#Amerika ppk

Fetö Elebaşı Vatandaşlıktan Çıkarılırsa İade Edilir Mi_ Bozdağ Yanıtladı 02:22

Fetö Elebaşı Vatandaşlıktan Çıkarılırsa İade Edilir Mi_ Bozdağ Yanıtla

Adalet Bakanı Bozdağ vatandaşların yanıtı merak ettiği bir konuya açıklık getirdi. FETÖ elebaşı ve destekçilerinin vatandaşlıktan çıkarılması durumunda Türkiye'ye iade edilme ihtimalini yanıtladı. FETÖ ELEBAŞININ İADESİ ..

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz 01:46

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık koltuğunu devralmasına günler kalan Donald Trump basın toplantılarına çarpıcı bir giriş yaptı, CNN muhabirinin soru sormak isteğine “siz yalan haber yapıyorsunuz” karşılığını ver..

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimizi tehdittir 01:05

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimi

Rusya, NATO’nun Polonya’da düzenlemek istediği askeri tatbikat için ülkeye sevk edilen mühimmatın, ulusal güvenliklerini tehdit ettiğini açıkladı. ‘Atlantik Kararlılık Operasyonu’ kapsamında Almanya’nın Bremerhaven Lima..

ABD TEMSİLCİLER MECLİSİ 01:18

ABD TEMSİLCİLER MECLİSİ "OBAMACARE"İN FESHEDİLMESİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Amerika Birleşik Devletleri’nde Senato’nun ardından Temsilciler Meclisi de “Obamacare” adıyla bilinen sağlık sigortası sistemini yürürlükten kaldırmak için harekete geçti. Fesihle ilgili yasal düzenlemenin ilgili komite..

FBI Başkanı Comey'den İki Önemli Açıklama 01:43

FBI Başkanı Comey'den İki Önemli Açıklama

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Başkanı James Comey, Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesinde düzenlenen oturumda ülke gündemini meşgul eden iki konuda önemli açıklamalar yaptı...

Saygısızlık Yapan Müşteriyi Tekme Tokat Dövdü 00:45

Saygısızlık Yapan Müşteriyi Tekme Tokat Dövdü

Amerika'nın ünlü fastfood (McDonald's) dükkanında kendisine saygısızlık yaptığı için müşteriyi tekme tokat döven çılgın eleman...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.403 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Archery - Stutzman (USA) v Denton (USA) - Mens Ind Compound Open - London 2012 Paralympics 16:53

Archery - Stutzman (USA) v Denton (USA) - Mens Ind Compound Open - Lon

Amerika Birleşik Devletleri'nden Matt Stutzman, Londra 2012 Paralimpik Oyunları'nda Erkekler için Bireysel Olarak Açılan Yarışmanın Çeyrek Final Maçında Vatandaş Dugie Denton'u 6-4 Kazandı..

Kuzey Kore'den ABD'ye 00:57

Kuzey Kore'den ABD'ye "korkmuyoruz" Mesaj

Kuzey Kore, Amerika Birleşik Devletleri'nden (ABD) gelen daha sert yaptırım uygulanması ve muhtemel askeri müdahale açıklamalarının kendilerini korkutmadığını açıkladı. Reuters haber ajansına konuşan bir Kuzey Koreli ye..

Dört Bacak Ve İki Omurgalı Bebek Sağlığına Kavuştu 00:29

Dört Bacak Ve İki Omurgalı Bebek Sağlığına Kavuştu

Fildişi Sahili'nde anne karnında tam gelişmemiş ikizinin bazı organları kendisine yapışık halde doğan bebek başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu. Dominique adlı bebek dört bacak ve iki omurgayla dünyaya gelmişti. A..

Londra Borsası_ Ftse 100 Endeksi 12'nci Gün Rekor Seviyede Yükseldi 00:32

Londra Borsası_ Ftse 100 Endeksi 12'nci Gün Rekor Seviyede Yükseldi

Londra Borsası’nda işlem gören piyasa değeri en büyük 100 İngiliz şirketinin listelendiği FTSE 100 (The Financial Times Stock Exchange) endeksi üst üste 12’nci günde rekor seviyede yükseldi, endekste yer alan hisseler ka..

Drone Ambulanslar Geliyor 00:40

Drone Ambulanslar Geliyor

Amerika merkezli Fast Company ekonomi dergisinin, sağlık alanında yaratıcı teknolojileri tanıttığı etkinliğinde, bir drone ambulans planı sergilendi. Hastaların, normal ambulanslardan ve helikopterlerden daha hızlı ve e..

Davos'ta Trump Soruları 01:32

Davos'ta Trump Soruları

İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu, siyaset ve iş dünyasından liderler başta olmak üzere 100 aşkın ülkeden 3 bine yakın kişinin katılımıyla dün açılışını yaptı. Amerika Birleşik Devletleri’nd..

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..

Uçak Kabinlerinde Elektronik Cihaz Yasağına Tepki 01:26

Uçak Kabinlerinde Elektronik Cihaz Yasağına Tepki

Amerika Birleşik Devletleri yönetimi dün sekiz ülkeden doğrudan uçuşlarda yolcuların uçak kabinlerine cep telefonundan büyük elektronik cihaz sokmasını yasaklayan bir karar aldı...

Rafet El Roman Gençliğin Gözyaşları Full Albüm 41:26

Rafet El Roman Gençliğin Gözyaşları Full Albüm

Şarkı Listesi: 01. Seni Seviyorum 00:00 02. Sorma Neden 03:54 03. Amerika 08:32 04. Sen ve Ben 12.08 05. Yaşa Çiftçi 16:17 06. Şu Hayatta 20:24 07. Bilemem İnsanlar Ne Yapar 25:03 08. Baba Ocağında 30:00 09. Leyla 33:12 ..

Arjantin 1-0 Şili (Gol: Lionel Messi) 00:49

Arjantin 1-0 Şili (Gol: Lionel Messi)

Dünya Kupası 2018 Elemeler Güney Amerika 2018 ‘de Oynanan Arjantin – Şili maçında; Ev sahibi Arjantin konuk ettiği Şili karşısında ilk yarısını Lionel Messi’nin attıgı penaltı goluyle 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarı..

DÜNYA HABERLERİ: Cenevre Görüşmelerinde Rakka Çıkmazı 01:00

DÜNYA HABERLERİ: Cenevre Görüşmelerinde Rakka Çıkmazı

Suriye konulu Cenevre görüşmelerinin beşincisi Birleşmiş Milletler Özel Temsilcisi Staffan de Mistura'nın başkanlığında resmen başladı. Mistura, Suriye'nin başmüzakerecisi Beşşar Caferi ile bir araya geldi. Caferi bura..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Suriye Barışı İçin Gözler Astana'da 01:48

Suriye Barışı İçin Gözler Astana'da

Türkiye’nin Rusya ile birlikte arabuluculuk yapacağı Astana görüşmeleri bugün başlıyor. Suriye hükümeti ve muhalefetinden temsilcilerin bir araya geleceği Kazakistan’ın başkenti Astana’daki toplantılarda öncelikli hedef..

DÜNYA HABERLERİ:Trumpcare'de Peşpeşe İkinci Geri Adım 01:36

DÜNYA HABERLERİ:Trumpcare'de Peşpeşe İkinci Geri Adım

Amerika Birleşik Devletleri'nde Trump yönetimi tarafından hazırlanan ve Obamacare'e nisbetle Trumpcare olarak adlandırılan sosyal güvenlik tasarısı bir kez daha oylamaya sunulmadan geri çekildi. Tasarı geçtiğimiz günler..

Tuba Büyüküstün Fahriye Evcen Serenay Sarıkaya Dünyanın En Güzel 100 Kadını Arasına Girdiler 03:25

Tuba Büyüküstün Fahriye Evcen Serenay Sarıkaya Dünyanın En Güzel 100 K

Amerika da Bir Web Sitesinin Her Yıl Düzenli Olarak Seçtikleri Dünyanın En Güzel 100 Kadını Arasında 5 Türk Güzeli de Yer Aldı..

  • ANKA tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hillary Clinton Kimdir? 04:25

Hillary Clinton Kimdir?

Hillary Diane Rodham Clinton (d. 26 Ekim 1947), Amerikalı siyasetçi, Amerika Birleşik Devletleri'nin 67. Dışişleri bakanı. ABD'nin 42. devlet başkanı Bill Clinton'la evli olan Hillary Rodham Clinton, 1993-2001 yılları ar..

Başkan Trump Enerji Bağımsızlığının İcra Emrini İmzaladı 25:29

Başkan Trump Enerji Bağımsızlığının İcra Emrini İmzaladı

Trump Amerika zengin yapacak bu yeni icra emri temin edeceğini söyledi. President Trump signs energy independence executive order Trump assures this new executive order will make America wealthy again...

Formula 1'de Ecclestone Dönemi Kapandı 00:38

Formula 1'de Ecclestone Dönemi Kapandı

Bernie Ecclestone’un Formula 1’in tepe yönetimindeki 40 yıllık serüveni son buldu. Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonunun sahibi Liberty Media, 86 yaşındaki Ecclestone ile yollarını ayırdı. Formula 1’i yakın ..

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Elektronik Araç Yasağı Uçak Yolcularını Nasıl Etkileyecek 01:58

Elektronik Araç Yasağı Uçak Yolcularını Nasıl Etkileyecek

Bundan böyle Ortadoğu ve Kuzey Afrika’daki bazı havalimanlarında Amerika uçaklarına binen yolcular, cep telefonlarından büyük elektronik cihazlarını bavullarına koymak zorunda kalacak..

Bolivya 2-0 Arjantin (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 03:10

Bolivya 2-0 Arjantin (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

28/03/2017 ‘de Dünya Kupası 2018 Elemeleri Güney Amerika’da Oynanan Bolivya – Arjantin maçında; Ev sahibi Bolivya konuk ettiği Arjantin karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarınsında skoru 2-0 yaparak..

Alexis Sanchez'den Fantstik Frikik Golü 01:21

Alexis Sanchez'den Fantstik Frikik Golü

2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Şili'nin Venezuela'yı 3-1 yendiği maça Alexis Sanchez'in serbest vuruştan attığı gol damga vurdu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti 00:50

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı’nda görevli dört üst düzey diplomat istifa etti. Amerikan basınında yer alan haberlere göre, Dışişleri Bakanlığı müsteşarlarından Patrick Kennedy, bakan yardımcıları Joyce..