#Ama çok sevdim

Fineas Ve Förb - Dev Canavarlar 05:10

Fineas Ve Förb - Dev Canavarlar

Fineas ve Förb yaz tatilinde canı sıkılan iki kardeştir. Yaşları küçüktür; ama yaptıkları iş çok büyüktür. Bir de onları sürekli annesine şikayet eden ablaları Candace vardır ki hiçbir zaman amacına ulaşamaz. Bu iki kard..

  • ÇocukTV tarafından
  • 269 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fineas Ve Förb - Çocuk Hırsızı 01:27

Fineas Ve Förb - Çocuk Hırsızı

Fineas ve Förb yaz tatilinde canı sıkılan iki kardeştir. Yaşları küçüktür; ama yaptıkları iş çok büyüktür. Bir de onları sürekli annesine şikayet eden ablaları Candace vardır ki hiçbir zaman amacına ulaşamaz. Bu iki kard..

  • ÇocukTV tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fenomenler Dünyanın Parasını Mı Kazanıyor Halil Söyletmez Açıkladı 12:46

Fenomenler Dünyanın Parasını Mı Kazanıyor Halil Söyletmez Açıkladı

Fenomenler dünyanın parasını mı kazanıyor? Youtuber ve Instagram fenomeni, Cumali Ceber karakterinin yaratıcısı Halil Söyletmez fenomenlerle ilgili bilinmeyenleri anlattı. Hilal Ergenekon ile Yarından Önce'ye katılan Söy..

  • BETA tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mucize Uğur Böceği İle Kara Kedi - Ekip Tamam 05:31

Mucize Uğur Böceği İle Kara Kedi - Ekip Tamam

Marinette ve Adrien çok başarılı iki ortaokul öğrencisidirler ve Paris'i kurtarmak için seçilmişlerdir. Görevleri ise istedikleri herkesi süper bir kötü haline getirebilen kötü yaratıkları, yani Akumaları yakalamaktır...

  • ÇocukTV tarafından
  • 522 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mucize Uğur Böceği İle Kara Kedi - Kahramanlar Akumalanıyor 02:44

Mucize Uğur Böceği İle Kara Kedi - Kahramanlar Akumalanıyor

Marinette ve Adrien çok başarılı iki ortaokul öğrencisidirler ve Paris'i kurtarmak için seçilmişlerdir. Görevleri ise istedikleri herkesi süper bir kötü haline getirebilen kötü yaratıkları, yani Akumaları yakalamaktır...

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ülkü Temur - Elveda 04:12

Ülkü Temur - Elveda

Ülkü Temur Elveda Müzik Dinle Şarkı Sözleri Belki çok özlüyorum Belki zor gelecek, Ama sensiz bir dünya Bana iyi gelecek, Unutmak her şeyi Uzanmak sonsuza Kim bilir bu yürek Daha neler görecek. Elveda güzel yârim elv..

Muhammed  Onur Bayraktar - Yüreğim Ağır Yaralı 02:43

Muhammed Onur Bayraktar - Yüreğim Ağır Yaralı

Muhammed Onur Bayraktar Yüreğim Ağır Yaralı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nasıl bir yangın ki bu Alevlerin bile canı yanıyor Nasıl bir yalan ki bu Kelimeler kaçacak yer arıyor Gel bunları olmamış sayalım desemde boş Hi..

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik) 03:13

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik)

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senin derinlerinde bir yerde buldum Sımsıkı sarılacak, karışacak köklerimi Görmek, beraber olmak seninle çok güzel belki ama Düşlemek bambaşka Tenin ..

Nilperi’nin Ağzı Kokuyordu İddialarına Yanıt Gecikmedi 01:58

Nilperi’nin Ağzı Kokuyordu İddialarına Yanıt Gecikmedi

Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz akşam Zorlu’da görüntülendi. Bursin’in Şahinkaya, hakkında dediği “Nilperi’nin ağzı kokuyordu öpüşürken” sözleri magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Nilperi Şahinkaya, soğan-sarımsak..

  • BETA tarafından
  • 159 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Küşmüş Kıyamam 00:30

Küşmüş Kıyamam

Hayanın küsme rekleksi , ama çok gururlu..

  • JET TV tarafından
  • 186 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Avustralya' da çift katlı metro... 00:54

Avustralya' da çift katlı metro...

En güzel özelliği yönü değiştirilebilir koltuklar. Bazen otobüste, metrobüste teyzelere yer veriyorum, sağol evladım ama ben ters gidemiyorum diyorlar. Adamlar en güzel çözümü de buna bulmuşlar, otobüste bile inovasyon y..

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Allah herkese böyle istifa etmeyi nasip etsin???? 01:05

Allah herkese böyle istifa etmeyi nasip etsin????

Ben böyle istifa etmek isteyen çok insan tanıyorum, eminim sizler de tanıyorsunuzdur belki siz de böyle istifa etmek istiyorsunuz ???? Hiç bir amir umarım hiç kimseyi bir işten böylesine nefret ettirmez. Bir kaç yıl ön..

  • PengoTV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Are You Human? 1. Sezon 4. Bölüm 1:01:40

Are You Human? 1. Sezon 4. Bölüm

So-bong, Nam Shin III ile ilgili gerçeğe çok yaklaşmıştır, ama Nam Shin III her zaman bir adım öndedir. Jong-gil yine hain bir komplo planlar...

  • Koreli tarafından
  • 1.530 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gelecekte savaşlar nasıl olacak? 03:46

Gelecekte savaşlar nasıl olacak?

Gelecek çok ilginç olacak evet ama gel gelelim ilginç olacağı gibi aynı zamanda korkunç olacağını düşünenlerdenim. Hatta dönem dönem dile getiriyorum, dünyanın robotlar tarafından ele geçirileceğini dahi düşünüyorum. ??..

  • PengoTV tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Duygusal Kore klip^^(blood) 04:21

Duygusal Kore klip^^(blood)

Arkadaşlar merhaba bu dizimizin adı Blood.Bu dizi vampir dizisi oğlumuz bir virus ile enjekte oluyor annesi ve babasini öldürüyorlar.Oppamiz neden ailesinin öldürüldügünü ve kimin öldürdugnu bulmaya calisir onceden oppam..

Aşk Peşinde  (1978) Türkçe Dublaj Film izle 1:17:19

Aşk Peşinde (1978) Türkçe Dublaj Film izle

Lia ve Tina, çok ortak noktaları olduğunu fark eden ve tanışan iki güzel kızdır. Her ikisi de genç, güzel ve sinirli, bu yüzden özgür kalmak ve istedikleri tüm cinsiyete sahip bir yer bulmak için Roma'ya doğru yola çıkma..

Türk milletinin başı sağolsun 00:28

Türk milletinin başı sağolsun

Yine yandı yürekler! Başın sağ olsun Türkiye'm.Daha ne kadar içimiz yanacak? Çok söylenecek şey var ama kitlendim.. Neden hep Türk Askeri şehit oluyor? ŞEHİT ASKERLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUZ. Şehitlerimizin ruhl..

  • PengoTV tarafından
  • 455 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ford Otosan Haber Var : İyileşeceğiz 00:59

Ford Otosan Haber Var : İyileşeceğiz

Ford Otosan Genel Müdürü sayın Haydar Yedigün Yükümüz ağır; ama en çok da bu zorlu günlerde dışarıda bizim için çalışan tüm emekçilerimizin. Sorumluluk, cesaret ve azim duygusu ile bu yükü taşıyan herkesin yanındayız ...

Emlakçıya dava açmaya gitti çocuklarıyla ölümden döndü 07:01

Emlakçıya dava açmaya gitti çocuklarıyla ölümden döndü

Adana’da emlakçıya dava açmak için geldikleri adliye binası önünde dün iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 2 oğlu demir sopayla başından yaralanan Ceylan Kaya, “Allah korusun kurşun gelip ölebilirlerdi. Çok şükür A..

TEMASSIZ TESLİMAT [PUBG Mobile] 25:38

TEMASSIZ TESLİMAT [PUBG Mobile]

Bugünkü videoda yine Erangel'de rakipleri lobiye gönderirken bir yandan pembe drop avına çıkıldı bir yandan yemek siparişi getiren kurye ile boğuşuldu ama sonucunda çok eğlenceli bir oyun oynanıldı...

Grip aşısı mutlaka yeni tarihli olmalı 03:35

Grip aşısı mutlaka yeni tarihli olmalı

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yeşim Taşova, “Grip virüsü her sene farklılık gösterdiği için, grip aş..

Okan Bayülgen- Ölü hayvanları tokatlayan kebapçının 30 küsur milyon takipçisi var 01:54

Okan Bayülgen- Ölü hayvanları tokatlayan kebapçının 30 küsur milyon ta

Okan Bayülgen: Bir klasik müzik icra eden sanatçının Instagram’da 1 milyon takipçisi olması çok güzel ama her gün ölü hayvanları tokatlayan kebapçının 30 küsur milyon takipçisi var…..

Korona, sahillerdeki define avcılarını da vurdu 01:45

Korona, sahillerdeki define avcılarını da vurdu

Antalya’nın Alanya ilçesinde detektörüyle sahile gelen bir kişi, altın, para ve değerli maden aradı. Sadece Rus parası bulabilen Hüseyin Ural, Rus parası çok ama para etmiyor. Yevmiye bile çıkmıyor dedi...

Gel-Al dönemi dönere yaradı! 02:22

Gel-Al dönemi dönere yaradı!

RESTORANLARDAKİ KISITLAMANIN ARDINDAN ÇOĞU ESNAF KEPENK İNDİRMEK ZORUNDA KALDI. AMA GEL-AL VE PAKET SERVİSLE AYAKTA KALMAYA ÇALIŞANLAR VAR. ÖZELLİKLE GEL-AL DÖNEMİ EN ÇOK DÖNERCİLERE YARADI... HEM PRATİK HEM LEZZETLİ OLU..

Güvendiği dağlara kar yağdı 01:37

Güvendiği dağlara kar yağdı

ADANA'DA BİR OTO GALERİCİ ÇOK GÜVENDİĞİ ÇALIŞANINA 215 BİN LİRASINI EMANET ETTİ. AMA İDDİAYA GÖRE O ÇALIŞAN PARAYI KASAYA KOYMAK YERİNE ALIP KAÇTI. TELEFONLA ULAŞTIKLARINDA İSE TEFECİLERE BORCUM VARDI, PARAYI HARCADIM ..

Koronavirüse karşı hamsi! 02:22

Koronavirüse karşı hamsi!

HAFTADA 3 GÜN HAMSİ TÜKETMEK, KORONAVİRÜSE KARŞI DİRENCİ ARTTIRIYOR... NASIL DERSENİZ, KORONAVİRÜSLE SAVAŞTA ÖNEMLİ YER TUTAN D VİTAMİNİNİ, GÜNEŞİ NADİR GÖRDÜĞÜMÜZ BU KIŞ AYLARINDA EN ÇOK HAMSİDEN ALABİLİYORUZ... AMA PİŞ..

Yastık savaşı kazası! 01:40

Yastık savaşı kazası!

BABASIYLA YASTIK SAVAŞI YAPARKEN KIRILAN AVİZENİN PARÇASI KÜÇÜK KIZIN SAĞ GÖZÜNE SAPLANDI. DOKTORLAR ''İYİLEŞME ŞANSI ÇOK DÜŞÜK'' DEDİ. AMA 9 YAŞINDAKİ BELİNAY GEÇİRDİĞİ AMELİYATLA GÖZÜNÜ MUCİZEYE AÇTI....

Kardan adam çaldılar! 01:45

Kardan adam çaldılar!

HIRSIZLIK TARİHİNDE BİR İLKİN HABERİ GELECEK ŞİMDİ...ÜSTELİK KARLA DA YAKINDAN ALAKALI..SU SAATİ, MUSLUK, KAPI, PORTAKAL... SİZLERE ŞİMDİYE KADAR ÇEŞİT ÇEŞİT VE ÇOK ACAYİP HIRSIZLIK HABERİ VERDİK. AMA BUNU NE GÖRDÜK, NE ..

Jet kravatçı! 01:13

Jet kravatçı!

BİR KRAVAT KAÇ SANİYEDE BAĞLANIR? ELİNİZ ÇOK HIZLIYSA 15-20 SANİYEDE BELKİ... AMA GİRESUN'DA BİR ADAM BUNU SADECE 2 SANİYEDE YAPIYOR... JET KRAVATÇININ O HÜNERİNİ İZLEYELİM....

Şehadet tazminatını kaptırdı 01:39

Şehadet tazminatını kaptırdı

UTANMADILAR SIKILMADILAR VE SONUNDA BUNU DA YAPTILAR..ŞEHİT EŞİNİ DOLANDIRDILAR..ŞEHİT EŞİNİN TAZMİNATIYLA OĞLUNA BİR EV VE DÜKKAN ALMAK İSTEDİ… TESLİMAT ZAMANI GELDİĞİNDE BAŞINA GELENİ ANLADI... AMA ÇOK GEÇ KALMIŞTI...