#Alıp

Lezzetli Kara Lahana Yemeği Tarifi 01:54

Lezzetli Kara Lahana Yemeği Tarifi

Koyu Lahana Yemeği Tarifi İçin Malzemeler; 1 kilo kara lahana 1 orta boy soğan 1 yemek kaşığı margarin (tereyağı da olabilir) 1 yemek kaşığı salça 1 çay bardağı pirinç 2 su bardağı haşlanmış mısır ya da barbunya yarım ça..

Tek terlikle sokağa kaçtı! 01:04

Tek terlikle sokağa kaçtı!

BİRLİKTE YAŞADIĞI ERKEK ARKADAŞINDAN DAYAK YEDİĞİNİ SÖYLEYEN KADIN ÇOCUĞUNU DA ALIP SOKAĞA KOŞTU. EVE TEKRAR GİREMEYİNCE POLİSİ ÇAĞIRDI. EKİPLER BAKIN NE YAPTI?..

İçi altın dolu kese buldular 02:36

İçi altın dolu kese buldular

İSTANBUL ESENYURT'TA İŞTEN ÇIKAN 2 ARKADAŞ YOLDA İÇİ ALTIN DOLU KESE BULDU. KESEYİ ALIP GİTSELER KİMSE ANLAMAZDI AMA ONLAR AKLINDAN BİLE GEÇİRMEDİ. YAPTIKLARIYLA HERKESE İNSANLIK ÖLMEMİŞ DEDİRTTİ...

Kuyumcu kardeşler serbest bırakıldı 01:56

Kuyumcu kardeşler serbest bırakıldı

İDDİAYA GÖRE 30 YILDIR TANIDIKLARI KUYUMCU KARDEŞLER TÜM BİRİKİMLERİNİ ALIP KAÇMIŞTI. 2 KUYUMCU YAKALANINCA YÜZLERCE KİŞİ UMUTLANDI. ANCAK SONRA İKİSİ DE SERBEST KALINCA MAĞDURLAR İSYAN BAYRAĞINI AÇTI...

Parmaktaki eğrilik hırsızı yakalattı! 02:20

Parmaktaki eğrilik hırsızı yakalattı!

İSTANBUL BAYRAMPAŞA'DA HIRSIZLAR, GİRDİKLERİ EVDEKİ ALTINLARI ALIP ORTADAN KAYBOLDULAR. POLİS OLAYI ARAŞTIRMAYA BAŞLADI... KAMERA KAYITLARINDA ÖYLE BİR AYRINTIYI FARKETTİ Kİ, HEM HIRSIZLARI, HEM DE ÇALINAN ALTINLARI BUL..

Yetkili servis tuzağına dikkat! 02:21

Yetkili servis tuzağına dikkat!

İNTERNETE GİRİP YETKİLİ SERVİS NUMARASI ARAYANLAR DİKKAT! DOLANDIRICILAR ARAMA MOTORLARINI MESKEN TUTTU... SÖZDE YETKİLİ SERVİSLER HEM PARAYI HEM CİHAZI ALIP GİDİYOR. İSTANBUL'DA BİR KADIN DA O TUZAĞA DÜŞTÜ... BAKIN ONU ..

Arasi Kremalı Bademli Pasta Tarifi 10:03

Arasi Kremalı Bademli Pasta Tarifi

BADEMLI KREMALI PASTA TARIFI Su bardagimin ölcüsü 250 ml cay bardagimin ölcüsü 100 ml Malzemeler 5 tane odasında yumurta 250 gram şeker (1 su bardagi arti yarim cay bardagi geliyor) 1 tane vanilya 1 tane kabartma tozu ..

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi 02:35

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi (Çıtır Çıtır Börek Severlere) İçin Malzemeler; 4 adet yufka Sosu için 100g tereyağı 1 çay bardağı süt İç harcı için Maydanoz Peynir Üzeri için: Yumurta sarısı Susam Çörekotu Hazırlanışı; 1.Ra..

Hazır Yufkadan Ispanaklı Börek Tarifi 02:05

Hazır Yufkadan Ispanaklı Börek Tarifi

Ispanaklı Börek Tarifi İçin Malzemeler; 5 adet yufka 1 baş soğan 1 kg ıspanak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ Tuz Karabiber Pul biber Hazırlanışı; 1.Uygun bir tavaya sıvıyağ ve 1 adet so..

Palandöken'de gelinlikle kaydı! 01:26

Palandöken'de gelinlikle kaydı!

ARKADAŞLARI GELİNLİNLERİYLE DENİZ KENARINDA, KUMSALDA POZ VERMİŞTİ, O FARKLI OLSUN İSTEDİ. GELİNLİĞİNİ DE YANINA ALIP BALAYINA PALANDÖKEN'E GİTTİ. ORTAYA BAKIN NASIL FOTOĞRAFLAR ÇIKTI...

İnsanların Hırsız Martılar ile İmtihanı 02:11

İnsanların Hırsız Martılar ile İmtihanı

Nerede ve kim olduğunuz hiç önemli değil, hırsız martılar yemeğinizi çalabilir. Arsız ve hırsız martılar karınları acıkınca hiç affetmiyorlar önlerine geleni alıp götürüyorlar...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Barakası yıkıldı, intikam turuna çıktı 02:13

Barakası yıkıldı, intikam turuna çıktı

“SİZ MİSİNİZ BENİM BARAKAMI YIKAN?” DEDİ, POMPALI TÜFEĞİ ELİNE ALIP İNTİKAM TURU ATTI... BELEDİYE BİNASINDAKİ ZABITA MEMURLARI DA HEDEFTEYDİ... ÖNÜNE GELENE KURŞUN YAĞDIRDI, 3 KİŞİYİ YARALAYIP KAÇTI... BİR BİDON BENZİNLE..

İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle 1:10:20

İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Ünlü bir kasa hırsızı olan Yılmaz (Yılmaz Güney), cezasını bitirdikten sonra Kayseri'ye sürgüne gönderilir. Artık emniyete gidip sürekli imza atmaktadır. Eski belalı hayatına tövbe etmiştir. Bu arada Kayserisp..

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi 08:31

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi

Malzemeler 5 yada 6 tane taze yufka sosu için gerekenler 1 su bardağı süt 1 şişe maden suyu 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı eritilmiş tereyağı 1 çay kaşığı tuz(kullanacaginiz peynir tuzluysa..

Sütlü Saray Lokumu Tarifi 06:20

Sütlü Saray Lokumu Tarifi

MALZEMELER 1 Litre süt 1 paket krema(200 gr) 1 su bardagi toz seker(isterseniz 2 3 yk daha katilabilir) 1 cay bardagi nisasta 1 cay bardagi un 1 paket vanilya(isterseniz 2 paket vanilyada konulabilir) 1 yk dolusu tereya..

Gerçek gibi sahte dolar! 01:56

Gerçek gibi sahte dolar!

ŞİŞLİ'DE BİR MARKETE GELEN KADIN, ELİNDEKİ SAHTE 50 DOLARI VERİP 250 LİRALIK ALIŞVERİŞ YAPTI BİR DE PARA ÜSTÜNÜ ALIP ORTADAN KAYBOLDU.....

HDP Meclis Parasıyla PKK'ya Pul Yollamış 02:32

HDP Meclis Parasıyla PKK'ya Pul Yollamış

HDP’nin devletin tahsis ettiği para yardımıyla provokasyon yapmaya çalıştığı ortaya çıktı. 4 HDP milletvekilinin, Meclis’in “iletişim harcaması” için verdiği parayla pul alıp cezaevlerindeki PKK’lı teröristlere gönderdiğ..

Kardan tünel yaptılar! 01:28

Kardan tünel yaptılar!

TÜNEL İSTİYORUZ DEDİLER... ELLERİNE KÜREKLERİ ALIP, KOLLARI SIVADILAR... MİNİBÜS ŞOFÖRLERİ KARDAN YAPTIKLARI TÜNELLE, YETKİLİLERE BAKIN NASIL SESLENDİLER?..

Kasiyer uyudu, market soyuldu 01:07

Kasiyer uyudu, market soyuldu

ÖYLE DERİN BİR UYKUDAYDI Kİ HIRSIZIN DÜKKANA GİRDİĞİNİ BİLE FARK ETMEDİ. KASİYERİN UYUMASINI FIRSAT BİLEN O HIRSIZ, KASADAKİ BÜTÜN PARAYI ALIP KAÇTI. O ANLAR KAMERA KAYITLARINA DA YANSIDI.....

Hırdavatçı Dükkanında Yakalanan Sarhoş Trafik Polisi 01:11

Hırdavatçı Dükkanında Yakalanan Sarhoş Trafik Polisi

Güney Afrika Cumhuriyeti'nde bir trafik polisi görev başındayken alkol alıp bir hırdavatçıya girince oranın sahibi tarafından yakalanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cezerye Tarifi 01:42

Cezerye Tarifi

Ev Yapımı Havuçlu Cezerye (Az Malzeme İle) Tarifi İçin Malzemeler; 3 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı rondodan geçirilmiş bisküvi 1 çay bardağı kırılmış ceviz Hindistan cevizi Hazırlanı..

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohut Salatası 01:44

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohut Salatası

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohutlu Gün Salatası Tarifi İçin Malzemeler 2 tane yufka 1 küçük kase haşlanmış nohut Yarım haşlanmış tavuk göğsü 2 su bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı mayonez 2 diş sarımsak Sıvı yağ ,kırmızı biber ,n..

Trileçe Tarifi 02:47

Trileçe Tarifi

Trileçe Tarifi (Tam Kıvamında) İçin Malzemeler 5 adet yumurta 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Sütlü sosu için; 3,5 su bardağı süt 3 yemek kaşığı toz şeker 20..

Boyundan büyük işe kalkıştı! 01:46

Boyundan büyük işe kalkıştı!

BABASININ OTOMOBİLİNİ HABERSİZ ALIP TRAFİĞE ÇIKTI, YETMEDİ POLİSLERE MAKAS ATTI, 13 YAŞINDAKİ ÇOCUK SÜRÜCÜ YAKALANDI AMA AİLESİNİN BAŞINI DA FENA HALDE DERDE SOKTU, ÜSTELİK BU İLK DE DEĞİLDİ...

Randevuya gitmezseniz aşı çöp oluyor 02:37

Randevuya gitmezseniz aşı çöp oluyor

Biontech aşıları için randevu alıp randevu alanlar eğer randevularına gidip aşılarını olmazsa aşılar ziyan oluyor. Çünkü saklama koşulları çok önemli...

İkna timleri kapı kapı dolaşacaklar 02:31

İkna timleri kapı kapı dolaşacaklar

Neredeyse her 4 kişiden1’i randevu alıp sağlık merkezlerine gitmeyenler var. Sağlık Bakanlığı aşı ile ilgili tereddütleri ortadan kaldırmak için düğmeye bastı...

Baba Oğul Aynı Gün Hayatlarını Kaybetti 01:21

Baba Oğul Aynı Gün Hayatlarını Kaybetti

Edirne’de bir oğul yoğun bakımdaki babasını son kez görmek için askerden izin alıp hastaneye geldi. O sırada üzüntüden kalp krizi ve beyin kanaması geçiren genç, babasından 5 saat sonra hayatını kaybetti...

Temizlik işçilerine öldüresiye dayak 02:11

Temizlik işçilerine öldüresiye dayak

Tekme ve yumruklar yetmedi, ellerine parke taşı ve sopa alıp işçileri öldüresiye dövdüler..

Atları kesip restoranlara sattılar 02:52

Atları kesip restoranlara sattılar

TÜRKİYE GÜNLERDİR KAYIP 100 ATI KONUŞUYOR... İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN SATIN ALIP SAHİPLENDİRDİĞİ FAYTON ATLARININ 100'Ü HATAY DÖRTYOL'DA KAYBOLMUŞTU... HABERTÜRK YAZARI ESRA BOĞAZLIYAN O ATLARIN İZİNİ SÜRDÜ... ..

Biletlerin yarısı iptal! 02:21

Biletlerin yarısı iptal!

KADEMELİ NORMALLEŞME GENELGESİYLE ŞEHİRLERARASI OTOBÜSLERDE YOLCU KAPASİTESİ YÜZDE 50'YE DÜŞÜRÜLDÜ... AMA BİRÇOK ŞİRKET, YÜZDE 100 HESABIYLA GÜNLER ÖNCESİNDEN BİLET SATTI... ŞİMDİ YA YOLCULARI ARAYIP BİLETLERİ İPTAL EDİY..