#Amerikan topu

Kardan Adamın Salıncak Keyf 00:07

Kardan Adamın Salıncak Keyf

Ülkemizi etkisi altına alan kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, sokaklarda kar topu oynayıp kardan adam yaptılar. Bir vatandaş yaptığı kardan adamı salıncakta salladı...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bir cisim yaklaşıyor... 01:27

Bir cisim yaklaşıyor...

''YERE DÜŞEN ALEV TOPU GÖRDÜM'' DEDİ,, BÜTÜN KÖYÜ AYAĞA KALDIRDI, BARTIN'DA BİR VATANDAŞIN GÖRDÜM DEDİĞİ O CİSMİ BULMAK İÇİN EKİPLER SAATLERCE ARAMA YAPTI, AMA SÜZÜLE SÜZÜLE İNDİĞİ SÖYLENEN O CİSİM HİÇ BİR YERDE BULUNAMA..

Basketbolda Rakibini Maymun Eden Adam 00:07

Basketbolda Rakibini Maymun Eden Adam

Basketbol maçında rakibini üzerine çeken adam müthiş hareketlerle onu rezil etmiş. Rakibi topu kapamadığı gibi yerlerde sürünmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 3 yıl önce
İmkansızı Başarmak 00:14

İmkansızı Başarmak

Basketbol oynarken potanın çemberine sıkışan topu kurtarmak isteyen genç ayakkabısını atmış. Attığı ayakkabı da potada kalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Sezen Aksu - Karşıyım (Official Video) 04:23

Sezen Aksu - Karşıyım (Official Video)

Şarkı Sözleri: Bana sakın anlatmayın inanmıyorum Bu ezbere bu demode cümlelere Beni ikna edemiyor hiçbir cevap Hiç aldırmıyorum bu gülmelere Karşıyım her şeye karşıyım var mı? Rabbim adaletin bu kadar mı? Karşıyım ala..

Merve Gündoğdu - Gerçekten mi 02:57

Merve Gündoğdu - Gerçekten mi

Gerçekten mi şarkı sözleri ile İnanmam ne dese, ne yapsa da yalandır Kırıldım, dağıldım toplanmaz kalp hasarlı Zahmet edip yorulmasın istemem tamam mı Bana yar olmaya namzet o insanı Katranı kaynatsan olur mu şeker C..

Sahaya Girip Maçı Bölen Sevimli Köpek 00:53

Sahaya Girip Maçı Bölen Sevimli Köpek

Bosna-Hersek'in Premier Lig'indeki bir futbol maçı sevimli bir köpeğin sahaya girip topu alıp oynamaya çalışması ile dünya bir kaç dakikalığına güzelleşti..

  • PengoTV tarafından
  • 192 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Binali Yıldırım 15 Sefer Mindere Çıktık Rakiplerimizin Tamamını Tuş Ettik 05:57

Binali Yıldırım 15 Sefer Mindere Çıktık Rakiplerimizin Tamamını Tuş Et

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, 15 ay sonra seçim yapılacağını hatırlatarak, “Sayılı gün çabuk geçer. O günleri iple çekiyoruz. 15 sefer mindere çıktık, rakiplerimizin tamamını tuş ettik. Yetmedi. 1 geldile..

Babamın Penguenleri 1:34:21

Babamın Penguenleri

Mr. Popper's Penguins 2011 yapımı Amerikan güldürü filmidir...

  • Film İzle tarafından
  • 13.787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Roswell İstilasi Türkçe Dublaj Film İzle 1:24:24

Roswell İstilasi Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Diğer Adı:Invasion Roswell Filmin IMDB Puanı:3.3 Filmin Yapım Yılı:2013 Filmin Türü:Aksiyon,Bilimkurgu Filmin Yönetmeni:David Flores Filmin Senaristi:Karen O'Hara,Macy Lao Filmin Oyuncuları:Greg Evigan, Denise Cr..

  • Film İzle tarafından
  • 4.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ 03:52

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ

Thrift Shop Hey, Macklemore! Can we go thrift shopping? What, what, what, what... [x7] Bada, badada, badada, bada... [x9] [Hook:] I'm gonna pop some tags Only got twenty dollars in my pocket I - I - I'm hunting, lo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.328 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Passenger _ Let Her Go 04:14

Passenger _ Let Her Go

Let Her Go Well you only need the light when it's burning low, Only miss the sun when it starts to snow, Only know you love her when you let her go... Only know you’ve been high when you’re feeling low, Only hate th..

  • PengoTV tarafından
  • 1.271 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ariana Grande & Nicki Minaj - Side To Side ( Live at the AMA's 2016 ) 03:44

Ariana Grande & Nicki Minaj - Side To Side ( Live at the AMA's 2016 )

Geçtiğimiz akşam sahiplerine ulaşan Amerikan Müzik Ödülleri törenine damga vuran bir performans. Ünlü model Gigi Hadid ve Jay Pharoah’ın sunduğu törende sahne alan Ariana Grande ve Nicki Minaj enfes bir koreografi ile 'S..

  • Cowboy tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğba Yurt - Oh Oh 03:09

Tuğba Yurt - Oh Oh

Çok şeker hadi Hop give me five Küresel dünya, küresel life Kes raconunu Amerikan havası Sokak arası mafyası Fight is fight Hayt bre var mı yan bakan? Delikanlılık öldü mü? İmaj yeniledik sadece be babam Şu adaptasyonu g..

Çin ve Hong Kong Mc Donald's Mağazaları Satılacak 01:13

Çin ve Hong Kong Mc Donald's Mağazaları Satılacak

Routers Muhabiri Fred Katayama'nın Haberine göre Noelden önce Çindeki ve Hong Kongdaki 2400 restorantı The Carlyle Group , Citic Group gibi büyük firmalara satacağını bildirdi. Diğer Fast Food(KFC,Pizza Hut....) Firmala..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

4 Dakikada 2016'nın En Popüler Şarkıları 03:57

4 Dakikada 2016'nın En Popüler Şarkıları

Dj Earworm 2016'da Amerikan hit parçalarının en popülerlerinden oluşan bir mashup video hazırladı. 4 dakikalık video ile bu yılın en popüler şarkıların Pillowtalk'dan Cheap Thrills'a sıralayan Dj Earworm'un çalışması.....

Yahoo, 1 Milyar Müşterisinin Siber Saldırıya Uğradığını Açıkladı 01:00

Yahoo, 1 Milyar Müşterisinin Siber Saldırıya Uğradığını Açıkladı

Amerikan internet grubu Yahoo, 2013 yılı Ağustos ayında 1 milyar kullanıcısının hesap bilgilerinin siber korsanlar tarafından ele geçirildiğini açıkladı. Yahoo henüz faillerini belirleyemediklerini saldırının “devlet de..

College Football's Biggest Hits and Best Plays Compilation - 2015 07:27

College Football's Biggest Hits and Best Plays Compilation - 2015

College Football's Biggest Hits and Best Plays Compilation - 2015..

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede 00:46

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede ABD Başkanı Barack Obama, ülkesinin ve dünyanın geleceğinin tehlikede olduğunu söyledi ve tüm farklı etnik kökenlerden Demokratları Hillary Clinton'a oy vermeye çağırdı. ABD B..

Assassin’s Creed Fragmanı İzlettirilen Teyze ve Amcaların Verdiği Müthiş Tepkiler 03:10

Assassin’s Creed Fragmanı İzlettirilen Teyze ve Amcaların Verdiği Müth

Assassin's Creed'in video oyunu serisinden uyarlanan 2016 Amerikan yapımı aksiyon-macera filminin fragmanını izleyen teyze ve amcaların verdikleri tepkiler.....

  • PengoTV tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

The Big Bang Theory 9. Sezon 1. Bölüm İzle 20:30

The Big Bang Theory 9. Sezon 1. Bölüm İzle

he Big Bang Theory veya kısaca TBBT, Chuck Lorre ve Bill Prady tarafından yaratılmış Amerikan durum komedisi. İlk kez 24 Eylül 2007'de CBS'de yayınlanmıştır. ya bölüm muhteşem kötü gidiyor diyenlere inat efsane bölümdü..

Türk Kızıyla Çıkmak 06:27

Türk Kızıyla Çıkmak

Matthew Türk kızıyla çıkmakla ilgili bir video hazırlamış. İzleyelim. Matthew'nun YouTube kanalı: www.youtube.com/matthewlebleuinturkey..

  • Cowboy tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu 00:43

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu Umman'lı üç balıkçı, ambergris adı verilen İspermeçet balinası kusmuğu buldular. Parfüm endüstrisinde kullanılan kusmuğun, 80 kilosuna 3 milyon dolar teklif edildi! Times ..

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı 01:14

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava A

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bha..

Shooter 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı 00:30

Shooter 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı

Bob Lee Swagger isimli nişancı, uzun süredir yaşadığı sürgün hayatından hakkında suikast kararı verilen Amerikan Başkanı'nı kurtarmak için çıkar. Geçmişini geride bırakmaya çalışan Swagger, Başkan'ın son umududur...