#Alp navruz aşık olmak İstiyorum

Deniss / Şizofren 02:38

Deniss / Şizofren

ONAIR SAHNEnSOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ:nFacebook: https://www.facebook.com/OnAirSahnenTwitter: https://twitter.com/OnAirSahne nInstagram: https://www.instagram.com/onairsahnenn---------------------------------------------..

Sertab Erener - Farzet 04:03

Sertab Erener - Farzet

Söz: Sertab Erener & Ersel Serdarlı Beste: Ersel Serdarlı Düzenleme: Sertab Erener - Emre Kula - Ozan Yılmaz Klasik, akustik gitar ve mandolin: Emre Kula Bas: Alp Ersönmez Davul programlama ve tuşlu çalgılar: Ozan Yılma..

Resul Dindar _ Sırdaş 03:53

Resul Dindar _ Sırdaş

‘Sırdaş’ Yapım: Rd Müzik Söz&Müzik: Zeki Uçkan * Aranjör: Selim Bölükbaşı Davul: Arıkan Sırakaya Bass: Çağrı Doğan Yaylılar : Gündem Yaylı Grubu Gitar: Can Tekin Alp Kemençe & Cura & Perküsyonlar: Selim Bölükbaşı Mix, M..

Seda Yiyin - Kaçın Kurası Akustik (Sezen Aksu Cover) 03:08

Seda Yiyin - Kaçın Kurası Akustik (Sezen Aksu Cover)

Yönetmen : Serkan Mısırlıoğlu, SM Film Yapım Piyano : Alkın Toy Gitar : Can Tekin Alp Bass Gitar : Şafak Kocadağ Kayıt : Batuhan Koç, Selçuk Cinali, Müzik Kutusu Prodüksiyon Mix, mastering : Batuhan Koç Şarkı sözleri Gö..

Emir Can İğrek - Memur 02:50

Emir Can İğrek - Memur

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi : Hypers Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bilgin Proje Yönetici..

Maşa ile Koca Ayı 5. Bölüm - Mawa Kawa 07:01

Maşa ile Koca Ayı 5. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Mawa Kawa'nın beşinci bölümünde; ülkeye bahara gelir, güneş açar. Sevimli ayı kış uykusundan uyanır. Göl kenarına gittiğinde dişi bir ayıya aşık olur ve eline çiçeğini alarak onla buluşmaya gider. Anca..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.466 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yalın - Yeniden 04:10

Yalın - Yeniden

Aşkın sesi Yalın - Yeniden ile ilk bakışta birbirlerine aşık olan iki gencin aşk hikayesini anlatıyor #aşkınıpaylaş ...

Serenat, Sen ayrı trende ben ayrı garda -)) çok beğeneceksiniz .... 01:00

Serenat, Sen ayrı trende ben ayrı garda -)) çok beğeneceksiniz ....

Kedinin aşkı ses harika sen ayrı trende ben ayrı garda yollar aşkımıza gölge düşürdü Sen leyla ben mecnun olsaydımkediden serenat haydi seyredelim :-D bir mecnun daha .....

  • Cowboy tarafından
  • 2.174 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinan Akçıl feat Ferah Zeydan - Biri Bana Gelsin 03:36

Sinan Akçıl feat Ferah Zeydan - Biri Bana Gelsin

saçmalama ne olur, çare çok nasıl gidersin? istediğin her şey sanki yok, değer mi dersin. başkaları bilmez, görmez o nasıl bir duygu, al elini kalbime bir koy, işte gerçek bu. her yer soğuk hep karanlık, kendi kendim..

Talibini Görünce Kaçacak Yer Arayan Gelin Adayı (Evleneceksen Gel) 01:08

Talibini Görünce Kaçacak Yer Arayan Gelin Adayı (Evleneceksen Gel)

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu ‘Evleneceksen Gel’ programında seyircinin uzun zamandır takip ettiği emekli polis Filiz’e sürpriz bir talip geldi. Kapının açılmasıyla Necmi’yi karşısında gören Filiz, sinirlendi ve h..

  • Cowboy tarafından
  • 1.906 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video) 04:55

Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video)

AYIP ETTİN Sensiz olacağımı bile bile bana Kendini neden yar ettin Bırakıp gitmene arkandan Ağlayacağımı bile bile Neden yüzüme güldün Çok şeyi kayıp fazlasıyla ayıp ettin Her şeyi sayıp bana saygısızlık ettin B..

Kiralık Aşk 68. Bölüm 2. Fragman 00:50

Kiralık Aşk 68. Bölüm 2. Fragman

Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri... Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülk..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz'u Rap Parçasıyla Anlattı 02:10

15 Temmuz'u Rap Parçasıyla Anlattı

Rap şarkıcısı Yener Çevik, şehitler anısına Vatan İçin adlı rap parçası yaptı. Rap dünyasındaki takma adı sokak kafası olan Çevik, yaptığı açıklamada, rap müziğinin aşık edebiyatının yeni nesli olduğunu söyledi...

Fahriye Evceni Hiç İzlemedim Hiç Tanışmadık  Melisa Aslı Pamuk 05:03

Fahriye Evceni Hiç İzlemedim Hiç Tanışmadık Melisa Aslı Pamuk

Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit(Kemal)e çok aşık Asu karakterini canlandıran Melisa Asalı Pamuk Fahriye Evcen'le ilgili sorulara ilginç cevaplar verdi.Haberimizin detayı videomuzda,iyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chloe ve Serdar Ortaç Evliliğine Dair Gerçekler!!! 13:00

Chloe ve Serdar Ortaç Evliliğine Dair Gerçekler!!!

Chloe kesinlikle Serdar Ortaç'a aşık değil sevmiyor,onun ününden faydalanıyor diyen oyuncu Esra Sönmezer'e Ortaç cephesinden bakalım cevap gelecekmi,ayrıntılar haberimizde.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Televizyonlarında İlk!!!  Koreliyle-Japon Kavga Ederse! 03:41

Türk Televizyonlarında İlk!!! Koreliyle-Japon Kavga Ederse!

Türkiye'de hayatını sürdüren, farklı milletlerden 8 yabancı erkek, ilginç karakterleri ve farklı yaşam biçimlerine rağmen aynı masada… Bu toprakların havasını soluyan, bu ülkeye âşık 8 Elin Oğlu …ATV ekranlarında yayın ..

  • ANKA tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kendisine yem veren kadına dokundurmayan maymun :) 00:25

Kendisine yem veren kadına dokundurmayan maymun :)

Kendisine yem veren kadına resmen aşık olmuş. sevgilisinin dokunmasına bile izin vermiyor. :)..

  • JokerS tarafından
  • 1.317 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur da Şok Yüzleşme 03:58

Kısmetse Olur da Şok Yüzleşme

Kanal D de yayınlanan Kısmetse Olur'un ilk sezonunun aşık çifti Daniella 2.sezonda talip arayan Tankut ile yüzleşiyor...

  • ANKA tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı  60. Bölüm - Mawa Kawa 07:56

Maşa ile Koca Ayı 60. Bölüm - Mawa Kawa

İki robot hikayesi - Bir Masha sunulan ve sadece gelişmiş bebek oldu, diğer Ev İşleri Bear götürüldü, ama o evde büyük bir olmaya çalıştı ve sadece araba bebek onun aniden uyanmış duygu onun yerine her şeyi koyar. Maşa..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.064 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğitim Sisteminin Özeti 03:35

Eğitim Sisteminin Özeti

Baştan sona izlenmesi gereken harika bir film. Bir büyüğümün defalarca izle bak çok güzel film demesine rağmen ya hintliler film mi yapıyormuş diye elimin tersiyle ittiğim izleyecek film bulamayınca dur bi bakayım ya ne ..

Olay Adam Rüzgar Erkoçlar İlk Kez Konuştu Aşkını Anlattı! 11:38

Olay Adam Rüzgar Erkoçlar İlk Kez Konuştu Aşkını Anlattı!

Güzel bir kadınken aldığı sıradışı radikal kararla cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoç'lar geçtiğimiz günlerde nişanlandı.Tuba Beyazoğlu ile nişanlanan Rüzgar Erkoç'lar aşkıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı...

  • ANKA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Benim Gözüm Sende   Belkıs Özener Türkan Şoray & Kadir İnanır 01:48

Benim Gözüm Sende Belkıs Özener Türkan Şoray & Kadir İnanır

Görünce aşık oldum O güzel gözlerine Başkasını istemem Benim gözüm sende Yalvarırım ne olur Başka birini sevme Ben sensiz yaşayamam Benim gözüm sende Ömür boyu beklerim Belki seversin diye Başkasını istemem Benim gözüm..

Aşk Kime Denir? 04:16

Aşk Kime Denir?

Aşık Olduğunuzu Nerden Anlarsınız ? - Hikmet Anıl Öztekin..

Tom ve Jerry Merhaba Robot 02:58

Tom ve Jerry Merhaba Robot

Tom ve Jerry genç bir oğlanın evinde yaşıyorlar. Tom, genç oğlanın robot fare oyuncağını yok ettikten sonra, fareyi deliğinden dışarı çıkarıp midesine çekmeyi umarak, Jerry'yi yakalamak için robotlu bir kız fare yapar. A..

Hadi Isıt Biraz, Isıt Yap Vazifeni! 01:21

Hadi Isıt Biraz, Isıt Yap Vazifeni!

Evcilik Oyunu, yönetmenliğini Orhan Aksoy'un, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun, başrollerini ise Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'ın üstlendiği 1975 yapımı bir Türk filmidir. Doğuştan beşik kertmesi nişanlı olan ama birbi..

İşportacı Kız  Filiz Akın 01:15

İşportacı Kız Filiz Akın

Cilveli Kız filminde ise Okşan rolünde oynamaktadır. Hayrullah Bey oğlunun bu kızla evlenmesine izin vermez ancak Aydın çoktan ona aşık olmuştur bile. Bir türlü onu kararından vazgeçiremez babası. Güzel sanatçı Filiz Akı..

Size Seçimlerde Başarılar Dilerim  Filiz Akın Kartal Tibet 01:45

Size Seçimlerde Başarılar Dilerim Filiz Akın Kartal Tibet

Kiraz işportacılık yapan bir kızdır. Geçimini kendisi sağlamakta ve çalışmaktan hiç utanmamaktadır sokaklarda olsa bile. Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ett..

Müstakbel Gelininiz Bir Bar Karısı Beyefendi - Hulusi Kentmen 01:48

Müstakbel Gelininiz Bir Bar Karısı Beyefendi - Hulusi Kentmen

Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ettirmek ve ailesine bakabilmektir. Bunu öğrenen Hayrullah Bey çok güzel olan bu kıza bir iş teklifinde bulunur. Zengin sosy..

Kalk Oradan Şıllık  Cilveli Kız 01:27

Kalk Oradan Şıllık Cilveli Kız

Geçimini kendisi sağlamakta ve çalışmaktan hiç utanmamaktadır sokaklarda olsa bile. Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ettirmek ve ailesine bakabilmektir. Bunu..

Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 5 Hd İzle 02:19

Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 5 Hd İzle

Wendy Corduroy: 15 yaşında,Yumuşak ve havalı bir genç olan Wendy, Gizemli Kulübe'de yarı zamanlı çalışan ve Dipper'ın aşık olduğu kişidir. Dipper dizinin 2. sezonunda Wendy'e aşkını itiraf etmiştir ve Wendy bunu başından..