#Alp navruz sosyal medyadan gelen soruları cevaplıyor

Kısmetse Olur - Tuğçenin Kuzeninden Tokat Gibi Sözler! 04:17

Kısmetse Olur - Tuğçenin Kuzeninden Tokat Gibi Sözler!

Kısmetse Olur 22 Mart 2017'de yayınlanan yeni bölümde, Tuğçe'nin kuzeni Kübra ziyarete geliyor. Yanında oyuncak ayıyla gelen Kübra, Akın'a öyle sözler söylüyor ki.....

  • ANKA tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayat Şarkısı 47. Bölüm - Kerim'den herkesi şaşırtan teklif 06:00

Hayat Şarkısı 47. Bölüm - Kerim'den herkesi şaşırtan teklif

Başına gelen o kadar olaydan sonra hala Hülya'yı gülümsetebilen Kerim...

Uyumak İstiyorum  Diyen Köpek 00:13

Uyumak İstiyorum Diyen Köpek

Uykusu gelen köpek bakın ne yapıyor.....

'Messi mi Ronaldo mu-' Sorusuna Fatih Terim'in Cevabı 01:59

'Messi mi Ronaldo mu-' Sorusuna Fatih Terim'in Cevabı

Fatih Terim katıldığı Milli Takım Çocuk Kulübü'nün etkinliğinde çocukların sorularını cevapladı. Miniklerden gelen sorulardan birisi de 'Messi mi Ronaldo mu?' sorusu oldu. Terim'in verdiği o cevap....

  • PITIRCIK tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 8 yıl önce
87 Yıllık Binada  Cin İskeleti Gördük +18 Paranormal Olay 44:55

87 Yıllık Binada Cin İskeleti Gördük +18 Paranormal Olay

Herkese merhaba arkadaşlar bu videomuzda 87 yıllık bir binada 1 gece geçirdik başımız gelen olaylar ve yaşadığımız gerginlikler bize gerçekten çok büyük bir tecrübe oldu video'muz biraz uzun oldu ama bence güzel oldu içe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü 01:40

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün ABD Dışişleri Ba..

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü 01:40

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü

Halep’te ateşkes sağlandı ancak bölgedeki insani durum açıklığa kavuşmuş değil. Muhalifler hava saldırıları sonrasında ev ev dolaşan Suriye askerlerince 80’e yakın sivilin öldürüldüğünü iddia ediyor. Yaşanan insanık dram..

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı 01:28

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı

Halep’ten aralarında yaralıların da olduğu yaklaşık bin 200 kişiyi taşıyan ilk tahliye konvoyu muhaliflerin bölgesine ulaştı. Yeşil otobüslerden oluşan konvoy, Raşidin semti üzerinden Türkiye sınırında muhaliflerin kontr..

May: İnsanların Günlük Hayatına Devam Etmesi Teröre Verilen En İyi Cevap 01:13

May: İnsanların Günlük Hayatına Devam Etmesi Teröre Verilen En İyi Cev

Londra'da dün meydana gelen terör saldırısının ardından parlamento sabah saatlerinde toplandı. Parlamenterlerin saldırıyla ilgili yaptıkları konuşmaların ardından sözü İngiltere Başbakanı Theresa May aldı...

İşte FETÖ Almanya İttifakı 02:02

İşte FETÖ Almanya İttifakı

Alman istihbarat servisi BND'nin başkanı Bruno Kahl'ın skandal FETÖ açıklamasının ardından, BND'nin FETÖ ile Türkiye'ye karşı yaptığı işbirliği ortaya çıktı. FETÖ ve BND'nin önde gelen isimlerinin, Türkiye'nin Suriye'dek..

Yüz Alamadığı Kızı Şahane Şekilde Trolleyen Çocuk 03:26

Yüz Alamadığı Kızı Şahane Şekilde Trolleyen Çocuk

Tanışmaya gelen birine ilk önce yüz vermeyip sevgilisini söyleyen kız dakikalar sonra o genci lüks bir araba ile görünce yanına gidip konuşmaya çalışıyor.Gencin tepkisi süper...

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Doktor Ziyareti 06:58

Çizgi Film Rubi ve Jojo Doktor Ziyareti

Rubi ve Jojo yeni kanepenin üzerinde zıplayınca Jojo başını vuruyor. Umarım hastanedeki hemşire ona yardım edebilir. Doktora gelen bir hasta daha var: fil arkadaş. Bakalım onun nesi varmış...

Tolga Yediği Golle Taraftarını Kızdırdı (Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu) 00:21

Tolga Yediği Golle Taraftarını Kızdırdı (Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu)

Beşiktaş, Vodafone Arena'da Astra Giurgiu takımı ile bir hazırlık maçı yaptı. Şenol Güneş maçın 11'inde kaleyi Tolga Zengin'e emanet etti. Astra Giurgiu maçın 41. dakikasında Ionita ve 44. dakikasında da Sergiu Bus ile ..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

Davaro  Kim Bu Hıyar Şener Şen & Kemal Sunal 03:22

Davaro Kim Bu Hıyar Şener Şen & Kemal Sunal

Oyuncular: Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, Pembe Mutlu Memo (Kemal Sunal) Sülo (Şener Şen) köy meydanında dümenden öldürür. Tam hapishaneye götürülürken eşkiya olan ilkokul arkadaşı ile karşılaşır ve hapishaneye gi..

Köpek Korku Filmi İzlerse :) 00:50

Köpek Korku Filmi İzlerse :)

Sahibi korku filmi izlerken yanına gelen köpek de filmi izlemeye başlar devamını SEYREDELİMM :)..

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz? 03:37

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz?

Tasarım Dünyasında Neler Oluyor? Eğlence dünyasında neler oluyor? 2 Cinsel İçerikli Program İzlemekten Kendinizi Nasıl Aklayacaksınız? Ah sadece biraz cinsellik vardı diyerek mi? 3 İlerletebilirim Yada O Kısmı Atlayabili..

  • Dini Mubin tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Megavac  Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerinize İnanamayacaksınız. 01:42

Megavac Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerin

Megavac Mekanik Trombektomi Yakalama Sistemi Sadece Capture MegaVac vücudun her kap içinde pıhtı için kapsamlı bir tedavi çözüm sağlar. Teknoloji aynı zamanda trombektomi, damar tıkanıklığı, emboli koruma ve ankraj ger..

  • PengoTV tarafından
  • 3.927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağatay Ulusoy Kimdir? 02:30

Çağatay Ulusoy Kimdir?

23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Çağatay Ulusoy, 2010 yılında katıldığı Best Model Of Turkey isimli yarışmada birinci olmuştur. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinde üniversite eğitimine başlayan Çağa..

Emel Sayın Kimdir? 03:50

Emel Sayın Kimdir?

Emel Sayın, 20 kasım 1945 tarihinde Sivas'ın Şarkışla ilçesinde doğmuştur. 1926'da Türkiye'ye gelen muhacir bir aile olan Suat ve Ahmet Sayın'ın 4 kız çocuklarından en büyüğüdür. Şenel, Fatoş ve Hülya adlarında kız karde..

Sıla Gençoğlu Kimdir? 03:53

Sıla Gençoğlu Kimdir?

1980 yılında Denizli dünyaya gelen Sıla Gençoğlu aslen Denizlilidir. 36 yaşında olan Sıla Gençoğlu Türk şarkıcı, söz yazarı ve besteci. İlkokulu yıllarını Denizli'de geçiren Sıla lise eğitimini ananesinin yanında İzmir'd..

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı 02:54

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı

Halep'e yardım için kumbarasındaki 825 TL parayı bağışlayan Yunus Emre Okulları 5’nci sınıf öğrencisi Muhammed Furkan Taşçı, Halep’teki kardeşlerim savaş altındalar. Ben de bundan etkilendim, kumbaramdaki playstation al..

Harika Ölü Takli Yapan Papağan 00:57

Harika Ölü Takli Yapan Papağan

Papağan, papağansılar (Psittaciformes) takımını oluşturan kıvrık gagalı, etli ve kalın dilli, parlak tüylü, sıcak yerlerde yaşayan kuş türlerine verilen ad. Ayrıca bu kuşların bazı türleri söylediğiniz bazı şeyleri tekra..

  • Cowboy tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..

Tarık Akan Kimdir? 03:13

Tarık Akan Kimdir?

1949 senesinde dünyaya gelen Tarık Akan aslen Gümüşhane'lidir. Ortaokul ve Liseyi İstanbul Bakırköy'de tamamlayan usta sanatçı Tarık Akan üniversite eğitimini ise Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği ve İstanbu..

Adem Kılıçcı kimdir ? 00:59

Adem Kılıçcı kimdir ?

Adem Kılıçcı, Türk boksör. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. Fenerbahçe TV'de yayınlanan bir röportajda Rusya'dan gelen bir Türk ailesinden olduğunu belirtmiştir. Ayrıca annesi'nin Erzurumlu olduğunu bel..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

Aleyna Tilki Kimdir? 02:43

Aleyna Tilki Kimdir?

2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki aslen Konyalıdır. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan A..