#Almanyada gördü

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Arda Turan ve Burak Yılmaz'dan Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Düeti 00:22

Arda Turan ve Burak Yılmaz'dan Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Düeti

Üç maç aradan sonra milli takıma çağrılan isimlerden olan Arda Turan ve Burak Yılmaz'ın birlikte yaptığı düet sosyal medyada olay oldu. Kosova maçıyla birlikte Milli Takım'a dönen Arda Turan ve Burak Yılmaz, Barış Manço'..

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Can Yeleği Projesi′ne ilgi büyük 00:59

Can Yeleği Projesi′ne ilgi büyük

20'ye yakın sivil toplum kuruluşunun mülteci sorununa dikkat çekmek için hayata geçirdiği Can Yeleği Projesi yoğun ilgi gördü..

Pandanın Kardan Adamla Eğlenceli Anları Gülümsetiyor 02:50

Pandanın Kardan Adamla Eğlenceli Anları Gülümsetiyor

Toronto Hayvanat Bahçesi'nde yaşayan pandanın kardan adamla oyun oynamaya çalışırken çekilen görüntüleri izleyenleri gülümsetti. Pandanın kardan adamın üstüne çıkması, üstünden taklalar atarak yere düşmesi neşeli anlara ..

  • Cowboy tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Görenler Şok Oldu 00:54

Görenler Şok Oldu

Deniz aslanı dinlenmek için öyle bir yer seçti ki görenler şok oldu. Görüntüler ABD’nin başkenti Washington’dan. Kentin Freeland bölgesinde bir alışveriş merkezinin otoparkına aracını çeken kadın, geri döndüğünde otomob..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Dev Yılanla Korkunç Şov 01:00

Dev Yılanla Korkunç Şov

Önce yıkadı, ardından da adeta bir bebeği seviyormuş gibi sevdi, öptü... Genç kadının yılanla yaptığı tüyler ürpertici şovun görüntüleri sosyal medyada yoğun ilgi gördü...

Dansı İle Düğünün Yıldızı Olan Kırmızılı Hatun 03:13

Dansı İle Düğünün Yıldızı Olan Kırmızılı Hatun

Güzel bir roman düğünü serisine başladık çok şükür ilgi gördü ve layıkıyla devam edelim diyoruz. Yeni düğünümüzde kırmızı elbisesiyle göz dolduran çıtı pıtı hanım ablamızın diğer davetlilerle girdiği roman oyunu düellosu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Harranlı Kadın Girişimcinin Keçe Ürünleri Yurt Dışından İlgi Görüyor 01:53

Harranlı Kadın Girişimcinin Keçe Ürünleri Yurt Dışından İlgi Görüyor

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde kredi desteğiyle keçecilik yapımına başlayan kadın girişimci Handan Ünlü, kısa sürede yurt içinde olduğu kadar yurt dışından da sipariş almaya başladı...

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama 01:05

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanl

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama ABD'li bir subayın, koordinasyon amacıyla, Genelkurmay Karargahı'nda değil, ABD'nin Türkiye'de bulunan Savunma Koordinasyon Merkezi 'ODC' veya An..

Soğuk Havada 38 Derecelik Suyu Tercih Ettiler 01:45

Soğuk Havada 38 Derecelik Suyu Tercih Ettiler

Denizli, başta UNESCO Dünya Miras Listesindeki Pamukkale'si ve diğer termal kaynaklarıyla sömestirde sıcak tatil isteyenlerden yoğun ilgi gördü...

Bu Da Develerin Güzellik Yarışması 00:57

Bu Da Develerin Güzellik Yarışması

İlçede deve güreşleri öncesi develerin sahipleri havutları giydirip süsleyerek yürüdü. 18 devenin yer aldığı kortej, Biga Belediyesi önünde son buldu. Yürüyüş, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Yürüyüşün ardından..

70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti 01:58

70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti

er hafta Türkiye'yi Seyahatname programıyla karış karış gezen Kerim UIak'ın bu haftaki durağı Kilis oldu. Kilis'te 70'inden sonra Kuran-ı Kerim öğrenen köyün yaşlı kadınlarını da ziyaret etti. Ulak, Kilis'i gezdi, gördü ..

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar 02:36

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldı

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar Bahçelievler’de kendilerine polis süsü veren şüpheli şahıslar Suriyeli bir ailenin oturduğu evden iddiaya göre 5 kilo altını alarak kayıplara ka..

Candan Erçetin - Söz Vermiştin Bana 04:08

Candan Erçetin - Söz Vermiştin Bana

Söz vermiştin bana Yanıbaşımda yaşlanmaya Söz vermiştik bu dünyaya Ne olursak olsaydık Kaç yıl geçti bak hala Son bakışın miras bana Saklı duruyor ne fayda Bıraksaydın solsaydık Hangi bahane avutur bilmem Hangi günahın..

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu 00:32

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu Gaziantep'te yaklaşık 300 polisin katıldığı dev bir terör operasyonu düzenlendi. Zırhlı araçların da destek verdiği eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı..

Bursalı Mobilyacının Nusret'e Nispet Klibi 03:33

Bursalı Mobilyacının Nusret'e Nispet Klibi

BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde 30 yıldan bu yana sandalye üreten firma ortaklarından Ali Karaca’nın, fenomen haline gelen restoran işletmecisi Nusret’in et pişirme ve tuz atma yönteminden esinlenerek, aşçısının rol aldığı k..

  • PITIRCIK tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnşaat işçisinden Nusret Taklidi 00:21

İnşaat işçisinden Nusret Taklidi

Bir inşaat işçisinin inşaatta, ünlü Nusret Gökçe'nin taklidini yapması sosyal medyada büyük ilgi gördü...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çekim İçin Ölümü Göze Aldı 00:33

Çekim İçin Ölümü Göze Aldı

Fotoğraf çekimi için Dubai'ye giden Rus model Viktoria Odintsova, gökdelenin tepesine çıkarak hiçbir güvenlik önlemi almadan yaptığı riskli çekimle sosyal medyada tepki gördü...

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Sahaya Girip Defansına Yardım Eden Teknik Direktör 01:53

Sahaya Girip Defansına Yardım Eden Teknik Direktör

Meksika Kapanış Ligi'nde bu hafta oynanan Guadalajara Chivas - Club America maçında bu kadarı da pes dedirtecek türden bir olaya şahit olundu. 75. dakikada maçı 1-0 yenik sürdüren Club America'nın 65 yaşındaki arjantinli..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güreşen Develeri 20 Kişi Zor Ayırdı 01:10

Güreşen Develeri 20 Kişi Zor Ayırdı

Balıkesir'in Havran ilçesinde Havran Belediyesi tarafından düzenlenen deve güreşleri büyük ilgi gördü. Çekişmeli geçen güreşler sonrasında hakemlerin kararı ile güreşlerine son verilen develeri ayırmak zor oldu. Halatlar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.244 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Newyork Moda Haftasında Bir İlk-Türk Modacı Hakan Akkaya 12:30

Newyork Moda Haftasında Bir İlk-Türk Modacı Hakan Akkaya

Türk moda tarihinde bir ilke imza atan Hakan Akkaya Newyork moda haftasındaki performansı günlerdir konuşuldu.En çok da Çağla Şikel'le dudaktan öpüşmesi dikkatleri üzerine ekti...

  • ANKA tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var 01:10

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var

Güney Amerika ülkelerinden Meksika, Noel kutlamaları öncesi yasa boğuldu. Başkent Mexico City’ye 30 kilometre mesafede bulunan bir havai fişek mağazasında bilinmeyen bir nedenle patlama yaşandı. Olayda en az 29 kişi ha..

Nusr-Et Sevinci Yapan Bekamenga'nın Sarı Kart Görmesi 00:53

Nusr-Et Sevinci Yapan Bekamenga'nın Sarı Kart Görmesi

TFF 1. Ligi'nde Balıkesirspor Sivasspor'a maçı ilginç anlara sahne oldu. Maçta gol atan Balıkesirsporlu Christian Bekamenga sevincini son zamanların fenomeni haline gelen Nusret tarzı tuzlama hareketini yaparak gösterdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 8 yıl önce