#Alvo gameplay fragman

Şahane Züğürtler Fragman 03:20

Şahane Züğürtler Fragman

Fikret ve Leyla Soylu, çok yardımsever Adanalı zengin bir çifttir. Bir dalavere sonucu tüm malvarlıklarını kaybedince İstanbul'a gelip, sonradan görme zengin bir aile olan Pastırmacıoğullar'nın yanına uşak ve hizmetçi o..

Hz. Muhammed Allah'ın Elçisi i Fragman 02:17

Hz. Muhammed Allah'ın Elçisi i Fragman

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filminin konusu, Abraha’nın fil ordusuyla Mekke’ye yönelişi, Efendimiz’in dedesi ve Kâbe’nin anahtarının sahibi Abdulmuttalib başta olmak üzere, tüm Mekke halkını tedirgin eder. Hem oğlunun ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.278 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deliha 2 Fragman İzle 00:49

Deliha 2 Fragman İzle

Deliha 2 - Zeliha Mutfakta Fragmanı Yayınlandı. 19 Ocakta Sinemalarda...

Fazilet Hanım ve Kızları 25. Bölüm 2. Fragman 00:46

Fazilet Hanım ve Kızları 25. Bölüm 2. Fragman

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Jessica Jones 2. Sezon Tanıtım Fragman Türkçe Altyazılı 00:55

Jessica Jones 2. Sezon Tanıtım Fragman Türkçe Altyazılı

Sakın onun yoluna çıkmayın. Marvel - Jessica Jones'un 2. sezonu 8 Mart'ta sadece Netflix'te. Başlıyor..

Band of Defenders Resmi Oyun Öyküsü Orjinal Fragman 02:36

Band of Defenders Resmi Oyun Öyküsü Orjinal Fragman

Savunucuların Şeridi, dört oyuncuya kadar bir merkezi nesneyi, nükleer kıyametten yavaş yavaş kurtaran dünyayı yöneten vahşiler ve mutantlara karşı koruyan modern online COOP FPS oyunudur. Oyuncular barikat ve taret inşa..

  • BETA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Street Fighter 30 Yıl Dönümü Koleksiyonu Orijinal Fragman  PS4 02:06

Street Fighter 30 Yıl Dönümü Koleksiyonu Orijinal Fragman PS4

Street Fighter 30. Yıldönümü Koleksiyonu her Street Fighter tarihindeki yeri ve 2018 Mayıs ayında satışa sunulacak olan serinin 12 ikonik başlıklar içerir..

  • BETA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ArifV216 - Fragman (5 Ocak'ta Sinemalarda) 01:43

ArifV216 - Fragman (5 Ocak'ta Sinemalarda)

ArifV216 5 Ocak'ta sinemalarda! Yapım: CMYLMZ Fikir Sanat & NuLook Production Senaryo: Cem Yılmaz Yönetmen: Kıvanç Baruönü..

Transformers 5 - Son Şövalye - Türkçe Dublajlı İlk Fragman 02:19

Transformers 5 - Son Şövalye - Türkçe Dublajlı İlk Fragman

Savaşan iki tür var. Biri insan biri metal. Transformers 5: Son Şövalye 'nin Türkçe Dublajlı ilk fragmanı sizlerle..

  • PengoTV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayhan Fragman 02:50

Kayhan Fragman

Şahan Gökbakar'ın yeni filmi 'KAYHAN' 9 Şubat'ta sinemalarda.....

Ailecek Şaşkınız Fragman 03:25

Ailecek Şaşkınız Fragman

Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi Ailecek Şaşkınız 2 Mart 2018’de TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona girecek. Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Gökhan Tiryaki’nin g..

Ne Var Fragman 02:47

Ne Var Fragman

Çok iyi anlaşan 3 yakın arkadaş, tüm zamanlarını birlikte geçirirler. Günlerini rutin bir şekilde geçiren gençlerin hayatları, birgün falcıya gitmeye karar vermeleri ile bambaşka bir hal alır. Falcı, gençlerin falında bü..

Locman Fragman 01:53

Locman Fragman

1980 yılında geçen filmde makinist olarak çalışan bir adamın hikayesi anlatılıyor. Oyuncu kadrosunda Alican Yücesoy, Yeliz Kuvancı, Nergis Çorakçı, Cem Cücenoğlu, Nisa Aksongur, İlker Kabaoğlu gibi isimlerin yer aldığı, ..

Han Solo Bir Star Wars Hikayesi Uluslararası Fragman 01:23

Han Solo Bir Star Wars Hikayesi Uluslararası Fragman

Orijinal üçlemeyle tanıştığımız Han Solo ve Chewbacca’nın maceralarını anlatacak Solo: A Star Wars Story filminin yönetmenliğini, Phil Lord ve Christopher Miller’dan devralan 2 Oscar’lı Ron Howard üstleniyor. Alden Ehre..

Tomb Raider 10 Dakikalık Fragman 10:17

Tomb Raider 10 Dakikalık Fragman

Tomb Raider 10 Dakikalık Tanıtım Videosu. İyi Seyirler..

Yol Kenarı Fragman 02:03

Yol Kenarı Fragman

Tayfun Pirselimoglu'nun senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği Yol Kenarı filminin oyuncu kadrosunda Ercan Kesal, Tansu Biçer, Nalan Kuruçim, Taner Birsel, Rıza Akın, Haydar Şişman, İsrafil Köse gibi isimler yer a..

Bordo Bereliler Afrin Fragman 02:04

Bordo Bereliler Afrin Fragman

Yapımcılığını Erdoğan Yaprak ile Ali Ertem’in üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Erhan Baytimur oturuyor. Afrin'de başlayıp İnegöl'de son bulan bir operasyonun konu edildiği filmin oyuncu kadrosunda Cenk Ertan, Halil..

Cehennemden Selfie Türkçe Altyazılı Fragman 01:36

Cehennemden Selfie Türkçe Altyazılı Fragman

Almanya’da vlogger olan Julia, kuzeni Hannah’ın ziyaret etmek için Amerika’ya gider. Julia’nın gelişin ardından Hannah onda garip bir şeyler fark eder ve hasta olduğunu düşünür. Hannah’ın bu düşüncesi kısa süre sonra doğ..

6 Balloons Fragman 01:33

6 Balloons Fragman

Bir gece boyunca bir kadın, eroin bağımlısı erkek kardeşi ile birlikte bir detoks merkezi arayışında, iki yaşındaki kızıyla birlikte Los Angeles'a gidiyor. Oyuncular Abbi Jacobson, Dave Franco, Tim Matheson ve Jane Kaczm..

Sıfırın Altında Dağdaki Mucize Orijinal Fragman 02:18

Sıfırın Altında Dağdaki Mucize Orijinal Fragman

Eski profesyonel hokey oyuncusu Eric LeMarque, snowboard yaparken çıkan bir kar fırtınası sonucu bir dağın tepesinde kaybolur. 8 gün boyunca insanlığın sınırlarını zorlayan koşullarda hayatta kalmak için mücadele eder. B..

Karanlıktaki Melekler Fragman 01:53

Karanlıktaki Melekler Fragman

Üç çocukluk arkadaşı Berk, Mete ve Güray bir araya gelince kendilerini maceraların içinde buluyorlar. Birbirlerinden başka kimseleri olmayan bu üç dost, yaşadıkları hayatın zorluklarından uzaklaşabilmek, yaşamlarına bira..

The Titan Fragman 02:08

The Titan Fragman

Yakın gelecekte, askeri bir ailenin hayatını kökünden sökmesi, insanın genetik evrimini hızlandırmak için çığır açan bir deneyde yer alabilmeleri için. Amaç? İnsanlığı başka bir gezegene yeniden yerleştirmek ve yok olmak..

Son Oyun Fragman 01:38

Son Oyun Fragman

İlhan Akgül ve Sinan Tabanlı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Son Oyun un oyuncu kadrosunda Recep Yağızoğlu, Ali Sürmeli, İlhan Akgül, Deniz Oral yer alıyor...

Köpek Adası Türkçe Altyazılı Fragman 02:55

Köpek Adası Türkçe Altyazılı Fragman

Günün birinde Megasaki City'deki bütün köpeklerin şehirden uzaklaştırılmasına karar verilir. Bütün köpekler, evcil ya da değil, devasa çöp döküm alanına sürülür. Bu köpeklerin içinde 12 yaşındaki Atari Kobayashi'nin koru..

Son Tatil Türkçe Altyazılı Fragman 02:17

Son Tatil Türkçe Altyazılı Fragman

Oscar ödüllü Helen Mirren ve 2 Altın Küre ödüllü Donald Sutherland doktorlarının dayanılmaz bakımından ve yetişmiş çocuklarından sıkılıp eski karavanlarıyla ülkeyi boydan boya geçmek üzere kaçan bir çifti oynuyor. Dikka..

Bal Kaymak Fragman 01:59

Bal Kaymak Fragman

Parçalanmış bir ailenin tekrar bir araya gelme çabasının konu edildiği Bal Kaymak filminin oyunuc kadrosunda Tarık Ünlüoğlu, Beren Gökyıldız, Sabina Toyza, FilizAhmet, Kenan Çoban gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetm..

Johnny English Tekrar İş Başında Türkçe Altyazılı Fragman 02:30

Johnny English Tekrar İş Başında Türkçe Altyazılı Fragman

Bir siber saldırı sonucu Britanya’daki tüm aktif gizli ajanların kimlikleri ortaya çıkmıştır. Gizli servisin baş hacker’ı bir an önce bulması gerekir. Fakat hiçbir gelişme katedilemeyince gizli servis çareyi bir süre önc..

Şaşkınlar Çetesi Fragman 02:04

Şaşkınlar Çetesi Fragman

Nedim azılı bir hırsızdır. Yakalanıp hapishaneye gönderilen Nedim, burada hırsızlığa tövbe eder. Yaptıklarından pişman olan Nedim hapishanede müthiş bir icat keşfeder. Tahliye olan Nedim bir an önce icadını seri üretime ..

Mr. Gay Syria Fragman 01:39

Mr. Gay Syria Fragman

Mr Gay Syria, hayatlarını yeniden inşa etmeye çalışan iki Suriyeli mültecinin hayatını anlatıyor. Avrupa'da bir ülkeye gitmek için gereken yerleşme iznini beklerken İstanbul’da berberlik yapan 24 yaşındaki Husein, muhafa..

Üç Vakte Kadar Fragman 01:00

Üç Vakte Kadar Fragman

Mahallede herkes tarafından sevilen saf ve temiz kalpli biri olan Hasan, çocukluğunda beri Balım’a aşıktır. Fakat aşkını bir türlü itiraf edemez. Sevdiği kıza kendisini tanıtma fırsatı bulduğunda ise büyük bir rakip ile ..