#Amerikanın yeni başkanı donald trump kimdir

Deniz Akkaya Kimdir? 01:51

Deniz Akkaya Kimdir?

Deniz Akkaya, Türk manken, oyuncu ve sunucu. Semiha Şakir Lisesinden mezun oldu. İlk olarak 1996 yılında Nihat Doğan'ın Maçoyum Ben şarkısının klibinde oynadı. 1997 yılında Best Model of Turkey'de en iyi manken seçildi..

Didem Soydan Kimdir? 01:32

Didem Soydan Kimdir?

Üniversite yıllarında çalıştığı Diesel adlodacı Ümit Ünal tarafından modellik teklifi gelince bir ay sonra La Russie defilesinde yer aldı. Bu defilede birçok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından beğenildi. Modellik kariy..

Ebru Şancı Kimdir? 01:31

Ebru Şancı Kimdir?

Ebru Şancı 31 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İki kardeşi var. Malatyalı bir ailenin kızı. 10 yaşındayken babası ölmüş. Liseyi İstanbul Bahçelievler Lisesinde okumuştur. 2001 yılında başladığı Üniversiteyi ..

Agatha Christie Kimdir? 01:53

Agatha Christie Kimdir?

Tam adı Agatha Mary Clarissa Miller Christie Mollowan olan Agatha Christie (15 Eylül 1890 – 12 Ocak 1976), İngiliz yazar, polisiye edebiyatın en önemli isimlerinden biri ve dedektif Hercule Poirot karakterinin yaratıcısı..

Adriana Lima Kimdir? 02:35

Adriana Lima Kimdir?

Adriana Francesca Lima, 12 Haziran 1981 yılında Brezilya'da Salvador, Bahia'da düşük gelirli ve dindar bir ailede dünyaya geldi. 13 yaşında, yerel bir mağazada alışveriş yaparken keşfedilen Amerikan yerlisi, Afrika, Brez..

Berk Cankat Kimdir? 01:05

Berk Cankat Kimdir?

Ekranlara iyice ısınan oyuncu 2014 yaz sezonunda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Güzel Köylü dizisinde Cemal karakterini canlandırdı. Dizide Berk Cankat , Gizem Karaca ve Mehmet Ali Nuroğlu ile birlikte ba..

Fahrettin Aslan Kimdir? 02:09

Fahrettin Aslan Kimdir?

Fahrettin Aslan, Türk gazino sahibi. Zeki Müren, Behiye Aksoy, Gönül Yazar, Seçil Heper, Bülent Ersoy, Ahmet Özhan, Sibel Can gibi pek çok sanatçıyı ilk kez büyük kitlelerle buluşturduğu “Taksim-Büyük Maksim”, “Caddebost..

Vatanım Sensin- Kara Fatma Kimdir? 01:34

Vatanım Sensin- Kara Fatma Kimdir?

Vatanım Sensin dizisinde Kara Fatma rolüyle karşımıza çıkan Demet Evgar'ın büyük kahramanlık hikayesine imza atan büyük şahsiyet Kara Fatma'ya olan benzerliğide dikkatlerden kaçmadı...

  • ANKA tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2.Abdülhamit-Şehzade Burhanettin Efendi Kimdir? 01:40

2.Abdülhamit-Şehzade Burhanettin Efendi Kimdir?

Abdülhamit Hanın oğlu olan Burhanettin Efendi hakkında bilinmeyenler...

  • ANKA tarafından
  • 4.902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Perestü Valide Sultan Kimdir? 02:00

Perestü Valide Sultan Kimdir?

Rahîme Perestû Valide Sultan'ın Hayatı. Payitaht “Abdülhamid”..

  • ANKA tarafından
  • 1.349 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Fikret Hakan'ın Eşi Hümeyra Kimdir?İlk 3 Karısı Ve Evlilik Dışı Kızı 05:58

Fikret Hakan'ın Eşi Hümeyra Kimdir?İlk 3 Karısı Ve Evlilik Dışı Kızı

Yeşilçamın evlilik rekortmenlerinin arasına giren usta oyuncu Fikret Hakanın bilinmeyenlerine doğru bir yolculuk yapmaya ne dersinz.iyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 1.315 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin En Zengini Kimdir ? (Sapık Sabancı İçerir ) 00:43

Türkiye'nin En Zengini Kimdir ? (Sapık Sabancı İçerir )

Van Ercişte bir grup gencin o ufuk açıcı sohbetine dahil oluyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerçek Vatansever Kimdir 04:50

Gerçek Vatansever Kimdir

B u ülkede işini en iyi yapan insanlar, gerçek vatanseverdir. Ülkesi için sokağa çıkması gerektiğinde, sel olup akması gerektiğinde, susması gerektiğinde, sabretmesi gerektiğinde bunu tereddüt etmeden yapanlar, gerçek va..

Demet Şener'in Bahsettiği Edwina Sponza Kimdir 04:36

Demet Şener'in Bahsettiği Edwina Sponza Kimdir

Adı ünlü manken Demet Şenerin eşi ibrahim Kutluayla anılan Edwina Sponza ile ilgili merak edilen bilgiler haberimizde.iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show Danla Bilic Kimdir 02:35

Beyaz Show Danla Bilic Kimdir

Mikrofunu kaptık, halka sorduk! Danla Bilic'i tanıyan da var tanımayan da... Sıradışı makyaj tarzıyla çok konuşulan Danla Bilic'i ne kadar tanıyoruz?..

  • BETA tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbn-i Heysem kimdir? 03:19

İbn-i Heysem kimdir?

Görme, optik ve ışık alanında bilime büyük katkılar sağlayan İbn-i Heysem, tarihin en önemli bilim insanlarından biriydi. İbn-i Heysem, baş yapıtı kabul edilen Optikler Kitabı’nın yanı sıra astronomi, felsefe, sayı teori..

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

Deccal Aramız Da !  Deccal Kimdir 02:37

Deccal Aramız Da ! Deccal Kimdir

Deccal (Arapça: المسيح الدجّال), İslam mitolojisine göre ahir zamanda, Mesih'in ikinci kez yeryüzüne gelmesinden önce insanları dini inancından saptırarak kötülüğe ve sapkınlığa yönelteceğine inanılan ve şeytanı temsil e..

  • ZULMA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Özay Kimdir? 01:44

Tuğba Özay Kimdir?

1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aslen Trabzonludur. Ödüller kazanmış bir ders kitapları yazarı ve aynı zamanda şair olan babası Trabzon, öğretmen olan annesi Antalya kökenlidi..

Semih Öztürk Kimdir 01:07

Semih Öztürk Kimdir

Ütopya yarışmasının ‘’Belalı’’ lakabını alan ve millete yaka silktiren Semih Öztürk; 1991 doğumlu olup Bursalıdır. Marmara Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Semih Öztürk; Ütopya yarışmasında ikinci olması ve ard..

Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..

Begüm Kütük Kimdir? 01:06

Begüm Kütük Kimdir?

İlk öğretimini Namık Kemal İlkokulu'nda okuyan Yaşaroğlu, orta ve liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimi için Fransa'ya giden Yaşaroğlu, burada Nancy 2 Ünivesitesi'nde Medya ve İletişim bölü..

Bergen Kimdir? 02:03

Bergen Kimdir?

Asıl adı Belgin Sarılmışer olan Bergen, 16 Temmuz 1960'da Mersin'de doğdu. Anne ve babasının boşanmasıyla annesi Sebahat Çakır'la 1966'da Ankara'ya yerleşti. Yenimahalle Yunus Emre İlkokulu'ndan sonra Ankara Devlet Kons..

Defne Joy Foster Kimdir? 01:36

Defne Joy Foster Kimdir?

Defne Joy Foster, 2 Mayıs 1979 tarihinde,İncirlik'te dünyaya geldi. Annesi Hatice Nayman, babası Steve Foster'dır. Baba tarafından Amerikan ve anne tarafından Türk olan Foster, İzmir Alsancak Okulu'nda ortaöğrenimini tam..

Albert Einstein Kimdir? 01:17

Albert Einstein Kimdir?

Alman İmparatorluğu'nun Ulm kentinde dünyaya gelen Einstein, yaşamının ilk yıllarını Münih'te geçirdi. Lise eğitimini ve yüksek eğitimini İsviçre'de tamamladı; fakat bir üniversitede iş bulmada yaşadığı zorluklar nedeniy..

Battal Gazi Kimdir? 01:45

Battal Gazi Kimdir?

Battal Gazi veya Seyyid Battal Gazi, 8. yüzyılda yaşadığı tahmin edilen ve hakkında çeşitli inanışlar bırakmış bir liderdir. Malatya Serdarı Hüseyin Gazi'nin oğludur. Annesi Saide Hatun Türk asıllıdır. Battal Gazi Malaty..

Bayhan Kimdir? 01:56

Bayhan Kimdir?

BAYHAN GÜRKAN 15 Mart 1980 yılında dünyaya gelen Bayhan aslen Adanalıdır. 4 yaşında annesini kaybeden Bayhan 13 yaşında da ablasını kaybetmiştir. 17 yaşında Adana'da markette hırsızlık yaptığı için gözlaltına alınmış..

Bedük Kimdir? 01:46

Bedük Kimdir?

Bedük, ilk albümü olan Nefes Almak Zor u 2004 yılında Serhat ismiyle yayınladı. İkinci albümünü ise ilk albümden 3 sene sonra Even Better ı 2007 yılında Audiology Records'dan yayınlayarak dinleyicilerin beğenisine sund..

Ebru Yaşar Kimdir? 01:30

Ebru Yaşar Kimdir?

Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Ağrı-Eleşkirtlidir. Abisi vardır. Babası polis, annesi maliyede memur idi. İlkokul birinci sınıfa kadar Ankara’da okuduktan sonra babasının tayin olduğu Tok..

Ömür Varol Kimdir? 01:43

Ömür Varol Kimdir?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV- Sinema bölümü mezunudur. 1992 yılında TRT İstanbul Haber merkezinde staj yaptı. 1993 yılında Kanal 6'da Bu Sabah adında sabah haberleri programında muhabirlik yaptı. Can..