#Alıp

Caner Ceyhun Çay - Meşk Ateşi 03:47

Caner Ceyhun Çay - Meşk Ateşi

Meşk Ateşi şarkı sözleri ile Artık sevemem burayı Sevecek hiçbir şey kalmadı bırakmadılar Tırmanamam bu dağlara Taş taş üstünde kalmadı Artık dönemem ki kollarına Rüzgar taş döktü yollarıma Artık öpemem ki seni Rüzgar..

X-Men- Birinci Sınıf - Sahil Savaşı (4) 02:59

X-Men- Birinci Sınıf - Sahil Savaşı (4)

Mutantlar henüz yer altındayken, kendilerini ve güçlerini, normal insanların gözünde deşifre etmeden önce Charles Xavier ve Erik Lensherr, yani Profesör X ve Magneto, doğaüstü güçlerini tek tek keşfetmek başlayan iki gen..

Mayalı Katmer Tarifi 10:17

Mayalı Katmer Tarifi

Malzemeler 1 kilo un Yarım paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt Yarım bardak ılık su Yarım bardaktan biraz daha az sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı seker Hamuru açarken yaklaşık 1 çay bardağı sıvıyağ ve 100 gr ..

Bayatlamayan Mayasız 3 2 1 Poğaça Tarifi 06:23

Bayatlamayan Mayasız 3 2 1 Poğaça Tarifi

Bayatlamayan mayasız 3 2 1 poğaçası tarifi Malzemeler 2 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 3 paket kabartma tozu yaklaşık üç buçuk su bardağı un iç harcı için ben peynir ve maydanoz kullandı..

Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında 01:19

Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Ordu'da bir iş yerindeki telefon hırsızlığı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Alınan bilgiye göre, Altınordu ilçesinde cep telefonu satışı yapan iş yerine gelen zanlı, kendisini polis olarak tanıtarak cep telefonu ..

Bezelye Yemeği Tarifi 01:24

Bezelye Yemeği Tarifi

Malzemeler 2 büyük boy patates 1 büyük boy havuç 1 kilo ayıklanmış bezelye 2 küçük boy soğan 1 yemek kaşığı domates salçası 2,5 çay kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı pul biber 2,5 su bardağı sıcak su Az sıvı yağ Hazırlanışı; 1..

Yüzsüz Kadın Hırsızlar 00:41

Yüzsüz Kadın Hırsızlar

Bir marketten ürün çalarken yakalanan kadınlar tüm uyarılara rağmen durmaları gereken yerde yüzsüzlüğü daha da ele alıp marketi yağmalamışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Darbukayla Adam Korkutmak 00:10

Darbukayla Adam Korkutmak

Telefona dalan adamın arkasında oturan genç, yanındaki darbukayı eline alıp darbukaya vurarak adamın aklını almış...

  • PengoTV tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İstanbul Emniyetinden Araçların Şase Numaralarını Değiştiren Çeteye Operasyon! İşte Detaylar 01:30

İstanbul Emniyetinden Araçların Şase Numaralarını Değiştiren Çeteye Op

HURDADAN ALIP SIFIR DİYE SATTILAR..

Babasının otomobilini kaçıran 16 yaşındaki gencin kız arkadaşıyla kaçamağı hastanede bitti - 02:43

Babasının otomobilini kaçıran 16 yaşındaki gencin kız arkadaşıyla kaça

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 16 yaşındaki gencin, babasına ait otomobili izinsiz alıp kız arkadaşıyla yaptığı kaçamak, kırmızı ışık ihlali sonucu meydana gelen trafik kazasıyla hastanede bitti. Kazada 2 kişi yaralanırk..

10 Dakikada Simit Tarifi 01:40

10 Dakikada Simit Tarifi

Malzemeler; 7 yaprak dikdörtgen milföy İç harcı için istediğiniz malzemeyi kullanabilirsiniz Ben rendelenmiş kaşar peynir kullandım. Bulamak İçin; 1 yemek kaşığı pekmez 1 çay bardağı su Hazırlanışı; 1.1 yaprak dikdört..

Çikolatalı Tart Kek Tarifi 04:45

Çikolatalı Tart Kek Tarifi

2 tane yumurta 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi seker yarim cay bardagi siviyag 1 su bardagi un 1 paket kabartmatozu 1 paket vanilya üzerine dökmek icin 1 paket krema 1 paket bitter yada sütlü cikolata Hazirlanisi Çırp..

Müslüm Gürses - Seni Nasıl Özledim 04:47

Müslüm Gürses - Seni Nasıl Özledim

Müslüm Gürses - Seni Nasıl Özledim Dinle Şarkı Sözleri : Seni nasıl özledim Bilemez bilemez bilemezsin Yanıyor kalbim kalbim benim Sönmüyor sönmüyor söndüremezsin Sana olan aşkımı imkanı yok bilemez bilemezsin Sana ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kokostar Kurabiye Nasıl Yapılır 02:04

Kokostar Kurabiye Nasıl Yapılır

Kokostar Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler: 1 paket margarin ya da tereyağı (250g) 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 50 gr kakao 2 adet yumurta(1 tanesinin beyazını ayıralım) 2 kahve fincanı pudra şekeri (Türk kahvesi ..

Kelek karpuz timi görev başında! 01:47

Kelek karpuz timi görev başında!

FİYATIYLA GÜNDEM OLAN KARPUZU ALIP ÇÖPE ATMAK İSTEMEYENLER DİKKAT! ADANA'DAKİ TARLALARDA ''KELEK KARPUZ TİMİ'' GÖREVE BAŞLADI... TİM, OLGUN KARPUZUN ÖZELLİKLERİNİ BAKIN NASIL ANLATTI?..

Borcunu ödemek istemeyen şahıs 4’üncü kattan atladı 03:13

Borcunu ödemek istemeyen şahıs 4’üncü kattan atladı

Esenyurt'ta yabancı uyruklu şahısların para kavgası feci bitti. Borçlu şahıs, parayı ödemek istemeyince 4'üncü kattan paralarla birlikte atlayarak kaçmak istedi. Vücudunda kırıklar oluşan şahıs ağır yaralanırken, arkadaş..

Galeta Unlu Muska Börek 02:06

Galeta Unlu Muska Börek

Galeta Unlu Muska Börek Tarifi İçin Malzemeler 5 adet yufka İçi için; 1 adet kuru soğan 2 adet patates 2 yemek kaşığı sıvı yağ Bir tutam maydanoz Karabiber Pul biber Yeteri kadar tuz Sosu için; 1 orta boy çay bardağı ..

Patates Salatası 01:04

Patates Salatası

Patates Salatası Tarifi İçin Malzemeler 4 adet orta boy patates 1 tatlı kaşığı pul biber 1t atlı kaşığı sumak ¾ çay bardağı zeytinyağı 3-4 dal taze soğan 8-9 dal maydanoz Tuz Süslemek için: Siyah zeytin ve yumurta Hazı..

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri Video 06:14

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri Video

SERKAN KAYA - BU ŞEHRİN GECELERİ - OFFICIAL VIDEO - (Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar) BU ŞEHRİN GECELERİ ŞARKI SÖZLERİ LYRICS: BİR BAŞKA HÜZÜN TAŞIR BU ŞEHRİN GECELERİ HEP SENİ HATIRLATIR BU ŞEHRİN GECELE..

  • PengoTV tarafından
  • 1.810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaymaklı Yumuşacık Poğaça 02:18

Kaymaklı Yumuşacık Poğaça

Malzemeler Yarım su bardağı ılık süt 1 paket instant maya 1 yemek kaşığı şeker 125 g oda ısısında tereyağı 200 g kaymak Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta akı 1 tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 4 su bardağı un İçi için;..

Tavuklu Kaşarlı Patlıcan Yemeği 01:29

Tavuklu Kaşarlı Patlıcan Yemeği

Tavuklu Kaşarlı Patlıcan Yemeği Tarifi İçin Malzemeler; 1 tavuk göğsü 2 büyük patlıcan patlıcan 4 sivri biber 1 kuru soğan 4 domates Sıvı yağ Pul biber Tuz Üzeri için; Rendelenmiş kaşar peyniri Hazırlanışı; 1.Tencerey..

Poğaça Tarifi 11:59

Poğaça Tarifi

Yumuşacık poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 paket krema(schlagsahne) Eğer krema kullanmayacaksanız Bunun yerine bir su bardağı su ya da bir su bardağı Yine süt ekleyin toplamda 3 su bardağı süt eklemiş ..

Tavada Makarna Böreği 01:51

Tavada Makarna Böreği

1 paket çubuk makarna Tereyağı ( tavayı yağlamak için ) Sos için; 2 adet yumurta 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 4 yemek kaşığı yoğurt Tuz Karabiber Pul biber Arası için : Beyaz peynir ve kaşar peyniri Hazırla..

Köz Patlıcanlı Köfte Sarma Yemeğinin Tarifi 08:56

Köz Patlıcanlı Köfte Sarma Yemeğinin Tarifi

malzemeler 4 tane patlıcan Köftesi için gerekecek ler yaklaşık yarım kilo kadar dana kıyma bir tane kuru soğan 2 diş sarmısak yarım çay bardağı galeta unu bir tane yumurta 2 yemek kaşığı sıvı yağ baharatlarımızı..

Cevizli Baklava Tarifi 07:24

Cevizli Baklava Tarifi

Cevizli baklava tarifi bir paket hazir baklavalık yufka 200 gram eritilmiş tereyağı yaklaşık 200 gram kadar ince dövülmüş ceviz şerbeti için gerekenler 3 su bardağı şeker 2 buçuk su bardağı su ince bir dilim limon ..

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:02

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Fonda ile bir grup enerjik arkadaşı kamp kurmak ve biraz eğlenmek amacıyla ormana giderler. Ancak tahmin edersiniz ki ormanda onları bir sürpriz beklemektedir. Bir süre sonra ormanda yalnız olmadıklarını anlayan..

Açma Tarifi Lezzetli Ve Yumuşak 06:12

Açma Tarifi Lezzetli Ve Yumuşak

Yarim paket yasmaya(eger kuru maya kullanacaksaniz 1 yemek kasigi ) 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 1 kilo un(lütfen kontrollü ekliye..

3 Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Sapık İfadesiyle Dehşete Düşürdü Olay Sırasında Ağlıyordu 00:44

3 Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Sapık İfadesiyle Dehşete Düşürdü Olay Sı

Adana'da komşusunun 3 yaşındaki kızına tecavüz eden sapık, suçunu itiraf etti ve anlattıklarıyla dehşete düşürdü: Odada bizden başka kimse yoktu, kız olay sırasında ağlıyordu. Çok pişmanım. Adana'da sokak düğünü sırasın..

Adana'da Iğrenç Olay Küçük Kıza Tecavüz Etmek Isterken Son Anda Fark Edildi  Çıplak Halde Kaçmaya Çalıştı 02:14

Adana'da Iğrenç Olay Küçük Kıza Tecavüz Etmek Isterken Son Anda Fark E

Olay, Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi 1919 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, komşusunun sokaktaki düğününe giden Sedat K., bir müddet müzik eşliğinde oynayanları izledikten sonra düğün evine girdi. Burada annesi ..

Haşhaşlı Revani 01:31

Haşhaşlı Revani

Haşhaşlı Revani Tarifi İçin Malzemeler; 3 adet yumurta 1 su bardağı mavi haşhaş (siyah haşhaş) 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı şeker 1 su bardağı irmik Yarım su bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 su b..