#Almanya’nın havai fişekli magandaları

Albert Einstein Kimdir? 01:17

Albert Einstein Kimdir?

Alman İmparatorluğu'nun Ulm kentinde dünyaya gelen Einstein, yaşamının ilk yıllarını Münih'te geçirdi. Lise eğitimini ve yüksek eğitimini İsviçre'de tamamladı; fakat bir üniversitede iş bulmada yaşadığı zorluklar nedeniy..

Mustafa Ceceli Nikah Öncesi Kocaeli’nde Coşturdu 04:01

Mustafa Ceceli Nikah Öncesi Kocaeli’nde Coşturdu

Altın Kiraz Festivali’nin ikinci gününde sahne alan Mustafa Ceceli, binlerce hayranını coşturdu. Havai fişeklerin altında, nikah öncesi konserini veren Ceceli’nin neşeli hali dikkat çekti...

  • ANKA tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Rafet El Roman Bartın'ı Salladı 03:51

Rafet El Roman Bartın'ı Salladı

Bartın'da düzenlenen 'Kum Zambağı Festivali'nin final gecesine Rafet El Roman damga vurdu. Bartın'da düzenlenen 'Kum Zambağı Festivali'nin finalinde ünlü sanatçı Rafet El Roman sahne aldı. Yaklaşık 15 bin kişi şarkıcıya..

  • ANKA tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DUA LIPA KONSERİ OLAYLI BİTTİ! 03:07

DUA LIPA KONSERİ OLAYLI BİTTİ!

Kanada'nın Toronto kentinde dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'nın konser verdiği salonda havai fişek patlatılması sonucu 3 kişi yaralandı...

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı 01:26

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı Farklı illerde bombalı, molotoflu saldırı ve silahlı yaralama olaylarına karıştığı tespit edilen terör örgütü TİKKO üyesi 3 kişi, Şanlıurfa’da yakalandı. İl Jandar..

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı 02:19

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen Trump karşıtı protestolarda 185 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. ABD'de salı günü gerçekleştirilen başkanlık se..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı 03:43

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı

Rize’de inşaatı devam eden çay çarşısının camları takılmaya başlayınca dünyanın en büyük çay bardağı da kendini göstermeye başladı. Rize’nin sembolü çaydan yola çıkılarak tasarlanan devasa projede sona yaklaşılıyor. Kar..

Ahmet Parlak Ve Ebru Gündeş- iSYAN -O Ses TÜRKİYE 15:02

Ahmet Parlak Ve Ebru Gündeş- iSYAN -O Ses TÜRKİYE

Gökhan, İsyan'ın internete düşen versiyonunu herkese izletti! 24 Kasım O Ses Türkiye meyhanede isyan şarkısıyla Ahmet Parlak büyüledi! O Ses Türkiye'nin 24 Kasım gecesi programında jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz Almanya'..

  • PengoTV tarafından
  • 3.469 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor 01:13

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor elçika ve Alman mahkemelerinin PKK'lı teröristleri serbest bırakmasının ardındaki hesap ortaya çıktı. Buna göre, Avrupa Adalet Divanı, PKK'yı terör örgütü listes..

Devlerin Kapışmasında Gol Şov 02:36

Devlerin Kapışmasında Gol Şov

Avrupa'nın önemli futbol takımlarının mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2017 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Tottenham, Paris Saint-Germain'i (PSG) 4-2 mağlup etti. Bu yıl 5. kez düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor 03:22

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor

Konu: Monument to the violinist , Hollanda Amsterdam'da belediyenin ve konser salonunun bulunduğu yer olan Stopera'da, kemancının heykelini yapmak için mermer zemin kırıldı. Bu eserin yaratıcısı gerçekten de sınırları ..

  • JET TV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alman Polisini Doğduğuna Pişman Etti 00:42

Alman Polisini Doğduğuna Pişman Etti

Alman Polisini Doğduğuna Pişman Etti Almanya'da müslüman bir kadın yolcu ile polis arasında yaşanan kavga sırasında, polis müslüman kadına elektroşok verince, kadının kocası olaya müdahale etti. Yaşanan kavga kameralara..

Suriyeli Mülteciler Alman Ekonomisini Nasıl Etkileyecek 08:13

Suriyeli Mülteciler Alman Ekonomisini Nasıl Etkileyecek

Umutsuzca sınırları ve denizleri aşarak başka ülkelere göç eden yorgun mültecilerden nasıl birer ekonomik değer yaratılır? Örneğin onlara güvenli bölge vaat eden Almanya? Real Economy programında detaylı bir şekilde ele ..

  • Cowboy tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Can Dündar'ın Yalanı Ortaya Çıktı! 01:23

Can Dündar'ın Yalanı Ortaya Çıktı!

Can Dündar'ın Yalanı Ortaya Çıktı! Kaçtığı Almanya’da “dünyanın en büyük gazeteci hapishanesinden geliyorum” diyen Can Dündar’ı gerçekler yalanlıyor. Dündar’ın gazeteci dediği isimlerin tümü ya terörist, ya da katil..

Dün mülteci, bugün işletmeci 04:55

Dün mülteci, bugün işletmeci

Almanya‘daki birçok mülteci iş sahibi olmak istiyor ama çoğu bunu şu ana kadar başarabilmiş değil. Kendi catering şirketini kuran ve işi büyütmeyi uman Suriyeli aile ise iyi bir örnek teşkil ediyor...

Basamaklardan İnen Kadının Sırtına Tekme Atmak 00:24

Basamaklardan İnen Kadının Sırtına Tekme Atmak

Almanya'da, metroya inen bir kadının sırtına var gücüyle tekme atarak, onun 15 basamak aşağı uçmasına sebep olan bir şahsın eylemidir. Kadının mülteci olduğu bildirilmiştir...

  • Cowboy tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ İslam ile Terör Bir Araya Gelemez 01:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ İslam ile Terör Bir Araya Gelemez

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel'le yaptığı ortak açıklamada İslamist terör ifadesi biz Müslümanları ciddi manada üzmektedir. Böyle bir ifade kullanılamaz, doğru değildir. Çünkü İslam ile terör bir araya ..

Karanlıkta çalışanlar 01:27

Karanlıkta çalışanlar

İş bulmanın giderek zorlaştığı birçok Avrupa ülkesinde geçici işlerde çalışmak oldukça yaygın. Kayıt dışı emek birçok ülkede gündelik yaşamın bir parçası haline gelmiş durumda. Peki Almanya'da durum nasıl?..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köln’de ′′Rosenmontag’’ coşkusu 00:54

Köln’de ′′Rosenmontag’’ coşkusu

Almanya’da karnaval coşkusu devam ediyor. Köln’de karnavalın en önemli günü sayılan Rosenmontag (Güller Pazartesisi) renkli görüntülere sahne oldu...

  • Umut Tv tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Bakan Çavuşoğlu Avrupa'daki Vatandaşlarımızla Buluşacağız 01:10

Bakan Çavuşoğlu Avrupa'daki Vatandaşlarımızla Buluşacağız

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Hollanda ve Almanya'da referandum etkinliklerine izin verilmemesine ilişkin, Gideceğiz Avrupa'daki vatandaşlarımızla da buluşacağız. dedi...

Berlinli Türkler Deniz Yücel konusunda temkinli 01:53

Berlinli Türkler Deniz Yücel konusunda temkinli

Almanya Başbakanı Angela Merkel, tutuklu bulunan Die Welt gazetesinin Türkiye muhabiri Deniz Yücel’in serbest bırakılmasını talep etti. Ancak mikrofon uzattığımız Berlinli Türkler, konu hakkında ya susmayı ya da ihtiyatl..

  • Umut Tv tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AB Bakanı  Çelik  Sistematik Bir Engelleme Söz Konusudur 01:42

AB Bakanı Çelik Sistematik Bir Engelleme Söz Konusudur

AB Bakanı ve Başmüzakereci Çelik, Türk bakanların Almanya'da yapacağı toplantıların engellenmesinden hükümetin sorumlu olduğunu belirterek, Sistematik bir engelleme söz konusudur. dedi...