#Almasan ne yazar

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Pansiyon Benzetmesi Gerginliğe Neden Oldu 02:16

Pansiyon Benzetmesi Gerginliğe Neden Oldu

Gelin Evi'nin 512. bölümünde, 10 aylık evli, 27 yaşında, ev hanımı Seda Yazar’ın evine konuk olundu. Ceren Hanım'ın Seda Hanım'ın yatak odası için yaptığı pansiyon benzetmesi Gelin Evi'nde polemik yarattı...

  • BETA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Preview- Get Ready For The Rowdy Demolition Derby - Season 12 Ep. 9 - BONES 00:30

Preview- Get Ready For The Rowdy Demolition Derby - Season 12 Ep. 9 -

BONES, 12. sezonuna girerken, Washington, DC'deki Jeffersonian Enstitüsü'nde çalışan ve son derece yetenekli bir adli antropolog olan Dr. TEMPERANCE BRENNAN'ı (Emily Deschanel) merkez alır ve tarafında romanlar yazar ve ..

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem 01:30

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Gönül (Gönül Yazar) ünlü ve çok zengin bir şarkıc..

Yaşar Kemal Efsanesi Fragman 01:02

Yaşar Kemal Efsanesi Fragman

Aydın Orak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu belgeselde, dünyaca ünlü yazar Yaşar Kemal’in hayatı anlatılıyor. Doğumundan ölümüne kadar tüm hayatının ele alındığı yapımda arşiv görüntüleri, ses kayıtları yer alıyor. Yaşar ..

Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam 03:47

Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam

Böyle büyük bir aşk Filmlerde olur Yoksa nasıl bir kalp Birini görünce Küt diye durur? Kollarında olsam Bizi anlatsam Bir sessizlik olsa Gözünde yaş olsam Aksam yanağından Buz gibi bir ekran Bizi tutuşturan Tek bir sor..

Prof. Dr. İlber Ortaylı  İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz

Fatih Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kahve Hane Sohbetleri’nin konuğu bu kez Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Sunuculuğunu gazeteci Hakan Çelik’in yaptığı programa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demi..

Kirpi - Türk Filmi İzle 1:35:35

Kirpi - Türk Filmi İzle

Kirpi, her şeyden önce bir vasiyet filmi. Yazar Sulhi Dölek'in yaşamını yitirmeden önce bana söz verin ve bu kitabı sinemaya aktarın dediği bu film, yazarın vasiyetinin hayata geçirilmesiyle ayrı bir anlam kazanıyor. İ..

  • PengoTV tarafından
  • 6.606 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.487 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metin Hara Adriana Lima İle Aramdaki Herşey 01:29

Metin Hara Adriana Lima İle Aramdaki Herşey

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dovlatov Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:24

Dovlatov Türkçe Altyazılı Fragmanı

Filmde, 70’lerin Sovyet Rusya’sında yaşayan ironik yazar Sergei Dovlatov’un hayatının altı günü anlatılıyor. Zamanını eserlerinin yayımlanması için koşturarak geçiren Dovlatov, Sovyet dergileri ve gazeteleri tarafından s..

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:43

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı

Marsilya yakınlarındaki bir kasaba olan La Ciotat'ta yaşayan 7 kişi bir atölye çalışması için bir araya gelir. Gruba ünlü yazar Olivia Dejazet önderlik etmektedir. Genç yazar adaylarından kasabanın endüstriyel geçmişiyle..

Ekin Uzunlar & Irmak Arıcı - Ayletme Beni 05:10

Ekin Uzunlar & Irmak Arıcı - Ayletme Beni

Söz & Müzik: Anonim Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar: Doğukan Aydın Rodi:..

Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

Yeni Türkü - Sezenler Olmuş 03:46

Yeni Türkü - Sezenler Olmuş

Yeni Türkü - Sezenler Olmuş Sanatçı: Yeni Türkü Albüm: Şimdi ve Sonra Çıkış tarihi: 2012 Tür: Pop Yeni Türkü, 1977 yılında Derya Köroğlu, Zerrin Yaşar ve Selim Atakan'ın Ankara'da kurduğu müzik topluluğudur. Topluluğu..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 01:05

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yanında bulunan isimlerden biride Tuğgeneral Hakan Evrim'di. A Haber’de yayınlanan Arka Plan programına k..

Canim Kardeşi̇m 66.Bölüm  Bak Postacı Geli̇yor 10:17

Canim Kardeşi̇m 66.Bölüm Bak Postacı Geli̇yor

Müge öğretmeninin öneri ile mektup arkadaşı edinir. Mine de bir mektup arkadaşı olmasını ister. Müge mektup arkadaşına mektup yazar. Mine de okuma yazması iyi olmadığı için resim çizip Müge’nin mektup arkadaşına yollar. ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Heidi Çizgi Film Türkçe Masal 10 07:51

Heidi Çizgi Film Türkçe Masal 10

Heidi tam adıyla Heidi, Girl of the Alps, İsviçre'li yazar Johanna Spyri'nin Heidi kitabının tamamının Heidi adı altında uyarlandığı çizgi dizidir. Küçük Heidİ'nin,gerçek adı Adelheid, annesinin ölümü ve teyzesinin bunun..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.837 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eşyaların Eğlenceli Gizli Dünyasında Gezmeye Ne Dersiniz? 03:16

Eşyaların Eğlenceli Gizli Dünyasında Gezmeye Ne Dersiniz?

Sanatçı, yazar ve eski Sünger Bob animatörü Sean Charmatz, günlük objeler üzerine yaptığı eğlenceli çizimlerle onların bir nebzede olsa duygularına tercüman olan bu eğlenceli videosunu izliyoruz.....

  • Cowboy tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetullah Gülen; Banyolara Gizli Kamera Yerleştirerek İmamlarını Bile Gözetlemiş 01:27

Fetullah Gülen; Banyolara Gizli Kamera Yerleştirerek İmamlarını Bile G

Gülen banyolara gizli kamera yerleştirirdi Arka Plan programında konuşan Gazeteci-Yazar Latif Erdoğan'ın Fetullah Gülen'in banyolara gizli kamera yerleştirerek imamlarını gözetlediğini söyledi. Kendisini de 35 yıldır di..

Yusuf'u Kaybettim Ney dinle 04:22

Yusuf'u Kaybettim Ney dinle

Yusuf baştan aşağı iffet olduktan sonra Züleyha afet olsa ne yazar.....

Nato Tarafından Gizli Bir Savaş Yürütülüyor 05:20

Nato Tarafından Gizli Bir Savaş Yürütülüyor

Yaz-Boz programında konuşan Daniele Ganser birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Aynı zamanda NATO'nun gizli ordularını deşifre eden yazar olarak bilinen Ganser, NATO'nun gizli ordusunu CIA ve MI6'nın kurduğunu belirtti..

Maşa ile Koca Ayı 23. Bölüm - Mawa Kawa 06:56

Maşa ile Koca Ayı 23. Bölüm - Mawa Kawa

RU: Маша и Медведь – Подкидыш (Серия 23) Маша приносит Медведю яйцо, из которого вылупливается пингвиненок. У Медведя изрядно прибавляется хлопот, к тому же пингвиненок всё время пытается его клюнуть. Маша, наоборот, без..

  • PengoTV tarafından
  • 1.918 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 17. Bölüm - Mawa Kawa 06:52

Maşa ile Koca Ayı 17. Bölüm - Mawa Kawa

RU: Маша и Медведь – Маша плюс каша (Серия 17) Медведь играет в шашки. Маша прерывает игру просьбой её покормить. Медведь готовит ей кашу, которая Маше не понравилась. Медведь обиделся и ушёл играть в шашки в лес. Маша р..

  • PengoTV tarafından
  • 1.331 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı 03:25

Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı

Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı Can Dündar'ın “Terör örgütlerinin yayınlarını basmak veya yayınlamak suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi istendi. Davanın ilk duruşması 22 Aralık'da yapılacak. Gazeteci – Ya..

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama 01:27

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik operasyonla ilgili Şu anda devam eden b..