#Amcam İstedi

Faik Öztürk Duyguya Yaptığı Yorumlarla Gülme Krizine Soktu! 10:08

Faik Öztürk Duyguya Yaptığı Yorumlarla Gülme Krizine Soktu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 101. bölümünde Faik Öztürk, Duygu Çevik'in elbiseyi taşımasını çok beğendiğini ve Duygu'dan başka bu kıyafeti Dilara Taşkın ile Aleyna Eroğlu'nun giyebileceğin..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı 01:10

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı

Ankara’da suikast sonucu öldürülen Rusya Federasyonu Büyükelçisi Andrei Karlov’un naaşı Moskova’ya ulaştı. Naaşı Ankara’dan Moskova’ya götüren uçağı havaalanında Rus ve Türk dışişleri bakanları birlikte karşıladı. Öte ..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Bahar Candandan Murat Başoğluna ŞOK Cevap! 15:07

Bahar Candandan Murat Başoğluna ŞOK Cevap!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Deniz Serkanova, Bahar Candanın kötü giyindiğini söyleyince ikili arasında kavga çıktı. Emine Aydın ise Bahar'ın podyuma saygı duymasını ve..

  • ANKA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baharın Ağlama Sebebi Herkesi Şoke Etti Kimse Susturamadı! 18:24

Baharın Ağlama Sebebi Herkesi Şoke Etti Kimse Susturamadı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Bahar Candan ağlayınca Öykü Serter'in gözünden kaçmadı. Bahar bir eşyası kırıldığı için ağladığını söyleyince Murat Başoğlu, Bahar'ı yakınd..

  • ANKA tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: İngiltere Merkez Bankası Stres Testlerini Zorlaştırıyor 00:51

DÜNYA HABERLERİ: İngiltere Merkez Bankası Stres Testlerini Zorlaştırıy

İngiltere Merkez Bankası, bankaların finansal şoklara dayanıklılığını ölçen stres testlerini bu sene daha da zorlaştıracak. Uzmanlar özellikle küresel dayanıklılık kriterlerinin bir hayli yükseltildiğini belirtiyor. Avr..

Kerimcan Durmaz  Bahar Candan Taklidiyle Yıktı Geçti! 15:07

Kerimcan Durmaz Bahar Candan Taklidiyle Yıktı Geçti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Deniz Serkanova, Bahar Candanın kötü giyindiğini söyleyince ikili arasında kavga çıktı. Emine Aydın ise Bahar'ın podyuma saygı duymasını ve..

  • ANKA tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda 01:13

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda

Rusya’nın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Başkanlık Seçimleri’ne siber saldırı yoluyla müdahale ettiği suçlaması Amerikan Senatosu’nda görüşüldü. Amerikan Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper, Moskova yönetiminin ..

Bask Bölgesi Eta Tutukluları İçin Yürüdü 01:07

Bask Bölgesi Eta Tutukluları İçin Yürüdü

İspanya’nın Bask Bölgesi’nde binlerce gösterici ETA ayrılıkçı terör örgütünün hapisteki üyelerine destek yürüyüşü yaptı. Bilbao’da sayıları 70 binin üzerindeki göstericiler tutukluların genel aftan faydalanmasını ve aile..

Kerimcan Durmazdan Bahara Özel Kontrol! 11:25

Kerimcan Durmazdan Bahara Özel Kontrol!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 29 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 105. bölümünde Emine Aydın, Kemal Doğulu'nun yarışmacıları peluş ya da kürk giymemeleri konusunda uyardığını aksi takdirde tarz alamayacaklarını hatırlatın..

  • ANKA tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğuludan Öykü Serter'e Şok Hareket! 12:07

Kemal Doğuludan Öykü Serter'e Şok Hareket!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 29 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 105. bölümünde iki Azeri yarışmacı Deniz Serkanova ve Nergiz Nesrullayeva Azerice konuştu. Deniz Serkanova daha sonra Öykü Serter ve Serenay Sarıkaya'dan i..

  • ANKA tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Tecavüze Uğramasının Üzerinden 77 Yıl Sonra Aldığı Telefonla Hayatının Şokunu Yaşayan Kadın 02:53

Tecavüze Uğramasının Üzerinden 77 Yıl Sonra Aldığı Telefonla Hayatının

1928 yılında henüz 16 yaşındayken arkadaşı ile piknik yaptığı sırada tecavüze uğrayan Minka Disbrow yaşadığı travma sonrası acı dolu güne dair pek bir şey hatırlamıyordu. Hatırladığı tek şey ise ona tecavüz eden adamın t..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.518 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı 03:18

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı

Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi bine yakın köy yolunu ulaşıma kapadı. Doğu’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye..

Kerimcan Durmaz Sesiyle Büyüledi! 14:24

Kerimcan Durmaz Sesiyle Büyüledi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde Kemal Doğulu, Neslihan Doğrusöz'den Gönlümün Efendisi şarkısını söylemesini isteyince Neslihan başka bir şarkı söyledi. Kerimcan Durmaz ay..

  • ANKA tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

İvana Sert Onun Ardından Gözyaşı Döktü Kimse Teselli Edemedi! 14:08

İvana Sert Onun Ardından Gözyaşı Döktü Kimse Teselli Edemedi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 111. bölümünde Bahar Candan alışılmışın aksine Neslihan Doğrusöz'e övgü dolu yorum yapınca herkesi şaşkınlığa uğrattı. Bahar daha sonra Emine Aydın ile ka..

  • ANKA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emine ve Simay Kim Daha Uzun Kavgasına Girdi Sonuç Şaşırttı! 15:40

Emine ve Simay Kim Daha Uzun Kavgasına Girdi Sonuç Şaşırttı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Simay Tokatlı stüdyodaki herkesi hasta etmenin pişmanlığını yaşarken Tuğba Çiğdem, Simay'ın sürekli kendilerine çikolata alıp yedirdiğini s..

  • ANKA tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada 00:48

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada

Atatürk Havalimanında polislerin, 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan minibüsün tekerlerine ateş açma anı kameralara yansırken kaçan şahıs yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı s..

Amatör Maçta Arbede 02:53

Amatör Maçta Arbede

Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyespor-Kestelspor maçının ardından sahaya inen taraftarları güvenlik güçleri havaya ateş ederek durdurdu. Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyes..

OLAY! Simay Tuğba Çiğdemin Parasını Aldı! Sebebi Herkesi Şoke Etti! 10:16

OLAY! Simay Tuğba Çiğdemin Parasını Aldı! Sebebi Herkesi Şoke Etti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Simay Tokatlı, Tuğba Çiğdem'den çantasını isteyince Öykü Serter, Simay'ın Neslihan Doğrusöz'den istediği gözlüğü hatırlattı. Tuğba, Simay'a..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilimde Yerden Yere Vurulan Deniz'in  Elbisesi! 11:21

İşte Benim Stilimde Yerden Yere Vurulan Deniz'in Elbisesi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 07 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 113. bölümünde Deniz Serkanova'nın elbisesi yarışmacılar ve jüri tarafından beğenilmezken Kerimcan Durmaz, Deniz'den elbisesini açıklamasını istedi. Kemal Doğ..

  • ANKA tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

CHP'li Tuncay Özkan'a Vatandaştan Tokat Gibi Cevap 00:33

CHP'li Tuncay Özkan'a Vatandaştan Tokat Gibi Cevap

CHP İzmir milletvekili Tuncay Özkan, yalan söyleyerek vatandaşı kandırmaya çalıştı. 16 Nisan referandumu için hayır çağrısı yapan, FETÖ, PKK ve diğer terör örgütlerinin evet dediğini savundu, söylediği yalanla hayır ..

Deniz Serkanovanın Boğulma Hikayesi Jüriyi Güldürdü! 14:54

Deniz Serkanovanın Boğulma Hikayesi Jüriyi Güldürdü!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde Deniz Serkanova müziği duyunca çantasını fırlatıp dans etmeye başladı. Deniz konseptinde Duygu Çevik ile pişti olunca ise aslında yaza mer..

  • ANKA tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan Öykü Serter  Maryam ise Bahar Oldu  Ortalık YIKILDI! 13:23

Bahar Candan Öykü Serter Maryam ise Bahar Oldu Ortalık YIKILDI!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 11 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 116. bölümünde Bahar Candan, Maryam Haeri'nin kendi taklidini yaptığını duyunca taklidini görmek istedi. Maryam, Bahar'ı taklit ederken Bahar, Öykü Serter'in ..

  • ANKA tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jüri Merveye Öyle Bir Yorum Yaptı Ki! 11:46

Jüri Merveye Öyle Bir Yorum Yaptı Ki!

11 Nis 2017 tarihinde yayınlandı İşte Benim Stilim 7. Sezon 11 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 116. bölümünde Bahar Candan, Merve Sevin'in İspanyol bir markadan giyinmesini eleştiriken Kemal Doğulu, Bahar'ın da İspanyol..

  • ANKA tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 7 yıl önce