#Almasan ne yazar

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Gerilim Oyuncular: Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez ve Marisa Tomei Yönetmen: Gerard McMurray Yazar: James DeMonaco Yapımcılar: Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, Sébastie..

Şıpsevdi 1963 Türk Film İzle 1:23:23

Şıpsevdi 1963 Türk Film İzle

Konusu : Film, çocuk hikâyeleri yazan bir adamın yaşadığı aşk hikâyesini anlatır. Suat babasının mecmuasında çocuk hikâyeleri yazar. Yazacağı son hikâye için de bir müsabaka düzenlenir. Yarışmayı kazanan kişi Suat’ın so..

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2 00:26

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2

Sürükleyici bir psikolojik gerilim olan Nightflyers, popüler yazar George R.R. Martin'in kısa romanından uyarlandı. Bilim insanlarından ve kâşiflerden oluşan mürettebat, tarihin en gelişmiş gemisiyle bir yolculuğa çıkar...

Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman 01:53

Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman

Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn, dolandırıcı bir adam olan Gürbüz’ün bir mafya babası ile ters düştükten sonra başına gelenleri konu ediyor. İstanbul'un Balat ilçesinde yaşayan Gürbüz üç kâğıtçı ve dolandırıcılığı ile..

Kapora gönderdi, dolandırıldı! 02:11

Kapora gönderdi, dolandırıldı!

YAZAR ENGİN AVCI, İSTANBUL MALTEPE’DE BİR GALERİDEN ARAÇ ALDI… BİR SÜRE SONRA, AYNI GALERİDEN BİR ARAÇ DAHA ALMAK İSTEDİ... İDDİASINA GÖRE DOLANDIRILDI... KAPORA İÇİN GÖNDERDİĞİ 160 BİN LİRASI, BUHAR OLDU.....

Küresel çetenin tek dünya planı! 22:11

Küresel çetenin tek dünya planı!

Her Açıdan'ın youtube kanalına konuk olan araştırmacı yazar Eray Hacıosmanoğlu, yaptığı açıklama #Kıtlık #Kuraklık #ErayHacıosmanoğlu Her Açıdan YouTube Kanalına Abone Olmak İçin: http://bit.ly/heracidan Her Açıdan | ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İnsanlığın uyanışı 33:58

İnsanlığın uyanışı

Ashabı Kehf’in sırrı.. İnsanlığın uyanışında İstanbul’un önemi.. Küresel şirketlerin hedefi çocuklarımız… Paranormal olaylar artacak mı?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım 04:24

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım Dinle Kainatın Aynasıyım şarkı sözleri ile Kainatın aynasıyım Madem ki ben bir insanım Hakkın varlık deryasıyım Madem ki ben bir insanım İnsan hakta hak insanda Arıyorsan bak insanda H..

Black Water Türkçe Altyazılı İzle 1:44:39

Black Water Türkçe Altyazılı İzle

Black Water Filminde Başrolde Jean Claude Van Damme! 2018 yılında ekranlardan full hd film ses ile görüntü kalitesinde izleme imkânı bulacağınız Black Water filmi Pasha Patriki’nin yönettiği ve başrollerini Jean Claude V..

Emrah Değirmenci - Sen İçimde 03:18

Emrah Değirmenci - Sen İçimde

Emrah Değirmenci - Sen İçimde Dinle Sen İçimde şarkı sözleri ile Tutkunum sana Hiçbirşeyin önemi yok senden başka Aşk ateşiyle yanıyor bedenim Okadar güzel İçinden sadece seni seçtim Şimdi yansada ruhum bedenim ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk 01:00

Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk

Güney Güneyan'ın ilk araştırma kitabı olan Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk Kutlu Yayınevi etiketi ile çok yakında raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Bu eser için, başta Amerika'da olmak üzere birçok..

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz 03:13

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz

Ne Demek Olmaz şarkı sözleri ile Saygın yoksa geçmişe gelecek olmaz abicim Egon sayılmaz hiç bir yerde çünkü sende fanisin Yazılsın her yere çünkü sende ona tabisin Ve dünya bizi böyle yaptı bölüşüldü varisin Yazar mı b..

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin 04:30

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin

1.KISIM Ben kirlerden uzak durmak istesem de toz yükselir, yutarım. Kararmış bulutları üzerime üzerime doğru alçalır,kaçarım uzağa. Geçmişim için ötenazi izni verdim doktora (Yap! Yap! Yap!) Son nefeste gözü açılır ve öf..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cambaz - Bacardi 03:11

Cambaz - Bacardi

Bacardi şarkı sözleri ile Hadi vurmaya başla saldır bana saldır Beni yerden yere vurmaya başla Gücünüz yetecekmi'ki buna Bilemediler gelemediler Mermilerimi hesap edemediler Zifiri karanlık sokakların içinden Korkdu..

1001(Binbir) Gece Masalları 4 - Üç İhtiyar 08:59

1001(Binbir) Gece Masalları 4 - Üç İhtiyar

Binbir Gece Masalları, Arap edebiyatı'nın en güzel eserlerindendir. Gerek eskiliği ve gerekse anonim oluşu, bu masalların hızla yayılmasına yol açmıştır. Hatta çok sonraları Binbir Gündüz Masalları adında başka bir ser..

  • ÇocukTV tarafından
  • 362 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

1001(Binbir) Gece Masalları Giriş 17:16

1001(Binbir) Gece Masalları Giriş

Binbir Gece Masalları, Arap edebiyatı'nın en güzel eserlerindendir. Gerek eskiliği ve gerekse anonim oluşu, bu masalların hızla yayılmasına yol açmıştır. Hatta çok sonraları Binbir Gündüz Masalları adında başka bir ser..

  • ÇocukTV tarafından
  • 228 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha 03:13

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha

Sultan Abdulhamid Han’ın Yıldız Sarayına özel olarak getirttiği Kağıthane Ayazması gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. 1976 yılına kadar Kağıthane’den çıkarılan 3 farklı noktadaki ayazma o dönemki yapılaşmayla günümüze 1 ta..

Senden Vazgeçmem (Müslüm Gürses) Official Audio #sendenvazgecmem #müslümgürses - Esen Müzik 05:20

Senden Vazgeçmem (Müslüm Gürses) Official Audio #sendenvazgecmem #müsl

Senden Vazgeçmem © 1994 ESEN MÜZİKnnAlbümü iTunes'dan satın almak için:nhttp://bit.ly/senden-vazgecmemnnAlbüm CD'sini satın almak için:nhttp://bit.ly/sendenvazgecmemnn--nnSENDEN VAZGEÇMEM (MÜSLÜM GÜRSES)nnUmurumda değil..

Anonim - Mesaj 02:24

Anonim - Mesaj

Mesaj şarkı sözleri ile Güneşim soldu kara cadı büyü bozdu Düşman bir zaman dosttu,hikayelerim tozlu Sıkışıp Kaldım aralarda Sevgiler masalarda ya masallarda belkide karma Bir gözüm resminde diğeri ise ayda Yok bi fayd..

Berat - Alev Alev 02:53

Berat - Alev Alev

Alev Alev şarkı sözleri ile Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Al hepsi senin olsun Ben sana sığınman Bu şehire sığmam Taşar gönlüm yak Mis..

YAPACAKLAR! İnsanı öldürüp sonra da diriltecekler! Tohumu ve nesli koruma görevi insana yüklenmiştir 34:24

YAPACAKLAR! İnsanı öldürüp sonra da diriltecekler! Tohumu ve nesli kor

#emelozugur #fatihçıtlak #allah #kainat #ölüm #anarahmi #hücre #melek #hzadem ???? İnsanı öldürecekler sonra geri diriltecekler‼️ ???? Son insan öldüğünde Allah paydos edecek‼️ Tüm kainat kapanacak‼️ ????Ana rahminde b..

  • STUDIO AS tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 2 yıl önce
THE ECONOMIST AÇIKLADI! BÜTÜN DÜNYANIN GÖZÜ EGE'DE! SAVAŞ & KARA KIŞ | Atabey Hüseyin Hakkı Kahveci 1:21:15

THE ECONOMIST AÇIKLADI! BÜTÜN DÜNYANIN GÖZÜ EGE'DE! SAVAŞ & KARA KIŞ |

The Economist Açıkladı! Bütün Dünyanın Gözü Ege'de, Kara Kış ve Savaş Kapıda! Rusya, Türkiye'yi gaz ile tehdit ediyor! Atabey Hüseyin Hakkı Kahveci'den beklenen ve özlenen Ufuk Ötesi programında şok etkisi yaratacak açı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kasırga Öncesi Sessizlik! 1:38:20

Kasırga Öncesi Sessizlik!

Hamza Yardımcıoğlu, Cem Özüak ve Ferit Atay gündemdeki önemli gelişmeleri ve olayların perde arkasını yorumluyor. https://www.hamzayardimcioglu.com Kitaplar: https://www.kitapyurdu.com/yazar/hamza-yardimcioglu/34675.h..

  • STUDIO AS tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 2 yıl önce
30 YILIN EN KRİTİK SORUNU! GIDA ARTIK MİLLİ GÜVENLİK MESELESİ! HEDEF ERKEK NÜFUSU! 1:13:39

30 YILIN EN KRİTİK SORUNU! GIDA ARTIK MİLLİ GÜVENLİK MESELESİ! HEDEF E

03:27 Yağmur suyunu bile biriktirin 09:56 30 yılın en önemli sorunu! 23:03 Erkek nüfusunu hedef alıyorlar 31:12 Diyetlerin çoğu palavra 36:51 Paramız olsa bile gıda bulamayacağız 45:21 Devletin acilen tedbir alm..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 8 ay önce
1.BÖLÜM Adnan Oktar Epstein zihniyetinin Ajanıydı!  Doların İpini Çekecekler! 34:18

1.BÖLÜM Adnan Oktar Epstein zihniyetinin Ajanıydı! Doların İpini Çeke

1:42 ???? Epstein adası her yerde! Türkiyedeki uzantısı da biliniyor! 4:40 ???? Uğur mumcu Narko terörü gördüğü ve yazdığı için öldürüldü! 5:52 ???? Fehriye Erdal süikasti, Susurluk kazası, 15 Temmuz… Hiçbirini anlatılan..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 7 ay önce