#Amerika birleşik devletleri’nin

Far Cry 5 Co Op  Friend For Hire Trailer PS4 01:25

Far Cry 5 Co Op Friend For Hire Trailer PS4

Far Cry comes to America in the latest installment of the award-winning franchise. Welcome to Hope County, Montana. When your arrival incites the cult to violently seize control of the region, you must rise up and spark ..

  • BETA tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkunç Bir Film 4 - Scary Movie 4 (Türkçe Dublaj ) 1:29:34

Korkunç Bir Film 4 - Scary Movie 4 (Türkçe Dublaj )

Tür : Komedi Korku Komedi Yapım Yılı : 2006 İMDB Puanı : Yönetmen : David Zucker Oyuncular : Anna Faris (Cindy Campbell) , Regina Hall (Brenda Meeks) , Simon Rex (George) , Leslie Nielsen (Başkan Harris) , Carmen Electra..

  • PengoTV tarafından
  • 7.221 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fransız Gazeteciyi Fırçaladı 03:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fransız Gazeteciyi Fırçaladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fransız mevkidaşı Macron ile ortak basın toplantısında konuştu. Fransız bir gazetecinin Türkiye MİT TIR'larıyla Suriye'ye silah gönderdi sorusu üzerine Erdoğan: Suriye'ye kim silah gö..

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:05

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Donald Trump, Amerika'nın en tanınmış iş ve televizyon kişiliklerinden biridir ve ticari gayeleri gayrimenkul, oyun, spor ve eğlenceyi kapsar. Hatalarından payını almasına ve genellikle ortalama bir yönetici olarak algıl..

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.489 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Ne Olacak Rakı Muhabbeti (2004) 00:21

Çocuklar Ne Olacak Rakı Muhabbeti (2004)

Anne ve babaları iş için Amerika'ya giden Havuç'la Duygu anneannesiyle dedesinin evine yerleşir. Çocuklar yeni hayatlarına alışmaya çalışırken Kemal Bey'le Müzeyyen Hanım da çocuklara anne ve babalarını aratmamak için el..

  • JET TV tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:19

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

James Jim Carrey (17 Ocak 1962'de doğmuş) bir kanada Amerikalı aktör, komedyen, izlenimci, senarist ve yapımcıdır. Çok enerjik vuruş performanslarıyla bilinir. Carrey, 1990 yılında, Canlandırma Renkli çizim komedisi t..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevgili Diktatör - Dear Dictator Türkçe Dublaj İzle 1:30:21

Sevgili Diktatör - Dear Dictator Türkçe Dublaj İzle

General Anton Vincent dünyanın bir ucunda diktatörlük gücünü elinde tutmaya çalışan bir liderdir. Tatiana Mills ise Amerika'da liseye giden ve bir türlü okula ayak uyduramayan genç bir kızdır. Dünyanın 2 farklı ucunda ve..

The Shape of Water - Suyun Sesi Türkçe Dublaj İzle 2:03:19

The Shape of Water - Suyun Sesi Türkçe Dublaj İzle

Soğuk savaş döneminin Amerika'sında yaşayan Elisa yalnız bir kızdır. Sessiz, rutin bir hayatı olan Elisa, gizli ve yüksek güvenlikli bir devlet laboratuvarında temizlikçi olarak çalışır. Ancak günün birinde Elisa'nın hay..

Marketine Giren Geyiğe Çikolata Verdi Kapıda Gördükleri Karşısında Şok Oldu 02:00

Marketine Giren Geyiğe Çikolata Verdi Kapıda Gördükleri Karşısında Şok

Konu: Amerika'nın iç kesimlerinden bulunan ve en yüksek eyaleti olan Colarado'nun vahşi hayatı oldukça meşhur. Özellikle geyikler, eyaletin adeta simgesi durumunda. Geçtiğimiz günlerde bir geyiğin başrolünde olduğu bu o..

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti 04:29

Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti

Adıyaman’da atlara enjekte edilen cansız Kovid-19 virüslerinden, atlar 45 gün sonra antikor üretti. Ülkemizde ve Dünya’da bir ilk olan bu çalışmada hayvan testleri aşamasına gelindi. ‘Covidsera’ ismi verilen antiserum ça..

Kambur balina, kano kullanan iki kadına dehşeti yaşattı 00:58

Kambur balina, kano kullanan iki kadına dehşeti yaşattı

Amerika'nın Kaliforniya eyaletindeki Avila sahilinde dehşete düşüren bir an yaşandı. Kano kullanan iki kadını bir anda yutmaya çalışan kambur balina saniye saniye görüntülendi. Kaliforniya Avila sahilinde kuş gözlemcile..

Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360 43:34

Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360

Amerikan seçimleri bitti ama öncesi kadar sonrası da dünya manşetlerinde yerini koruyor. Seçilmiş başkan Biden geçiş dönemine hazırlanırken başkan Trump'ın yeni bir döneme geçmeye niyeti yok. Yarış daha bitmedi diyor. ..

Yeni Çağın Savaşları! SAKLI GERÇEKLER ve KÖTÜLERİN ELİNDEKİ GİZLİ TEKNOLOJİLER 2:04:19

Yeni Çağın Savaşları! SAKLI GERÇEKLER ve KÖTÜLERİN ELİNDEKİ GİZLİ TEKN

02:07 Elimizden Gelenler Sınırlı 05:12 HAVA NORMAL DEĞİL! Son İzmir Depremi Başka Neler Getirecek? 15:23 Bilim İnsanları Neler Diyor? 20:40 Tesla'nın İcatları ŞİMDİ KİMLERE GEÇTİ? 25:32 Atmosferi Değiştirmek İçin PATENTL..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Anne Kucağından İnip Motosiklete Bindi 01:36

Anne Kucağından İnip Motosiklete Bindi

Anne Kucağından İnip Motosiklete Bindi Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 5. ayağında 50 cc kategorisinde yarışan 4,5 yaşındaki Kerem Yılmaz, pistlerdeki mücadele azmiyle sporsever..

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Hatay'da 1.Bölüm 50:14

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Hatay'da 1.Bölüm

Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun durağı; Hatay oluyor. Turgay Başyayla Hatay'da Harbiye Şelale’lerinde yöreye özgü müzik ekibi türkülerini seslendirirken, “Tavuklu Kepse Pilavı”, “Peynirli İrmik Helvası” ve “Kayt..

Kaptan Tsubasa 5.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 21:51

Kaptan Tsubasa 5.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Ana karakter Oozora Tsubasa, Kojiro Hyuga, kaleci Genzo Wakabayashi ve Taro Misaki'dir. Tsubasa, doğumundan beri topla haşır neşir bir çocuktur. Tek hayali dünyadaki en iyi futbol oyuncusu olmaktır. Bazı sorunları nedeni..

İşte FETÖ Almanya İttifakı 02:02

İşte FETÖ Almanya İttifakı

Alman istihbarat servisi BND'nin başkanı Bruno Kahl'ın skandal FETÖ açıklamasının ardından, BND'nin FETÖ ile Türkiye'ye karşı yaptığı işbirliği ortaya çıktı. FETÖ ve BND'nin önde gelen isimlerinin, Türkiye'nin Suriye'dek..

Seni Vuracağım Ama Çoluk Cocuğuna Acıyorum 02:08

Seni Vuracağım Ama Çoluk Cocuğuna Acıyorum

Dağlar Şahini. Filmde, sevgilisini kaybetmemek için bir ağaya başkaldıran bir adamın hikâyesi anlatılır. Köylüler, Hıdır Ağa'nın zulmünden usanmıştır. Devletin adaletinden de umutlarını kesmişlerdir. Ağa'nın ırgatlarında..

ŞOK! Tuğçe Ekim  Aleyna ile Tartıştı Krize Girdi! 21:57

ŞOK! Tuğçe Ekim Aleyna ile Tartıştı Krize Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 141. bölümünde Emine Aydın daha önce Duygu Çevik'in kombinlediği ve jürinin çok beğendiği pantolonun aynısını kombinleyince kavga çıktı. Aleyna Eroğlu dah..

  • ANKA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 37.Bölüm - Eski Dosttan Düşman Olurmu! 03:03

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Eski Dosttan Düşman Olurmu!

Faryalı ile Yıldız arasındaki soğuk rüzgarlar, herkesi etkiliyor; gençler eteklerindeki taşları bir bir döküyorlar! Faryalı ile Yıldız'ın yıllardan sonra yeniden bir araya gelmeleri, Maya'nın gelişiyle sekteye uğramıştı...

  • ANKA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 57.Bölüm - Elveda Mahir! 06:02

Hayat Şarkısı 57.Bölüm - Elveda Mahir!

Hülya'nın intikam planında son kez birlikte çalışan Mahir, hem ona hem de İstanbul'a veda ediyor! Hülya ile Berlin'den, İstanbul'a uzanan yolculuklarında birçok operasyona girişen Mahir, İstanbul'dan ayrılma kararı alır...

  • ANKA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kosova'da PAN İttifakı Zaferini İlan Etti 00:56

Kosova'da PAN İttifakı Zaferini İlan Etti

Kosova'da yapılan erken genel seçimlerde, Kosova Demokratik Partisi'nin liderliğindeki merkez sağ koalisyon seçimi ilk sırada tamamladı. Demokratik Parti, Kosova'nın Geleceği İçin İttifak ve Kosova İçin Girişim Partisi'..

Ordu-Giresun Havalimanına Dvor Sistemi 02:53

Ordu-Giresun Havalimanına Dvor Sistemi

Ordu-Giresun Havalimanına DVOR sistemi Türkiye'nin prestij projeleri arasında yer alan ve Avrupa'nın denize dolgu yöntemiyle inşa edilen tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanına DVOR sistemi monte ediliyorORDU - Tür..

İnsansız Hava Araçları, İdlib İçin Havalandı 00:42

İnsansız Hava Araçları, İdlib İçin Havalandı

Cilvegözü Sınır Kapısı'nın Suriye tarafındaki Bab el-Hava Kapısı'nın El Kaide uzantısı El Nusra'nın eline geçmesi üzerine Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) sınır hattındaki kara ve hava hareketliliği arttı. Özellikle Tür..

Prenses Diananın Sweatshirtü Dudak Uçuklatan Bir Fiyata Satıldı 23:50

Prenses Diananın Sweatshirtü Dudak Uçuklatan Bir Fiyata Satıldı

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en çok hayranlık duyulan kişisi olan Prenses Diana giydiği kıyafetlerle her zaman çok konuşulmuştu. Son yapılan açık artırmada ise Prenses Diana'nın sweatshirt'ü RR Auction Müzayede Evi'nde du..

  • BETA tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Meti̇n Hara - Bu Ne Perhi̇z Bu Ne Lahana Turşusu Dedi̇rtti̇ 06:17

Meti̇n Hara - Bu Ne Perhi̇z Bu Ne Lahana Turşusu Dedi̇rtti̇

Adriana Lima'nın Türk bir iş adamı ile sevgili olması üzerine hakkında çıkan haberler için açıklama yapan Metin Hara'nın sözleri Magazin Noteri'nin 45. bölümünde konuşuldu. Metin Hara'nın videosunda söyledikleri ile daha..

  • BETA tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Behzat Ç. Kadrosuna Sürpriz İsim 08:35

Behzat Ç. Kadrosuna Sürpriz İsim

BluTV’nin özel yapımı olarak geri dönmeye hazırlanan efsane dizi Behzat Ç.’nin kadrosuna sürpriz bir isim katıldı. Türkiye’nin sevilen kadın oyuncularından Belçim Bilgin, ‘Behzat Ç.’nin çok yakında BluTV’de yayınlanmaya ..

  • BETA tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce