#Ama çok sevdim

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik) 03:35

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik) Dinle Hançer (Akustik) şarkı sözleri ile Aşka derin sulardayım sevdim ama kuraktayım ayrılığın başındayım elden ele tuzaktayım bile bile yandım, göreni de yok zalime kandım, yalanı d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement) 03:25

Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement)

Sorry You gotta go and get Angry at all of my honesty You know I try but I don't do too well with apologies I hope I don't run out of Time could someone call the referee Cause I just need one more shot at forgiveness I..

  • PengoTV tarafından
  • 1.603 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Gibi Gibi 03:55

Barış Manço - Gibi Gibi

Ben yaralı kurt sen kınalı kuzu biraz cilve aşkın biberi tuzu Sanki biraz naz ediyorsun ama senin bana gönlün var gibi gibi Yüzüme karşı git diyorsun ama sanki gözlerin kal der gibi gibi Arpa buğday yan yana orak ist..

Barış Manço - Bal Böceği 03:45

Barış Manço - Bal Böceği

Seyyah oldum dolaştım şu alemi, ah güzelim Senin gibi bir vefasız görmedim ben Hayırsızı, kitapsızı, zalimi, bal böceğim Senin gibi bir insafsız görmedim ben Şu dağlarda çiçek oldum, aşkından sarardım soldum Bakmadı..

Nigar Muharrem - Galiba (Sagopa Kajmer cover) 02:34

Nigar Muharrem - Galiba (Sagopa Kajmer cover)

...Seven Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basimayim neden? Bilmem bilmem bilmem, Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basi..

  • umay penbe tarafından
  • 3.519 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nigar Muharrem - Galiba Remix 04:20

Nigar Muharrem - Galiba Remix

...Seven Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basimayim neden? Bilmem bilmem bilmem, Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basi..

  • umay penbe tarafından
  • 6.390 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation 04:09

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation

Eski AKP'li İzmir milletvekilinin kızı Trump için İngilizce rap şarkı yapmış ve Kötü haber Trump, Erdoğan seni kramp yapacak. Ne de olsa, her söyleşide kafa tutuyoruz. Tavır yok ama ses var. RAP neden olmasın? Keşke bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deha Bilimlier - Tanrım 03:54

Deha Bilimlier - Tanrım

Tanrım nerden sevdim, nerden düştüm bu belaya? Yandım, isyan ettim, kurban oldum bu sevdaya Vurdum gönlümü hasretin en uzak yoluna Senden kopmazsa yüreğim yazıklar olsun Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır kaçardım aşı..

Selen Uçer  Cennet 03:43

Selen Uçer Cennet

Cennet şarkı sözleri ile Beraber cennetten kovulduk buralara geldik, nerdesin? Dünya hapishanesinde bir tek sana güvenirdim, kimlesin? Ve ben bir kırılgan serseriydim, seni sevdim Yalancı, yılandan neler öğrendim… Bell..

Mustafa Sandal - Aşka Yürek Gerek 05:40

Mustafa Sandal - Aşka Yürek Gerek

(Natalia) Ανάβεις φωτιές Ανάβεις κι όλα τα καις Κι απ' όπου περάσεις Κάνεις καταστροφές Ανάβεις φωτιές Ανάβεις κι όλα τα καις Και πίσω σου αφήνεις Πληγωμένες καρδιές (Mustafa) Aşka yürek gerek anlasana Her defa yanıyor..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Neden Recep İvedik 5 03:39

Neden Recep İvedik 5

Neden Recep İvedik 5 ? Sıradan bir karakteri aykırı ya da aykırı bir karakteri sıradan ortamlara sok. Oluşan kontrasttan şaka çıkar. Bunu da bir defa değil art arda yap. Hepsini bir araya getirince film olsun. Aa baya s..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video] 03:54

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video]

Same day but it feels just Aynı gün ama bu sadece A little bit bigger now Şimdi az biraz daha büyük hissettiriyor Our song on the radio Bizim şarkımız radyoda But it dont sound the same Ama aynı ses değil When ou..

  • PengoTV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İndila  Run Run 2014 03:43

İndila Run Run 2014

Indila - Run Run Şarkı Sözleri Perşembe,bağırıyorsun Allô, allô maman bobo 'Alo, alo anneciğim,acıyor Samedi c'est cuit Cumartesi,yandı mahvoldu Rembobine la vidéo Videoyu başa al Toujours tu run run run, never stop..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Adele Laurie Blue Adkins - Hello 06:06

Adele Laurie Blue Adkins - Hello

Hello, it's me I was wondering if after all these years You'd like to meet, to go over everything They say that time's supposed to heal ya But I ain't done much healing Hello, can you hear me? I'm in California d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..