#Almasan ne yazar

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede 01:11

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede

Danny Boyle’un yönetmen koltuğunda oturduğu 1996 yapımı ‘Trainspotting’, devam filmiyle yeniden beyaz perdede. ‘Trainspotting 2’de başrolü 20 yıl önce olduğu gibi yine Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller ve Ro..

Sezen Aksu - Göç 04:53

Sezen Aksu - Göç

Bu görmüş geçirmiş raylar Bu istasyonlar Bu liman Bu boş ya da dolu kalkan vapurlar Kimbilir ne çok şey bilir Anlatamazlar Bitmez umuda yolculuk Bağlayamazlar Ya bayram ya matem her şehre varışları Kadere kısmet bitiş..

Hugh Laurie Kimdir? 04:52

Hugh Laurie Kimdir?

Hugh Laurie. Laurie, Mayıs 2012'de Los Angeles El Rey Theatre'de. James Hugh Calum Laurie (d. 11 Haziran 1959), iki kez Altın Küre ödülü kazanmış İngiliz aktör, yazar, yönetmen, müzisyen, şarkıcı ve komedyen...

Nil Karaibrahimgil Kimdir? 02:03

Nil Karaibrahimgil Kimdir?

Ferhan Nil Karaibrahimgil Erener, ya da bilinen adıyla Nil Karaibrahimgil, Türk şarkıcı, söz yazarı, yazar, oyuncu ve manken. Doğum: 17 Ekim 1976 (40 yaşında), Ankara Boy: 1,55 m Eşi: Serdar Erener (e. 2010) Ebeveynleri..

Cézanne et moi fragman 01:59

Cézanne et moi fragman

Tarihi bir drama, ünlü iki 19. yüzyıl Fransız sanatçı - ressam Paul Cézanne (Guillaume Gallienne) ve yazar Emile Zola (Guillaume Canet) arasındaki ilk buluşmalarından okul arkadaşları olarak şöhret ve yaratıcı rekabetine..

Agatha Christie Kimdir? 01:53

Agatha Christie Kimdir?

Tam adı Agatha Mary Clarissa Miller Christie Mollowan olan Agatha Christie (15 Eylül 1890 – 12 Ocak 1976), İngiliz yazar, polisiye edebiyatın en önemli isimlerinden biri ve dedektif Hercule Poirot karakterinin yaratıcısı..

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser  - Aşk 01:04

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser - Aşk

İstanbul Kırmızısı - Aşk (3 Mart'ta Sinemalarda!) “Uzun yıllar yurt dışında yaşayan yazar-editör Orhan Şahin ünlü yönetmen Deniz Soysal’ın ilk kitabı üzerinde çalışmak için İstanbul’a gelir. Deniz zenginliğinin son demle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm İzle 43:38

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm İzle

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm izle türkçe Alyazılı Çizgi Roman Serisi Shunichi Minami, iyi görünüme sahip, başarılı bir liselidir. Chiyomi Horikiri, dansı seven parlak bir kızdır. İkisi çocukluktan ark..

  • Tv Series tarafından
  • 54.402 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fahrettin Aslan Kimdir? 02:09

Fahrettin Aslan Kimdir?

Fahrettin Aslan, Türk gazino sahibi. Zeki Müren, Behiye Aksoy, Gönül Yazar, Seçil Heper, Bülent Ersoy, Ahmet Özhan, Sibel Can gibi pek çok sanatçıyı ilk kez büyük kitlelerle buluşturduğu “Taksim-Büyük Maksim”, “Caddebost..

Yılmaz Erdoğan İle Özel Röportaj! 03:36

Yılmaz Erdoğan İle Özel Röportaj!

Usta yazar, komedyen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan ile ilgili özel bir röportaj yaptık! Renkli Sayfalar’ın editörlerinden Derya Güntaş, sevilen sanatçı Yılmaz Erdoğan ile çok özel bir röportaja imza attı! Yılmaz Erdoğan özel ..

  • ANKA tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy Bende Erkekliği Tattım 01:31

Bülent Ersoy Bende Erkekliği Tattım

Bülent Ersoy, gazeteci yazar Mete Akyol'a konuştu:''Bende erkekliği tattım'' 31.08.1980, Milliyet-Yaşam,Sayfa 3'te: Bülent Ersoy:''Ben erkekliği tatmadım mı sanıyorsunuz? 19 yaşımda bir hanım kıza aşık oldum ve onunla n..

Gizli Güzellik Film izle 1:36:39

Gizli Güzellik Film izle

Gizli Güzellik : Collateral Beauty 6 yaşındaki kızını kaybettikten sonra hayattan elini ayağını çeken Howard evreni sorgulamaya başlar. Zaman, Sevgi ve Ölüm’e mektuplar yazar ve beklemediği cevaplar alır. Çok geçmeden y..

  • Tv Series tarafından
  • 6.555 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Heart Of The Matter Chapter 5- Love - Season 12 - BONES 04:19

The Heart Of The Matter Chapter 5- Love - Season 12 - BONES

Bones bir Amerikan suç-drama dizisidir. İlk bölümü Fox Network kanalı tarafından 13 Eylül 2005' te yayınlanmıştır. Dizi de FBI' ya gelen çözümlenmemiş cinayetler ve çeşitli suçlar adli antropolojinin ve adli arkeolojinin..

Paterson Film Fragmanı 02:33

Paterson Film Fragmanı

Paterson Filminin Özeti Adı Paterson, New Jersey’de ne tesadüftür ki Paterson’da yaşıyor. Kullandığı otobüsün numarası 23; evet, kendisi de otobüs şoförü. Dinlemesini çok iyi bilir, fazla konuşmayı sevmez ama yazmak onun..

  • PengoTV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elif Altıntaş - Unut Beni 04:44

Elif Altıntaş - Unut Beni

Sen Bitirdin Gönlümde Bu Sevdayı Sen Açtırdın Kapanmaz Nu Yarayı Pişman Olup Geri Dönsen Ne Yazar Sana Dönmem Senle Açtım Arayı Unut Beni Unut Beni Sen De Unut Unut Beni Unut Beni Sen De Unut Vazgeç Artık İnadından Her Ş..

Recap Of Season 3 - Season 3 - THE LAST MAN ON EARTH 01:56

Recap Of Season 3 - Season 3 - THE LAST MAN ON EARTH

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

 Brooklyn Nıne Season 4 Ep. 13 Fragmanı 00:41

Brooklyn Nıne Season 4 Ep. 13 Fragmanı

Emmy ödüllü yazar / yapımcı Dan Goor ve Michael Schur ( Parklar ve Rekreasyon ), serisi, En İyi Televizyon Serileri için 2014 Altın Küre Ödüllerini Kazandı - Komedi veya Müzikal ve En İyi Performans Ödülü, bir Televizyon..

Year One Of The Outbreak - Season 3 Ep. 10 - THE LAST MAN ON EARTH 01:42

Year One Of The Outbreak - Season 3 Ep. 10 - THE LAST MAN ON EARTH

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

An Outbreak Hits The Foundation Auction - Season 3 Ep. 10 - The Last Man On Earth 01:18

An Outbreak Hits The Foundation Auction - Season 3 Ep. 10 - The Last M

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Betsy DeVos, Paul Ryan & Mike Pence Die In Front Of Pamela - Season 3 Ep. 10 - The Last Man On Earth 01:11

Betsy DeVos, Paul Ryan & Mike Pence Die In Front Of Pamela - Season 3

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz  Filiz Akın Cüneyt Arkın 01:26

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz Filiz Akın Cüneyt Arkın

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'a (Filiz Akın) ..

Bayhan Sarı Gelin 05:44

Bayhan Sarı Gelin

Erzurum çarşı pazar Leylim aman aman leylim aman aman Leylim aman aman sarı gelin İçinde bir kız gezer Hop ninen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim Elinde divit kalem Leylim aman aman leyl..

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB 00:55

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

New Girl - Preview- Coping With Change - Season 6 Ep. 19 00:30

New Girl - Preview- Coping With Change - Season 6 Ep. 19

Topluluk komedisi New Girl'ın Altıncı Sezonu, evlilikten kariyer gelişimine kadar yetişkinlik sorumluluklarını gönülden kabul ederken, Jess'i (Çooe Deschanel) ve çeteyi dünyadaki kendi yerlerini bulmaya çalışırken devam ..

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

Martin Garrix - Animals [Official Video] 03:07

Martin Garrix - Animals [Official Video]

Yayınlanmadan önce, parça, Hollandalı plak şirketi Spinnin 'Records'un sadece Hayvanlar (Teaser) başlıklı parçanın bir klipini piyasaya sürdükten sonra, yazar hakkında artan spekülasyonla isimsiz olarak oynandıktan son..

Roberto Saviano  Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi 01:22

Roberto Saviano Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi

İtalyan gazeteci ve yazar Roberto Saviano euronews’e verdiği röportajında İngiltere’yi sert bir dille eleştirdi. 37 yaşındaki Saviano, Cebelitarık bölgesinin İngiltere’nin para aklama merkezi olduğunu belirtti: “Bürokra..