#Alışverişten Önce vs alışverişten sonra

Kovid-19’dan Ölen Vatandaşların Defni Böyle Yapılıyor 07:19

Kovid-19’dan Ölen Vatandaşların Defni Böyle Yapılıyor

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin cenaze işlemleri, koruyucu tedbirler kapsamında önceden ilaçlama yapılarak hazırlanan ve sadece Covit-19 cenazelerinin defnedildiği alanda İslami ..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı 02:39

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, Rize dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan çay üreticilerine tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan Perşembe akşamından önce ..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Küba'da bir ilk daha 01:10

Küba'da bir ilk daha

Küba'da halk artık internete evinden erişim sağlayabilecek. Kapılarını açarak, dış dünya ile bağlantı kurmaya başlayan Küba'da bir ilk daha yaşanıyor. Havana hükümeti, ülke nüfusunun sadece yüzde 5'lik bir kısmının evden..

Survivor 2017 80.Bölüm Ödül Oyunu 02:13

Survivor 2017 80.Bölüm Ödül Oyunu

Tv den önce!!! Bu akşam ekranlara gelecek olan Ödül Oyunu'nun ilk raundu yayından önce acunn.com'da! İşte ilk sayıyı kazanan takım... Survivor 2017 80.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund! (TVden Önce)..

  • ANKA tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adele - Don't You Remember (Live at Largo) 04:15

Adele - Don't You Remember (Live at Largo)

When will I see you again? Seni tekrar ne zaman göreceğim? You left with no goodbye, not a single word was said, Elveda demeden ayrıldın, tek bir kelime söylenmedi, No final kiss to seal any sins, Günahları kapamak ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsrail Basını Obama'nın,  Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı 00:43

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımın

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı Obama'dan Gider Ayak YPG'ye Son Kıyak! Silah Yardımını Yeniden Başlattı İsrail basını, Trump'ın başkanlık yarışını kazanmasının a..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi 00:54

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle daha önce görevden uzaklaştırılan 3 bin 181 emniyet teşkilatı mensubu görevine iade edilirken, aynı kapsamda 2 bin 205 personel is..

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Erdoğan'dan Ermenistan’a Net Mesaj 01:23

Erdoğan'dan Ermenistan’a Net Mesaj

Erdoğan'dan Ermenistan’a Net Mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan’ın işgal ettiği topraklardan biran önce çıkması gerektiğini belirterek, “İşgal ile bir yere varılmaz. Buralarda maalesef bir işgal söz ko..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Bole Chudiyan K3GKabhi Khushi Kabhie Gham 08:22

Bole Chudiyan K3GKabhi Khushi Kabhie Gham

Bole chudiyan.. Bole kangna Haaye main ho gayi.. Teri saajna Tere bin jiyo naiyo lag da main te margaiya.. (Female) Le jaa le jaa Le jaa le jaa soniye le jaa le jaa Le jaa le jaa soniye le jaa le jaa (Group- Repeat once..

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin 04:52

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin

Aşktan utandın konuşamadın . Yüzüme bakamadın yan yana iken . Oysa her gece düşündüm . Ağladım zaman zaman neler söyledim duymadın . Yıldızlar gece ay ve ben . Kulaklarımda çınladın gülüşünle gel . Bu kadar yeter ..

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Bonnie Tyler - Total Eclipse Of The Heart 04:56

Bonnie Tyler - Total Eclipse Of The Heart

Total Eclipse of the Heart Bonnie Tyler Turnaround, every now and then I get a little bit lonely And you're never coming round Turnaround, every now and then I get a little bit tired Of listening to the sound of my tears..

Eminem - Lose Yourself 04:19

Eminem - Lose Yourself

Eminem - Lose Yourself Şarkı Sözleri Look, if you had one shot, one opportunity To seize everything you ever wanted One moment Would you capture it or just let it slip? His palms are sweaty, knees weak, arms are heav..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 8 yıl önce
6 Aydır Uyuyan Kız 00:51

6 Aydır Uyuyan Kız

17. doğum gününden önce koltukta uyuya kalan Beth Goodier, 6 ay boyunca neredeyse hiç uyanmadı. 5 yıldır nadir görülen hastalıkla mücadele eden kız, hastalığı olmasa şimdi üniversiteyi bitirmiş olacaktı. Sürekli koltukta..

  • JET TV tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gece - Yanımda Kal 03:40

Gece - Yanımda Kal

Yanımda kal Tam şuramda mühürlenmiş korkular, yaram fena Yanımda kal Tam şuramda ağlaşıyor hatıralar koynumda Yalnızlık simsiyah bir yangın Buymuş yasası insanın Kalbimin içinde senden önce ne vardı Kalp kapatmı..

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia 04:15

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia

Komşusunun evinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik’in komşusu, Katil zanlısı Ş.T., olaydan bir gün önce bana 'sizin güvenlik kamerası bizim kapının önünü görüyor mu?' diye sordu dedi. İzmir Ödemiş'te komşusunun e..

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı 01:19

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, havacılık sevgisini halka yaymak ve havacılık meraklıları için yıllar önce hizmetten çıkardığı 1947 model C-47 Dakota nakliye uçağını Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan istedi. Ko..

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na İzmir ve Şişli Çıkışı 01:31

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na İzmir ve Şişli Çıkışı

Isparta'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözde adalet yürüyüşü düzenleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıktı. Erdoğan, Siz önce İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Şişli Belediye..

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaratık Covenant - Alien Covenant Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:02:02

Yaratık Covenant - Alien Covenant Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Filmin konusunu kısaca anlatmak gerekirse; Covenant gemisinin mürettebatı keşfedilmemiş bir cennet bulduklarını düşünürler. Ancak aslında bu sözde cennet köşesi karanlık ve tehlikeli bir dünyadır. Bu karanlık ve tehlikel..

Londra Film Festivali Sona Erdi 01:26

Londra Film Festivali Sona Erdi

Londra Film Festivali kapanışı 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' filminin gösterimiyle yaptı. Ünlü yönetmen Martin McDonagh’ın son filmi, kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir annenin hikayesini anlatıyor..

Marvel's Spider Man  E3 2017 Trailer  PS4 Pro 08:58

Marvel's Spider Man E3 2017 Trailer PS4 Pro

Starring one of the world’s most iconic Super Heroes, Spider-Man features the acrobatic abilities, improvisation and web-slinging that the wall-crawler is famous for, while also introducing elements never-before-seen in ..

  • BETA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Di̇lan Çitak, Evli̇li̇k İçi̇n İbrahi̇m Tatlıses'i̇ İkna Edebi̇ldi̇ Mi̇ 10:45

Di̇lan Çitak, Evli̇li̇k İçi̇n İbrahi̇m Tatlıses'i̇ İkna Edebi̇ldi̇

İbrahim Tatlıses’in 1.5 yıl önce kızı olduğunu kabul ettiği Dilan Çıtak, önceki akşam Etiler’de doğum gününü kutladı. Mekanda sahne alan Çıtak’ı yeni yaşında annesi, kardeşi ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Yaklaşık 1,5 ..

  • BETA tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 7 yıl önce