETİLEN ŞEHİRDE ESNAF DA VATANDAŞ DA FİYATLARDAN ŞİKAYETÇİ... İŞTE ADANA'DA KASAPTAN RESTORANA ET FİYATLARI..

Büyük Rus Saldırısı Başladı 02:39

Büyük Rus Saldırısı Başladı

BÜTÜN DÜNYA ELİ YÜREĞİNDE O ANI BEKLİYORDU. RUS ORDUSUNUN BEKLENEN BÜYÜK SALDIRISI İŞGALİN 55. GÜNÜNDE BAŞLADI. YAKLAŞIK 150 BİN ASKER, CEPHE HATTI BOYUNCA HAREKETE GEÇTİ. OBÜSLER, FÜZELER UKRAYNA MEVZİLERİNE YAĞMUR GİBİ..

Fırında Makarna Tarifi  Fırın Makarna Nasıl Yapılır 02:36

Fırında Makarna Tarifi Fırın Makarna Nasıl Yapılır

Makarna tarifleri arasında bir börek şeklinde yapılan fırında makarna tarifimizi videolu ve resimli olarak sizlere gösterdik ve anlattık. Fırında makarna tarifleri olsun diğer fırında yemek tarifleri olsun fırında pişiri..

Cansu Yegin Son Zamanların Favori Makyajı Yeni Çıkan Ürünlerle 07:43

Cansu Yegin Son Zamanların Favori Makyajı Yeni Çıkan Ürünlerle

Krem: Pink By Pure Beauty- Pudding Cream Lip balm: Tony Moly Cherry Mini Lip Balm (Sephora) Ten Makyajı: - Benefit porefessional matte rescue mattifying gel - Flormar kamuflaj palet - Revlon Colorstay fondöten *Benim re..

Cansu Yegin Instagram Makyajları EyelinerTakma Kirpik Nude Dudaklar & Islak Görünümlü Saç 16:28

Cansu Yegin Instagram Makyajları EyelinerTakma Kirpik Nude Dudaklar &

* KANALIMA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!:)* * BİLGİLER AŞAĞIDA* *Makyajda Kullandıklarım; - Maybelline Baby Skin Baz - Make Up Forever Step 1 Correcting Primer - Garnier BB Cream Kapatıcı - Kryolan Supracolor Kapatıcı - Revl..

Kek Tarifi  Elmalı Kek Tarifi  Cevizli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 03:29

Kek Tarifi Elmalı Kek Tarifi Cevizli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

MALZEMELER 4 adet yumurta 125 gr tereyağı 240 gr şeker (1.5 su bardağı) 150 gr un (1 su bardağı) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 limon kabuğu rendesi ÜZERİ İÇİN 4 adet elma 1 su bardağı çekilmiş ceviz 2 yemek ..

 Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer  Nasıl  Yapılır 12:34

Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer Nasıl Yapılır

Katmer için malzemeler 1 kg un ( 8 su bardağı un ) Bir tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı instant maya 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı tuz 3 su bardağı kadar su (azar azar ilave ediyoruz ) Ara katlar i..

Muzlu Piramit Pasta Tarifi  Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır - Tatlı Tarifleri 05:21

Muzlu Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır - Tatlı Tari

MALZEMELER 2 paket pötibör büsküvi 1 paket kremşanti 150 ml süt 2 adet muz Yarım kahve fincanı tereyağı 50 gr. Fındık 2 yemek kaşığı pudra şekeri 100 gr. Çikolata YAPILIŞI Derin bir kaba büsküviler küçük kırılır. Baş..

Sucuklu Pizza Tarifi 06:53

Sucuklu Pizza Tarifi

Hamuru için: 1 Bardak Tam Buğdat Unu 5 Gram Maya (Yarım Paket) 1 Tatlı Kaşığı Toz Şeker 1 Çay Kaşığı Tuz Yarım Bardak Ilık Su Üstü için: 100 gram sucuk 1 Orta boy kuru soğan 1 Orta boy domates 10 Halka Jalapeno 200 gram..

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası 10:36

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı su-süt karışımı 2 yemek kaşığı sirke yaklaşık 5 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: iki üç su bardağı kada..

Rulo Mantı ve Kasnak Mantı Tarifi 06:30

Rulo Mantı ve Kasnak Mantı Tarifi

4 su bardağı un 2 adet yumurta 2 çay kaşı tuz 1,5 çay bardağı su 1,5 tatlı kaşığı tuz İç harcı için 150 gr kıyma 1 çay kaşıgı tuz bir adet kuru soğan Yarım çay kaşığı kekik bir fiske karabiber bir fiske pulbiber Sosu ..