#Altay keşke aramasaydın müzik dinle

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Murat Dalkılıç - Kördüğüm 03:24

Murat Dalkılıç - Kördüğüm

Korkmadım yüzüme vurdun Tutunacak kırık bir dal bile yok Keşke ben o ben olaydım Sahibi olmadan sahip çıkardım Şimdi duymuyor o içimdeki çocuğu Önce haykırır insan yüreğine tokat gibi vurunca Aşk sana susmayı öğret..

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu 02:12

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu

Şımarık’ı 15 günlük yavruyken aldığını ve beslemeye başladıklarını anlatan 45 yaşındaki iki çocuk babası Zülfikar Aylan, “Şımarık şu anda 3 aylık. Aslında binadakiler ve yakınlarımdan kimisi Şımarık, kimisi Cici Kuş, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.930 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gece Vakti Çalıların Arasından Yaratık Gibi Çıkan Tembel Hayvan 00:15

Gece Vakti Çalıların Arasından Yaratık Gibi Çıkan Tembel Hayvan

Keşke şu hayvan tüm dünya genelinde yaşıyor olsaydı. Böyle kedi kadar bol bir hayvan olsaydı. Kİmseye zararı yok garibimin...

  • JET TV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Faturaları Yatıran Dayı 00:30

Faturaları Yatıran Dayı

Yurdum insanı yine mizah yeteneğini konuşturmuş. Fatura yatırmak konusunda espri yapan dayıya sesleniyoruz bütün faturalar keşke böyle yatsa...

  • PengoTV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Düğünde Fazla Detone Olan Teyze 00:19

Düğünde Fazla Detone Olan Teyze

Komşusunun düğününe giden teyze bir ara sahneye gidip şarkıcının elinden mikrofonu alıp şarkı söylemiş keşke söylemeseymiş.....

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Ecem'in baba özlemi... 02:48

Ecem'in baba özlemi...

BABA KEŞKE YANINA GELEBİLSEYDİM .. BU CÜMLE 5 YAŞINDA KÜÇÜCÜK BİR KIZIN DUDAKLARINDAN DÖKÜLÜNCE ÖYLESİNE DOKUNAKLI OLUYOR Kİ..HELE O KÜÇÜĞÜN SAĞLIK ÇALIŞANI BABASI KORONAYA YAKALANMIŞ VE KENDİNİ KARANTİNAYA ALMAK ZORUNDA..

İlginç İsimli Perdeci 00:14

İlginç İsimli Perdeci

İndirim yapan perdeci malları sokağa döküp sosyal medyada bir video paylaşmış. Ancak perdecinin ismini keşke görmeseydim...

  • PengoTV tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Emine Bulut cinayetinde onanan müebbet hapis cezasına acılı aileden ilk değerlendirme 08:37

Emine Bulut cinayetinde onanan müebbet hapis cezasına acılı aileden il

Kırıkkale'de eski eşi Emine Bulut'u 10 yaşındaki kızının yanında boğazından bıçaklayarak öldüren Fedai Varan'a verilen müebbet hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından Bulut'un anne ve babası açıklama yap..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

gülseven medar - çarşambayı sel aldı 04:58

gülseven medar - çarşambayı sel aldı

Çarşambayı Sel Aldı Samsun/Çarşamba-Yöre Ekibi-Nejat Buhara Çarşamba’yı Sel Aldı, Bir Yar Sevdim El Aldı (Aman Aman) Keşke Sevmez Olaydım, Elim Koynumda Kaldı (Aman Aman) Oy Ne İmiş Ne İmiş (Aman Aman) K..

  • PengoTV tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nazan Öncel - Madalyon 03:21

Nazan Öncel - Madalyon

Konuştumsa kahrımdan konuşmuşumdur Ağladım sa dolduğum dan ağlamışımdır Nasıl eğlendin mi bari, hoş musun peki Çekip gitseydim keşke, daha iyiydi Yüreksiz seni Bir şey olduysa anlat o zaman Delikanlıymış derim arkandan ..

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Sancak - Vur 03:44

Sancak - Vur

Ben bittim, şimdi gözünü yalnızlığıma diktin. Bi rahat ver ki gönlüm kendi yoluna gitsin. Ama ne mümkün, tam da keşke bitmeseydi demişken Sen sahnelerde ter döktüğüm kardeşlerime gittin. Dilinden düşürmediğin o meşhur ..

Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar 13:18

Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar

Doğaüstü varlıkların yardımıyla ya da doğada bulunan gizli güçlere söz geçirmek yoluyla birtakım doğal olmayan işler yaptıklarını ileri süren kimselerin başvurdukları birtakım işlem ve davranışlara verilen genel adtır bü..

  • ZULMA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayırcılardan İbretlik Cevaplar Önce Hayır Diyor Sonra 00:58

Hayırcılardan İbretlik Cevaplar Önce Hayır Diyor Sonra

#Hayır diyen vatandaşlarımıza Anayasa teklifi maddelerini birebir okuduk ve Bunu Hayır Platformu hazırladı, teklif böyle olsa evet der miydiniz? diye sorduk. Gelen cevaplar bizi şaşırtmadı. Sırf bir partiye veya kişiye..

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor 01:15

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde Kemal İnbaşı isimli kişi 40 yıldır tek dostu olarak gördüğü cümbüşü ve kemanıyla mağarada yaşıyor. Arapgir ilçesi Kayaarası Kanyonu’nda 40 yıldır mağarada yaşayan 57 yaşındaki Kemal İnbaşı ..

Etkin  Heves Mi Sandın 05:41

Etkin Heves Mi Sandın

Yıllarca bekledim seni sevdim aşkıma karşılık verirsin diye Yollara bakıp her gün ümitle belki bir gün bana dönersin diye x 2 [Nakarat] x 2 Bendeki bu aşkı heves mi sandın? Üç beş gün sonra biter mi sandın? Böyle b..

Seni Tanımıyorum Çocuk Benden Değil 01:10

Seni Tanımıyorum Çocuk Benden Değil

1968, Tahran. 'Şah' Muhammet Rıza Pehlevi döneminde iki genç. El ele ve mutlu gibiler. Keşke her şey göründüğü gibi olsa. Ayten Senden düğün dernek isteyen mi var? Mütevazı bir nikâh bana yeter de artar bile diye yırtı..

Ben Erkek Peşinde Koşan Kızlardan Değilim 02:01

Ben Erkek Peşinde Koşan Kızlardan Değilim

1968, Tahran. 'Şah' Muhammet Rıza Pehlevi döneminde iki genç. El ele ve mutlu gibiler. Keşke her şey göründüğü gibi olsa. Ayten Senden düğün dernek isteyen mi var? Mütevazı bir nikâh bana yeter de artar bile diye yırtı..

Kavga Yeni̇den Alevlendi̇ Ebru Yaşar, Demet Akalın’ı Yalanladı 07:35

Kavga Yeni̇den Alevlendi̇ Ebru Yaşar, Demet Akalın’ı Yalanladı

Demet Akalın, Ebru Yaşar arasındaki Hermes çanta kavgası son sürat devam ediyor. Akşam Gazetesi'nde yazan şarkıcı Ebru Yaşar, Demet Akalın'ın Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserde modacı Nur Yerlitaş ve eski fu..

  • BETA tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bi̇rce Akalay, Sarp Levendoğlu’yla Anılınca Resmen Çılgına Döndü 02:35

Bi̇rce Akalay, Sarp Levendoğlu’yla Anılınca Resmen Çılgına Döndü

Ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün Cihangir’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Güzel oyuncu eski eşi Sarp Levendoğlu’nu hala unutamayıp takip ettiği yönünde çıkan haberler hakkında UçanKuş TV’ye özel açıklamalarda bulun..

  • BETA tarafından
  • 1.214 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Distopya Nedir 02:50

Distopya Nedir

Distopya nedir? Pesimist bir gözle, her şeyin olabildiğince berbat olduğu hayali yer, anti-ütopya. Kapkaranlık bir gelecek. Kulisin ampulü mü patlamış? Ne alaka şimdi ya? Ha karanlık deyince şey ettin... Tamam, bir ara ..

Neden Kadınlar Günü 02:29

Neden Kadınlar Günü

Esası Dünya Emekçi Kadınlar Günü. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesi, ekonomik, siyasi ve sosyal konumlarının tanımlanması amacıyla 1977 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ..

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation 04:09

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation

Eski AKP'li İzmir milletvekilinin kızı Trump için İngilizce rap şarkı yapmış ve Kötü haber Trump, Erdoğan seni kramp yapacak. Ne de olsa, her söyleşide kafa tutuyoruz. Tavır yok ama ses var. RAP neden olmasın? Keşke bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap 03:51

Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap

Çok uzun zamandır severek giydiğim topuklu ayakkabıma ufak dokunuşlarla yeni bir görünüm kazandırmak istedim. Siz de çok sevdiğiniz ama 'keşke artık biraz daha farklı mı görünse’ dediğiniz ayakkabılarınızı süsleyebilirsi..

Kivili Milföy Pasta Tarifi 04:55

Kivili Milföy Pasta Tarifi

2 adet kare milföy, 4 adet küçük boy kivi, Üzeri için pudra şekeri. Kreması için: 100-150 ml krema (kivilerin boyuna göre değişecektir), 1 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ***************************** Daha önce çil..

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) - 2019 03:03

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) - 20

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) Sözler: Bu saçma tiyatro Değişik allegro Ölene dek verilmeyecek sana bi bordro Yükselip mikroyu kaparsan olursun maestro Bi koro gibiyiz Kaan'la Hiphop'a..

  • Kaan Boğa tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’nin Ailesi Konuştu 04:37

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’

Adana’da istemeye gittiği kızın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi Kadir Gerekli’nin ailesi, idam yasasının çıkmasını istediklerini söyley..