#Alışverişten Önce vs alışverişten sonra

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

Preview- Ichabod Is Puzzled - Season 4 Ep. 10 - SLEEPY HOLLOW 00:30

Preview- Ichabod Is Puzzled - Season 4 Ep. 10 - SLEEPY HOLLOW

SLEEPY HOLLOW, doğaüstü yaratıklar, gizemli olaylar ve Şahitlerin yaşamları hakkında gerçeği araştıran, çığır açan dördüncü sezon için geri döndü. 250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaü..

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

Jake Introduces Molly To The Vault - Season 4 Ep. 9 - SLEEPY HOLLOW 01:26

Jake Introduces Molly To The Vault - Season 4 Ep. 9 - SLEEPY HOLLOW

SLEEPY HOLLOW, doğaüstü yaratıklar, gizemli olaylar ve Şahitlerin yaşamları hakkında gerçeği araştıran, çığır açan dördüncü sezon için geri döndü. 250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaü..

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor 01:50

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor

Türkiye’de en çok güneş alan iller arasında yer alan Van’da Yüzüncü Yıl Üniversitesi, ’Güneş Enerjisi Santrali Uygulaması’ projesi ile 2,5 yılda yaklaşık 640 bin TL değerinde enerji tasarrufu sağladı. Yüzüncü Yıl Ünivers..

Jake Gets Humiliated By A 12-Year-Old Girl - Season 4 Ep. 9 - Sleepy Hollow 01:45

Jake Gets Humiliated By A 12-Year-Old Girl - Season 4 Ep. 9 - Sleepy H

250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaüstü bilgisini, bugünkü Sleepy Hollow'u rahatsız eden şeytani güçleri yenmek için adamıştır. Ancak geçen sezonun iklim olaylarını takiben, Crane'in ..

Browni Tadında Islak Kek Tarifi 09:16

Browni Tadında Islak Kek Tarifi

Çikolatalı Islak Kek Malzemeleri - Kakaolu Islak Kek Tarifi nasıl yapılır? Çay saati tarifleri, Kek tarifleri Kakaolu Islak Kek Browni tadında ıslak kek tarifi Brovni ISLAK KEK MALZEMELER 3 tane yumurta (oda sicakligin..

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi 01:42

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi

Ahmet (Tarık Tarcan), genç yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Güzel eşi Nevin (Bahar Öztan) ve küçük kızları ile mutlu bir evlilik yaşamı sürdürmektedirler. Ahmet bir davada, savunduğu müvekkili hakkında yalan haber ya..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma 04:00

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma

İçimdeki yaralarıma yine dönüp hep seni sordum. Seneleri sayarım ama, bir geceyi yıllara koydum. Biri gelir yarınıma, seni bulup kollarında üzemem. Bu yüzden, sevemem ki bir başkası gelmez içimden. Boş kalan odalarıma, ..

Bebak Katilinin Evinde Bir GeceParanormal Olaylar 51:09

Bebak Katilinin Evinde Bir GeceParanormal Olaylar

Kuzenim ve ben bir süre dinlendik, toparlandık ve yeniden yollara düştük.Amacımız Türkiyenin çeşitli yerlerinde yaşanmış olayları incelemek ve oralarda vakit geçirmek, olayları sizlerle beraber çözmek.Bu seferde hikayesi..

  • ZULMA tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aynadaki Cin  Cinin Aşık Olduğu Adam 01:30

Aynadaki Cin Cinin Aşık Olduğu Adam

Evinde yatsı namazını kılan orta yaşlarda bir kadın. Seccadesini topladıktan sonra uyumak için odasına doğru ilerler. Koridordaki aynanın önünden geçerken 1 yıl önce ölen kocasının yüzünü gördüğünü sanır. Kadın ürkerek ı..

  • ZULMA tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmazdan EFSANE Bahar Candan Taklidi! 22:27

Kerimcan Durmazdan EFSANE Bahar Candan Taklidi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Simay Tokatlı, Deniz Serkanova'nın yarışmayı ciddiye almadığını çünkü elbiseleri geri vermek için hiç bir tadilat yaptırmadığını söyledi. Kemal ..

  • ANKA tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim de Emineden Merveye ŞOK Söz! 13:34

İşte Benim Stilim de Emineden Merveye ŞOK Söz!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Simay Tokatlı, Merve Sevin'in abiyelerini İzmir'de diktirdiği için başarısız olduğunu çünkü prova yapma şansı olmadığını söyledi. Öykü Serter, B..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbeden Aleynaya Tavsiye - Ağlama Çirkin Oluyorsun! 08:25

Yıldız Tilbeden Aleynaya Tavsiye - Ağlama Çirkin Oluyorsun!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 128. bölümünde Aleyna Eroğlu, Kemal Doğulu'ya yorumundan sonra Yıldız Tilbe'nin şarkısını söyleyince Kemal Doğulu kulağım kanadı diyerek Aleyna'yı susturdu...

  • ANKA tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AKP Ahmet Davutoğlu - 04:36

AKP Ahmet Davutoğlu - "Katar Hiçbir Zaman Yalnız Bırakılmayacak"

ESKİ Başbakan, Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Katar’a uygulanan ambargoya değinerek, “Katar hiçbir zaman yalnız bırakılmayacaktır. Katar’ın yanındayız” dedi. Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eşi..

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon 06:15

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri, Ramazan Ayını fırsat bilip insanların manevi duygularını i istismar etmek isteyen dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlar sırasında sa..

Kız Kardeşinin Kına Gecesini Basan Uzman Çavuş 02:36

Kız Kardeşinin Kına Gecesini Basan Uzman Çavuş

Manisa ‘nın Demirci ilçesinde kız kardeşinin kına gecesini elindeki sopayla basan uzman çavuş ortalığı karıştırdı. İddialara göre kız kardeşinin düğün merasimi için Demirci ilçesine geldiği öğrenilen E.A isimli şahıs kın..

  • JET TV tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polislerin İmtihanı Alkollü Sürücü 01:46

Polislerin İmtihanı Alkollü Sürücü

Aydın'da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında alkolü sürücü polisleri zor anlar yaşattı. Polisler tarafından alkol testinden geçirilen sürücü, polisleri adeta sabır testinden geçirirken sürücü mahalleyi uykusuz bır..

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti 04:26

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti

Rus girişimcilerin en büyük başarı öyküsü olan arama motoru Yandex'in Moskova'daki ofisini Putin ziyaret ettikten 20 dakika sonra alarm sistemi çalışınca tüm bina acilen boşaltıldı. Putin ziyaret sırasında Apple'ın sesli..

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Nazilerin El Koyduğu Evin Eski Sahibine Özür Mektubu 01:30

Nazilerin El Koyduğu Evin Eski Sahibine Özür Mektubu

92 yaşındaki Peter Hirschmann Nazi Almanyası'ndan kaçtıktan 80 yıl sonra Nürmberg'deki evinde yaşayan aileden özür mektubu aldı. Nazi Almanyası’ndan kaçtıktan 80 yıl sonra Nürmberg’deki evinde yaşayan aileden özür mek..

Sana Dönmeyeceğim (1969) Türkan Şoray & Murat Soydan Türk Filmi İzle 1:35:31

Sana Dönmeyeceğim (1969) Türkan Şoray & Murat Soydan Türk Filmi İzle

Sana Dönmeyeceğim; 1969 yapımı başrollerini Türkan Şoray ile Murat Soydan'ın paylaştığı Türk Filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. Filmde, yıllar önce ayrılan bir çiftin yollarının tekrardan kesişmesi konu edil..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.572 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahşi Sevda 1966 Hülya Koçyiğit Tunç Okan Türk Filmi İzle 1:18:42

Vahşi Sevda 1966 Hülya Koçyiğit Tunç Okan Türk Filmi İzle

Filmde, dul kaldıktan sonra yeniden evlenen bir kadının yaşadıkları anlatılır. Gül kocasını bir orman yangınında kaybeder. Çiftliğinin işlerini oğlu Osman ve kendisi yapamaya çalışır. Fakat işlerin üstesinden gelemez. Çi..

Atatürk Havaalanı'nı Birbirine Katan Deli Rus Kadın 04:18

Atatürk Havaalanı'nı Birbirine Katan Deli Rus Kadın

Rus vatandaşı Malika Abo Basha elindeki bez ile Atatürk Havalimanı'nda kontuarları temizlemeye kalkınca gözaltına alınarak, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Eline aldığı bir bez ile Atatürk Hava..

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı 02:04

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı

Fırın Torbasında Ayva Tatlısı Nasıl Yapılır? İçin Malzemeler 4 adet ayva 16 yemek kaşığı toz şeker 2 adet çubuk tarçın 4-5 adet Karanfil Yarım su bardağı su Üzeri için: Kaymak (dilerseniz dondurma ya da krem şanti de ku..

Kadayıflı Kek Tarifi 06:43

Kadayıflı Kek Tarifi

Kadayıflı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 tane yumurta 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket Kabartma tozu 4 Yemek kaşığı un 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz Yaklaşık 150 gr çiğ kadayıf (bende 15..

İrmik Mantolu İçinde Ceviz Olan Harika Şerbetli Tatlı Tarifi 06:03

İrmik Mantolu İçinde Ceviz Olan Harika Şerbetli Tatlı Tarifi

Malzemeler 125 gr oda isisinda yumusamis tereyagi yada margarin 2 tane yumurta 2 yemek kasigi irmik 1 yemek kasigi seker 1 cay bardagi siviyag 1 paket vanilya 1 tatli kasigi kabartmatozu Yaklasik 2 bucuk su bardagi un(lü..