#Ama çok sevdim

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor 04:24

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, bakır ustası Kenan Çalışkan (65), cami minareleri için yaptığı alemleri Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesine pazarlıyor. Çalışkan, son olarak 70 kilogram bakır kullanarak yaptığı ..

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

Dilan Açelya - Yol Yok ( Erkan KILIÇ Remix ) 02:58

Dilan Açelya - Yol Yok ( Erkan KILIÇ Remix )

'' Yol Yok '' Şarkı Sözleri Bir kazancın yok dertler aşar boyunu ya bir kazancım yok pes ettim çok yoruldum ya Denedin hep bir yol yok delirmek tek çaren derinden yaralarken zaman bir çıkış yol yok Dört duvara tut..

Hababam Sınıfı’nın Unutulmaz Sahnesi Kırıkkale’de Gerçek Oldu 05:37

Hababam Sınıfı’nın Unutulmaz Sahnesi Kırıkkale’de Gerçek Oldu

Kırıkkale’de ilkokul öğrencileri 'Hababam Sınıfı' filminde olduğu gibi derslerini okul bahçesinde kurulan sıralarda yapıyor. Türk sinemasının başyapıtlarından Hababam Sınıfı'nın unutulmaz sahnesi, korona virüs nedeniyle ..

Yıldız Tilbe - O Kız 05:24

Yıldız Tilbe - O Kız

O Kız Bir kız vardı Çok güzeldi Gümüştendi kısa saçı Birisine aşık oldu Fakat o onu sevmedi Derken başka biri geldi Ona teselli vermedi Çünkü aklı onda kaldı Ona derin bağlanmıştı Onun sesi onun sözü Kulakların daa çı..

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Tabana Yayılıyor 14:35

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Taban

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “2 aşı adayımız hayvan deneyleri başarıyla tamamlanmış sıra gönüllüler üzerinde yapılacak deneylere gelmiştir” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Kor..

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti! 10:12

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tedavisi nedeniyle 28 Ekim’deki açılışına katılamadığı Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nda incelemelerde bulundu. Kent trafiğine ve metrobüs kullanımı yoğunluğuna olumlu etkileri kısa süre iç..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Esin Kaya - Ah Gönlüm 02:53

Esin Kaya - Ah Gönlüm

Ah Gönlüm şarkı sözleri ile Farzet onu hiç görmedin,farzet onu hiç sevmedin. Değermi bir vicdansıza unut sende unut gönlüm Değer mi bir vefasıza unut sende boşver gönlüm Bak geliyor bak dinle Ah gönlüm ondan sana h..

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu 05:44

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'da 107 gün sonra tahliye olan 2 çocuk annesi Melek İpek, gözyaşları içinde geldiği baba ocağında, “Hayat yeniden başlıyor.Çocuklarıma kavuştum. Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim dedi. Döşemealtı ilçesinde serv..

Sponzi - Canparem 02:34

Sponzi - Canparem

Söz - Müzik : Sponzi Düzenleme: Özkan Meydan - Alican Özbuğutu (Dijital Meydan) Yönetmen : Cem Demirtaş Prodüksiyon : İsmail Hakkı Güney Sümeyra Yıldırım Kamera : Umutcan Yıldırım A&R : Subutay Yitgin Yapımcı: Rec Musi..

Kuzucuk Basketbol 03:35

Kuzucuk Basketbol

Kuzucuk bir basketbol salonuna basket oynamaya gelmiştir. Ancak boyu kısa, pota uzun ve top ağır olduğu için topu potaya atamaz. Kıyafeti olmadığı için yapamadığını düşünür ve gidip giyinir ancak yine atamaz topu. Sinirl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Birbirinden İlginç 38 Ayakkabı 01:53

Birbirinden İlginç 38 Ayakkabı

Birbirinden İlginç 38 Ayakkabı Bu videoda kimi eğlenceli kimi tuhaf ama hepsi bir şekilde ilginç ayakkabı modellerini bir araya getirdik. Bunları kim alıyor demek serbest ama alanlar var ki birileri de üretmiş...

  • Kadınca tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soner Sarıkabadayı - Burda Biri Var 03:50

Soner Sarıkabadayı - Burda Biri Var

Sirkesi küpüne zarar Hiç durmadan seni arıyor... Bildiği kadar Belki yolları dar hepsinin sonu sana çıkar Ve o bunu tesadüf sanıyor işte o kadar Tamam, geç oldu ve bunu yürek anlamaz Ama seviyorsa bunu da yalanlamaz Tama..

Özgün - Öpücem (Official Video) 03:45

Özgün - Öpücem (Official Video)

Söz: Onur Koç Müzik: Onur Koç Bir kerecik olsun kendiliğinden sakin mutlu uyansam Birkaç saat rahat bıraksan huzurumu anlatamam Kaç haftadır bir nefes aldırmadın ama karşındaki de insan Bir gün gelir kendimi tutama..

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap 03:31

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap Beşinci Uyum - Tümü Başımda (Flex) ft Fetty Wap Flex, time to impress Come and climb in my bed Don't be shy, do your thing It's all in my head [Fetty Wap:] I wanna fl..

  • Candy tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump ve Sayko Oğlu 02:08

Trump ve Sayko Oğlu

Trump'ın zengin ama psikopat oğlu önümüzdeki 4 yıl Amerikalılar için eğlenceli geçecek gibi. Hayatında istediği her şey ama her şeye sahip olan bir çocuğun şımarık davranışlarını izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevimli Yavru Annesiyle Oyun Oynuyor 01:00

Sevimli Yavru Annesiyle Oyun Oynuyor

Bu sevimli küçük köpek gerçekten eğleniyor, ama büyük olan rahatsız gibi görünüyor ama bir köpek yavrusu ve ona karşı harekete al her ikisini de aşk...

Mehmet Erdem - Hepsi Benim Yüzümden 03:49

Mehmet Erdem - Hepsi Benim Yüzümden

Hayaller Kurarım Dalarım Uçsuz Bucaksız Bilir Ama Susarım Sanırım Yoktur Imkansız Ve Sonra Bir Gece Vakti Bakarım Uyku Kaçmış Elimden Hepsi Benim Yüzümden Sabırdan Kaleler Kurarım Uçsuz Bucaksız İster Ama Kaçarım Aşkları..

Wolves Official Trailer 1 (2017) - Michael Shannon Movie 02:28

Wolves Official Trailer 1 (2017) - Michael Shannon Movie

Takımının kaptanı Cornell Üniversitesi tarafından işe ediliyor bir 18 yaşındaki basketbol yıldızı her anladım var gibi görünüyor iyi bir öğrenci, bir uzun zamandır kız arkadaşı ve bazı iyi arkadaşı var. Ama evde o bir ku..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali İşcan - Kaçtın 03:23

Ali İşcan - Kaçtın

Hesabını sorsam yalnız gecelerin sana Ölümü bekleyen kalbim sonunda yalnız kalsa da Sana doğru koşsam dönüp baksan yüzüme Sadece bir kez daha uslu olsam ama kaçtın Kaçtın kaçtın Intikamını aldın Yandım yandım Beni aldat..

Hadi Isıt Biraz, Isıt Yap Vazifeni! 01:21

Hadi Isıt Biraz, Isıt Yap Vazifeni!

Evcilik Oyunu, yönetmenliğini Orhan Aksoy'un, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun, başrollerini ise Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'ın üstlendiği 1975 yapımı bir Türk filmidir. Doğuştan beşik kertmesi nişanlı olan ama birbi..

Gelmiş Geçmiş En Sert Hokey Vuruşları 03:28

Gelmiş Geçmiş En Sert Hokey Vuruşları

İzleyenler bilir, buz hokeyinde omuz atmak, fazla abanmadan ileri itlemek serbesttir. O yüzden her 5 maçın 2 tanesinde yumruk yumruğa kavga çıkar, evet kavgada serbesttir. Ama kuralları var. Kavga eden sadece 2 veya çift..

Bahar Candan Açıkladı - Beni Üzen Konu 05:50

Bahar Candan Açıkladı - Beni Üzen Konu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 09 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 140. bölümünde Tuğçe Ekim, Bahar Candan ile aralarının bozuk olduğunu ama kendisinden özür dilediğini söyleyince Bahar bunu kabul etti. Öykü Serter ise Bahar'..

  • ANKA tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rasim Ozan Kütahyalı'dan Krize Sokan Konuşma 02:09

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Krize Sokan Konuşma

Rasim Ozan Kütahyalı'nın konuşmasından bir bölüm; Türk spor tarihinde Galatasaray bir kupayı bir şekilde kaldırdı.Ama biz bu sene bir kupa bile kaldıramadık. Fenerbahçe'de bizim gibi kaldıramayacak diyordum. Ama Fenerbah..

  • JET TV tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eksi II  Birkaç Dost Birkaç Eşya 04:54

Eksi II Birkaç Dost Birkaç Eşya

Ne gelen var ne giden .. Bomboş her yanım ıssız .. Ne seven var ne dönen .. Sonuna kadar yalnızım .. Birkaç dost birkaç eşya .. Yeter mi aldanmaya .. Sahiden alışır mı insan .. Sevgisiz yaşlanmaya .. Ama olmuyor bu gec..

Piiz - Özledin mi 03:47

Piiz - Özledin mi

Kapatıp gözlerimi, küfürlü sözlerimi bu gece sana bıraktım Acaba özledin mi Kendimden utandım bir o kadar sarıldım Üstümde yüklerini bir gece önce bıraktım Şimdi gözümün önünde Bitiyor bitiyor bitiyor, dünyam Şimdi re..

  • Ömer tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Akar - Felsefe (Yasin Keleş Remix) 04:23

Gökhan Akar - Felsefe (Yasin Keleş Remix)

Bu aralar bozuk aralar Sancılı ve derin yaralar Böyle geldi böyle gider Gönül kaçanı kovalar Bir teselli beklemiyorum ama Arada bir nefes almalı bazen Derdi derde eklemiyorum ama Zoruma gidiyor seviliyor hep üzen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolunay 1. Bölüm - Nazlıyı Şoke Eden Teklif! 04:49

Dolunay 1. Bölüm - Nazlıyı Şoke Eden Teklif!

Ferit Aslan, işindeki mükemmel düzeni evinde de arayan başarılı bir iş adamıdır. Evinde her gün o gelmeden önce yemeğini yapacak bir aşçı çalışır. Ama Ferit’in titizliği ve mükemmeliyetçiliği yüzünden hiçbiri uzun süre ç..

  • ANKA tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce