#Ama çok sevdim

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Ukte Son sigaram YENİ 03:41

Ukte Son sigaram YENİ

Güzel Gözlüm Benim Dönsün Artık Bana Koklarım Son Defa , Çık Gel Canımın İçi Bir Gün Gelip Sorsan Ki Bana , Sigaran Mı Ben Mi ? Diye Sigara Derim Sonra Alınır Gidersin. Ama Sen Bilmezsin Ki O Sigarada Sen Varsın Tütünün ..

Fifth Harmony - Work from Home 03:39

Fifth Harmony - Work from Home

Work From Home [Verse 1: Camila] I ain't worried 'bout nothin' I ain't wearin' na-nada I'm sittin' pretty, impatient, but I know you gotta Put in them hours, I'mma make it hotter I'm sending pic after picture, I'mma get..

  • PengoTV tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ragga Oktay feat.Yildiz Tilbe - Gitme Kal (Official Video) 05:08

Ragga Oktay feat.Yildiz Tilbe - Gitme Kal (Official Video)

Ragga Oktay Gönlüme Ateş Açtın Gönlüme Hasreti Yara Ettin Kalbime Dargın Ol Yada ister Kız Bana İstiyorsan Kır Beni Ama Gitme Kal Yıldız Tilbe Hasretim Ben Sana Deli Gibi Hasretim El Ele Yan Yana Öperken Hasretim Yokluğu..

Jammy ft. İmpala - Son Nefes 03:42

Jammy ft. İmpala - Son Nefes

Şarkı Sözleri: Jammy Verse 1 Bulutlarin ustunden attılar beni toprağa O zamandan attigim tun adımlar geri topal Huzurlu cahil kainat hedef koydum simdi Sirtimda kanat kemik, burnumda melek tozu izi Nefes kopuk dizim k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz! 05:27

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz!

Kavuşursak biteriz biz, Biz mutlu sonlar katiliyiz. Kavuşursak biteriz biz. Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz. Herkesin bildiği bir aşk, Herkesin attığı bir imza Herkes gibi değiliz biz. Belki biraz serseri, Belki biraz ..

  • Candy tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise Rezerve 03:04

Hadise Rezerve

Yalan Hakkın Tekti Ve Bitti Can Canandan Daha Kıymetli Kötü Cadılar Eskiden Hep Melekti Bir Baktı Kanatları Kirlendi Esaret Bitti Git Hadi Özgürsün Aynen Böyle Devam Et Gerçeği Kendi Gözünle Görürsün Esaret Bitti Git Had..

Tuğçe Kandemir - Yanlış ( Akustik ) 03:19

Tuğçe Kandemir - Yanlış ( Akustik )

Tuğçe Kandemir - Yanlış ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sadece alıştım baştan acı günlere Zor ama belki de beni iyi edecek Sorma sarmışım aşkı saklı dünlere Beklediğim günlere elbet değecek Her şey yolunda gibi ..

Adamlar - Zombi Mahali 03:53

Adamlar - Zombi Mahali

Adamlar - Zombi Mahali Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ey ahali, zombi mahali Birbirimize zikzak çizerek enseden ebelemeye dayalı oyunumuzla Gizli niyetlerden olma torunumuz var Geldi bela, yanıyoz bak Şehir değil bura sana..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..

Şems  22 Street - Gecenin İçinde 02:50

Şems 22 Street - Gecenin İçinde

Gecenin içinde şarkı sözleri ile Korkağın geliyor sürekli sonu Sokağımız eliyor yürekli olun Sürekli kaçsın ve kovala onu Gecenin içinde buluruz yolu Gecenin içinde x3 Buluruz yolu Şems Verse Çık sokak dibinden Mah..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam 03:45

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

İstanbul'da Halk Ekmek A.Ş.'nin büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Yüzde 33'lük zammı yüksek bulan bazı vatandaşlar, kalabalık ailelerin ekmek almakta zorlanacağını söyledi. Vatandaşların uygu..

Komplo K. - Zor Gelir 03:56

Komplo K. - Zor Gelir

Zor Gelir şarkı sözleri ile (VERSE-1) Açtım istemeden gözümü şu hayata çıt demeden İçimde kötülük beslemeden yaşadım ama zor... Gülemedim hüznümü gizlemeden, geçiyor günüm hiç özlemeden Kimsesiz bir çocuk düşün bekleme..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi 02:03

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi

Dilimlenmiş 1 adet ekmek (yaklaşık 10-12 dilim), 2 Yumurta, 1 su bardağı süt, Tuz, 1 su bardağı ince rendelenmiş kaşar peyniri. *************************** Yumurtalı Ekmek direkt çocukluğumdur benim. Annem evde yaptığı ..

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj İzle 2:29:20

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyazılı İzle 2:29:41

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyaz

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Barış Sevgen - Hissettin mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin hiçbir anlamı yok mu hani sana verdiğim kalbimin aylar ve seneler oldu hala sen bana dönmedin ben seni kalbime gömmedim sen oldu Güll..

Barış Sevgen - Hissettin Mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin Mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile; Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin Hiçbir anlamı yok mu Hani sana verdiğim kalbimin Aylar ve seneler oldu Hala sen bana dönmedin Ben seni kalbime gömmedim Sen oldu Güll..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..