#Ampute futbol a milli takımı

Futbolda Kırmızı Kartlık Gol Sevinçleri ● TOP 10 04:57

Futbolda Kırmızı Kartlık Gol Sevinçleri ● TOP 10

Futbolda Kırmızı Kartlık Gol Sevinçleri ●Hakem asla afetmiyor hemen kırmızı kart Hemen izle Merhaba arkadaşlar, ben hasan bugün sizlere Futbolda kırmızı kartlık gol sevinçlerini derledim iyi seyirler...

Kaptan Tsubasa 8.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 21:03

Kaptan Tsubasa 8.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Burada Tsubasa futbol sevdalısı Ryou Ishizaki ve Nankatsu'ya destek veren, futbolu seven bir kız olan Sanae ile tanışır. Tsubasa'nın babasının arkadaşı Brezilyalı futbolcu Roberto Hongo, Tsubasa'yı futbol konusunda geliş..

Grasshopper Club Zürich 2-3 Galatasaray - Maç Özeti 03:47

Grasshopper Club Zürich 2-3 Galatasaray - Maç Özeti

Birçok maçın özet görüntülerini bir araya getiren platformlar futbol tutkunlarının oldukça ilgisini çekiyor. http://www.seyredelim.comtüm futbol müsabakalarının geniş özetini yayınlayarak spor severlerin tüm maçların gör..

Maç Sırasında Aniden Kar Yağarsa 00:44

Maç Sırasında Aniden Kar Yağarsa

Major Futbol Liginde Real Salt Lake ve Vancouver Whitecaps arasında oynanan mücadelenin 67. dakikasından sonra değişen hava sahayı beyaza aniden boyadı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Futbolda Komik Anlar 2017  Kaçan Goller, Kaleci Hataları, Başarısız Çalımlar 11:06

Futbolda Komik Anlar 2017 Kaçan Goller, Kaleci Hataları, Başarısız Ça

Futbolda Komik Anlar 2017 ? Kaçan Goller, Kaleci Hataları, Başarısız Çalımlar ?? İyi Seyirler.. Music: Kadenza - Harpuia [NCS Release] '' Futbolda en komik anlar, komedi futbol, kaçan goller, unutulmaz kaçan goller, kal..

  • JET TV tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Centilmen Futbolcular Saygı & Fair Play Puyol Rüştü Drogba Klose Semih Onur 10:08

Centilmen Futbolcular Saygı & Fair Play Puyol Rüştü Drogba Klose Semih

Centilmen Futbolcular ● Saygı & Fair Play ● Puyol, Rüştü, Drogba, Klose, Semih, Onur.. İyi Seyirler.. ♫ Music: Mount Olympus - Approaching Nirvana '' Centilmen futbolcular , fair play , saygı , futbolda saygı , futbold..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Edepsiz Teklif Aldım Gereğini Yaptım 03:28

Edepsiz Teklif Aldım Gereğini Yaptım

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Selahattin Aydoğdu'yla İzmir Alaçatı'da yaşadığı olayla ilgili Edepsiz bir teklif aldım. Ben de bu edepsiz teklife icabet..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Euro 2024'e Aday Şehirler Belli Oldu 01:11

Euro 2024'e Aday Şehirler Belli Oldu

Türkiye'nin de ev sahipliğine aday olduğu 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) finalleri için hazırlanan dosyada yer alacak şehir ve statlarla ilgili karar verildi. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açı..

Avrupa'daki Gururumuz 03:31

Avrupa'daki Gururumuz

Avrupa'daki Gururumuz Hokeyde 50'den fazla milli maça çıkan Gaziantepli genç sporcu Songül Gültekin, 18 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda, turnuvanın en iyi kadın oyuncusu'' unvanına sahip oldu...

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi 01:27

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesindeki Yeşilova köyüne gündüz vakti ayı indi. Ayıyı köyden uzaklaştıramayan vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. İlginç olay bugün akşam saatlerind..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Ağır Hasar Alıp Restore Edilen 17. Yüzyıldan Kalma Harita 04:18

Ağır Hasar Alıp Restore Edilen 17. Yüzyıldan Kalma Harita

İskoçya'daki bir bacada bulunan 17. yüzyıldan kalma bir harita İskoçya Milli Kütüphanesine plastik bir torba içerisinde getirildi. Kırılgan olan haritayı çözmek imkansız gibi görünüyordu. Fakat Milli Kütüphane çalışanlar..

  • TRT OKUL tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Döviz Kararımız Bir Başka Ülkenin Aleyhine Asla Değil 01:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Döviz Kararımız Bir Başka Ülkenin Aleyhine Asla

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Döviz yerine milli paramızı kullanma kararımız, bir başka ülkenin ekonomisi aleyhine bir faaliyet asla değildir. dedi...

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Öğrenciler Cep Tamirinden Aylık Bin Lira Kazanıyor 02:21

Öğrenciler Cep Tamirinden Aylık Bin Lira Kazanıyor

Okul sanayi iş birliği kapsamında General Mobile ve İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında kurulan atölyelerde iki meslek lisesinin öğrencileri cep telefonu ve tablet tamiri yaparak aylık ..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor 01:30

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor Son dakika gelişmesi... Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer alan karara göre harp okulları Şubat 2017'den itibaren yeniden öğrenci alacak. Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer a..

Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 291 Personel Görevden Uzaklaştırıldı 00:37

Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 291 Personel Görevden Uzaklaştırıldı

FETÖ soruşturması kapsamında Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 168 subay ile 123 astsubay görevden uzaklaştırıldı, 15 subay ile 4 astsubay ihraç edildi. Milli Savunma Bakanlığı, FETÖ soruşturması kapsamında Deniz Kuvvetler..

Başbakan Yıldırım_ İki Ülke Yeni Bir Savaş Uçağı Geliştirme Projesi Üzerinde Çalışacak 01:03

Başbakan Yıldırım_ İki Ülke Yeni Bir Savaş Uçağı Geliştirme Projesi Üz

Başbakan Yıldırım, Milli Muharip Uçak Projesi'ni geliştirmeye yönelik Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. ile İngiliz savunma devi BAE Systems arasında çerçeve sözleşme imzalandığını bildirdi...

Fransa'da Sosyalistlerin Cumhurbaşkanı Adayı Benoit Hamon 00:33

Fransa'da Sosyalistlerin Cumhurbaşkanı Adayı Benoit Hamon

Fransa’da iktidardaki Sosyalist Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı belli oldu. Ön seçimlerin ikinci turunda eski Başbakan Manuel Valls’e karşı mücadele veren Benoit Hamon sandıktan ilk sırada çıktı. Yüksek katılım oranının sa..

İkinci Yarıyıl Okul Sütü Dağıtımıyla Başladı 00:46

İkinci Yarıyıl Okul Sütü Dağıtımıyla Başladı

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Sağlık Bakanı Akdağ, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, okul sütü programı kapsamında Batıkent Kent Koop İlkokulunda öğrencilere süt dağıttı...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

122 Bin ByLock Kullanıcısından 910'u Akademisyen Çıktı 00:40

122 Bin ByLock Kullanıcısından 910'u Akademisyen Çıktı

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın tespit ettiği 122 bin ByLock kullanıcısından 910'u akademisyen çıktı. Savcılık listeyi, YÖK'e gönderdi. Öğretim üyeleri hakkında işlem başlatıldı...

Tanju Çolak, Galatasaray'ın FETÖ İmamını Açıkladı 07:26

Tanju Çolak, Galatasaray'ın FETÖ İmamını Açıkladı

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, FETÖ ile olan ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen isimlerden Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün kulüp üyeliğinden ihraç edilmemesiyle ilgili olarak, A Spor'a özel açıklamalarda bulunurke..

İlhan Mansız Kimdir? 01:43

İlhan Mansız Kimdir?

İlhan Mansız, Türk aktör ve santrafor mevkiinde görev almış eski millî futbolcu. Aslen Kırım Tatarıdır. Günümüzde millî buz patencisidir. 2002 Dünya Kupası'nda Senegal'e attığı Altın Gol, Dünya Kupası tarihinin son Altın..

Seyredelimin Küçük Müdavimleri 2 00:14

Seyredelimin Küçük Müdavimleri 2

Herkese her kesime hitap eden, milli değerlerimiz üzerine kurulan milli sitemiz Seyredelim.com gün geçtikçe genişliyor ve ağını genişletiyor.Sizde bu ailenin bir parçası olamk istemezmisiniz.Bizi izlemeye devam edin pişm..

  • ANKA tarafından
  • 19.791 görüntüleme
  • 7 yıl önce