#Amerikan okullarındaki oha dedirten 12 yasak

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı 03:51

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma törenlerinde İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ile CHP'liler arasında çelenk krizi yaşandı. Yasak olmasına rağmen çelenk..

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

Bakın Çocuğu Kim Koruyor 01:32

Bakın Çocuğu Kim Koruyor

Çocuk İstismarına Hayır Bir çocuk sahibi olabilmek için dünyaları feda eden insanlar var. Birde yasak karışık yollarla çocuk sahibi olup onu öldüren ölüme terkeden insan bozuntulari var. Bence bu köpekten öğrenecek çok..

Hadise - Superman 03:42

Hadise - Superman

Kay biraz ileri konumuz yasak ihlali Çok saftım di mi ben de, olanları yuttum yani Sen sustukça ben haberlerini kuşlardan aldım İnsan böyle işte bozuldum gel gör şaşırmadım Kim bilir zehirli dudağında Kaç gecenin k..

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı 01:22

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı

Fransa’nın başkenti Paris’te hava kirliliğini azaltmak amacıyla alınan yeni bir önlem daha uygulanmaya başlandı. Hava kirliliği oranının tekrar yükselmesinin ardından pazartesi günü gri renkli etiketi olan araçların tra..

Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi 01:13

Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi

Avusturya’da beş gün süren pazarlıklar neticesinde koalisyon hükümeti yeni programı üzerinde uzlaştı. Sosyal Demokrat Parti ile koalisyonun küçük ortağı muhafazakar Avusturya Halk Partisi, hükümet programlarına aşırı sağ..

Tuba Büyüküstün İhanetmi Etti? Boşanmanın Nedeni Dubaide Yaşananlar mı? 06:45

Tuba Büyüküstün İhanetmi Etti? Boşanmanın Nedeni Dubaide Yaşananlar mı

Tuba Büyüküstün'le oyuncu eşinin ayrılma sebeblerinin altında yatan gerçekler nedir* Ve daha fazlasını videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlülerin Gece Turları!! 07:59

Ünlülerin Gece Turları!!

Serenay Sarıkaya'dan Merve Özbek'e,İbrahim Kutluay'dan Mustafa Ceceli'ye kadar birçok ünlümüzün gece çıkarmalarından,sahne anlarından çok özel görüntüler...

  • ANKA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuba Büyüküstün Nihayet  Sessizliğini Bozdu!! 02:07

Tuba Büyüküstün Nihayet Sessizliğini Bozdu!!

Günlerdir adı basketbolcu İbrahim Kutluay'la yasak aşk dedikodularına karışan Tuba Büyüküstün Onur Saylak'la boşanacakları haberlerini yalanladı...

  • ANKA tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zuhal Olcay'dan Yıllar Sonra Bomba İhanet Açıklaması! 10:44

Zuhal Olcay'dan Yıllar Sonra Bomba İhanet Açıklaması!

Zuhal Olcay, eski eşi Haluk Bilner'in kendisiyle evliyken Aşkın Nur Yengi ile yaşadığı yasak aşktan dolayı biten evliliğiyle ilgili açıklamalar, Duymayan Kalmasın programında...

  • ANKA tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Şallı-Cem Yılmaz Aşkı Ne Durumda! 09:52

Ebru Şallı-Cem Yılmaz Aşkı Ne Durumda!

Magazin gündemine bomba etkisi yapan, Ebru Şallı Cem Yılmaz aşkıyla ilgili son konuşulanları ve açıklamaları haberimizde izleyebilirsiniz...

  • ANKA tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SON DAKİKA - İsrailde ezan yasağı 01:23

SON DAKİKA - İsrailde ezan yasağı

İsrail'de gece yarısından sonra hoparlörle ezan okunmasının yasaklanmasını öngören yasa tasarısı, İsrail parlamentosu Knesset'te ilk oylamada kabul edildi. Knesset Genel Kurulu'nda son derece hararetli tartışmalara sahn..

Sen misin Ateşli Makyaj Yapan ! 00:13

Sen misin Ateşli Makyaj Yapan !

Makyaj yaparken sigara içmek yasak olduğunu kaç kişi biliyor acaba :-D Nedeni sizlerle :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oğlum Sus İçeri Atarlar! 00:16

Oğlum Sus İçeri Atarlar!

Türk yönelik yasak ve sınır dışı uygulamaları sonrası Hollanda Rotterdam'daki Türk konsolosluğu önünde protesto gösterisi düzenleyen Türklere Hollanda polisi köpeklerle dün gece müdahale etti. Videoda iki Türk'ün sözleri..

  • PITIRCIK tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yener Çevik - Hasta İşi 04:15

Yener Çevik - Hasta İşi

Geri dönüşüm, geri dönüşüm Ölümlü dünyada sevgi bölüşün Her insanın vardır elbet bir sövüşü Avrupa Birliği yasaklayamaz kelle söğüşü Yıldızlar gece parlar sabah sönüşür Ergenler akıllı telefon için dövüşür Yasak ne varsa..

  • JokerS tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı 01:14

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı

Ekonomik, siyasi ve sosyal gündemi oldukça çalkantılı olan Brezilya’da 2016 olimpiyatlarının mirası tartışılıyor. Oyunların hemen öncesindeki günlere kadar itirazlarını sürdürenler “olimpiyatların ülkeye sadece yük getir..

Arılar Neden Ölüyor 04:52

Arılar Neden Ölüyor

Muğla, Bursa, Balıkesir, Tunceli ve son olarak da Adana ile Hatay. Türkiye'de toplu arı ölümleri devam ediyor. Adana ve Hatay'da yetiştiriciler, arı ölümleri nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Arıların ölüm nedeninin ne..

AB Adalet Divanı'ndan Başörtüsü Kararı 00:48

AB Adalet Divanı'ndan Başörtüsü Kararı

Avrupa Birliği (AB) Adalet Divanı'ndan başörtüsü kararı geldi. Mahkeme, işverenlerin çalışanlara başörtüsü yasağı getirebileceğine hükmetti. Lüksemburg merkezli AB Adalet Divanı, iş yerlerinde çalışanların “görünür bir..

Sezen Aksu - Kaçak 04:00

Sezen Aksu - Kaçak

Bu şehirde buldum buğday ellerini Bu şehirde sevdim badem dillerini Senle unuttum bütün ezberlerimi Pişman değilim ama göçtüm kederden Düşman değilim ama çöktüm erkenden Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm? Kim..

Uçakta Elektronik Yasağına Tepki 01:09

Uçakta Elektronik Yasağına Tepki

ABD'nin uçuşlarda kabine büyük elektronik cihazların alınmasını yasağı İstanbul'dan yapılacak uçuşları da kapsıyor. İstanbul'da yolcular karara tepki gösterdi...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil Kimdir? 01:57

Seren Serengil Kimdir?

Seren Serengil Türk sunucu, şarkıcı ve oyuncu. Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Öztürk Serengil'in kızıdır. Doğum: Şişli, İstanbul Ebeveynleri: Öztürk Serengil, Nevin Teoman Eşi: Musa Aytun (e. 2006–2010), Cengiz İmren (e. 2002–..

Ozan Doğulu'nun Evliliği Neden Direkten Döndü! 02:24

Ozan Doğulu'nun Evliliği Neden Direkten Döndü!

Yine yasak bir aşk iddiası uzun süredir devam eden Ozan Doğulu evliliğini bitirme sürecine girdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975 03:26

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975

Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki bak hala ellerimde yanıyor Duyuyor musun Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun Her şe..

Aşk-ı Memnu 1.Bölüm 33:31

Aşk-ı Memnu 1.Bölüm

Aşk-ı Memnu (Günümüz Türkçesi ile: Yasak Aşk) , Halid Ziya Uşaklıgil'in realist-naturalist bir romanıdır. İlk olarak 1899-1900 yıllarında Servet-i Fünûn dergisinde tefrika edildikten sonra 1900'de kitap olarak yayımlanmı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 6.582 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da Kış 1967 01:45

İstanbul'da Kış 1967

Kocasından boşanmak isteyen bir kadınla, yasak ilişki kuran evli bir avukatın öyküsü. Sadri Alışık, Sevda Ferdağ. Yönetmen Türker İnanoğlu. 1967 yılı, İstanbul ve bir aile dramı, bir insan hikayesi....

Sadri Alışık ile Sevda Ferdağ 00:39

Sadri Alışık ile Sevda Ferdağ

Kocasından boşanmak isteyen bir kadınla, yasak ilişki kuran evli bir avukatın öyküsü. Sadri Alışık, Sevda Ferdağ. Yönetmen Türker İnanoğlu. 1967 yılı, İstanbul ve bir aile dramı, bir insan hikayesi....

Ben Bu Eve Layık Değilim Artık 00:44

Ben Bu Eve Layık Değilim Artık

Kocasından boşanmak isteyen bir kadınla(Sevda Ferdağ), yasak ilişki kuran evli bir avukatın(Sadri Alışık) öyküsünü konu alan Ağır Suç filminden bir kesit...

Evli Bir Adamı Sevmek Bir Şeref Midir 01:55

Evli Bir Adamı Sevmek Bir Şeref Midir

Yasak bir aşk yüzünden hafızasını yitiren evli bir avukatla, kocasının tedavi parası için tüm mallarını satıp eski mutluluğunu özleyen fedakar bir kadının öyküsü...

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar 45:31

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar

Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde toplanan odunlar, köye yakmak için getirilmiş. Bu odunların getirildiği hane, cinler tarafından adeta cezalandırılıyor ve yasak odunların bulunduğu hanede peş peşe yangınlar çık..

  • ZULMA tarafından
  • 1.765 görüntüleme
  • 7 yıl önce