#Amerika birleşik devletleri’nin

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı 01:29

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün finansal yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 32 şüpheliden 26'sı tutuklanırken, örgütün 2014 yılında yurt dışına para kaçırma görüntüsü ortaya çıktı. İstanb..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Deli Divane 155. Bölüm Fragmanı 00:39

Deli Divane 155. Bölüm Fragmanı

Deli Divane 155. bölüm fragmanı yayınlandı! ALEKH VASUNDHARA’YA REST ÇEKER Alekh annesinin yaptıklarını öğrenir öğrenmez soluğu Sadhana’nın yanında alır ve af diler. Ancak Sadhana, Alekh’in sevgisine olan güvenini kaybed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.356 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deli Divane 157. Bölüm Fragmanı 00:50

Deli Divane 157. Bölüm Fragmanı

Deli Divane 157. bölüm fragmanı yayınlandı! ALEKH VE SADHANA’NIN MUTLULUĞU Vasundhara, Alekh ve Ranvir’in eve dönmesi için hastalık numarası yapar. Alekh annesinin yalanını ortaya çıkarır. Vasundhara ise iyice yalnız kal..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır 02:17

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır

39 insanımızın hayatını kaybettiği, Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısıyla ilgili A Haber canlı yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulunan Eski İstihbarat Dairesi Başkanvekili Bülent Ora..

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı 02:02

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

ABD'de 93 yaşında vefat eden Osmanlı Devleti'nin 31'inci padişahı Sultan Abdülmecid Han'ın üçüncü kuşak torunu ve hanedanın 44'üncü reisi Osman Bayezid Osmanoğlu'nun cenazesi, New York kentinde toprağa verildi. Osmanoğlu..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Bask Bölgesi Eta Tutukluları İçin Yürüdü 01:07

Bask Bölgesi Eta Tutukluları İçin Yürüdü

İspanya’nın Bask Bölgesi’nde binlerce gösterici ETA ayrılıkçı terör örgütünün hapisteki üyelerine destek yürüyüşü yaptı. Bilbao’da sayıları 70 binin üzerindeki göstericiler tutukluların genel aftan faydalanmasını ve aile..

AP'de Devir Teslim 01:15

AP'de Devir Teslim

Avrupa Parlamentosu’nun (AP) yeni başkanı Antonio Tajani, Strazburg’da düzenlenen törenle görevi Martin Schulz’dan devraldı. Avrupa Halk Partili Tajani, dördüncü tura kalan oylamada 282 oy alan rakibi Gianni Pittella’ya..

Fransa'da  Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu 01:14

Fransa'da Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu

Fransa’da Sosyalistlerin cumhurbaşkanı aday adaylarının ön seçiminde ilk turun galipleri eski Milli Eğitim Bakanı Benoît Hamon ve eski Başbakan Manuel Valls oldu. İlk turu sürpriz bir şekilde lider tamamlayan Hamon, seç..

Sinn Feinn'in İlk Kadın Lideri Michelle O'Neil 00:55

Sinn Feinn'in İlk Kadın Lideri Michelle O'Neil

Kuzey İrlanda’nın cumhuriyetçi partisi Sinn Feinn liderliğine Sağlık Bakanı Michelle O’Neil getirildi. İrlanda Cumhuriyetçi Ordusu (IRA) geçmişi olmayan 40 yaşındaki O’Neil bu göreve gelen ilk kadın oldu. Milliyetçi pa..

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast 00:39

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast

Arakan olayları nedeniyle son derece zor günler yaşayan Myanmar’da meclisi devralmaya hazırlan Ulusal Demokrasi Partisi’nin avukatının öldürülmesi siyasi cinayet şüphesini uyandırdı. Myanmar’da iktidardaki Ulusal Demokr..

Maceracı _ Çanakkale HD 1:06:23

Maceracı _ Çanakkale HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Çanakkale’de. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Çanakkale Bölüm'ünde neler olacak?..

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pack-Man'in Yaratıcısı Masaya Nakamura Yaşamını Yitirdi 00:51

Pack-Man'in Yaratıcısı Masaya Nakamura Yaşamını Yitirdi

Bir döneme damgasını vuran ve Guiness Rekorlar Kitabı’na dünyanın en başarılı arcade oyunu olarak adını yazdıran Pac-Man’i üreten Namco’nun kurucusu Masaya Nakamura 91 yaşında yaşamını yitirdi. Japon oyuncak ve yazılım g..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Maceracı _ Kırıkkale 1:25:04

Maceracı _ Kırıkkale

Murat Yeni'nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen 'Maceracı' bu hafta dünyanın petrol rafinerisi ile ünlü şehirlerinden Kırıkkale'de... Murat Yeni bu hafta Kırıkkale'nin altını üstüne getiriyor. Kırıkkale'ni..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Fenerbahçe Rövanşı Aldı 03:26

Fenerbahçe Rövanşı Aldı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 23. haftasında Fenerbahçe, sahasında Yunanistan'ın Olympiakos takımını 67-64 yendi. Bu sonuçla Fenerbahçe 23. maçında 15. galibiyetini elde etti. Yunan temsilcisinin ise 3 maçlık galibiyet ..

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:23

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Grey's Anatomy, Emmy ve Altın Küre ödüllü hastane konulu ABD yapımı televizyon dizisi. Ellen Pompeo, Patrick Dempsey. (Patrick Dempsey 11. sezonda ölerek diziden ayrılmıştır., Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers,..

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki 04:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş izninin iptal edilmesinden sonra Hollanda'ya sert çıkıştı. Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesine sert tepki ..

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

Emine Aydın Kemal Doğulunun O Sözleri Üzerine Gözyaşlarına Boğuldu 10:29

Emine Aydın Kemal Doğulunun O Sözleri Üzerine Gözyaşlarına Boğuldu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Aleyna Eroğlu Etiler'de oturduğunu söyleyince Bahar Candan, Aleyna'nın Etiler'de oturmadığını iddia etti araya jüri girerek ikiliyi uyardı...

  • ANKA tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Galatasaray  Beşiktaş Derbisinin Özeti 03:39

Galatasaray Beşiktaş Derbisinin Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş, Galatasary'ı TT Arena'da 1-0 yendi ve şampiyonluk yarışında avantajını korudu. Galatasaray ise liderin 10 puan gerisinde kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 22. haf..

Granada 1-4 Barcelona (Maç Özeti - 02 Nisan 2017) 06:04

Granada 1-4 Barcelona (Maç Özeti - 02 Nisan 2017)

Suarez hedefi vurdu, Barça takibi sürdürdü: 1-4 La Liga'nın 29. haftasında Barcelona, Granada deplasmanında iki farklı kazandı; Real Madrid'i takibini iki puan geriden sürdürdü. Barcelona, La Liga'nın 29. haftasında Gra..

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

Real Madrid 3-0 Alaves (Geniş Maç Özeti - 02 Nisan 2017) 13:00

Real Madrid 3-0 Alaves (Geniş Maç Özeti - 02 Nisan 2017)

Rekortmen Real zirvede rahat: 3-0 La Liga'nın lideri 29. haftada da tökezlemedi, maç eksiğiyle liderliğini üç farklı bir zaferle perçinlerken bir rekoru daha tarihe gömdü. Real Madrid zirvesine kurulduğu La Liga'nın 29...