#Ama çok sevdim

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası 05:58

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası

Muş’taki Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği (Köy-Gel-Der) ve bir tekstil atölyesinin işbirliğiyle “Sıfır Atık” projesine ve eğitime destek olunması amacıyla atıl durumdaki valiz ve kuma..

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Affet şarkı sözleri ile Kırgın yüreğimin sesini sana duyuramadım ya da Duymak istediklerin kalbimde değiller daha Bu sayfa kapandı belki de ta derinlerde Yaşamadan aldırman da çok zor bu olanlara İhanet ettiğin günde..

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Söz & Müzik: Derya Bedavacı Aranjör: Aydın Kara Yapım: 2K Prodüksiyon Yapımcı: Kamuran Kayra Genel Koordinatör & Menajer: Tuba Yüzener Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kral Gitarlar: Selahattin Güzelel Ud/Keman: Özdemir..

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor 05:14

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir üretici atalarından miras kalan asırlık tohumlar ile organik domates yetiştiriyor. Halk arasında köy domatesi, Ragıp , cavcav , lapçin ya da anam babam domatesi olarak bilinen yerli ..

Mardin’de Halep Gar Sabununa Yoğun İlgi 03:41

Mardin’de Halep Gar Sabununa Yoğun İlgi

Mardin’de yerli ve yabancı turistler, 11’inci yüzyılda Ortadoğu’da üretilen ve Haçlılar tarafından Avrupa’ya götürülen Halep gar sabununa yoğun ilgi gösteriyor. Mardin’in Artuklu ilçesinde çarşıda bulunan sabuncu dükkanı..

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras 04:19

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras

Söz & Müzik: ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer KARAZAYGAN Gitarlar: Caner GÜNEYSU Piyano: Zafer KARAZAYGAN Keman & Viyola: Özdemir GÜZ Perküsyon: Velican SAĞUN Mix & Mastering: Selim TOPSAKAL Stüdyo: Çınar Records ..

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor 08:51

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor

Antalya’nın Akseki İlçesinde üretilen yavru alabalıklar çeşitli il ve ilçelerdeki üreticilere satılıyor. Antalya’nın Akseki İlçesi Sinanhoca Mahallesi Kozarası mevkiinde yetiştirilen alabalık yavruları talep görmeye başl..

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü 02:46

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü

Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan Kurugöl, geçtiğimiz yıl kuralık nedeni ile yok olma tehdidi yaşarken bu yıl yeniden su tutarak göçmen kuşlara ev sahipliği yaptı. Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan kuş gölü yaklaşık bir as..

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu 03:57

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu

Samsun'da bebek Doruk Genez yemek borusu olmadan doğdu. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ayşe Bahar Edirne, doğar doğmaz koyduğu tanı ile bebeğin hayata tutunmasını sağladı. Samsun'da tıp dünyasında nadir gözüken durumlar..

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğu Karadeniz Oldu 04:00

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğ

Muğla ve Antalya'daki yangınlar nedeniyle tatilcilerin yangın bölgesi yerine rotayı Doğu Karadeniz Bölgesi'ne çevirdiği ve son dönemde bu nedenle turistik tesislerde rezervasyonların yüzde 100'e yaklaştığı belirtildi. Mu..

Şimdi Bu Çıktı! Birden İlerliyor! Hasta Farkedip Bana Geldiğinde İş Bitmiş Oluyor! Hapı Yutmayın! 36:09

Şimdi Bu Çıktı! Birden İlerliyor! Hasta Farkedip Bana Geldiğinde İş Bi

???? Geçmeyen kaşıntının nedeni belli ! Deri hastalıkları çok arttı aman dikkat ! ???? Hasta fark ettiğinde son evre oluyor! Turbo tümörler patladı ! ???? HPV sıvısı! Çok önemli! ???? Canan Karatay evde yeşillik yemiyor!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 9 ay önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar 05:00

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar Günümüzde yükselen yüzlerce metre yükseliğindeki binalar, yada denizin üzerine yapılan uzun köprüler. Bunların hepsi insanlar tarafından yapılmakta ve mühendislik bilgisine..

Canim Kardeşi̇m 2.Bölüm Baba Bi̇ze Masal Anlatsana 10:12

Canim Kardeşi̇m 2.Bölüm Baba Bi̇ze Masal Anlatsana

Galip bey her akşam çocuklarına uyumadan önce masallar anlatmaktadır. Farklı masal bulmak da zorlanır. Ama mine ve Müge çok ısrarcı olunca mecburen yeni masallar uydurmak zorunda kalır. Galip bey masal anlatırken uyuyup ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.584 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 20.Bölüm Ai̇lemi̇zi̇n Robotu 10:32

Canim Kardeşi̇m 20.Bölüm Ai̇lemi̇zi̇n Robotu

Galip bey eve mutfak robotu alır. Çocuklar bu küçük aletin yerine büyük bir robotları olmasını isterler. Mine hayalinde kendisi ve müge için bir robot hayal eder. Bu robot ödevlerini bile yapacaktır. Mine hayal dünyasınd..

  • ÇocukTV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 33.Bölüm Canim Oyuncaklarım 11:38

Canim Kardeşi̇m 33.Bölüm Canim Oyuncaklarım

Mine ve Müge her çocuk gibi oyuncaklarını çok sevmektedirler… Mine hayalinde gece oyuncaklarının kendi aralarında oynadıklarını düşünür… Böyle bir şey yoktur… Ama çocukken oyuncağı olamay Galip bey’i gece oyuncaklarla oy..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 37.Bölüm  Dans Eden Hayvanlar 10:57

Canim Kardeşi̇m 37.Bölüm Dans Eden Hayvanlar

Sirkten kaçan bir maymun, bir yavru fil ve birkaç hayvan Mine ile Mügelerin bahçesine oyun oynamaya gelirler. Mine ve Müge bu sürpriz misafirlerden çok mutlu olurlar. Ama Galip bey ve Lale hanım sirk yetkililerini arayıp..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 42.Bölüm Çi̇lekli̇ İnek 09:57

Canim Kardeşi̇m 42.Bölüm Çi̇lekli̇ İnek

Galip bey ve Lale hanımın sütün faydalarından söz eder. Mine süt içmeyi çok sevmemektedir. Ama Çilekli , Muzlu ve Çikolatalı süt içmeyi ister. Ve hayal kurar. Çilek rengi bir inekten, çilekli süt. Sarı renkli bir inekten..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 56.Bölüm Davetsi̇z Mi̇safi̇r 10:44

Canim Kardeşi̇m 56.Bölüm Davetsi̇z Mi̇safi̇r

Evin kedisi Mıncır yan komşunun köpeği Biber’in gelmesinden mutlu değildir. Mıncır , Biber’den kurtulmak için bir tuzak kurar. Ev halkı da bu misafir köpeği çok sevmiştir. Mıncır bahçeye bir çukur kazar. Ama bu çukura ev..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 59.Bölüm Mi̇ne’ni̇n Evi̇ 10:26

Canim Kardeşi̇m 59.Bölüm Mi̇ne’ni̇n Evi̇

Mine bahçede gördüğü kaplumbağadan çok etkilenir. Kaplumbağanın kendi evi olması hoşuna gider. Evde annesi ve babası tarafından koyulmuş kurallardan sıkılan Mine kartondan kendine ev yapar ve bahçede yaşamaya karar verir..

  • ÇocukTV tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 68.Bölüm Koleksi̇yon 09:57

Canim Kardeşi̇m 68.Bölüm Koleksi̇yon

Mine ve müge evde oyun oynarken babalarına ait pul koleksiyonun bulurlar. Lale çocuklara koleksiyon yapmanın çok güzel bir hobi olduğunu anlatır. Koleksiyon yapmanın eğitici ve öğretici yanından söz eder. Mine de koleksi..

  • ÇocukTV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Yüzme 03:32

Kuzucuk Yüzme

Sıcak bir sabahta kuzucuk, yüzmek ister. Bunun için şişme ördeğini almak üzere deposuna gider ancak deposu çok dağınık olduğundan biraz sıkıntı yaşar. En sonunda ördeğini bulup şişirir ama özensizce kullandığı için yıpra..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 8 yıl önce
McDonald's Big Mac Burger Yaratıcısı Öldü 01:55

McDonald's Big Mac Burger Yaratıcısı Öldü

McDonald's Big Mac Burger Yaratıcısı Jeanne Moos 98 yaşında öldü.CNN haberine göre Jeanne Moos Fast Food ikon(sembol)'unu yaratan adamdı. Big Mac Burger Yaratıcısı öldü, Ama Big Mac Burger Ölmedi. Big Macg Burger özel Y..

Lise Öğrencileri Hayat Kurtarıcı İlaç Üretir 02:07

Lise Öğrencileri Hayat Kurtarıcı İlaç Üretir

Bir grup Avustralyalı Lise öğrenci hayat kurtarıcı onu yapmaları 1 yıldan fazla sürdü ama çok pahalı ilaç Daraprim'in aktif bileşeni olan Pyrimethamine'i akut sıtma tedavisinde kullandı. (2 Aralık 2016)..

Sezen Aksu-Bir Kedim Bile Yok-Gülümse 05:00

Sezen Aksu-Bir Kedim Bile Yok-Gülümse

Hadi gülümse bulutlar gitsin İşçiler iyi çalışsın, gülümse Yoksa ben nasıl yenilenirim Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir, Akdeniz olur, gülümse. Sazlarım vardı, ırmaklarım vardı çok ..

Çılgın Joe Türkçe Dublaj Film İzle 1:40:02

Çılgın Joe Türkçe Dublaj Film İzle

Mazisi oldukça kötü olan jones Afganistan’da çok zor günler yaşamıştır. Bunları geride bırakmak için kendini İngiltere sokaklarından yeni bir hayat kurmak için çaba göstermektedir. Bir gece bir adam bazı çete üyelerinden..

  • Film İzle tarafından
  • 15.203 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ne Harika Bir Sanat Eseri 01:17

Ne Harika Bir Sanat Eseri

Çok hoş görünüyor, ama pasta değil, jelatin ve yemek boyama. Belki de fikir..

Hastanın bir kolundan biz diğerinden Azrail tutuyor 00:14

Hastanın bir kolundan biz diğerinden Azrail tutuyor

Yoğun bakım üniteleri için tıbbi Araf benzetmesi yapmak mümkün. Yaşamla ölüm arasında gider gelir buranın hastaları. Organlarının görevini çok kere gelişmiş makineler üstlenir. Buralarda çalışmak ne doktor ne de hemşire ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.362 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dağ 2 Filminden Duygusal Paylaşım (Affet Sahnesi) 04:16

Dağ 2 Filminden Duygusal Paylaşım (Affet Sahnesi)

Haftalardır istediniz, sizleri kıramazdım, Affet sahnesi sizlerle. Bu şarkı bizim için çok özel, ama siz bunu zaten biliyorsunuz. Artık güzel salonların bizde olacağı son haftalara giriyoruz. Gitmeyen varsa gitsin sine..

  • PengoTV tarafından
  • 1.325 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Poker'de 701.000 Dolar Blöf Çekmek 05:16

Poker'de 701.000 Dolar Blöf Çekmek

Poker Oyuncusu Sara, inanılmaz bir blöf çekerek rakibini dumur ediyor. Alt yazı yok ama, site ahalisi olarak bu kadarcık ingilizceyi anlayabilecek durumdayız pampalar...

  • Cowboy tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 8 yıl önce