#Alınıyor

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser #2 00:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser #2

İlk Arınma Gecesi, her suçun 12 saat boyunca serbest olduğu bir günde yaşananları konu ediyor. Her geleneğin arkasında bir devrim yatar. Gelecek 4 Temmuz, Amerika'nın yılda 1 kez gerçekleşen, 12 saatlik yasadışılığının y..

Yüzüklerin Efendisi 2 İki Kule Türkçe Dublaj Hd İzle 3:55:31

Yüzüklerin Efendisi 2 İki Kule Türkçe Dublaj Hd İzle

Yüzüklerin Efendisi serisinin ikinci filmi olan iki kule filmi 2002 yılında yayınlanmış ver dönemin gişe rekorlarını alt üst etmiş bir yapımdır. Filmde orta dünya'da unutulan yeni ırklar kardeşlik bozulup herkesin yoluna..

Arka Sokaklar - Herkes Ali Lalesiyle Dalga Geçiyor 03:54

Arka Sokaklar - Herkes Ali Lalesiyle Dalga Geçiyor

Arka Sokaklar yapımcılığını duayen sinemacı Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı Kanal D'de yayınlanan efsane Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. Dizide İstanbul sokaklarında suçl..

Arka Sokaklar - Kumarbaz Aldattığı Sevgilisine Ne Yaptı 11:33

Arka Sokaklar - Kumarbaz Aldattığı Sevgilisine Ne Yaptı

Arka Sokaklar yapımcılığını duayen sinemacı Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı Kanal D'de yayınlanan efsane Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. Dizide İstanbul sokaklarında suçl..

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyor 04:42

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyo

Van'ın Çatak ilçesinde, bıttım ağaçlarına fıstık aşılanarak ekonomiye kazandırılıyor. Van Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmayla, Atlıhan Mahallesi'ndeki çiftçiler, bıttım aşılama projesi ile ağaçlarını fıstık ağacı..

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu 02:32

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu

Aksaray'da, Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu. Yaklaşık 4 bin dekarlık arazide şeker pancarı, ayçiçeği, mısır, arpa ve buğday üreten Adem Canlı, ''Arazimizin bin dekarlık bölümüne bu yıl alternatif ü..

Baraj 7. Bölüm 1. Fragmanı 00:56

Baraj 7. Bölüm 1. Fragmanı

Baraj 7. Bölüm 1. FragmanınnGenel Hikaye:nn1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan yapımda Nazım’ın (Feyyaz Duman), ..

  • GÜL tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor 04:10

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor

Bayburt-Erzurum karayolunun Kıratlı köyü mevkiinde, Kop Dağları'ndan çıkan suyla çalıştırılan Kazaroğlu değirmeni, beş kuşaktır çevre köyler ile kent merkezinden gelenlere hizmet veriyor. Bayburt'un Kıratlı köyündeki s..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..