#Amerika birleşik devletleri’nin

Egzoz Sesini Silah Sesi Zanneden Polislerden Garaj Baskını 05:21

Egzoz Sesini Silah Sesi Zanneden Polislerden Garaj Baskını

Amerika Birleşik Devletlerinde gerçekleşen olayda Honda marka araçtan çıkan egzoz sesi polisi alarma geçirmiş. Egzozun çıkardığı tabanca sesine benzediği için olaya müdahale etmek üzere olay yerine polisler gelmiş...

  • JET TV tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabasını Hırsızlara Yar Etmeyen Çılgın Kadın 00:48

Arabasını Hırsızlara Yar Etmeyen Çılgın Kadın

Amerika Birleşik Devletlerinde çekildiği söylenen görüntülerde benzin istasyonunda arabasını çalmaya çalışan hırsızlara karşı amansız bir mücadele ortaya koyan cesur kadının görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3 22:17

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3

Discord sunucumuz; https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta 5,ngta san andreas,ngta 6,ngta vice city,ngta 4,ngta 5 gerçek hayat,ngta 6 trailer,ngta 5 online,ngta araba,ngta advance,ngta adana,ngta aç,ngta andreas,ng..

  • Emrullah tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Vatanım Sensin 27.Bölüm - İngiliz Ajanın Korkunç Planı! 05:51

Vatanım Sensin 27.Bölüm - İngiliz Ajanın Korkunç Planı!

İzmir'de başarısız olması sonrası İngiltere'ye geri çağrılan İngiliz Hamilton, gitmeden önce son kozunu oynama niyetindedir. Ard arda gelen başarısızlık haberleri sonrası, İngiltere'nin İtilaf Devletleri adına İzmir'e yo..

  • ANKA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD, 13 Yaşındaki Türk Çocuğu Konuşuyor 01:55

ABD, 13 Yaşındaki Türk Çocuğu Konuşuyor

ABD'deki San Diego Francis Parker Ortaokulu'nun 8. sınıf öğrencisi Kenan Pala'nın evsizler ve kimsesizler için yaptığı çalışmalar nedeniyle, kentte bu yıl 23 Ocak, 'Kenan Pala Günü' ilan edildi Kaliforniya Valisi adına S..

Carter, Pkk ile Pyd İlişkisini Kabul Etti 01:01

Carter, Pkk ile Pyd İlişkisini Kabul Etti

Carter, Pkk ile Pyd İlişkisini Kabul Etti ABD Senatosu'nda YPG'nin terör örgütü PKK ile bağlantılı olduğunu itiraf eden Savunma Bakanı Carter bugün Türkiye'de...

Donmuş Gölde Mahsur Kalan Köpeği Kurtaran Güzel İnsanlar 01:26

Donmuş Gölde Mahsur Kalan Köpeği Kurtaran Güzel İnsanlar

Amerika'nın Michigan eyaletinde donan bir gölde mahsur kalan köpek kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yolun Ortasında Kavgaya Tutuşan Yaban Tavşanları 00:30

Yolun Ortasında Kavgaya Tutuşan Yaban Tavşanları

Kır tavşanı ya da yabani tavşan, tavşangiller (Leporidae) familyasındaki Lepus cinsi memelilerin ortak adıdır. Kır tavşanları çok hızlı hayvanlardır. Örneğin Avrupa kır tavşanı (Lepus europaeus), 56 km/saat'e varan hızl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mavi Yılan Çıngıraklı Yılanı Böyle Yuttu 05:14

Mavi Yılan Çıngıraklı Yılanı Böyle Yuttu

Amerika'da kaydedilen görüntülerde su deposunda karşılaşan çıngıraklı yılan ile mavi yılanın mücadelesi nefes kesti. Amerika'nın Teksas eyaletinde bir su deposunun yanında karşılaşan bir Mavi yılanla çıngıraklı yılanın s..

  • JET TV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donald Trump'a Kartal Saldırması 01:00

Donald Trump'a Kartal Saldırması

Efendim görüntüler Ağustos ayından ancak daha yeni yayınlanmış. Time dergisinin yılın adamı anketinde finale kalan Trupm'a Amerika'nın simgesi kartal ile fotoğraf çektirtmek istemişler. Ancak hayvan hissetmiş mi dersiniz..

  • JET TV tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeye Dalan Dev Timsah 01:56

Bahçeye Dalan Dev Timsah

Amerika'nın Carolina eyaletinde bir evin golf bahçesine dalan dev timsah ev sahiplerinin şaşkın bakışları altında görüntülendi. Ürkütücü görüntüsü ile dev timsahı seyrediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Ay Lav Yu Tuu - Aç Koynunu Ben Geldim 10:08

Ay Lav Yu Tuu - Aç Koynunu Ben Geldim

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı ‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıkların..

Ay Lav Yu Tuu - Manyak Manyak Aşerme 10:08

Ay Lav Yu Tuu - Manyak Manyak Aşerme

‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıklarını anlatılıyor. Filmde neredeyse tüm Amerika’nın kalkıp Tinne..

Ay Lav Yu Tuu - Dalgası Büyük Olur 10:02

Ay Lav Yu Tuu - Dalgası Büyük Olur

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı ‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıkların..

Biden'a Dünyadan İlk Tebrikler 01:27

Biden'a Dünyadan İlk Tebrikler

Amerika'nın yeni başkanına dünyadan tebrik mesajları yağdı. İngilitere Kraliçesi Elizabeth, 46. başkana mektup gönderdi. Başbakan Boris Johnson ise Biden ile çalışmayı heyecanla bekliyorum dedi. Almanya Şansölyesi Merke..

139 yıllık evi taşıdılar! 01:46

139 yıllık evi taşıdılar!

AMERİKA'NIN SAN FRANCİSCO ŞEHRİNDEKİ 139 YILLIK EV, YENİ ADRESİNE TAŞINDI. GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI. TAM 400 BİN DOLAR HARCANDI..

Biden Arıyor, Kim Jong-un Cevap Vermiyor 01:27

Biden Arıyor, Kim Jong-un Cevap Vermiyor

Amerika'nın gündeminde o iddia var. Yazılanlara göre Washington yönetimi Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un'a ulaşmaya çalışıyor. Ancak Kuzey Koreli resmi makamlar adeta kapı duvar. Washington'un haftalardır devam eden diyalo..