#Alp navruz aşık olmak İstiyorum

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video) 04:10

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video)

DİBE VURGUN (Şarkı Sözleri) Nasılım iyi miyim soruyor musun bana Ben bende miyim hayır, hep sendeyim Dediğime geldin yürek, yine yaktın kendini Bir hata binbir bela sana ne diyeyim Kendime de kızgınım engel olmadım san..

Gelse de Trenden - Süleyman Çobanoğlu 01:31

Gelse de Trenden - Süleyman Çobanoğlu

Uzun bekleyişlerimiz oluyor kimi zaman. Bir yârin hasretinden dağ oluyor sinemiz. Eskiler yârini beklerken hep tren yolu gözlermiş, bu şiir bana biraz da o zamanları hatırlattı. Bir gün gelecek umuduyla kim bilir kimler ..

Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi) 03:54

Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi)

TANRIM (Şarkı Sözleri) Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır hep kaçardım aşık olmaktan Bir anda oldu olmaz dediğim her şey Bilseydim seni böyle sevmezdim Tanrım nerden sevdim nerden düştüm bu belaya Yandım isyan ettim..

Yunus Kırmacı - Riya 03:01

Yunus Kırmacı - Riya

Riya şarkı sözleri ile... Hep mi yalan bu dünya Hep mi söylenenler riya Mecnun Leyla’yı sevmemiş, Aslı Kerem’e yanmamış, Hepsi yalan hepsi riya Şirin Ferhat’ı duymamış Aşkına gönül vermemiş Hepsi yalan hepsi riya He..

Yıldız Tilbe - O Kız 05:24

Yıldız Tilbe - O Kız

O Kız Bir kız vardı Çok güzeldi Gümüştendi kısa saçı Birisine aşık oldu Fakat o onu sevmedi Derken başka biri geldi Ona teselli vermedi Çünkü aklı onda kaldı Ona derin bağlanmıştı Onun sesi onun sözü Kulakların daa çı..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - SAİLERİ - BÖLÜM 1 14:48

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - SAİLERİ - BÖLÜM 1

Discord sunucumuz: https://discord.gg/agXF7tHwnnEtiketler:nmafia music,nmafia 2,nmafia 3,nmafia 1,nmafia definitive edition,nmafia city,nmafia trap,nmafia 1 remake,nmafia aggressive,nmafia arabic,nmafia android,nmafia ar..

  • Emrullah tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 4 yıl önce
MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - KAÇIŞ - BÖLÜM 2 07:10

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - KAÇIŞ - BÖLÜM 2

Discord sunucumuz: https://discord.gg/agXF7tHwnnEtiketler:nmafia music,nmafia 2,nmafia 3,nmafia 1,nmafia definitive edition,nmafia city,nmafia trap,nmafia 1 remake,nmafia aggressive,nmafia arabic,nmafia android,nmafia ar..

  • Emrullah tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Reynmen - Az Sevdim (Official Video) 02:30

Reynmen - Az Sevdim (Official Video)

Reynmen - Az Sevdim ft. Özkan Meydan & Alican Özbuğutu (Official Video) Özkan Meydan & Alican Özbuğutu 808 adlı albümünün ikinci single çalışması Reynmen ''Az Sevdim'', Houze Istanbul etiketiyle yayında. Söz Müzik:..

Kuzey Güney 6. Bölüm - Full Bölüm 1:51:08

Kuzey Güney 6. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, önündeki engelleri kendi yöntemleriyle aşarken, hayatını da ortaya koyuyor.nnGüney, hayatlarını değiştiren o gece de, Kuzey'in kendini kaybetme sebebinin, Cemre olduğunu anlar. O andan itibaren, Cemre artık sadec..

  • Dizi TV tarafından
  • 439 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Bu da Gelir bu da Geçer Ağlama - Hamit Gürbüz 02:46

Bu da Gelir bu da Geçer Ağlama - Hamit Gürbüz

Bu da Gelir bu da Geçer Ağlama - Hamit Gürbüz Şarkı Sözleri Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Göklere erişti figanım ahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Bu da ..

  • Cowboy tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Oktay Güriş - 5 Soru 03:17

Oktay Güriş - 5 Soru

5 Soru şarkı sözleri ile Bir beş soru sordum sana Cevap verdin hemen bana Aşık oldum ben sana hey Senin yeşil gözlerine Saçlarının her teline Kurban olam sözlerine Hey hey hey hey.... Saat dört oldu beklerim Yo..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da  Kralı 00:59

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da Kralı

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da Kralı Gremio, PSG ve Barcelona başta olmak üzere toplam 8 kulüpte forma giydi. Bir yandan da Brezilya Milli Takımı’nın formasını terletti. Yeşil sahalarda sergilediği hünerl..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Maşa ile Koca Ayı 14. Bölüm - Mawa Kawa 07:16

Maşa ile Koca Ayı 14. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa KAwa'nın bu bölümünde yine heyecan dolu maceralara gidiyoruz. Seyredelim Mawa Kawa kanalına hemen abone olmak için:..

  • ÇocukTV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Karadeniz Horon Havasi süper hizli kemençe 09:07

Karadeniz Horon Havasi süper hizli kemençe

KARADENİZLİYİZ balim horonu yorulunca değil,ezan okununca BIRAKIRIZ.Çünkü Karadenizli olmak bunu gerektirirdi.???????? Laz oyun oynayda kullanıyo bu miziki..

  • BLACKSEA tarafından
  • 2.185 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Canım Kardeşi̇m 11.Bölüm Büyüdüğümde Ne Olacağım 09:41

Canım Kardeşi̇m 11.Bölüm Büyüdüğümde Ne Olacağım

Mine büyünce ne olacağını düşünür. Ailesine sorar bu sorunun cevabını. Aldığı cevaplar ona yetmeyince hayaller kurar. Önce astronot olmak ister. Daha sonra prenses olmayı düşler. Öykünün sonun da daha büyüyüp ondan sonra..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 58.Bölüm İsti̇yorum Da İsti̇yorum 09:33

Canim Kardeşi̇m 58.Bölüm İsti̇yorum Da İsti̇yorum

Mine ve Müge okulda gördükleri bir arkadaşlarından heveslenip cep telefonu sahibi olmak isterler. Galip bey ve Lale hanım çocukların cep telefonu kullanmalarının çocuk yaşta uygun olmadığını anlatırlar. Cep telefonu bir ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Canim Kardeşi̇m 24.Bölüm Hari̇ka Bi̇r Deni̇z 11:34

Canim Kardeşi̇m 24.Bölüm Hari̇ka Bi̇r Deni̇z

Galip bey ailesini alıp deniz kıyısına eğlenmeye giderler. Çocuklar kumdan kaleler yaparlar. Mine denizde gördüğü her canlı için hayaller kurar. Balık olmak ister. Balık olamayacağını anlayınca hayalinde bir denizaltı ya..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Son Dakika!  İstanbul'da Patlama! 01:21

Son Dakika! İstanbul'da Patlama!

Son Dakika! İstanbul'da Patlama! Maltepe'de bir şirkete gelen kargo paketi patladı. Olayda 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, olay Maltepe Zümrütevler Nazmi İlker Sokak'ta meydana geldi. Bir şirkete ..