#Alt tarafa

Açma Tarifi 10:01

Açma Tarifi

Peynirli Açma Tarifi ve Malzemeler : Vereceğim ölçüden iki tepsi çıkıyor 1 tane yaş maya 3 su bardağı ilik süt 1 su bardağı sıvıyağ 3 yemek kaşığı seker 2 tatlı kaşığı tuz 2 tane yumurta birinin sarısı üstüne sürülecek 1..

Sütlü Ekmek Tarifi Milchbrötchen 05:58

Sütlü Ekmek Tarifi Milchbrötchen

Sütlü Ekmek (#milchbrötchen) Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo un 1 buçuk su bardağı ılık süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz (silme) 50 gr. yumuşak tereyağı Hazırlanışı : Unu yoğurma kabına ..

Söylemezsem Olmaz Karıştı Ece Erken'in Kırgın Olduğu Manken Kim 02:04

Söylemezsem Olmaz Karıştı Ece Erken'in Kırgın Olduğu Manken Kim

Nefise Karatay'ın alt komşusu olduğunu ve görüşmediklerini belirten Ece Erken, eski mankene kırgın olduğunu söyledi.....

  • BETA tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercedes-Benz X250d 4MATIC  Test Sürüşü 21:25

Mercedes-Benz X250d 4MATIC Test Sürüşü

Yepyeni Mercedes-Benz X Class'ı hem arazide hem de yolda sizler için deneyimledik. Nissan Navara alt yapısı üzerine inşa edilen X class, Navara'nın üzerine neler koymuş videomuzda bulabilirsiniz. Pikap segmentine yeni b..

  • BETA tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah İnci 20. Bölüm (Final) Fragmanı 00:43

Siyah İnci 20. Bölüm (Final) Fragmanı

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişir ve iki sevgilinin hayatla..

Siyah İnci 20. Bölüm (Final) 2. Fragmanı 00:45

Siyah İnci 20. Bölüm (Final) 2. Fragmanı

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişir ve iki sevgilinin hayatla..

Çocuklarının Altını Temizlerken Kusan Babalar 09:45

Çocuklarının Altını Temizlerken Kusan Babalar

İşte anne olmak kolay değil babalar bir alt değiştirmede kusuyorlar . İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Portakal Soslu İrmik Tatlısı 02:13

Portakal Soslu İrmik Tatlısı

Portakal Paluzeli İrmik Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler Alt Taban İçin; 250 gr karışık bisküvi (fındık yulaflı ve kakaolu kullandım) 2 yemek kaşığı kakao (koyu renkli) 1 tatlı kaşığı tarçın 3 yemek kaşığı tereyağ (eritilm..

Gelin Pastası Tarifi 10:27

Gelin Pastası Tarifi

Gelin Pastası Tarifi ve Malzemeler : Keki için gerekenler 4 tane oda ısısında yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik şeker 1 buçuk su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için yarım litre sü..

Kadayıflı Kek Tarifi 06:43

Kadayıflı Kek Tarifi

Kadayıflı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 tane yumurta 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket Kabartma tozu 4 Yemek kaşığı un 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz Yaklaşık 150 gr çiğ kadayıf (bende 15..

İnsanı Strese Sokan Evlenme Teklifi 02:25

İnsanı Strese Sokan Evlenme Teklifi

Atış yapacağı yerde ''benimle evlenir misin?'' yazan fakat hanım kızımızın atışta başarısız olması üzerine planı alt üst olan zavallı adamı izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devlet Bahçeli; Mhp Bitti Diyenleri Osmaniye'den Tokatladı 11:28

Devlet Bahçeli; Mhp Bitti Diyenleri Osmaniye'den Tokatladı

Devlet Bahçeli; Osmaniye Belediyesi Masal Park Açılış ve Devlet Bahçeli Alt Geçidi Temel Atma Töreninde Muhteşem Kalabalığa Hitap Etti. (..

Fatih Portakal- Vatan Haini Değilim Yörüğüm 12:04

Fatih Portakal- Vatan Haini Değilim Yörüğüm

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün geçtiğimiz günlerde hizmete açtığı alt-üst soy bilgisi vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.Bunun son örneği de FOX Ana Haber Bülteni Sunucusu Fatih Portakal oldu.Portakal, kend..

  • BETA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi 07:57

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo irmik 1 su bardağından bir parmak eksik yoğurt 1 su bardağından bir parmak eksik seker 1 Türk kahvesi fincanı sıvıyağ Yarım Türk kahvesi fincanı üzüm pekmezi 1 tatlı..

Rulo Poğaça Tarifi 10:03

Rulo Poğaça Tarifi

Rulo Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı soda (mineralwasser) 2 tane yumurta (birini hamura tüm kirin diğer yumurtanın beyazı hamura sarısını da üzeri..

Bizim Köyün Şarkısı Fragmanı 02:44

Bizim Köyün Şarkısı Fragmanı

Bizim Köyün Şarkısı 26 Ocak’ta Sinemalarda! İstanbul’da yaşayan Çınar, bir müzik yarışmasına katılmanın hayalini kurmaktadır. Fakat planları babasının köye geri dönme kararıyla altüst olur. Çınar ve ultra zeki kız kardeş..

Necmettin Erbakan Ve MSP'lilerin 12 Eylül Dönemindeki Mahkeme Görüntüleri 02:03

Necmettin Erbakan Ve MSP'lilerin 12 Eylül Dönemindeki Mahkeme Görüntül

Necmettin Erbakan'ın ve Milli Selamet Partisi yöneticilerinin 12 Eylül döneminde mahkemeye çıkarıldığı görüntüler ilk kez yayınlandı. BBC Arşivlerinde Türkiye, BBC'nin 60 yıllık arşivlerini ilk kez internet ortamında ve ..

Dövüş Ustalarının Yüz Karası 00:17

Dövüş Ustalarının Yüz Karası

Göbekli dövüş ustası kendisine saldıran öğrencilerini gerek götüyle gerekse göbeğiyle alt etmektedir. Kendisine saldıranları ilginç taktiklerle uzaklaştırmasını akıl tutulması izleyerek izliyoruz efem...

  • JET TV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Panterin Timsahı Yenmesi 00:17

Panterin Timsahı Yenmesi

Efendiliğini yerden yere vuran panterin deplasman da timsahı alt etmesini izliyoruz efendim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.266 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Protestoculara Sopalarla Girişen Hint Polisi 00:25

Protestoculara Sopalarla Girişen Hint Polisi

Hindistan'da Yüksek Mahkeme'nin alt kastları koruyan yasayla ilgili kararını protesto eden göstericilere hint polisi sopalarla daldı...

  • JET TV tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cesur Savaşçılar Orijinal Fragman 02:06

Cesur Savaşçılar Orijinal Fragman

Kuzey Avrupa iki dünyaya bölünmüş durumdadır. Frizler, Saksonlar ve Danimarkalılar nehirlerin üzerinde yaşarken, Franklar nehrin alt kısmında yaşamaktadır. Onların artık tek amacı var; o da Romalıların bile başaramadığı ..

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli 09:05

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli

Malzemeler Bu tarifle iki fırın tepsisi çıkıyor. Aylarca bayatlamadan durur. Tabi iyi muhafaza ederseniz. Gelelim tarife ilk önce kömbe baharatının tarifini yazacağım evde de kendiniz yapabilirsiniz. Kömbe baharatının..

İrmik Mantolu İçinde Ceviz Olan Harika Şerbetli Tatlı Tarifi 06:03

İrmik Mantolu İçinde Ceviz Olan Harika Şerbetli Tatlı Tarifi

Malzemeler 125 gr oda isisinda yumusamis tereyagi yada margarin 2 tane yumurta 2 yemek kasigi irmik 1 yemek kasigi seker 1 cay bardagi siviyag 1 paket vanilya 1 tatli kasigi kabartmatozu Yaklasik 2 bucuk su bardagi un(lü..

Porsiyonluk Kadayıf Tarifi 04:41

Porsiyonluk Kadayıf Tarifi

Malzemeler Yarım kilo kadayıf 200 gr. eritilmiş tereyağı 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz ya da fındık fıstık. Evde hangisi varsa onunla yapın. Şerbeti için gerekenler 2 buçuk su bardağı seker 2 buçuk su bardağı su İ..

Kenar Dolgulu Pizza Tarifi 01:25

Kenar Dolgulu Pizza Tarifi

Kenarları ekstra kaşar dolgulu nefis bir pizza... Dolgusu sayesinde puf puf bir kenar oluşurken alt tabanını incecik bırakarak daha da gevrek yaptığım bu pizzaya bayılacaksınız.. :)..

Ankara'da Şiddetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi 02:58

Ankara'da Şiddetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Ankara'da yaklaşık 15 dakika süren gök gürültülü kuvvetli sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak nedeniyle araçlar alt geçitlerde mahsur kaldı...

Loving Pablo Orijinal Fragmanı 02:14

Loving Pablo Orijinal Fragmanı

Virginia Vallejo’nın romanından uyarlanan filmde, uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın gizli ama tutkulu aşkı Virginia Vallejo ile olan ilişkisi anlatılıyor. 1981 yılında Kolombiya’da gazetecilik yapan Virginia Vallejo, to..

İki Su Yılanın Mücadelesi 01:05

İki Su Yılanın Mücadelesi

Nehir kenarında birbirini alt etmeye çalışan iki su yılanının görüntüleri amatör balıkçıların kamerasına böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karışık Renkte Olan Boncukların Aynı Renkte Bir Araya Gelmesi 00:48

Karışık Renkte Olan Boncukların Aynı Renkte Bir Araya Gelmesi

Kuantum fiziğinin açıklık getireceği bu videoda , karışık olan boncukların cam fanusta alt tarafta ayrı ayrı aynı renk olarak birleşmesi olayı..

  • JET TV tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dördüncü Kattan Atlayan Adamı Üçüncü Katta Yakaladı 00:24

Dördüncü Kattan Atlayan Adamı Üçüncü Katta Yakaladı

Letonya'da dört katlı bir binanın en üst katında yangın çıktı. Üçüncü kata çıkan kahraman itfaiyeci, yangından kurtulmak için camdan atlayan adamı, alt katta havada yakaladı...