#Amerikanın yeni başkanı donald trump kimdir

Aşkım Kapışmak Kimdir? 01:23

Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ..

Atiye Kimdir? 01:45

Atiye Kimdir?

Annesi Hollandalı, babası Türk olan Atiye, 22 Kasım 1988’de Almanya’nın Bremen şehrinde doğdu. Babası Antakya doğumludur.[kaynak belirtilmeli] Küçük yaşlarda piyano ve dans derslerine başladı. 8 yaşında Almanya’dan Ameri..

Burcu Biricik Kimdir? 01:22

Burcu Biricik Kimdir?

Üniversite eğitimini İzmir Ege Üniversitesi’nin Arkeoloji bölümünde tamamladı. Üniversite eğitimi devam ederken Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi aldı. Eğitimi sırasında Yaşlı Hanımın Ziyareti, Vazi..

Levent Ülgen Kimdir? 02:03

Levent Ülgen Kimdir?

Levent Ülgen kimdir, Levent Ülgen, Tam adı Ömer Levent Ülgen’dir. 8 Ağustos 1962 tarihinde Cihanbeyli, Konya’da doğdu. Ankara İnönü Lisesi’ni, ODTÜ Fizik Bölümü’nü bitirdi. ve Ankara Halk Tiyatrosu’nda görev aldı, daha ..

Tüm Türkiye'nin Konuştuğu Burcu Başoğlu Kabadayı Kimdir? 01:41

Tüm Türkiye'nin Konuştuğu Burcu Başoğlu Kabadayı Kimdir?

Sunucu Murat Başoğlu'nun çapkınlığı bir anda Türkiye'nin magazin gündemine oturdu. Teknede görüntülendiği kadının ise spor salonunda fitness hocası olan yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddia ediliyor. Peki Burcu Baş..

  • ANKA tarafından
  • 2.602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vladimir Putin Kimdir? 01:49

Vladimir Putin Kimdir?

Vladimir Vladimiroviç Putin; d. 7 Ekim 1952; Leningrad, SSCB), Rus siyasetçi ve Rusya devlet başkanı...

Cara Delevingne Kimdir? 01:13

Cara Delevingne Kimdir?

Delevingne soyadı hem kulağa hoş gelen hem de bir o kadar önem taşıyan bir soyad. Anlayacağınız İngiltere’de tanınmış bir aileden geliyor Cara. ( Ne yazıkki keşfedilmesi pek de şans değilmiş ) Öncelikle; dedelerinden bi..

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fahir Atakoğlu Kimdir? 01:10

Fahir Atakoğlu Kimdir?

Küçük yaşlarında eski piyanosuna hayat veren Atakoğlu, 7-8 yaşlarına geldiğinde annesine yaptığı ısrarların sonucunu almış ve yeni piyanosuna kavuşmuştu. Hocası Muzaffer Uz tarafından Cemal Reşit Rey ile tanıştı. 1977 - ..

Çağdaş Onur Öztürk Kimdir? 00:48

Çağdaş Onur Öztürk Kimdir?

37 yaşındaki oyuncu Çağdaş Onur Öztürk, yeni sezonda kadrosuna dahil olduğu dönem dizisi “Diriliş Ertuğrul”daki rolü için aldığı binicilik eğitimi sırasında attan düştü. Ünlü oyuncunun dün Şile yakınlarındaki bir binicil..

Carlos Martin Kimdir? 01:23

Carlos Martin Kimdir?

Carlos Martin, 3 Ekim 1979 Madrid doğumlu İspanyol model ve oyuncudur. İspanya’da Madrid yakınlarında bir kasabada doğan Carlos Martin’in esas mesleği bilgisayar programcılığıdır. 11 yıldır dünyanın çeşitli ülkelerinde m..

Eda Ece Kimdir? 00:49

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece (d. 20 Haziran 1990, İstanbul), Türk oyuncu. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. Eda Ece, 2011 yılında Pis Yedili dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına başl..

Can Ataklı Kimdir? 01:39

Can Ataklı Kimdir?

(d. 1956, Diyarbakır), Türk gazeteci, haber sunucusu. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler'den mezun olan Ataklı, Gazeteciliğe Yeni Ortam gazetesinde başladı. Vatan, Günaydın, Dü..

Bakımlı Kadın Kimdir Kim Değildir 01:42

Bakımlı Kadın Kimdir Kim Değildir

Bakımlı olmak için ne yapmak gerek? Kimlere bakımlı denir? Bakımlı olmak makyaj yapıp şık giymekten mi ibarettir? sizler için düzenlediğim video umarım beğenirsiniz...

  • Kadınca tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
O Ses Türkiye Birincisi Dodan Özer Kimdir? 03:57

O Ses Türkiye Birincisi Dodan Özer Kimdir?

O Ses Türkiye 2017 nin birincisi Dodan Özer hakkında bilinmeyenler.Kanalımıza abone olmayı unutmayın,iyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tabiat Ananın Kocası Kimdir?  Mehmet Yıldız 27:37

Tabiat Ananın Kocası Kimdir? Mehmet Yıldız

Hayalhanem'de Maya isimli bir kedimiz var. Bazıları Maya'nın annesinin tabiat olduğunu, hatta bir kedi değil, şeftalinin, elmanın vs. yaratıcısının tabiat olduğunu savunuyorlar. Kainatta bulunan tüm canlıların birbiri il..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tayfun Talipoğlu Kimdir? 03:47

Tayfun Talipoğlu Kimdir?

Dün gece hayatını kaybeden usta gazeteciyle ilgili bilinmeyenler.Kanalımıza abone olmayı unutmayın:))..

  • ANKA tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sedat Peker Kimdir? 02:20

Sedat Peker Kimdir?

Sedat Peker Kimdir?..

Murat Boz Kimdir? 03:44

Murat Boz Kimdir?

7 Mart 1980'de Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu. Boz,Ayşe Nedret ve Cafer Boz çiftinin Ali adındaki ilk çocuğundan sonra ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karaden..

Nihal Candan Kimdir? 01:30

Nihal Candan Kimdir?

19 yaşında olan Nihal Candan ‘’İşte Benim Stilim’’ yarışmasında yakaları silktiren ve oldukça agresif tavırlarıyla yıldırarak adını duyuran bir kişidir. Aslen Mersin’li olan Candan; Beykent Üniversitesinde Hukuk Eğitimi ..

Seda Tetik Kimdir? 00:59

Seda Tetik Kimdir?

26 yaşında olan Seda Tetik Ankaralı ve uzun süredir sporla uğraşıyor. 19 yıllık judocu olan Seda Tetik, su anda bebek yüzme eğitim merkezinde çalışıyor ve judo antrenörlüğü yapıyor...

Serkay Tütüncü Kimdir? 00:50

Serkay Tütüncü Kimdir?

7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire'de doğmuştur. 2007 – 2012 tarihleri arasında İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor Kulübünde amatör olarak futbol oynadı. Ege Üniversitesinde okumuştur. Survivor 2016 yarı..

Zuhal Topal Kimdir? 01:51

Zuhal Topal Kimdir?

Adı Soyadı: Zuhal Topal Doğum Tarihi: 23 Eylül 1976 Nereli: İstanbul, Türkiye Burcu: Terazi Kilosu: 58 Boyu: 1.72 Göz Rengi: Açık Kahverengi Saç Rengi: Kumral Eğitim Durumu: Mimarlık mezunu Sevgilisi: Yok Evlimi: Evli..

Uğurkan Erez Kimdir? 01:49

Uğurkan Erez Kimdir?

1954 yılında Kırklareli’ne bağlı Vize’de doğdu. 2016 yılı itibarıyla Uğurkan Erez 62 yaşındadır. Uğurkan Erez’in boyu 1.66 m kilosu 65 kg’dır. Modacı, koreograf ve ajans sahibidir. Uğurkan Erez kızı Billur Erez’le birlik..

Merve Özbey Kimdir? 00:54

Merve Özbey Kimdir?

(d. 18 Temmuz 1988, İstanbul) Türk şarkıcı. Trio Chios grubunun ve Ebru Gündeş'in eski vokalistlerindendir. Erdem Kınay ile olan düetiyle oldukça fazla tanınmıştı...

Onur Büyüktopçu Kimdir? 00:51

Onur Büyüktopçu Kimdir?

İngiltere 'ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı..

Tolga Sarıtaş Kimdir? 01:39

Tolga Sarıtaş Kimdir?

(d. 30 Mayıs 1991) Türk dizi oyuncusu.Aslen Sivaslıdır ancak İstanbul'da doğup büyümüştür. Halil Akkant Lisesinden mezun oldu. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra ilgisi tamamen oyunculuğa yönelen Sarıtaş, Esenyurt Beled..

Yunus Günçe Kimdir? 01:36

Yunus Günçe Kimdir?

(d.1976 Almanya), Türk sinema-dizi oyuncusu, sunucu, DJ ve komedyen. Aslen Trabzonludur. Number One TV'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etmiştir. TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yap..

Murat Yıldırım Kimdir? 01:54

Murat Yıldırım Kimdir?

Annesi ve babası aslen Mardinli olan Yıldırım, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 1979'da Konya'da doğdu.[1] Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden sekizinci senesinde mezun oldu...

Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir? 01:29

Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir?

2008 yılında Miss Turkey 2008 güzellik yarışmasına katıldı ve birinci seçildi. Yarışmadan kazandığı birincilik tacı, yarışmanın jüri üyesi Paris Hilton takmıştı. Ardından 12 Aralık 200'de Türkiye'yi Güney Afrika'nın Joha..