#Ama çok sevdim

Kavurma Tarifi 01:55

Kavurma Tarifi

Şimdiye kadar defalarca kavurma yaptım ama en lezzetlisi bu kavurma oldu diyebilirim,çünkü geceden tuzda dinlendiği için hiç su kullanmadan yapılıyor ve lokum gibi yumuşak ve çok lezzetli bir kavurma oluyor daha ne ols..

Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Peynirli Çörek Tarifi 10:03

Peynirli Çörek Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi yogurt 1 su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 2 tane yumurta 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz(silme) 1 tane yas maya 1 paket kabartmatozu 1 kilo undan 1 su bardagini cekin digerlerini kullan..

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Yunusu Kurtarmak İçin Suni Teneffüs Yaptılar 00:55

Yunusu Kurtarmak İçin Suni Teneffüs Yaptılar

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde yaralı olarak kıyıya vuran yavru yunus, uygulanan suni teneffüse rağmen hayata döndürülemedi. Çınarcık'ın Taşliman sahilinde yaralı olarak kıyıya vuran yavru yunusu gören vatandaşlar, Çınarc..

  • JET TV tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İksir 2014  Türk Filmi İzle 1:20:12

İksir 2014 Türk Filmi İzle

Konusu : Keremcem ve Buse pek çok kardeş gibi hiç anlaşamayan ve sürekli didişen bir ikilidir. Dedeleri ise anlaşamamalarına çok üzülür. Yalnız bu dedenin bir farkı vardır, iki kedi, bir köpek ve bir horozla yaşayan de..

Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar 01:45

Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar

Bir insana kanser teşhisi konulduğunda tümör hücrelerini yok etmek için iyonlaştırılmış radyasyon tedavisi sıklıkla kullanılır. Ama hastaya doğru miktarda radyasyon tedavisi uygulandığında hastalığı tedavi edecek temel y..

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle 1:48:22

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle

Konusu: Hiç istemedikleri halde, kötü şans veya kader sonucu zoraki mezar kazıcılığı part time şeyhliğe soyunmak zorunda kalan ve bu yolla insanların ince sorunlarına çare bulan Ali (Emre Kınay) ve Sudi'nin (Şevket Çoruh..

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi 05:26

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi Malzemeler 1 kilo erik 4 yemek kasigi esmer seker(beyaz sekerde olur) 1 yemek kasigi tereyagi Kek harci icin gerekenler 3 tane yumurta 1 su bardagi seker 1 paket 200 gr krema(schlagsahne) Yakla..

Nur Fettahoğlu, İstanbul’dan Taşınıyor Mu 01:18

Nur Fettahoğlu, İstanbul’dan Taşınıyor Mu

Oyuncu Nur Fettahoğlu, önceki gece görüntülendi. Güzel oyuncu, İstanbul’dan taşınacağı yönünde çıkan haberler hakkında, Neden böyle bir şey yazdılar anlamadım. Biz sadece yazları oraya gidiyoruz. Belki ileride kızımın ..

  • BETA tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarp Apak Ve Can Bonomo Röportajı 03:18

Sarp Apak Ve Can Bonomo Röportajı

Sarp Apak şaşkınlığını gizleyemedi!Sekiz ay önce nikah masasına oturan Sarp Apak ve Bengisu Uzunöz mutluluklarını taçlandırdılar. Geçtiğimiz günlerde Bengisu Uzunöz'ün 2.5 aylık hamile olduğu öğrenilmişti. Çift bebek hab..

  • BETA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Danla Bilic Loca Kızı Makyajı 15:02

Danla Bilic Loca Kızı Makyajı

YÜZ; Nyx Photo Filter Kryolan Tv Paint Stick tabiki Nyx hd concealer / mac pro longwear Nyx pigment Benefit Hola Nars Orgasm GÖZ; The Balm Nude Palette Rimmel London kaş kalemi Benefit They're Real Mascara DUDAK; Rimmel ..

Danla Bilic Yılbaşını Mervelerde Kutlayan Kız Makyajı 14:28

Danla Bilic Yılbaşını Mervelerde Kutlayan Kız Makyajı

Kullandığım ürünler; YÜZ; NYX Pore Filler Kryolan Tv Paint Stick NB Mac Pro Longwear NW15 NYX Higlight&Contour Pro Palette Mac Shaft of Gold Benefit Watt's Up Nyx Pigment PIG20 GÖZ; NYX Sweet Cheeks Blush Palette Nyx P..

Danla Bilic Tinder'da Sevgili Bulan Kız Makyajı 14:39

Danla Bilic Tinder'da Sevgili Bulan Kız Makyajı

YÜZ; Benefit Porefessional Primer Kryolan TV Paint Stick NB H&M Allık Benefit Bene Tint (Kullanmayı öğrendim bidahakine kullancam baya iyi ürünmüş) GÖZ; Too Faced Chocolate Bar NYX Double Stacked Mascara NYX Pigment Ka..

Bazlama Tarifi 09:30

Bazlama Tarifi

500 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik 1 dolu tatlı kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz *bahsi geçen kavanoz 660 ml lik. 350 gr mayalama sıcaklığındaki, yani elinizi batırdığınızda bir..

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu 03:03

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu

Çin tuzu yani monosodyum glutamat ya da en çok bilinen adıyla MSG uzak doğuda yaygın olarak kullanılan bir lezzet arttırıcı. Bizde de E621 adıyla ya da MSG kısaltmasıyla hazır gıda ve atıştırmalıklarda sıkça kullanılıyor..

Haşhaşlı Çörek Tarifi 11:06

Haşhaşlı Çörek Tarifi

9 çay bardağı un- 500 gr 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı su 1 yumurta ½ çay bardağı ayçiçek yağı ½ çay bardağı tereyağı 2 çorba kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 çay kaşığı instant maya 2 çorba kaşığı haşhaş tohumu İç ha..

Katmer Tarifi 18:14

Katmer Tarifi

Malzemeler 5 su bardagi un 2 su bardagi su 1 tatli kasigi dolusu tuz Aralarina sürmek icinde 125 gr eritilmis tereyagi 1 cay bardagi siviyag Hazirlanisi Hamur yogurma kabina unu koyun tuzuda ilave edip elinizle karisti..

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Poğaça Tarifi(Hamuru Labneli Yumuşacık Dokusuyla Muhteşem Bir Lezzet) 06:20

Poğaça Tarifi(Hamuru Labneli Yumuşacık Dokusuyla Muhteşem Bir Lezzet)

Labneli poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket labne(frischkäse) peyniri 1 paket yaş maya (isteyenler 2 yemek kaşığı kuru mayakatabilir) 1buçuk tatlı kaşığı ..

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi 05:26

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi Malzemeler 1 kilo erik 4 yemek kasigi esmer seker(beyaz sekerde olur) 1 yemek kasigi tereyagi Kek harci icin gerekenler 3 tane yumurta 1 su bardagi seker 1 paket 200 gr krema(schlagsahne) Yakla..

Kıymalı Makarna Tarifi 12:12

Kıymalı Makarna Tarifi

Yarım paket spagetti 250 gr dana döş çift çekim kıyma 2 adet soğan 15 dal maydanoz Yarım kavanoz domates püresi(200gr) 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 tatlı kaşığı karabiber 1,5 tatlı kaşığı pul biber 1 dolu tatlı kaşığı tereya..

Kahve Nasıl Yapılır 23:17

Kahve Nasıl Yapılır

3 taşımlık Türk Kahvesi, 1 fincan su 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesi · Cezveye bir finsan su ve 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesini koyup iyice karıştırın. · Kısık ateşte, cezveyi ateşin ortasına yerleştirerek, aynı yönd..

Gebrannte Mandeln Şekerli Kavrulmuş Badem 05:45

Gebrannte Mandeln Şekerli Kavrulmuş Badem

200 gr Tuzsuz badem Yarim su bardagi seker(cok tatli istiyenler 1 su bardagi koyabilir ) Yarim su bardagi su 1 tatli kasigi tarcin(tarcin sevmiyenler koymasin) Hazirlanisi Tavaya su seker ve tarcini koyun.Kaynamaya bas..

Sütlaç Tarifi 02:50

Sütlaç Tarifi

Malzemeler 1 litre süt 1 su bardagi pirinç(varsa kirik pirinc kullanin) 2 su bardagi su 1 su bardagi seker(az sekerli seviyorsaniz biraz daha az koyun. 1 tane vanilya Süslemek icin tarcin ve ceviz Hazirlanisi Pirinci yik..

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi 06:58

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Çilekli Kek Tarifi 05:21

Çilekli Kek Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Sade Bazlama Tarifi  Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek 02:57

Sade Bazlama Tarifi Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek

Eğer daha önce tavada bazlama ekmeği yapmadıysanız kesinlikle bu içine yağ katılan bazlama tarifini denemelisiniz. Hem yapımının kolay olması hemde herhangi bir araç gereçe ihtiyaç duyulmadan tavada yapılıyor olması bazl..

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..