#Ameliyatla tedavi edilmeli

Evli Bir Adamı Sevmek Bir Şeref Midir 01:55

Evli Bir Adamı Sevmek Bir Şeref Midir

Kalp Yarası başrollerinde Kenan Pars ve Gönül Beyhan'ın yer aldığı 1961 yapımı Türk filmidir. Yasak bir aşk yüzünden hafızasını yitiren evli bir avukatla, kocasının tedavi parası için tüm mallarını satıp eski mutluluğu..

Bak Aklıma Ne Geldi Beni Kaçırsan 00:59

Bak Aklıma Ne Geldi Beni Kaçırsan

Kalp Yarası başrollerinde Kenan Pars ve Gönül Beyhan'ın yer aldığı 1961 yapımı Türk filmidir. Yasak bir aşk yüzünden hafızasını yitiren evli bir avukatla, kocasının tedavi parası için tüm mallarını satıp eski mutluluğu..

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.495 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat 05:35

Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat

Anahtar Kelimeler: Kazem al - Saadi, Besteci: Velid el- den Shami .. albümün süresi içinde Albümden Adam .. zamn Adam şarkı sözleri Dayekh yedi Dokhat Aalvarguetna Aavc gözlerim için uyku için Aftna Weinak sesli Lech Atr..

Onun Benden Çok Sevdiğini Ben Kurtaracağım 02:00

Onun Benden Çok Sevdiğini Ben Kurtaracağım

Kalp Yarası başrollerinde Kenan Pars ve Gönül Beyhan'ın yer aldığı 1961 yapımı Türk filmidir. Yasak bir aşk yüzünden hafızasını yitiren evli bir avukatla, kocasının tedavi parası için tüm mallarını satıp eski mutluluğu..

Korkunç Kaza:Havafişek Küçük Çocuğa İsabet Etti! 00:34

Korkunç Kaza:Havafişek Küçük Çocuğa İsabet Etti!

Evin bahçesinde ateşlenen havaifişeklerden biri dört yaşındaki çocuğa isabet etti. Cep telefonuyla çekim yapan anne Devon Live o anları saniye saniye kaydetti. İngiltere'de yaşanan olay sonrası hastanede tedavi altına al..

Yüreği Güzel İnsanların Kuyuya Düşen Köpeği Kurtarması 02:39

Yüreği Güzel İnsanların Kuyuya Düşen Köpeği Kurtarması

Hindistan'da derin bir kuyuya düşen ve bir köylü tarafından farkına varılan köpek kurtarma ekiplerince kurtarılmış. Kuyu içerisinde yorgun ve bitkin düşen sevimli köpek veteriner hekim tarafından tedavi altına alınmış...

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eski Bir Satanistin Anlattıkları  Kediler  Şeytan ve Satanizm 17:55

Eski Bir Satanistin Anlattıkları Kediler Şeytan ve Satanizm

Tarih 23 haziran 1998 yer İstanbul – Ataköy. Alman Lisesi öğrencisi iki genç bir apartmanın 14. Katından el ele ölüme atladı.geriye sadece biz buraya ait değiliz yazılı bir not bıraktılar. İhbarları değerlendiren polis i..

  • ZULMA tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy 02:31

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy

Muğla’nın Kıbledere Köyü’ndede yaşananlar gazetelere çıkmış daha sonrada filmlere konu olmuştu. Köy artık bomboş bir harabe halinde. Köyü terkedenler ise hala bu konu üzerine konuşmak istemiyor. Hepsinin belli nedenlerle..

  • ZULMA tarafından
  • 15.348 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağır Gerçekten Ağır Dram! 01:12

Ağır Gerçekten Ağır Dram!

Bülent (Bülent Ersoy) ünlü bir ses sanatçısıdır. Kendisine hayran olan ve sürekli konserlerine giden Sevgi (Gülşen Bubikoğlu), yazdığı şiirlere beste yapması için ona göndermektedir. Sevgi kan kanseri olduğunu öğrenir. S..

Kuyuya Düşen Talihsiz Köpeği Böyle Kurtardılar 00:56

Kuyuya Düşen Talihsiz Köpeği Böyle Kurtardılar

Hindistan'da derin bir kuyuya düşen ve bir köylü tarafından farkına varılan köpek kurtarma ekiplerince kurtarıldı. Kuyunun içinde yorgun ve bitkin düşen sevimli köpek veteriner hekim tarafından tedavi altına alındı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Deniz Baykal'ı Ziyaret Etti 01:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan Deniz Baykal'ı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı ziyaret etmek için Baykal'ın tedavi gördüğü hastaneye gitti...

Adalet Bakanı Gül, Baykal'ı Ziyaret Etti 00:19

Adalet Bakanı Gül, Baykal'ı Ziyaret Etti

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'nde tedavi görmekte olan CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı ziyaret etti...

ETİ'nin Kurucusu Firuz Kanatlı: FETÖ Benden Haraç İstedi 03:44

ETİ'nin Kurucusu Firuz Kanatlı: FETÖ Benden Haraç İstedi

ETİ'yi kuran ve büyük bir marka haline getiren Firuz Kanatlı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İlk ve tek röportajını 2014'te Yeni Şafak'a veren Kanatlı, 1996'da FETÖ'nün kendisinden haraç istediğini açıklamış..

Kıl Dönmesine Ameliyatsız Çözüm 06:27

Kıl Dönmesine Ameliyatsız Çözüm

Op. Dr. Mert Atak, kıl dönmesini 'Fenol Yöntemi' ile ameliyatsız tedavi etiklerini belirterek mevcut rakamlara göre yüzde 83'e yakın başarı oranı yakaladıklarını söyledi...

Tatbikat Sırasında Askerin Yaşadığı Talihsiz An 00:59

Tatbikat Sırasında Askerin Yaşadığı Talihsiz An

Meksika'da bir askeri tatbikat sırasında uçağın arka kapağından atlayan paraşütçü statik ipin takılması üzerine saatte 350 kilometre hızla giden uçağa asılı kalmış. Bağırarak uçaktakilerden yardım isteyen ve bir süre son..

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti 01:19

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynan karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanmasını bildi. 2 / 17 Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 45+5'te Oğuzhan Özyakup, 61'de Talisca, 86'da..

İbrahim Erkal Yoğun Bakımda 01:32

İbrahim Erkal Yoğun Bakımda

Ünlü ses sanatçısı İbrahim Erkal Maltepe’de ki evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırıldı. Erkal’ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Ünlü sanatçı İbrahim Erkal, tedavi gördüğü Kartal Dr. Lü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okan Bayülgen'e Mafya Traşı 01:28

Okan Bayülgen'e Mafya Traşı

Yapımcılığını Erler Film'in yaptığı, Nesli Çölgeçen imzalı Oyun Bozan filmi. Nişanlısı Semiha (Melda Arat Mutu) ile evlilik planları yapan taksi şoförü Metin (Okan Bayülgen) hasta ve çok az ömrü kalan şair Kemal'i (Zeki ..

Pansuman İçin Acile Tavuk Getirmek 02:37

Pansuman İçin Acile Tavuk Getirmek

Hatay'ın Samandağ İlçesi'nde, yaralı tavuğunu tedavi için Devlet Hastanesi'ne getiren 35 yaşlarındaki bir vatandaşın sağlık personelini hayvana pansuman yapması için ikna çabası büyük ilgi gördü..

  • JET TV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafikte Tartıştığı Kişinin Kulağını Isırarak Kopardı 00:18

Trafikte Tartıştığı Kişinin Kulağını Isırarak Kopardı

İstanbul’da Sancaktepe'de yaşanan akılalmaz olayda bir kişi trafikte tartıştığı kişinin kulağını ısırarak kopardı. Olayı gerçekleştiren M.U. gözaltına alınırken kulağı kopan kişi ise tedavi altına alındı...

ABD'de Güvencesiz Hastalar Saatlerce 'Mobil Klinik' Sırasında Bekliyor 03:47

ABD'de Güvencesiz Hastalar Saatlerce 'Mobil Klinik' Sırasında Bekliyor

Dünyanın en büyük ekonomisi ABD'de sigortası ve yeterli parası olmayan binlerce hasta, farklı kentlerde kurulan ücretsiz mobil sağlık kliniklerinde tedavi oluyor...

Kahramanmaraş’ta Minibüs Tarlaya Uçtu 8 Yaralı 01:24

Kahramanmaraş’ta Minibüs Tarlaya Uçtu 8 Yaralı

Edinilen bilgiye göre, Onikişubat ilçesine bağlı Barbaros Mahallesinde Mehmet Kaplan (22) yönetimindeki 46 LB 072 plakalı minibüs, önünde seyir halinde olan otomobile çarpmamak için yaptığı manevra sonrası yoldan çıkarak..

6 Aydır Uyuyan Kız 00:51

6 Aydır Uyuyan Kız

17. doğum gününden önce koltukta uyuya kalan Beth Goodier, 6 ay boyunca neredeyse hiç uyanmadı. 5 yıldır nadir görülen hastalıkla mücadele eden kız, hastalığı olmasa şimdi üniversiteyi bitirmiş olacaktı. Sürekli koltukta..

  • JET TV tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi! 01:28

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi!

Evinin otoparkında baygın halde bulunmasının ardından beyin kanaması tanısıyla özel bir hastanede tedavi altına alınan İbrahim Erkal, ailesinin talebi üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne alındı. Ünlü sanatç..

  • ANKA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcıyoruz 02:15

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcı

Başbakan Binali Yıldırım, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi'nde iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programındaki konuşmasının başında, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Azerbaycan Enerji Baka..

Hülya Koçyiğit Central Park'ta Yürüdü 02:14

Hülya Koçyiğit Central Park'ta Yürüdü

New York'ta tedavi gören Hülya Koçyiğit, nekahet döneminde Central Park'ta eşi Selim Soydan ile sağlık yürüyüşü yaptı. ABD'nin New York kentinde akciğer ameliyatı olan ve taburcu olduktan sonra Central Park'ta sağlık yü..

Geri Giden Minibüsün Altında Kaldı 00:25

Geri Giden Minibüsün Altında Kaldı

Kaza, Polatlı ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Plevne Caddesi üzerinde geri geri giden 63 RB 287 plakalı minibüs, o sırada caddede bulunan Ziya Karaduman’a (67) çarptı. Karaduman’a ç..

Silopi’de Ayağı Kapana Sıkışan Kız Çocuğu Yaralandı 02:22

Silopi’de Ayağı Kapana Sıkışan Kız Çocuğu Yaralandı

Olay, Yeşiltepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Vatan İlköğretim Okulu 3’üncü sınıf öğrencisi Çiğdem Başak’ın ayağı, polis kontrol noktasında bulunan kapana sıkıştı. Durumun bildirilmesi üzerine ola..

Pakistanlı Gencin Doğum Gününde Yanması 01:24

Pakistanlı Gencin Doğum Gününde Yanması

Pakistan'ın Haydarabad kentinde yaşayan 21 yaşındaki Fayaz Ali Memon doğum günü kutlamasında arkadaşları üzerine kar köpüğü sıkmış. Kar köpüğünün alev alması sonucu yüzünde yanıklar oluşan adam hastaneye kaldırılarak ted..

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce