#Alp navruz sosyal medyadan gelen soruları cevaplıyor

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı 01:46

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı

Denizli'de faaliyet gösteren Aynes Gıda Firmasına, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında Yönetim Kurulu üyelerinin de ..

Behzat Ç. 88. Bölüm Sansürsüz 1:10:39

Behzat Ç. 88. Bölüm Sansürsüz

Behzat Ç. 88. Bölüm Özeti : Bir özel dedektiflik bürosunda cesedi bulunan Arif Özcan, tasmayla boğularak öldürülmüştür. Olay yerine gelen Behzat Ç. ve Cinayet Büro ekibi, Arif’in yakın zamanda ortaklığını bitirdiği arka..

  • dizi tarafından
  • 14.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlü İsimler Kamu Spotunda Göz Yaşlarıyla Oynadı 00:48

Ünlü İsimler Kamu Spotunda Göz Yaşlarıyla Oynadı

Trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla hazırlanan kamu spotunda istatistik okuyacağını sanan 3 ünlü isme 18 yaşındaki Gökhan Demir'in otopsi raporu ve fotoğrafı verildi. Raporu görünce şoke olan sanatçıların yaşadığı d..

Almanya’da Kadına Tekmeli Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı 00:18

Almanya’da Kadına Tekmeli Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Almanya’da 26 Ekim gecesi bir metro istasyonunda genç bir kadına tekmeli saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Polis, üç kişi olduğu belirlenen saldırganları arıyor. Almanya, başkent Berlin’de Hermann Caddesi metro istas..

Scarlett Johansson, Donald Trump'ın Kızı Ivanka'nın 'Complicit' Parfümü ile Dalga Geçti 00:58

Scarlett Johansson, Donald Trump'ın Kızı Ivanka'nın 'Complicit' Parfüm

Trump ailesine eleştrilerin ardı arkası kesilmiyor. Donald Trump'ın başkanlığının ilk gününden beri maruz kaldığı eleştrilere şimdi de kızı dahil oldu. Modacı Ivanka Trump, SNL’da Scarlett Johansson tarafından canlandırı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.738 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güvenlik Görevlisinin Silahlı Hırsızı Öldürmesi! 00:35

Güvenlik Görevlisinin Silahlı Hırsızı Öldürmesi!

ABD'nin Illinois eyaletinde bir bankayı soyguna gelen silahlı hırsız rastgele ateş etmeye başlıyor. O sırada cesur güvenlik görevlisi bir anda silahını çekerek soyguncuyla çatışmaya giriyor. Çatışma sonrası soyguncu ölür..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Tatlıses ile BMC Kamyon Reklamı Eski Reklam 00:34

İbrahim Tatlıses ile BMC Kamyon Reklamı Eski Reklam

Hala BMC markasını duyunca aklıma gelen bence bemece sloganının üretildiği reklamlardan biri.İbrahim Tatlıses henüz Hülya Avşar'la beraberdir ve henüz ibo show başlamamıştır. O günün teknolojisi ile bilboarddan kamyo..

Biz İkimiz 21. Bölüm İzle 10:06

Biz İkimiz 21. Bölüm İzle

Gelen kış mevsimiyle evde çok sıkılan Arda ve Ceren, yazın neler yaptıklarını ve neler oynadıklarını düşünürler. Kışın da eğlenmek için bir çok neden olduğunu gösteren anne ve babalarıyla dışarda kar oynayarak oldukça gü..

01:10

"Kuzey Kore'ye Karşı Stratejik Sabrımız Sona Erdi"

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Asya gezisi kapsamında, Japonya'nın ardından Güney Kore'ye geçti. Cumhurbaşkanlığı koltuğunda vekaleten oturan Güney Kore Başbakanı Hwang Kyo-ahn ile bir araya..

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda 01:29

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda

15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, darbeci askerlerin işgal ettiği Atatürk Havalimanında incelemelerde bulundu 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kalkışmayı tüm yönleriyle araştırmak ve alınması gereken ö..

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama 01:01

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama

Beşiktaş’ta şiddetli patlama. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’daki patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’den bilg..

Gaziantepspor, Sezon Sonuna Kadar Bilet Gelirlerini Şehit Ailelerine Bağışlayacak 01:17

Gaziantepspor, Sezon Sonuna Kadar Bilet Gelirlerini Şehit Ailelerine B

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, sezon sonuna kadar oynayacakları tüm maçlardan elde edilecek bilet gelirlerini şehit ailelerine bağışlayacaklarını duyurdu. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş'ta meydana g..

Etna Yanardağı'ndaki Patlamada BBC Çalışanları da Yaralandı 01:00

Etna Yanardağı'ndaki Patlamada BBC Çalışanları da Yaralandı

Avrupa'nın en aktif yanardağlarından olan Etna'da meydana gelen patlamada 10 kişi yaralandı. İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki volkanda oluşan yeni kraterden püsküren lavlar nedeniyle yaralananlar arasında bölgede çekim yap..

Vatanım Sensin  - Hakiki aşkı tadacağım! 05:54

Vatanım Sensin - Hakiki aşkı tadacağım!

Verem hastalığından ötürü Charles ile birlikte İzmir'e gelen Lucy, kendisine iyi geleceğini ümit ediyor...

  • ANKA tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Cologne 4-2 Hertha Berlin Maç  Özeti  Hd İzle 18.03.2017 06:50

Cologne 4-2 Hertha Berlin Maç Özeti Hd İzle 18.03.2017

Köln 4-2 Hertha Berlin maç özeti izle 18 mart 2017 Almanya Ligi Maç Özetleri20 saat önceYorum yok 158 izlenme 00Favorilerime EkleGeniş Ekran Köln 4-2 Hertha Berlin maç özeti izle 18 mart 2017, Almanya Bundesliga 1 de 2..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barcelona vs Valencia 4-2   19.03. 2017 - Highlights & Goals 17:23

Barcelona vs Valencia 4-2 19.03. 2017 - Highlights & Goals

Barcelona, evinde Valencia'yi ağırladı. Barça, sürekli gidip gelen maçı sonunda kazanmasını bildi. Sahasında Valencia'yı konuk eden Barcelona, ilk yarısı büyük heyecana sahne olan karşılaşmayı 4-2 kazanmasını bildi ve R..

Müthiş Top Kontrollerine İmza Atan Futbolcular 08:49

Müthiş Top Kontrollerine İmza Atan Futbolcular

Bir Çok Yıldız Futbolcuların Yer Aldığı Derlemede Gelen Topu Klas bi Şekilde Kontrol Eden Yıldızları Seyrediyoruz Efendim....

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

İslami Tesettür Nasıl Olmalı ? 01:15

İslami Tesettür Nasıl Olmalı ?

Müslüman kadının giyim şekli nasıl olmalıdır? Diz altına kadar gelen etek ile tesettür sağlanmış olur mu? Başörtüsünü omuzlardan aşağı indirmek şart mı? Kapalı tesettür giyim önerileri sizlerle..

Çılgın Orman 19.Bölüm Hd İzle 13:30

Çılgın Orman 19.Bölüm Hd İzle

Sarının misafiri gelir ormana ve orman halkı gelen misafiri sarı zanneder.çünkü misafir sarıya çok benzemektedir. Daha fazlası için kanalıma abone olun!!..

Said-i Nursi'nin Talebeleri ‘Evet’ Diyecek 01:22

Said-i Nursi'nin Talebeleri ‘Evet’ Diyecek

Türkiye için büyük bir dönüm noktası olan anayasa referandumuna sayılı günler kala, Bediüzzaman Said-i Nursi’nin talebeleri, , referandumda evet oyu kullanacaklarını açıkladı. Said-i Nursi'nin 57. ölüm yıl dönümünde bira..

Mezarlıkta Bir Gece Geçirdik Kalbi Olan İzlemesin 18:32

Mezarlıkta Bir Gece Geçirdik Kalbi Olan İzlemesin

Saat 00:30 den sabah ezanına kadar bekleyen gençlerin başına gelen olaylar.Daha fazlası için kanalıma abone olmayı unutmayın.....

  • ZULMA tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Efsanevi Bir Şekilde Karşısındakini Tek Yumrukla Yere Seren Genç Kadın -3 00:09

Efsanevi Bir Şekilde Karşısındakini Tek Yumrukla Yere Seren Genç Kadın

Yenilen yumruk sonrası gelen rahatlama ve üzerine yakılan sigara.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Roma'da Avrupa ile Afrika Arasında Göçmen Toplantısı 01:08

Roma'da Avrupa ile Afrika Arasında Göçmen Toplantısı

İtalya, Akdeniz üzerinden gelen göç sorununu çözmek için Avrupa ve Afrika ülkelerin içişleri bakanlarının katıldığı temas grubu toplantısına ev sahipliği yaptı. Sekiz Avrupa Birliği ülkesiyle İsviçre, Cezayir, Tunus ve ..

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu 01:12

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu

İtalya, geçtiğimiz yıl Akdeniz’de yaşanan mülteci dramının sorumlularını cinayetten mahkum etti. Sicilya’nın Catania kentinde hakim karşısına çıkan insan kaçakçıları Tunuslu Mohammed Ali Malek 18 yıl, Suriyeli Mahmud Bi..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Kuzey Kore'den ABD'ye 00:57

Kuzey Kore'den ABD'ye "korkmuyoruz" Mesaj

Kuzey Kore, Amerika Birleşik Devletleri'nden (ABD) gelen daha sert yaptırım uygulanması ve muhtemel askeri müdahale açıklamalarının kendilerini korkutmadığını açıkladı. Reuters haber ajansına konuşan bir Kuzey Koreli ye..