#Alınganlığı neler tetikliyor

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin' 08:51

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin'

Ardahan'ın Göle ilçesinin 120 hane, 450 nüfuslu Dedeşen köyünde yaşayanlar köyün tarihi bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Ordusuyla Çaldıran seferine giderken Şeyh Ahmedi Kebir ve Şeyh Mehmedi Kebir isimli kardeşlerin ..

Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..

Hafriyat döküp yolu kapattı 01:24

Hafriyat döküp yolu kapattı

''YOL BENİM'' DEDİ... HAFRİYATLA KAPATTI. AFYONKARAHİSAR'DA BELEDİYEYLE ARASINDAKİ İMAR SORUNUNU KENDİ YÖNTEMİYLE ÇÖZEN MEVLÜT TAYİŞ BAKIN NELER ANLATTI?..

Kamyonetle kardeşinin eczanesine daldı 01:19

Kamyonetle kardeşinin eczanesine daldı

ANTALYA'DA KARDEŞİYLE TARTIŞAN ADAM, ÖYLE ÖFKELENDİ Kİ, KAMYONETİYLE KARDEŞİNİN ECZANESİNE GİTTİ, SONRA BAKIN NELER YAŞANDI..

Kadınlar ekmeğini kaktüsten çıkarıyor 01:54

Kadınlar ekmeğini kaktüsten çıkarıyor

ÇİÇEKLERLE İLGİLENMEYİ, ONLARI BÜYÜTMEYİ SEVEN KADINLAR İÇİN ARTIK YENİ BİR GELİR KAPISI VAR... FİYATI 30 LİRA İLA 3 BİN LİRA ARASINDA DEĞİŞEN KAKTÜSLERİ YETİŞTİRİP SATAN KADINLARIN SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR. ESEN EVR..

İslam Memiş- Döviz ve Altında Riskler Artmaya Devam Ediyor 07:09

İslam Memiş- Döviz ve Altında Riskler Artmaya Devam Ediyor

Bayram boyunca Türkiye'de borsa kapalı kalırken yurtdışı piyasalarında işlemler devam etti. Bayram sonrası piyasaları neler bekliyor? Altın ve gümüş haftaya nasıl başladı? Dövizdeki sessizlik devam edecek mi?..

İyi Kız Kötü Kıza Karşı! 10:32

İyi Kız Kötü Kıza Karşı!

Kanala abone olun: https://www.youtube.com/channel/UCprQp1WQZzw-ApvQdb31OtQ?sub_confirmation=1nUçağa Atıştırmalık Sokmanın 15 Yolu! https://youtu.be/58f9HLm-JbQ?list=PLhmLxnVwFU2HDwa5KL5R39ne16Q1GfArMnErkekler hangi kız ..

  • GÜL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü 04:28

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi Agit Nuyan, evinin bir odasını müzeye dönüştürerek, geçmişi gelecek nesillere aktarmak istiyor. Gevaş ilçesine bağlı Göründü Mahallesi’nde (köy..

Koltuğa sakladığı altınları unuttu 01:30

Koltuğa sakladığı altınları unuttu

TAMİR İÇİN GETİRİLEN KOLTUK TAKIMINDAN SERVET ÇIKTI... O ALTINLARIN EVİN HANIMI TARAFINDAN KOLTUĞA GİZLENDİĞİ VE UNUTULDUĞU ANLAŞILDI... BAKIN SONRA NELER YAŞANDI?..

İçişleri Bakanlığı'ndan okul servisi genelgesi 02:40

İçişleri Bakanlığı'ndan okul servisi genelgesi

6 Eylül'de yüz yüze eğitim başlayacak. Öncesinde İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine genelde gönderdi. Yeni dönemde okul servislerinde ve çevrelerinde alınacak tedbirler anlatıldı. Peki o önlemler neler?..

Ayrılık acısına deva şarkılar! 02:45

Ayrılık acısına deva şarkılar!

POPÜLER BİLİM KİTAPLARIYLA TANINAN TARİHÇİ YAZAR HARARİ, SEVGİLİSİNDEN AYRILIP YAS TUTANLAR İÇİN İLAÇ GİBİ 5 TÜRKÇE ŞARKI ÖNERDİ... BAKIN O ŞARKILAR NELER.....

Ev stili hamburger modası! 02:39

Ev stili hamburger modası!

EV STİLİ HAMBURGER RESTORAN ZİNCİRLERİNİN TAHTINI SALLADI... ARTIK DAHA BUTİK MUTFAKLARDA PİŞEN SAĞLIKLI HAMBURGERLER REVAÇTA... AMA ONUN DA KRİTERLERİ VAR... NELER Mİ, BİRLİKTE İZLEYELİM.....

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

Yine taksi denetimi yine aynı manzara 02:42

Yine taksi denetimi yine aynı manzara

İSTANBUL'UN TAKSİ SORUNU AYLARDIR GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR, VATANDAŞIN ARTIK İSYANA DÖNÜŞEN ŞİKAYETLERİNE BİR TÜRLÜ ÇARE BULUNAMIYOR... İSTANBUL EMNİYETİ, SEKTÖRDEKİ ÇÜRÜK ELMALARI AYIKLAMAK İÇİN BUGÜN DE DENETİMDEYDİ... BAKIN..

'Simgelerin köprüsü' nasıl yükseldi- 03:56

'Simgelerin köprüsü' nasıl yükseldi-

1915 Çanakkale Köprüsü'nün çalışmaları 2017 yılında başladı. Verilen büyük emekle, planlanandan 1 yıl önce köprü inşası tamamlandı. Peki 5 yıllık süreçte adım adım neler oldu, simgelerin köprüsü nasıl bugüne geldi?..

Yine Bir Şemsiye Hikayesi 01:36

Yine Bir Şemsiye Hikayesi

3 YIL ÖNCE OSMANİYE'DE İZLENME REKORU KIRAN UÇAN ŞEMSİYE VAKASI YİNE TEKRARLANDI... BU KEZ YİNE BAŞROLDE BİR ŞEMSİYE VAR... FIRTINAYLA BİRLİKTE HAL ÇALIŞANI BAKIN NELER YAŞADI...

Peluş Ayı Başına İş Açtı 02:09

Peluş Ayı Başına İş Açtı

İSTANBUL'DA YAŞAYAN METİN ERDAĞI, ANTİKA PAZARINDAN ALDIĞI OYUNCAK AYIYLA BİRLİKTE EVİNE GİDİYORDU, YOLDA HIZ SINIRINI AŞIP CEZA YEDİ.. O CEZA KAĞIDI EVE GİDİNCE BAKIN BAŞINA NELER GELDİ....

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde Kendi Ailesini Kurtardı 07:57

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde K

İzmir’deki itfaiye amiri Mehmet Akbulut (56) depremde ağır hasar alan binanın enkazından eşi ile 2 çocuğunu kurtardı. Başka bir bölgedeki görevi sırasında küçük kızının ‘Baba ablam ve annem ölüyor’ sözüyle binaya geldiği..

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi! 01:10

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi!

Yeni single çalışması olan 'Vuslat' için stüdyoya giren Ferman Toprak, Serdar Ortaç ile kameraların karşısına geçti. Toprak, eşini darp ettiği iddialarına, Olur karı-koca arasında öyle şeyler şeklinde yanıt verdi. M..

Onur Demir - Yabancı 04:31

Onur Demir - Yabancı

Yabancı şarkı sözleri ile Gözlerin kederle kahırla dolu Kendine benzettin beni yabancı Belliki görmüşsün sende her yolu Feleğe kahrettim bende yabancı Omuzların düşmüş duygular harpte Çok mu aldatıldın söyle yabancı ..

2023 Şifreleri 2:18:07

2023 Şifreleri

Küresel öngörüleriyle geçmişten günümüze nokta atışları yapan ''The Economist Dergisi''nin 2023 kehanetleri neler? Derginin kapağında Türkiye nasıl yer alıyor? Bugüne kadar hangi öngörüler tuttu?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 2 yıl önce
2023'TE OLACAKLARI HÜKÜMET GİZLİYOR! 1:40:30

2023'TE OLACAKLARI HÜKÜMET GİZLİYOR!

2023 yılında neler olacak? Türkiye'yi bekleyen tehlike nedir? Türkiye doğalgaz buldu mu? Gerçekleri nasıl saklıyorlar? Orta asya Türkmenistan gazı Türkiye'ye mi geliyor?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 2 yıl önce
55:53

"BU UTANÇ BİZE YETER"

Gelecekte bizi neler bekliyor yeni teknolojiler hayatımızda neleri değiştirecek..

  • STUDIO AS tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360 43:34

Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360

Amerikan seçimleri bitti ama öncesi kadar sonrası da dünya manşetlerinde yerini koruyor. Seçilmiş başkan Biden geçiş dönemine hazırlanırken başkan Trump'ın yeni bir döneme geçmeye niyeti yok. Yarış daha bitmedi diyor. ..

Tuğba Yurt - Sığınak 04:06

Tuğba Yurt - Sığınak

Sığınak şarkı sözleri ile Neler çektin gönül Onun umurunda değil Bazı şeyler var insanın Elinde değil Sormaz ki o zalim Neyin var neyin yok Hayata küsme sakın Suç sende değil Sevdam yüreklerde hep olmuş ziyan Bir ömü..

İrem Derici - Vazgeçtim İnan 03:57

İrem Derici - Vazgeçtim İnan

Vazgeçtim İnan şarkı sözleri ile Kendimi bugün onun yerine koydum Koyamadım onun yerine kimseyi ve uyudum Oyaladım kendimi durdum Pili bitik saat gibi durdum Durdum Kendimi bugün aynı yerlerde buldum Çok tenha, pek yal..

Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz 03:52

Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz

Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Orçun Kurtoğlu, Aydın Kurtoğlu, Ferit Özkan, Seçkin Özer Müzik Yönetmeni : Seçkin Özer Aranjör: Seçkin Özer Genel Koordinatör: Mesut Uyanık Mix: Koray Püskül Mastering: Seçkin Özer Kayıt : Studio..

Merkez Bankaları Altına Hücum Etti! 41:51

Merkez Bankaları Altına Hücum Etti!

Büyük Buhrana hazırlık yaptılar. İşte başlıyor.....

  • STUDIO AS tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Datanın Sahibi Gücü Elinde Tutar 51:14

Datanın Sahibi Gücü Elinde Tutar

Davos'un Geçmişi Davos'ta Neler Konuşuldu? Davos'da İklim Krizi Çelişkisi! Davos'un Geçmiş Yıllardaki Gündemleri Nelerdi? 4. Sanayi Devrimi mi Geliyor? Hayvanlardan Sonra Sıra Çocuklarda! Bizi Nasıl Kandırıyorlar? Olacak..

  • STUDIO AS tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Depremin Artçısı Sorular | 20 Yıl Önce Yapılan Tuhaf Tatbikat 40:47

Depremin Artçısı Sorular | 20 Yıl Önce Yapılan Tuhaf Tatbikat

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili etkileyen yıkıcı depremin ardından kurtarma ve önleme adına nasıl çalışmalar yapılıyor? Oluşumunda HAARP teknolojisinin kullanılmış olabileceğine dair şüphelerin dile getirildiği ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 2 yıl önce