#Alp navruz sosyal medyadan gelen soruları cevaplıyor

Drift Yaparken Köprüden Düşmek 00:23

Drift Yaparken Köprüden Düşmek

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi üst geçitte seyir halinde olan bir otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle meydana gelen trafik kazası kameralara böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaray - Gençlerbirliği (3-2) Maç Özeti ve Tüm Goller - 11 Mart 2017 06:11

Galatasaray - Gençlerbirliği (3-2) Maç Özeti ve Tüm Goller - 11 Mart 2

Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşması deyim yerindeyse 'nefesleri kesti.' 5 gol, 3 penaltının olduğu müthiş mücadeleyi Galatasaray 3-2 kazanarak kritik bir galibiyete imza attı. Maçta 1 dakika içinde 2 kez penaltı kara..

İsrailli Kız Öğrencilerin Katili Ürdünlü Asker Tahliye Oldu 00:40

İsrailli Kız Öğrencilerin Katili Ürdünlü Asker Tahliye Oldu

İsrailli kız öğrencileri öldürdüğü için müebbet hapis cezasına çarptırılan Ürdünlü asker 20 yılın ardından tahliye edildi. Ahmed Daqamseh adındaki asker, Ürdün'ün kuzeyindeki köyünde sevinç gösterileriyle karşılandı. ..

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir 06:44

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, artık muhatap olarak görmediklerini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 30. Muhtarlar Toplantısı'nda ..

Bodrum Masalı 28. Bölüm Fragmanı 01:01

Bodrum Masalı 28. Bölüm Fragmanı

Bodrum Masalı 28. Bölüm Fragmanı yayında! Bodrum'a gelen Maya, kızı Aslı ile buluşuyor! Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 19 Mart Pazar akşamı 20.00'de Kanal D'de!..

Bir Set Aşki Daha Gerçek Oldu! 01:14

Bir Set Aşki Daha Gerçek Oldu!

Altınsoylar dizisi ile biraraya gelen Aras Aydın ve Ayça Ayşin Turan'ın aşk yaşadığı dedikoduları ortalıkta konuşuluyor.2017 magazin haberimize yeni bir set aşkı daha eklenmiş oldu...

  • ANKA tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İki Motosikletin Karıştığı Kaza 00:39

İki Motosikletin Karıştığı Kaza

İstanbul Beşiktaş'ta trafiğin durmasıyla yavaşlayan motosikletliye arkadan hızla gelen başka bir motosikletli çarptı. Kaza anı bir bisiklet sürücüsünün kask kamerasına saniye saniye yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canlı Yayında Elbisenin Azizliğine Uğrayan Aly Eckmann 00:23

Canlı Yayında Elbisenin Azizliğine Uğrayan Aly Eckmann

Fenerbahçeli taraftarların büyük sevgilisi haline gelen güzel model Aly Eckmann, İspanya'da yayınlanan Gran Hermano VIP adlı reality TV şovunda elbiseniz azizliğine uğradı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 6.324 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ömer Seyfettin 05:25

Ömer Seyfettin

Ömer Seyfettin, Türk yazar, asker, öğretmen. Türk edebiyatının önde gelen hikâye yazarlarındandır. Türkiye kısa hikâyeciliğinin kurucu ismidir. Ayrıca edebiyatta Türkçülük akımının kurucularındandır. Türkçede sadeleşme..

Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı 00:45

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı

Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti, en az 20 kişi de yaralandı. Afganistan içişleri bakanlığı saldırıda telekom şirketinde çalışan işçileri taş..

Hollandalı Pilotun Sakarlığı 00:27

Hollandalı Pilotun Sakarlığı

Hollanda'da meydana gelen olayda pilotun biri böyle iniş yapıyor. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda'ya Kangallı Protesto! 00:53

Hollanda'ya Kangallı Protesto!

Sizin sokak köpekleriniz varsa, bizim canımız gibi sevdiğimiz dost kangallarımız var. Kangal cinsi köpekleriyle Hollanda Başkonsolosluğu önüne gelen bir grup protesto eylemi yaptı. İstiklal Caddesi'nde bulunan Hollanda B..

  • PITIRCIK tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti. 01:27

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti

Mardin'de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit, geçen yıl bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takımda kaptanlık yaparken oynanan bir maçta, arkadaşının düştüğü ofsayta itiraz için yanına gittiği yardımcı hakeme aşık oldu - S..

Barcelona 1-1 Real Madrid (Maç Özeti - 3 Aralık 2016) 05:36

Barcelona 1-1 Real Madrid (Maç Özeti - 3 Aralık 2016)

İspanya La Liga'nın 14.haftasında karşı karşıya gelen Barcelona ile Real Madrid 1-1 berabere kaldı. Nou Camp Stadı'na 6 puan farkla giden Real Madrid, 53 dakikada Luis Suarez'in golüyle 1-0 geriye düştüğü maçta 90'da Ser..

  • PengoTV tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin Ekonomisi 2017'ye Hızlı Başladı - Economy 00:35

Çin Ekonomisi 2017'ye Hızlı Başladı - Economy

Çin'den gelen ekonomik veriler ülkenin 2017'ye güçlü bir başlangıç yaptığını gösterdi. Yılın ilk iki ayında sabit yatırımlar beklentilerin üzerinde artarken özel sektör yatırımları da bir önceki yıla göre ikiye katlandı..

Preview- Brennan And Booth Are In Danger - Season 12 Ep. 11 00:30

Preview- Brennan And Booth Are In Danger - Season 12 Ep. 11

Sondan bir önceki sınıfta yer alan dizide, önde gelen karakterin son hikayesinin her biri açılmaya başlandı. 9 / 8c'de BONES'ın yeni bir bölümünü kaçırmayın, bu TAKİ!..

Alf Amerikan Başkanı 05:50

Alf Amerikan Başkanı

Başrolünde Melmac gezegeninden gelen uzaylı yaratık ALF vardır. ALF ismi, davetsiz misafir olarak geldiği evin sahibi Willie tarafından konulmuştur. Açılımı Alien Life Form (uzaylı yaşam formu) şeklindedir...

ALF Türkçe Dublaj 05:29

ALF Türkçe Dublaj

Tipik bir aile babası olan Willie Tanner’ın huzur dolu yaşamı, Melmac gezegeninden gelen uzaylı bir yaratığın, garajının çatısına düşmesiyle altüst olur. Evin çocuklarının ALF adını verdiği bu yaratık, Tanner ailesiyle b..

Arabayla Uçağı Durduran Polisler 01:06

Arabayla Uçağı Durduran Polisler

Brezilya'da meydana gelen olayda, narkotik polisler bir uçağın peşindeler. Uçak havalanmak için hareket edemeden polis aracı hızla uçağın kanadına çarpıyor ve kaçakçıları bu şekilde durdurmuş oluyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kameraya Yansıyan Korkunç Helikopter Kazası 00:40

Kameraya Yansıyan Korkunç Helikopter Kazası

Meksika'da bir helikopter dağda 300 metreden düşen genç yürüyüşçü Karen Violeta Ruiz Sanchez'in cesedini almak için havalandı.Helikopter kadının cesedini almaya çalışırken elektrik direğine takılarak yere çakıldı. Meksik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2 04:23

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2

Spor Toto Süper Lig'de zirve adaylarından haftayı en karlı kapatan Galatasaray oldu. Kasımpaşa'yı 2-1 yenen sarı kırmızılılar, puanını 26'ya yükseltip Fenerbahçe'yi geçip ve haftayı 3. sıra tamamladı. Spor Toto Süper ..

Kolombiya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü! 76 kişi öldü 02:12

Kolombiya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü! 76 kişi öldü

Bolivya'dan 81 kişiyle havalanan yolcu uçağı, Medellin uluslararası havalimanına kilometreler kala düştü. Gelen son dakika bilgisine göre, uçaktaki 72 yolcu arasında Brezilya futbol takımı Chapecoense'nin 22 oyuncusu da ..

Güney Kore 6.Haftasonunda da halkından Cumhurbaşkanına protesto 00:46

Güney Kore 6.Haftasonunda da halkından Cumhurbaşkanına protesto

Belki de Güney Kore'nin şimdiye kadarki en büyük protesto hareketi haline gelen 6. altın hafta sonu için düzenlenen toplantıda, Seul'teki yüz binlerce göstericiler Cumhurbaşkanı Park Geun-hye'nin tasfiyesini talep etti. ..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Zeynep Bastık - Şahaneyim 03:33

Zeynep Bastık - Şahaneyim

Dolandım durdum gecelerin elinde Güzel mi böyle yoksa bir bende mi sürünce Hassas gergin, ay ay ay ay Çocuk sabır bırakmadı yeterince İsterim şöyle güzel bir samanlık seyran Aşk durağında indim trafik tıkanmadan Ne sağd..

Atletico Madrid - Bayer Leverkusen 0-0 Maç Özeti -15.03.2017 03:06

Atletico Madrid - Bayer Leverkusen 0-0 Maç Özeti -15.03.2017

Şampiyonlar Liginin 2. Turunun Rövanş maçıda bir kez daha karşı karşıya gelen Atletico Madrid – Bayer Leverkusen maçında; Ev sahibi Atletico Madrid konuk ettiği Bayer Leverkusen karşısında ilk maçı deplasmanda 4-2 ‘lik s..

Fed Faizleri Beklendiği Gibi Yükseltti 00:45

Fed Faizleri Beklendiği Gibi Yükseltti

Amerikan Merkez Bankası Federal Reserve beklendiği gibi politika faizini 25 baz puan arttırarak yüzde 0,75'e yükseltti. Küresel mali kriz sonrası yaşanan likidite sıkıntısını aşmak için para politikalarını sonuna kadar ..