#Amerika yetenek yarışmasındaki performansı ile Çok büyük Şarkıcı olacağını kanıtlayan 13 yaşındaki yarışmacı

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı 03:43

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı

Rize’de inşaatı devam eden çay çarşısının camları takılmaya başlayınca dünyanın en büyük çay bardağı da kendini göstermeye başladı. Rize’nin sembolü çaydan yola çıkılarak tasarlanan devasa projede sona yaklaşılıyor. Kar..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:16

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle 1:47:14

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Hayatımız Boyunca Kandırıldığımızın Kanıtı 10 Büyük Yalan 06:58

Hayatımız Boyunca Kandırıldığımızın Kanıtı 10 Büyük Yalan

Doğru sandığımız ama yalan olan bilgilerle hayatımız boyunca yaşadık, hayatımız boyunca kandırıldığımız, gerçek değil yalan olduğu halde hala inandığımız bir çok şey var. Zararsız görülen bir yalan zaman içinde tekrarla..

  • PengoTV tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı 03:09

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı

Fırat Nehri’yle Merzimen Çayı'nın birleştiği noktada yer alan ve önemli anıt eserlere ev sahipliği yapan Rumkale için doğa ile uyumlu Türkiye’nin en büyük Cam Terası yapımında sona doğru yaklaşılırken, bölge sakinleri te..

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Heyet Göndermek İstiyoruz 00:45

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Hey

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesud Barzani'nin lideri olduğu Kürdistan Demokrat Partisi'nin (KDP) dış ilişkiler sorumlusu Hoşyar Siwaily, bağımsızlık referandumu sonrası BBC Türkçe'ye konuştu. Siwaily,..

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi 00:24

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi Dünyanın en büyük 4'üncü petrol sahası ABD'de keşfedildi. Sahanın değerinin yaklaşık 1 trilyon olduğu tahmin ediliyor ABD İçişleri Bakanlığına bağlı Jeolojik Araştırma..

  • Haberler tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Harun Kolçak  En Büyük Aşk 02:30

Harun Kolçak En Büyük Aşk

Gördüğün gözler benim Duyduğun sesler benim İki elim yakanda Her gece seni ben sevenim Aldığın zevkler benim Tattığın acılar benim Ben varım artık hayatta Çabalama boşuna benimsin Kiminin arabası en büyük Kimi..

Türk İşçilerin Çalıştığı Rafineride Büyük Patlama 01:39

Türk İşçilerin Çalıştığı Rafineride Büyük Patlama

Türk İşçilerin Çalıştığı Rafineride Büyük Patlama Tataristan'ın Nizhnekamsk bölgesinde bulunan ve Türk işçilerin çalıştığı bir rafineride büyük bir patlama meydana geldi. Tataristan'ın Nizhnekamsk bölgesinde bulunan T..

İrem Derici'den Büyük İddia 00:48

İrem Derici'den Büyük İddia

Ünlü şarkıcı İrem Derici, 14 Şubat'ta çıkaracağı şarkısının 'Kalbimin tek sahibi' şarkısından sonra en çok ses getiren ikinci şarkı olacağını iddia etti...

  • BETA tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güliz Ayla'nın Albüm Lansmanında Büyük Talihsizlik 08:09

Güliz Ayla'nın Albüm Lansmanında Büyük Talihsizlik

Genç şarkıcı Güliz Ayla, yeni albümü “Parla”nın lansmanını önceki akşam Karaköy’de bulunan bir mekanda gerçekleştirdi. Albümdeki 8 şarkının da kendisine ait olduğunu söyleyen Ayla’yı, dostları yalnız bırakmadı. Güliz Ayl..

  • BETA tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stil Baykuşu Gözleri Büyük Gösterme Makyajı Nasıl Yapılır 18:13

Stil Baykuşu Gözleri Büyük Gösterme Makyajı Nasıl Yapılır

Gözlerini büyük göstermek isteyenleriniz olduğunun farkındayım. Özellikle gözlerinin küçüklüğünden şikayet edenlere yardımcı olacağını düşündüğüm gözleri büyük gösterme makyaj videosu hazırladım ve de detaylı bir şekilde..

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var 00:50

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var Afganistan'da bulunan Amerika Birleşik Devletleri'ne ait Bagram Hava Üssü'nde büyük bir patlama meydana geldi. Valilik'ten yapılan açıklamaya göre; ölü ve yara..

Irak'ta Oynanan Büyük Tiyatro 02:07

Irak'ta Oynanan Büyük Tiyatro

Irak'ta Büyük Tiyatro Irak'ın başkenti Bağdat'ta kameralara yansıyan bir görüntü oynanan oyunun ne kadar büyük olduğunu kanıtlar cinsten. A Haber ekranlarında 'Sabah Ajansı' programında yayınlanan görüntülerin iç yüzünü..

Çin Tarafından Hazırlanan Dünyanın 3. Büyük Camisi Cezayir'de Tamamlanacak 02:23

Çin Tarafından Hazırlanan Dünyanın 3. Büyük Camisi Cezayir'de Tamamlan

Cezayir Büyük Camii'nin 264 metre uzunluğundaki minaresi, dünyadaki en uzun minare ve aynı zamanda Afrika'nın en yüksek binası için Cumartesi günü tören düzenlendi. Çin Devlet İnşaat Mühendisliği Kurumu (CSCEC) tarafında..

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor 03:57

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor

Küresel iklim değişikliğinin etkisi altında olan Türkiye’de 2021 yılında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi arıcılığı da etkiledi. Van’da istenilen yağışların olmaması, havanın aşırı ısınmasıyla birli..

Yarışmacılara Müjde Survivor Tarihinin En Büyük Ödülü 59. Bölüm Survivor 2018 01:24

Yarışmacılara Müjde Survivor Tarihinin En Büyük Ödülü 59. Bölüm Surviv

Acun Ilıcalı yarışmacıların çok büyük bir ödül için yarışacağını açıkladı. Acun Ilıcalı ödülün Survivor'daki şu ana kadar verilmiş en büyük ödül olacağını söyledi..

  • BETA tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet 03:17

Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet

Öksüz doğdu Mehmet İte kaka büyüdü Mehmet Onbir yaşına doğru Okula da gitti Mehmet Çaka çaka okudu da Mehmet Döne döne başı döndü Mehmet Diploma hak getire Mehmet Okumayı sökemedi ki Mehmet Saldım çayıra Mehmet Mevlam ka..

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti 05:28

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildi. Bu ana tanıklık eden ..

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük 02:11

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük

Tokat’ta sabahın ilk ışıkları ile bir AVM’de başlayan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi. Maddi hasarla atlatına yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi. Edinilen ..

Büyük Sürgün Kafkasya 3.Bölüm 1:18:14

Büyük Sürgün Kafkasya 3.Bölüm

Büyük Sürgün Kafkasya 3.Bölüm. Büyük Sürgün Kafkasya, 1944 yılında Stalin'in emriyle sürgün edilen Ahıska Türklerinin trajik hikayesini anlatıyor. Yaşadıkları topraklardan sürgün edilen binlerce insanın, sahipsiz, unutul..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Büyük Sürgün Kafkasya 4.Bölüm 1:21:33

Büyük Sürgün Kafkasya 4.Bölüm

Büyük Sürgün Kafkasya 4.Bölüm. Büyük Sürgün Kafkasya, 1944 yılında Stalin'in emriyle sürgün edilen Ahıska Türklerinin trajik hikayesini anlatıyor. Yaşadıkları topraklardan sürgün edilen binlerce insanın, sahipsiz, unutul..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
 Deniz Seki Biz Bayhanla Helalleştik Yaptığım Büyük Bir Hataydı...!! 01:28

Deniz Seki Biz Bayhanla Helalleştik Yaptığım Büyük Bir Hataydı...!!

Popstar yarışmasında jüri üyesi olan Deniz Seki yarışmacı olan Bayhanın sabıkasından dolayı programdan ayrılmış ve böyle birisii popstar olmaz olmamalı ifadelerini kullanmıştı. Helalleştik Yaptığım Büyük Bir Hataydı....

  • ANKA tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video) 03:41

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video)

Söz-Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix: Koray Püskül Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Tamer Aydoğdu Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Prodüksiyon: Emre Alev Yardımcı Yönetmen: Serhan Yalçın Işık Şefi: Ahmet ..

Küçük Kızdan Yaşından Büyük Performans 03:39

Küçük Kızdan Yaşından Büyük Performans

Yaşı küçük ama sesi ve performansı yaşından çok büyük...

  • JET TV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ay Lav Yu Tuu - Dalgası Büyük Olur 10:02

Ay Lav Yu Tuu - Dalgası Büyük Olur

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı ‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıkların..

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar 05:00

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar Günümüzde yükselen yüzlerce metre yükseliğindeki binalar, yada denizin üzerine yapılan uzun köprüler. Bunların hepsi insanlar tarafından yapılmakta ve mühendislik bilgisine..

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal! 00:26

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal!

Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Rod Stewart, eşi Penny Lancaster ve arkadaşlarıyla Abu Dabi'de gezerken çektiği bir video, DEAŞ katliamlarını anımsattığı için eleştiri oklarının hedefi oldu. İngiliz Daily Mail gazetesinin ..