#Amerika ppk

THY’nin ABD Uçuşlarında Dizüstü Bilgisayar Dönemi 01:19

THY’nin ABD Uçuşlarında Dizüstü Bilgisayar Dönemi

Türk Hava Yolları, Amerika ve İngiltere uçuşlarına getirilen elektronik cihaz kısıtlamasına yeni bir çözüm getirerek ABD uçuşlarda dizüstü bilgisayar dağıtmaya başladı...

Her Başarı Hikayesi Bir Birlikte Başarma Hikayesidir 02:58

Her Başarı Hikayesi Bir Birlikte Başarma Hikayesidir

Beyin felci sebebiyle hareket ve konuşma kabiliyeti çok kısıtlı olan Murta Can Çiçek, Özyeğin Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden birincilikle mezun oldu. Google'dan da burs alan ilk engelli Türk olan Murat C..

  • JET TV tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Herkül Böceğinin Timelapse Olarak Muhteşem Gelişme Evresi 01:22

Herkül Böceğinin Timelapse Olarak Muhteşem Gelişme Evresi

Güney Amerika'da yaşayan ve boynuzları dahil 15 cm uzunluğa ulaşabilen böcekler adını da kuvvetinden alıyor...

  • JET TV tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donald Trump'a Kartal Saldırması 01:00

Donald Trump'a Kartal Saldırması

Efendim görüntüler Ağustos ayından ancak daha yeni yayınlanmış. Time dergisinin yılın adamı anketinde finale kalan Trupm'a Amerika'nın simgesi kartal ile fotoğraf çektirtmek istemişler. Ancak hayvan hissetmiş mi dersiniz..

  • JET TV tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Bahçeye Dalan Dev Timsah 01:56

Bahçeye Dalan Dev Timsah

Amerika'nın Carolina eyaletinde bir evin golf bahçesine dalan dev timsah ev sahiplerinin şaşkın bakışları altında görüntülendi. Ürkütücü görüntüsü ile dev timsahı seyrediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Kadının Otomobille Çocuk Arasına Girip Hayat Kurtarması 00:53

Kahraman Kadının Otomobille Çocuk Arasına Girip Hayat Kurtarması

Amerika'da kontrolünü kaybetmiş bir otomobilin, okuldan eve giden bir öğrencinin üzerine doğru geldiğini gören duyarlı kadın,otomobil ile küçük çocuğun arasına girip hayat kurtarmış. Ülkede kahraman ilan edilen kadının s..

  • JET TV tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'nin Ek Askerleri Afganistan'a Yardımcı Olacak Mı 01:37

ABD'nin Ek Askerleri Afganistan'a Yardımcı Olacak Mı

Amerika Savunma Bakanlığı, Afganistan'da son dönemde artan saldırıları önlemek üzere ülkeye 4 bin asker gönderiyor. Savunma Bakanı Jim Mattis, Afganistan'da yaşanan son durumu “Amerika Afganistan’da kaybediyor” sözleriyl..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Cıa-Fetö Bağlantısının Arka Planı 20:43

Cıa-Fetö Bağlantısının Arka Planı

Dünyaca ünlü stratejist William Enghdal, Fetullahçı Terör Örgütü ile Amerikan Merkezi Haber Alma Teşkilatı CIA arasındaki çarpıcı bağlantıyı gözler önüne serdi. Profesör Enghdal, 15 Temmuz'un bir CIA darbesi olduğunu öne..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar 01:36

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar "Gülün

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu teröre destek vermekle suçladı. Dün Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunan Gineli mevkidaşı Alph..

Yolu Kapatan Yılanlar 01:01

Yolu Kapatan Yılanlar

Amerika'da, otobanda seyir halinde olan yılan balığı yüklü kamyonet kontrolden çıkıp devrilince, kamyondan çıkan yüzlerce yılan balığı yolu kapattı..

  • JET TV tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beklenen Açıklama Geldi 00:23

Beklenen Açıklama Geldi

Anadolu Efes'in altyapısından yetişen genç yıldız Cedi Osman resmen Cleveland Cavaliers'a transfer oldu. 2015 draftında ikinci tur ilk sıradan Milwaukee Bucks tarafından seçildikten sonra Cleveland'a takas olan 22 yaşı..

  • OFSAYT tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Venezuela'da Kirli Plan 09:05

Venezuela'da Kirli Plan

Latin Amerika ülkesi Venezuela, uzun süredir sokak eylemleri ile gündeme geliyor. Yabancı güçlerin Nicolás Maduro yönetimine karşı yerel güçleri kullandığı ülkede son olarak bir de askeri darbe girişimi oldu. Başarısız d..

İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri 00:34

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri

Aslan (Panthera leo), Panthera cinsindeki büyük kedilerden biridir ve kedigiller (Felidae) ailesinin bir üyesidir. Yaygın olarak kullanılan Afrika aslanı topluca Afrika'daki birkaç alttürü belirtir. Bazı erkek aslanlar 2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Kore Açıklaması 02:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Kore Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temenni ederiz ki Amerika-Kuzey Kore arasındaki bu tehditler adeta bir vuruşmaya dönüşmez. dedi...

Abd Başkanı Trump, Kuzey Kore'yi Yine Tehdit Etti 02:22

Abd Başkanı Trump, Kuzey Kore'yi Yine Tehdit Etti

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore’nin tehditlerine aynı tonda karşılık vermeyi sürdürüyor. Trump “Belki de son açıklamam yeterince sert değildi. İmkansız olduğunu düşündükleri şeyler başlarına ..

12 Tonluk Dövüşçü Robotu: Eagle Prime 04:47

12 Tonluk Dövüşçü Robotu: Eagle Prime

Çelik Yumruklar filminin gerçeği çok yakın zamanda gerçekleşecek. Amerika ile Japonya arasında gerçekleşecek dövüşte, megabotlar kozlarını paylaşacak. Amerika tarafından 12 tonluk Eagle Prime robotu tanıtıldı...

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında 00:50

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında

Amerika Birleşik Devletleri’nde geçtiğimiz aralık ayında tarım dışı istihdam artışı beklentilerin altında olmak üzere 156 bin kaydedildi. Piyasa beklentileri bu rakamın 175 bin olacağı yönündeydi. ABD Çalışma Bakanlığı’..

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası 00:35

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası

Güney Kore’nin başkenti Seul’de bir mahkeme, Volkswagen’in bu ülkedeki bir yöneticisini, hileli emisyon testleri skandalıyla ilişkili olarak çevre kanununa muhalefet ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla 1 yıl 6 ay hapis ..

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da 00:43

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da

NATO tatbikatı dikkatleri Polonya’ya çevirdi. Orta Doğu’da yaşanan sürecin yanısıra Amerika Birleşik Devletleri’ndeki başkan değişimi döneminde Rusya ve Avrupa’ya dönük politikaların yüksek sesle tartışılması devam ederk..

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret 01:48

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret

Rus istihbaratının Amerikan seçimlerine etki ederek Donald Trump’ın başkan seçilmesine yardım ettiği iddiaları Moskova’daki siyasi gündemin ana maddesi olmayı sürdürüyor. Amerikan istihbarat örgütleri seçimlere müdahale..

Abd'de Güneş Tutulması 01:44

Abd'de Güneş Tutulması

Milyonlarca kişinin merakla beklediği tam Güneş tutulması ABD'de gözlemlendi. Tam Güneş tutulması sadece Kuzey Amerika'da gözlemlenebildi. Türkiye'den de gözlenebilecek tam güneş tutulması ise 20 Nisan 2060'da gerçekleşe..

Finalin Adı Anderson-Nadal 01:13

Finalin Adı Anderson-Nadal

Amerika Açık tek erkeklerde final heyecanı yaşanacak...

Orta Sahadan Aldığı Topla Böyle Gol Attı 00:51

Orta Sahadan Aldığı Topla Böyle Gol Attı

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından düzenlenen Libertadores Kupası çeyrek final rövanşında River Plate, ağırladığı Jorge Wilstermann'ı 8-0 mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı. River Plate'in or..

Kırmızı Ateş Karıncaları Avustralya'yı İstila Etti 02:00

Kırmızı Ateş Karıncaları Avustralya'yı İstila Etti

Avustralya, Queensland’ın güney doğu bölgelerinde büyük bir sorun haline gelen ölümcül kırmızı ateş karıncalarının istilasıyla uğraşıyor. Karınca kolonileri nedeniyle Avustralya şimdiye kadar ekonomide 1.2 milyar Euro’l..

Putin: 01:27

Putin: "Bu Uydurma Haberleri Ortaya Atanlar Fahişelerden Daha Kötü"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı seçilen Donald Trump hakkında “uygunsuz belgeler“in Kremlin’in elinde bulunduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Putin, bu tür uydur..

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu 01:20

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump dün İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda görüştü. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada iki liderin ‘ABD ile İsrail arasındaki özel ilişkinin güçlendir..