#Almanya’nın havai fişekli magandaları

Bir Kadehten Ne Çıkar 00:34

Bir Kadehten Ne Çıkar

Evlat Uğruna başrollerinde Selda Alkor ve Ekrem Bora'nın yer aldığı 1967 yapımı Türk filmidir. Küçük bir kentte yaşayan Oya (Selda Alkor) babasının ölümü üzerine iş bulmak umuduyla İstanbul'a gelir. Raslantı eseri tan..

Parada Pulda Gözüm Yok  Ben Seni İstiyorum 01:27

Parada Pulda Gözüm Yok Ben Seni İstiyorum

Evlat Uğruna başrollerinde Selda Alkor ve Ekrem Bora'nın yer aldığı 1967 yapımı Türk filmidir. Küçük bir kentte yaşayan Oya (Selda Alkor) babasının ölümü üzerine iş bulmak umuduyla İstanbul'a gelir. Raslantı eseri tan..

Müsadenle Seni Öpebilir Miyim 01:05

Müsadenle Seni Öpebilir Miyim

Evlat Uğruna başrollerinde Selda Alkor ve Ekrem Bora'nın yer aldığı 1967 yapımı Türk filmidir. Küçük bir kentte yaşayan Oya (Selda Alkor) babasının ölümü üzerine iş bulmak umuduyla İstanbul'a gelir. Raslantı eseri tan..

Elm Sokağında Kabus 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:31:11

Elm Sokağında Kabus 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Boşanmış bir aileye, dedikoducu arkadaşlara, kendisinin verebileceğinden oldukça fazlasını isteyen erkek arkadaşa sahip olan Nancy Thompson’ın (Heather Langenkamp) ile kirli, kahverengi şapkası, kırmızı, yeşil k..

Söz | 77.Bölüm 2:16:35

Söz | 77.Bölüm

Yavuz’a(Tolga Sarıtaş) yardım eden Derya’nın(Deniz Baysal) başı beladadır. Mesleğinden atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Derya için bu olay zor günlerin başlangıcı olacaktır.nMelisa’nın Cahit tarafından tutsak edil..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti 04:12

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. 2. yarının büyük heyecana sahne olduğu karşılaşmada goller Burak ve Josef'ten geldi. TRABZON'DA 4 DEĞİŞİKLİK Trabzonspor'da geçen hafta Atiker..

  • OFSAYT tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜYOR! 08:05

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜY

200 km menzilden düşmanı imha edecek tcg anadolunun ana silahı Müthiş yerli füzede sona gelindi. Atıldıkltan sonra deniz yüzeyine inanılmaz yakın uçarak radarlarda görülmeyen ve düşman savaş gemilerini tek atışta ortadan..

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

Sedat Peker - Avrupa'yı Gezi'den Beter Edeceğiz❤ 03:09

Sedat Peker - Avrupa'yı Gezi'den Beter Edeceğiz❤

Almanya'nın AKP'ye engel kararlarıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Peker, Hayata korkusuzca bakanlar ölümden de korkmazlar öğretisiyle yetişen neslimizin Avrupa'nın her noktasında Gezi olaylarından çok daha ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatih Portakal'dan Bir Skandal Daha! Hollanda Değil Türkiye Suçlu! 11:10

Fatih Portakal'dan Bir Skandal Daha! Hollanda Değil Türkiye Suçlu!

Son günlerde özellikle Almanya'nın ve Hollanda'nın antidemokratik tutumlarından dolayı yaşanan bu gelişmelerin tek suçlusu Türkiye diyerek skandal bir açıklamaya daha imza attı...

  • ANKA tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: Saarland Seçimlerinde Merkel'in Partisi Zirvede 00:52

DÜNYA HABERLERİ: Saarland Seçimlerinde Merkel'in Partisi Zirvede

Almanya'nın en küçük eyaletlerinden Saarland'da yapılan seçimlerde Angela Merkel'in partisi zirvede yer aldı. Sandık çıkışı anket sonuçlarına göre eyaletin Hristiyan Demokrat Birlik partili (CDU) Başbakanı Annegret Kra..

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 3.Bölüm 25:30

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 3.Bölüm

Taylan Çamdoruk'un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; 1. Dünya Savaşı'nın başlaması, Almanya'nın Osmanlı Devleti'ni savaşa çekme planları, Mustafa Kemal Atatürk'ün Çanakkale Cephesi'nde ve diğer cephelerdeki gö..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzay Çöplerine Çare Aranıyor 01:15

Uzay Çöplerine Çare Aranıyor

Almanya’nın Darmstadt kentinde başlayan Avrupa Uzay Ajansı’nın (ESA) dört günlük uluslararası konferansında uzay çöplerine çare aranıyor. Dünya yörüngesindeki büyük bir hızda dönen çöpler yeryüzünü, uyduları, astronotlar..

  • Umut Tv tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dua Eden Robot Yapılması 00:51

Dua Eden Robot Yapılması

Almanya’nın Wittenberg kentindeki Protestan kilisesinde BLessU-2 isimli papaz robot icat edildi. Haber Ajansı RİA Novosti’nin haberine göre, bir papazın yaptığı tüm görevleri uygulayan Rahip Robot kiliseye gelenlerle kon..

  • JET TV tarafından
  • 1.306 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Şimşek Davos Zirvesinde Açıklama Yaptı 00:54

Mehmet Şimşek Davos Zirvesinde Açıklama Yaptı

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek Avrupa Birliği ile ilişkilerde en kötünün geride kaldığını söyledi ''Kısa vadede Avrupa'nın rasyonel davranmadığını düşünüyorum. Avrupa Komisyonu oy birliğiyle Gümrük..

Cehennemden Selfie Türkçe Altyazılı Fragman 01:36

Cehennemden Selfie Türkçe Altyazılı Fragman

Almanya’da vlogger olan Julia, kuzeni Hannah’ın ziyaret etmek için Amerika’ya gider. Julia’nın gelişin ardından Hannah onda garip bir şeyler fark eder ve hasta olduğunu düşünür. Hannah’ın bu düşüncesi kısa süre sonra doğ..

Zidanedan Altay Bayındır Ve Ferdi Kadıoğlu Sözleri 05:44

Zidanedan Altay Bayındır Ve Ferdi Kadıoğlu Sözleri

Almanya'nın köklü takımlarından Bayern Münih'in stadı Allianz Arena'da düzenlenen organizasyondaki ilk maçında ev sahibi ekibe 6-1 kaybeden sarı-lacivertli takım, İspanya'nın Real Madrid takımıyla üçüncülük maçına çıktı...

  • BETA tarafından
  • 274 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yeşil Doğan Golden Eniği 02:00

Yeşil Doğan Golden Eniği

Almanya'nın Wermelskirchen kentinde, köpek yetiştiricisi Joanna Justice'in Melody adlı dişi goldeni'nin doğurduğu dokuz enikten birisi nane yeşili renginde dünyaya gelmiş. Adını da rengine uygun olarak Mojito koymuşlar..

  • JET TV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
NATO Toplantısında ABD ve Türkiye Birbirlerini Suçladı 02:23

NATO Toplantısında ABD ve Türkiye Birbirlerini Suçladı

Belçika'nın başkenti Brüksel'de NATO dışişleri bakanları toplandı. Toplantıda ABD ve Türkiye birbirini suçladı. Öte yandan NATO'nun yeni reform planı ilan edildi. Türkiye'nin hoşuna gitmeyecek maddelere yer verildi. Fran..

Türk Armin'den Uğur Şahin'e övgü 01:32

Türk Armin'den Uğur Şahin'e övgü

GELİŞTİRDİKLERİ KORONAVİRÜS AŞISI İLE TÜRKİYE'NİN GURURU, TÜM DÜNYANIN DA UMUDU OLDU ONLAR. TÜRK BİLİM İNSANLARI PROFESÖR DOKTOR UĞUR ŞAHİN VE ÖZLEM TÜRECİ'DEN SÖZ EDİYORUZ. MERKEL'İN VELİAHTI, DEMOKRAT BİRLİK PARTİSİ'N..

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı 01:11

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı Almanya'da Ekonomi Uzmanları Konseyi, Başbakan Angela Merkel'i, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden çıkmasını engellemesi konusunda uyardı. Hazırladıkları raporu Merke..

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

Avusturya'da yılbaşında yaşanan cinsel taciz vakalarına soruşturma 00:58

Avusturya'da yılbaşında yaşanan cinsel taciz vakalarına soruşturma

Avusturya’nın Innsbruck kentinde yılbaşı kutlamaları sırasında yaşanan cinsel taciz vakalarının ardından polis soruşturma başlattı. Soruşturma için özel bir birim kuruldu. Avusturya polisi saldırganların 5-6 kişi olduğu..

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü 01:05

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü

Kudüs’te bir kamyon kentin en işlek caddelerinden Armon Hanatziv’de çoğunlukla askerlerin olduğu kalabalığın arasına daldı. Polisin terör saldırısı olarak değerlendirdiği olayda, 3’ü kadın biri erkek olmak üzere en az 4 ..

Fetih 1453 Full Hd İzle 2:35:59

Fetih 1453 Full Hd İzle

Babası II. Murat'ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan II. Mehmet'in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu'nun son toprağı olan Konstantinapolis'i Osmanlı Devleti'ne katmaktır. Bu uğ..

  • Tv Series tarafından
  • 37.643 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı 00:55

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı

Edirne'de jandarma tarafından durdurulan ve Hollanda firmasına ait faturalarda kağıt yüklü olduğu beyan edilen bir tırın dorsesinde 9 milyon TL değerinde eroin yapımında kullanılan asit anhidrit ele geçirildi. Tırda ayrı..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi 01:15

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi

Trump yönetiminin 2018 bütçe tasarısında, çevre koruma, bilim ve araştırma harcamalarını kesmek istemesi, başkent Washington başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında protesto edildi. Dünya Günü'nde gerçekleşen göster..

Hayat Şarkısı 53.Bölüm - Süper İkili Ayrılıyormu 04:48

Hayat Şarkısı 53.Bölüm - Süper İkili Ayrılıyormu

İlk tanıştıkları andan itibaren birbirlerinin ortağı ve en yakın arkadaşları olan Hülya ile Mahir, yol ayrımına gelirler. Büyük ortaklık bitecek mi? Kerim'in kendisini terk ettikten sonra Almanya'ya gitmesiyle, Hülya'da ..

  • ANKA tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce