#Ama çok sevdim

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi 02:56

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi

Gerçek hayat Rapunzels bir aile gibi - Anne Tere Lynn Svetlecich Russell, 43, ve kızları DÖRDÜNCÜ üzerinde METRE bir kombine saç uzunluğuna sahip. anne-beş o bir bebek beri kilitleri akan vardı ve kocası Chip, 47, yabani..

  • PengoTV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık 03:04

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık ABD Dışişleri Bakanlığı, Türk-ABD görev gücü denetiminde YPG'nin Menbiç'ten çıkarılacağına dair bir anlaşma yapıldığı konusundaki haberlerin doğrulanamayacağını açıkladı. A..

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.432 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 70.Bölüm Mi̇ne Düzenli̇ Olmayı Öğreni̇yor 09:56

Canim Kardeşi̇m 70.Bölüm Mi̇ne Düzenli̇ Olmayı Öğreni̇yor

Mine annesinin ve babasının uyarılarına rağmen dağınık olmayı sürdürür. Önce yaptığı okul ödevini kaybeder, daha sonra giyeceklerini bulamadığı için okul servisini kaçırır. Mine’nin dağınıklığına son vermesi için annesi ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları 01:43

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları ABD’de askeri darbe hazırlıkları Trump kimsenin sevmediği sakil bir emlak kralı. ABD’de Mavi Omurga ölesiye nefret ediyor Trump’tan. Yazarlar, oyuncular, sanat baronları, yemek gurmeler..

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla 03:48

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Demirhan, gebelik sırasında bebekten anneye geçen kök hü..

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara 03:49

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara

Şarkı sözü: Belki bir gün gelir diye Beklersin belki bir gün Ama o gelmez Prangalı hayaller kurupta Onu yaşatırsın orda Ama o gelmez Umutsuz yarınlar Umutsuz bakışlar O umutlar yok artık Kimse arayıp sormaz Kimse kap..

Onur Koç - Kafam Hafif Dumanlı 04:20

Onur Koç - Kafam Hafif Dumanlı

yine her akşam gibi bu akşamda yalnızım masamda tek başıma durmadan içiyorum bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum hep seni arıyorum bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum hep seni arıyorum şuan yanımda..

Sinan Akçıl (feat. Hande Yener) - Atma ( Official Video ) 03:12

Sinan Akçıl (feat. Hande Yener) - Atma ( Official Video )

Hande Yener Elindeki Kalbi Tutamadın Gitti Bunun Nesi Garip, Bitti Dedin Bitti Ama Şunu Bilki, Yine Yanıma Gelip Söylediğin Sözler Bana Biraz Eski Hani Bir Süre Sonra Herşey Düzelirdi Biraz Nefes Almak Bize En Güzeliydi ..

Burcu Güneş feat. Behzat Gerçeker - Unutma Beni Çiçekleri 04:15

Burcu Güneş feat. Behzat Gerçeker - Unutma Beni Çiçekleri

İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor yine bugün Aynı artık zaten gözyaşı ya da tebessüm Ne fark ederler de bir yerlerde aklım şimdi Hiç önemi kalmadı üzen, kalan, giden kimdi Senden çoktan umudu kestim ama Ellerimde hal..

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2 04:23

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2

Spor Toto Süper Lig'de zirve adaylarından haftayı en karlı kapatan Galatasaray oldu. Kasımpaşa'yı 2-1 yenen sarı kırmızılılar, puanını 26'ya yükseltip Fenerbahçe'yi geçip ve haftayı 3. sıra tamamladı. Spor Toto Süper ..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti 00:44

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti

Çeçenistan'da, dansçı performans rakamlarına sırasında sahnede öldü Çeçenistan’da düzenlenen bir konserde sanatçı Liza Ahmatova şarkı söylerken 48 yaşındaki bir dansçı sahnede Şeyh Şamil dansı yapmaya başladı. Seyirciler..

  • PengoTV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi 01:10

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi

Mısır’ın başkenti Kahire’de pazar günkü saldırıyı düzenlediği sanılan canlı bombanın kimliği kamuoyuyla paylaşıldı. İntihar eylemini, 22 yaşındaki Şefik Mustafa adlı saldıranın düzenlediği sanılıyor. Canlı bombayla ilgi..

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana 04:48

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana. Deli yağmurla ıslandım sana. Dök içimi kendinden bana. Ellerindi ellerin ısıttığı yüreğimi, Ne olur dur, Dur yalan söyleme asığım sana. Yollardı beni ayıran, hasretindi beni yaralayan..

  • Cowboy tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt 02:08

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Bab operasyonunu eleştirenlere yanıt vererek, “Kilis’e bomba düştüğü zaman ’Neredesin hükümet, neredesin ey devlet’ diyorsun. Kilis’e bomba atanların üzerine gittiğin zaman bu sefer de ’Dünyayı ..

maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya 05:50

maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya

Tertemizdi sanki dünya gözlerimi açtığım anda Hiç düşünmeden inandım masal tadında yarınlara Yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım Çizgi romanların dışında bir kahraman bulamadım Toz pembe olmasaydı keşke t..

Özgün - Şimdi Burada Olsan (Official Video) 04:41

Özgün - Şimdi Burada Olsan (Official Video)

Şarkı Sözleri: Kaç Ay Oldu Ne Haber Var Ne De Selam Yani O Kadar Mı El Olduk Nasıl Savrulduk Böyle Gelişin Gibi Gidişin De Görkemli Oldu Yani Gözde Sel Olduk İşte Öyle Gel Sen Unut Hadi Öyle Bir Gücün Varsa Keşke Herşey ..

Gölge (2017) Fragman 01:46

Gölge (2017) Fragman

Tarık ve Gülay yeni evli bir çifttir. Tarık reklam ve mankenlik ajansının editörlüğünü yapmakta, eşi Gülay ise yıllar önce bitirdiği üniversitedeki branşına uygun bir iş bulamamakta ve bunun ruhsal sıkıntısını yaşamaktad..

  • PengoTV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz 04:17

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz

Ne Olur Şimdi Elimi Tutsan ? Bu Kaçış Beni Bezdirmez Mi ? Ne Olur Şimdi Burada Olsan Ayrılık Sana Zor Gelmez Mi ? Bi Gün Demiştin Bana Sen Her Zaman Özelsin Bence Yalan Söyledin Özel Falan Değildim Buna İnanmam İçin Kura..

Leman Sam-Anladım ki 04:22

Leman Sam-Anladım ki

Leman Sam-Anladım ki dinle leman sam anladımki hiç kimse sen değil-dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe ... leman sam dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sözleri ; Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyo..

  • Candy tarafından
  • 1.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Marc Anthony - You Sang To Me 04:13

Marc Anthony - You Sang To Me

Marc Anthony - You Sang To Me Marc Anthony (Bana şarkı söyledin) i just wanted you to comfort me when I called you late last night you see i was fallin' into love oh yes, i was crashin' into love oh of all the words yo..

  • Candy tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia 43:10

Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia

250 yıllık uykunuzdan uyansanız, Dünya?yı yıkılmanın eşiğinde bulsanız ve insanlığın son umuduysanız ne olur? Sizi bilmem de Ichabod Crane uyanınca Sleepy Hollow olmuş. Dizi, The Legend of Sleepy Hollow (Başsız Süvari) h..

  • Tv Series tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Video Algımızla Oynuyor 05:07

Bu Video Algımızla Oynuyor

Ludovic Zuili geriye yürüyor, ama video tersten oynatıldığında ortaya gerçeklik algımızla oynayan bu görüntü çıkıyor. Bir adam, Tokyo sokaklarında yürümekte… Ancak bir terslik var: Herkes geriye yürürken o ileri doğru yü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM ! 02:11

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM !

Daralıyorum da yok olamıyorum düşünüyorumda ben gülemiyorum yaşattıkların zor gelirken yaşatmadıklarını hesaba katamıyorum kazanmaya çalıştıkça benden çaldıkların yetmedi hep daha fazlasını istedin ben sende sıradan biri..

Norm Ender - Deli 02:48

Norm Ender - Deli

Norm Life bebeğim! Kes lan rap’in tanrısı geri döndü Bu sesten alayınızın başı döndü Ve es len hint fakiri bu neyin havası Beslen bende beyin fırtınası Kaç lan fay hattında felsefesi Punchline bu rap’imin her zelzelesi ..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet 02:25

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet

You've got a friend in me Dostunum ben senin You've got a friend in me Dostunum ben senin When the road looks rough ahead Önümüzdeki yol zor olduğunda And you're miles and miles from your nice warm bed Ve sıcak gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baran - Mihriban 04:49

Ali Baran - Mihriban

Sözleri: Sarı saçlarını deli gönlüme, Bağlamışım çözülmüyor Mihriban Mihriban. Ayrılıktan zor belleme ölümü ölümü, Görmeyince sezilmiyor Mihriban sevdiğim Mihriban. Yar deyince kalem elden düşüyor, Gözlerim görmüyo..

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda 03:34

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda

Sen kaşları keman bir güzel hanım eye muhtaçtın bende olmayan git diyemem seni bırakamam gel saklanalım küçük evimizde sen nağme dudaklı çocuk bakışlı asla suçun yok lütfen ağlama sokaklar tekinsiz hüzünlü ve sessiz e ol..