#Amerikan okullarındaki oha dedirten 12 yasak

Sevilla Haritası Ne Anlama Geliyor 01:59

Sevilla Haritası Ne Anlama Geliyor

Sevilla Haritası, Amerikan Büyükelçiliğinin açıklamasından sonra yeniden gündemde. Büyükelçilik hukuki geçerliliği yok diyor, Atina ise planlarını o taraflı çalışmaya dayandırıyor...

Trump Antifa'yı Terör Örgütü Olarak Tanıyacak 02:48

Trump Antifa'yı Terör Örgütü Olarak Tanıyacak

Amerikan Başkanı'nın hedefinde yine Antifa vardı. Trump, Atlanta'da seçmenlerinin karşısına çıktı. Kararını açıkladı. O grupları terör örgütü olarak tanıtacak planını duyurdu. Öte yandan seçim iddialarına bir yenisini ek..

NATO'dan Kritik S-400 Açıklaması 01:35

NATO'dan Kritik S-400 Açıklaması

Türkiye S-400 hava savunma füzelerini Sinop'ta test etti iddiaları NATO'yu karıştırdı. Kuzey Atlantik ittifakı Amerikan medya kuruluşu Bloomberg'e açıklama yaptı. NATO, Türkiye'nin S-400'le ilgili yaptığı herhangi bir ..

Melania Trump 100 Yıllık Geleneği Bozdu 01:26

Melania Trump 100 Yıllık Geleneği Bozdu

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump, 100 yıllık Amerikan geleneğini bozdu. Yeni başkanın eşine beyaz sarayı gezdirmeyeceğini açıkladı. Devir teslim töreninden bir gün önce bir mesaj yayınlayarak şiddet karşıtı ..

F-35'ler BAE'ye de Satılmayacak 01:12

F-35'ler BAE'ye de Satılmayacak

Amerikan Dışişleri Bakanlığı eski yönetimin başlattığı askeri satış işlemlerini askıya aldı. Washington, Türkiye'ye satışı durdurulan F-35'lerin Birleşik Arap Emirliklerine de satmayacak...

Arınma Gecesi 3 Seçim Yılı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:47

Arınma Gecesi 3 Seçim Yılı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir geceliğine bütün yasakların serbest bırakıldığı Amerikan geleneği Arınma Gecesi (Purge) 2025 yılında ilk kez kapılarını dünyanın çeşitli yerlerinden sadece bu etkinlik için gelen ziyaretçilere açmıştır. Gece..

28 Hafta Sonra 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:06

28 Hafta Sonra 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasının yarattığı karışıklık kontrol altına alınmış ve halk yavaş yavaş boşaltmak zorunda kaldıkları evlerine geri dönmeye başlamışlardır. Amerikan ordusu da, Londra’nın çe..

Sessiz Kahraman Türkçe Dublaj İzle 2:06:38

Sessiz Kahraman Türkçe Dublaj İzle

Amerikan yapımı Gizem, Bilim-Kurgu, Gerilim türünde olan mute yani sessiz kahraman olarak türkçeye çevrilen filmde yaklaşık 2050'li yıllarda geçmektedir. Genel olarak almanya'da geçen olaylar zincirlemesinde içkili bir m..

Metin Hara Adriana Lima İle Aramdaki Herşey 01:29

Metin Hara Adriana Lima İle Aramdaki Herşey

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Uydusu Ermeni Lobisini Korkuttu 01:13

Türk Uydusu Ermeni Lobisini Korkuttu

Türkiye, Elon Musk’ın şirketi ile birlikte Haziran ayında Türk 5B uydusunu uzaya fırlatmayı planlıyor. ABD’deki Ermeni ve Yunan lobileri ise bu fırlatışın durdurulması için Amerikan Havacılık İdaresi’ne mektup yazdı...

Şanslı Logan - Logan Lucky Türkçe Dublaj İzle 1:59:03

Şanslı Logan - Logan Lucky Türkçe Dublaj İzle

Amerika'da gerçekleştirilen nascar yarışları herkes tarafından izlenen beğenilen bir motorsporudur. Ünlü oyuncular Channing Tatum ve Daniel Craig başrolleri paylaşan iki isimdir. Amerikan yapımı film Komedi, Suç, Dram T..

Çikolatalı Donut Tarifi  Şekerli Halka Hamur Kızartması 06:03

Çikolatalı Donut Tarifi Şekerli Halka Hamur Kızartması

Halka şeklinde leziz çikolatalı pastalar yapmaya ne dersiniz ? Aslında yapımı gayet kolay olan bu amerikan tatlısını yapmak için halka şeklinde mayalı hamurları yağda kızartmanız gerekiyor. Mayalı hamurun özelliği şekerl..

Beef Stroganoff Tarifi 02:51

Beef Stroganoff Tarifi

MALZEMELER 500 g stroganoffluk doğranmış dana eti, 400 g kültür mantarı, 1 adet soğan, 200 ml süt kreması, 1 yemek kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, Servis için haşlanmış makarna. **************************** Bugün Rus..

Daha Yeni Başladık - Just Getting Started Türkçe Dublaj İzle 1:33:07

Daha Yeni Başladık - Just Getting Started Türkçe Dublaj İzle

Amerikan istihbaratında yıllarca çalışmış bir FBI ajanı artık emekli olmuş ve eski günleri aradığı bir gün aynı onun gibi zamanında Suçluları yakalamak olmasada mafya içinde büyük patronların avukatlığını yapmış ve emekl..

Kumpir Tarifi 02:41

Kumpir Tarifi

Malzemeler: 4 adet büyük boy patates, 2 yemek kaşığı tereyağı, 200 g kaşar rendesi, Üzeri için damak zevkinize göre salatalık malzemeler (Benim kullandıklarım; kornişon turşu, mor lahana salatası, amerikan salatası, kö..

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf 04:15

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf

2. PETER NORMAN 1968 Meksika olimpiyatlarında 2. Olan Peter Norman, yarışın birincisi Amerikalı Tommie Smith ve üçüncüsü yine Amerikalı John Carlos’la unutulmaz bir eyleme imza attı. Norman 1. ve 3. Olan siyahi sporcula..

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fury Türkçe Dublaj Hd İzle 2:14:38

Fury Türkçe Dublaj Hd İzle

Fury, 1945 yılının Nisan ayında, İkinci Dünya Savaşı'nın son günlerinde geçiyor ve Komutan Wardaddy, topçu Boyd Swan, yükleyici Grady Travis, şoför Trini Garcia ve yardımcı şoför Norman'dan oluşan müfrezenin, 300 düşman..

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle 1:57:49

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle

Tomb Raider Începutul 2018 Yılında Vizyona Girecek Tomb Raider Începutul filmi Amerikan aksiyon ve macera filmidir. Tomb Raider aslında hatırlanacağı üzere 2013 yılında Crystal Dynamics şirketinin yine aynı isimle piyasa..

Güzel Oyuncu Yasemin Allen Paylaştığı Fotoğrafla Sosyal Medyayı Salladı 10:21

Güzel Oyuncu Yasemin Allen Paylaştığı Fotoğrafla Sosyal Medyayı Sallad

Ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu'nun kızı güzel oyuncu Yasemin Allen görüntüsüyle sosyal medyayı adeta salladı. Şu sıralar Malezya'da çekilen bir Amerikan dizisinde rol alan Yasemin Allen kendini spora verdi. Güzelliği diller..

  • BETA tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nuh Büyük Tufan Film İzle 2:17:53

Nuh Büyük Tufan Film İzle

Nuh büyük tufan filmi, bilindiği gibi incilde geçen nuhun gemisi hikayesinin beyaz perdeye aktarılmış halidir. Kötülük dünyayı hakimiyetine almıştır, nuh 'a büyük bir görev verilir. Gelecek büyük sel felaketinden canlıla..

  • Tv Series tarafından
  • 22.402 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

En iyi Aksiyon Filmi Türkçe Dublaj Polisiye Ve Gerilim Filmi İzle 2020 Suç Filmleri 720P HD İZLE 1:50:41

En iyi Aksiyon Filmi Türkçe Dublaj Polisiye Ve Gerilim Filmi İzle 2020

YENİ KANALDA YENİ FİLMLER ( NETFLİX FİLMLERİ )YAYINDA LİKE ATIP ABONE OLUN BİLDİRİMLERİ AÇIN FİLMLERİ PAYLAŞIN DESTEK OLAN VE YANIMDA OLAN TÜM ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM. FİLM İSMİ TÜRKÇE ➤ ADALET PEŞİNDE FİLM ..

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması 02:14

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması

Taliban Sözcüsü Zebihullah Mücahit, yeni bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Türkiye ile iyi ilişkiler istediklerini söyleyen Taliban sözcüsü, Afganistan’da yabancı asker bulunmasına karşı olduklarını vurguladı. 31 Ağus..

SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ 29:09

SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ

25 Ocak Miçotakis “Bir gece ansızın gelebiliriz diyenler uyanacak diyenler bir sabah acı gerçeğe uyanabilirler” demişti. 1 ŞUBAT İstanbul’da şu konsolosluklar kapandı. ABD KANADA BÜYÜK BRİTANYA ALMANYA BELÇİKA İTALYA FNA..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce