#Alp navruz sosyal medyadan gelen soruları cevaplıyor

TEOG Sınavının İlk Oturumu Başladı 04:59

TEOG Sınavının İlk Oturumu Başladı

TEOG Sınavının İlk Oturumu Başladı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavının ilk oturumu başladı. Sabahın erken saatlerinde okula gelen veliler ve öğrencilerin heyecanı yüzlerine yansıdı...

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada 02:59

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada Ordu’da birlikte olduğu kadının çocuğunu darp eden şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi 19 Ekim 2016 14:59 2,5 yaşındaki çocuğa şiddet PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweet..

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu 08:02

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ada Sahilleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Ada Sahilleri Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni seviyor istiyorum Beni şad et Şadiye'm başı..

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti 01:19

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybet

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti Olay sabah saat 09:00 sıralarında Şehitkamil İlçesi Güvenevler Mahallesi 51 nolu cadde üzerinde bulunan inşatta meydana geldi. Faaliyette olmayan ..

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları 00:35

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları

Al bayraklı naaşın başında nöbet tutan askerin gözyaşları Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Murat Özer’in, al bayrağa sarılı tabutunun başında..

Gazze'de Yapışık İkiz Dünyaya Geldi 01:16

Gazze'de Yapışık İkiz Dünyaya Geldi

Gazze'de Yapışık İkiz Dünyaya Geldi Gazze'de iki başlı tek vücutlu dünyaya gelen bir bebeğin en fazla 3-4 hafta içerisinde ameliyata ihtiyacı olduğu, kısıtlı imkanlar nedeniyle yapışık ikizlerin hayatta kalmasını sağlay..

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Öğretmenlerle Anıtkabir'i Ziyaret Etti 01:19

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Öğretmenlerle Anıtkabir'i Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Öğretmenlerle Anıtkabir'i Ziyaret Etti Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 81 ilden gelen öğretmenlerle Anıtkabir'i ziyaret etti...

Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında 00:39

Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında

Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında Adana’da valilik otoparkında gelen patlama iş yeri kameralarına an be an yansıdı. Adana’da valilik otoparkında bombalı araçla yapılan saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ..

Görme Engelli İnsanlar İçin Çevreyi Anlatan Kişisel Asistan: Horus 04:01

Görme Engelli İnsanlar İçin Çevreyi Anlatan Kişisel Asistan: Horus

İsveç merkezli Eyra isimli şirket tarafından geliştirilen Horus, çevresini iki farklı kamerası ile algılayarak görme engelli kullanıcısına işitsel olarak aktarıyor. Algıladığı görüntüyü inceleyen, analiz eden ve tanımlay..

  • Cowboy tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Depremde korkulan olmadı 00:29

Depremde korkulan olmadı

Japonya’nın kuzeydoğu kıyılarını vuran 7.4 büyüklüğündeki deprem korkulan hasara yol açmadı. 2011’de meydana gelen 9.0 büyüklüğündeki deprem ve sarsıntıların yol açtığı tsunamiyle radyoaktif sızıntının meydana geldiği Fu..

  • Cowboy tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Salakça Evlenme Teklifini Yapmayı Başaran Nijeryalı Genç 01:00

Dünyanın En Salakça Evlenme Teklifini Yapmayı Başaran Nijeryalı Genç

Nijerya'da bir genç kız arkadaşına ilginç bir evlenme teklifi hazırladı.Adamın kız arkadaşına bir trafik kazasında öldüğünü ve şu an yerde yattığı bilgisi gidiyor. Kadına arabanın çarpıp kaçtığını söylüyorlar. Can havli..

  • Cowboy tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi 01:02

Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi

Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi Suriye’de 5 yıldır devam eden bombardımanın ve günlerdir Esed rejiminin kuşatması altında harabeye dönen Halep’teki yıkım havadan görüntülendi. Suriye’de 5 yıldır devam eden..

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik Merkezi Daha 02:24

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik Merkezi Daha Toplam 8 bin 950 metrekare inşaat alanı olan Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı yaklaşık olarak 5,5 milyon TL’ye mal olurken, in..

İşte Yürek Burkan O Anlar 01:39

İşte Yürek Burkan O Anlar

İşte Yürek Burkan O Anlar 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın katil zanlısı Himmet A.’nın cinayet günü Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp, tekrar alma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Himmet A.’nın çöp konteynerine geldi..

Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı 04:17

Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı

Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı Suriye’deki savaşta anne babası ve 2 kardeşi öldürülen 12 yaşındaki Suriyeli Abdullah, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sarılıp teşekkür etti. Bursa’da 15..

Buffaloyu Paylaşamayan Aslanların Feci Kavgası ve Sürpriz Son 00:23

Buffaloyu Paylaşamayan Aslanların Feci Kavgası ve Sürpriz Son

Her zamanki gibi avlarına çıkan aslan sürüsü buffaloyu köşeye sıkıştırıp afiyetle yerken sonradan gelen bir aslan muzurluk yapıp ortamın içine edip kavga çıkartıyor..

  • Cowboy tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zorla Kaza Yaptıran Trafik Polisi 00:41

Zorla Kaza Yaptıran Trafik Polisi

Kanada'nın Toronto şehrinde olan olayda trafik polisi yolun karşısına geçmek istiyor ve bunu gören jip sürücüsü yavaşlayıp yol vermek istiyor, tabi arkadan gelen araç takip mesafesine uymadığı için çarpıyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Klasik Otomobil Son Modele Böyle Meydan Okudu 01:12

Klasik Otomobil Son Modele Böyle Meydan Okudu

Amerikan klasik otomobili son teknolojiye meydan okudu Chevrolet'in 50 yıl arayla üretilen iki otomobili çarpışma testinde karşı karşıya geldi. 1959 model Bel Air ile 2009 model Malibu'nun çarpışma testinde galip gelen t..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama 00:42

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek bu sezon ilk dış saha galibiyetini almasının ardından Trabzon’a gece geç saatlerde inen bordo-mavili kafiley..

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Günde 10 Saatini Harcayıp 3,5 Senede Bu Devasa Tabloyu Bitiren Japon Artist (Ikeda Manabu: Rebirth) 03:34

Günde 10 Saatini Harcayıp 3,5 Senede Bu Devasa Tabloyu Bitiren Japon A

2011'de Tōhoku depremiyle meydana gelen tsunami sonrası yıkılan Japonya, altı yıl sonrasında kendini yeniden onardı. Kalem ve mürekkep sanatçısı Manabu Ikeda, Rebirth adını verdiği çalışmasında bu doğal afetten esinlendi..

Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza 00:44

Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza

Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza Avustralya’da düzenlenen ‘Moto GP 3’ yarışında yürekleri ağızlara getiren bir kaza yaşandı. Virajı alırken motosikletinin kontrolünü yitiren John McPhee, yere düştü. Ardından gelen iki mo..

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

95. Dakikada Kaleciden Röveşata 00:20

95. Dakikada Kaleciden Röveşata

Güney Afrika Ligi'nin 11. haftasında Baroka ile Orlando Pirates karşı karşıya geldi. 1-1 biten karşılaşmanın 90. dakikada sahalarda ender görülen bir gol atıldı. Ev sahibi ekibin kalecisi Masuluke Oscarine, mücadelenin s..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

15 Araç Birbirine Girdi! 00:23

15 Araç Birbirine Girdi!

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaklaşık 15 aracın karıştığı bir zincirleme kaza meydana geldi. Yoğun trafikte bir aracın ani fren yapmasıyla birlikte, arkadan gelen araçlar birbirine girdi. Trafiği kilitleyen kaza anı g..

  • Cowboy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şangay Beşlisi 01:32

Şangay Beşlisi

Avrupa Birliği ile gerilen ilişkilerin ardından gündeme gelen Şangay Beşlisi tartışması sürerken, mikrofonu sokağa uzakttık. Bakalım konu ile ilgili sokakta ne dedikodular dönüyor...