#Ampute futbol a milli takımı

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor 03:43

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor

Yüzde 100 yerli silahlar Konya’da sergileniyor Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve tedarikçi günleri kapsamında açılan savunma sanayi sergisinde piyasaya yeni çıkacak olan silahlar dikkat çekiyor.. Savunma sanayisinde önd..

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı 00:58

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede televizyonların en sevilen dizilerinden oldu. Fenomen haline dönüşen dizinin 25. bölümünde Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevde..

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu 03:10

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu

Milli Takım’da yaşanan Arda Turan krizi gündemdeki sıcaklığını koruyor. Konuya son olarak Prof. Dr. İlber Ortaylı yorumlarıyla dahil oldu. CNN TÜRK’te Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk olan İlber Ortaylı, Arda ..

Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek 03:55

Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek

Bakan Yılmaz: Sözleşmeli öğretmenlik ve mülakat devam edecek (2) SORUNLARIMIZ VAR AMA AZALTTIK Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın ile birlikte Türkiye İşçi Sendikaları..

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok 00:51

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok

“Gülbengate” skandalı Gülben Ergen için kabusa dönmeye başladı. Önce Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Çocuklar Gülsün Diye” projesini iptal etmesinin ardından bugün de Bostancı Gösteri Merkezi, 2 Aralık’taki Gülben Ergen kons..

  • BETA tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ohal 3 Ay Daha Uzatıldı 01:01

Ohal 3 Ay Daha Uzatıldı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Bozdağ: Bakanlar Kurulumuz, Milli Güvenlik Kurulu tavsiye kararı doğrultusunda olağanüstü hal uygu..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Meçhul Kahramanlar 1958 Türk Filmi İzle 1:37:08

Meçhul Kahramanlar 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Anadolu'nun işgal edildiği dönemde vatanın kurtuluşu için mücadele eden askerlerin öyküsü anlatılır. Ayşe, Milli Mücadele’ye karşı padişahın tarafını tutan bir babanın kızıdır. İstemediği halde bir yüzb..

Tanklara Yerli Mühimmat Geliyor 01:17

Tanklara Yerli Mühimmat Geliyor

Türk Silahlı Kuvvetlerinin kullanımı için milli kaynaklarla yeni tank mühimmatı üretildiği Milli Savunma Bakanı Canikli tarafından duyuruldu...

Bakan Canikli İlk Defa Afrin'de Kullanılan Pulat'ı Anlattı 03:53

Bakan Canikli İlk Defa Afrin'de Kullanılan Pulat'ı Anlattı

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Yeni Şafak sosyal medya canlı yayınında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Canikli ilk defa Afrin'de kullanılan ve yüzde yüz yerli ve milli olan Pulat projesini anlattı...

Eba, 5. Sınıf Türkçe 1.Bölüm İzle (MEB Ziya Selçuk) 26:41

Eba, 5. Sınıf Türkçe 1.Bölüm İzle (MEB Ziya Selçuk)

Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ses-olaylari..

  • EBA tarafından
  • 166 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış 02:51

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış

Türk Silahlı Kuvvetlerinin insansız hava aracı (İHA) ihtiyacının milli ve yerli imkanlarla karşılanmasına yönelik çabalarda yeni bir başarıya imza atıldı. Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar TB2 Taktik İHA'sı harp b..

  • PengoTV tarafından
  • 2.108 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı 14:54

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı

BAYKAR tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye’nin ilk uçan arabası CEZERİ, ilk uçuş testlerini başarıyla tamamladı. Türk mühendislerinin tasarlayıp ürettiği, 230 kilogramlık ön prototip uçuş testlerinde 10..

Kırmızı listeye bir çizik daha! 01:33

Kırmızı listeye bir çizik daha!

MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI TERÖRE BİR DARBE DAHA VURDU, ELİ KANLI ÖRGÜTÜN SÖZDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİSİNİ SINIR ÖTESİNDE ETKİSİZ HALE GETİRDİ. MİLLİ SAVUNMA BAKANI İLE KOMUTANLAR İSE SURİYE HUDUT HATTININ SIFIR NOKTASINA G..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın göklerdeki uçuş tarihi... 07:14

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın

Türk savunma sanayisinin güvenlik güçlerinin envanterine kazandırdığı insansız hava araçlarına Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) da ekleniyor. Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Li..

15 bin öğretmen ataması ne zaman olacak 00:51

15 bin öğretmen ataması ne zaman olacak

5 bin ek öğretmen ataması yapılacağının duyurulmasının ardından branş dağılımı, kontenjan sayısı ve başvuru takvimi merak konusu olmuştu. MEB yayınladığı yeni duyuruyla 15 bin yeni öğretmen alımına ilişkin branş bazında ..

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada! 02:13

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada!

Bursa'nın İnegöl ilçesi kırsal Tüfekçikonak Mahallesi'ne inen ayı panik yaşattı. Vatandaşlar araçla kovalayarak yolunu kaybetmiş olan ayıyı ormanlık alana yönlendirdiler. Olay gece saatlerinde İnegöl'ün kırsal Tüfekçiko..

''Tam üç dil bileceksin! Üç dilde ana avrat dümdüz gideceksin!'' Yeter Artık! 1:31:05

''Tam üç dil bileceksin! Üç dilde ana avrat dümdüz gideceksin!'' Yeter

İnsan hakları, kadın hakları, çocuk hakları, hayvan hakları derken, lgbt hakları ne demek oluyor? İstanbul sözleşmesi, cedaw, lanzarotte. Dünya’da insan hakları sorunu, cevabını arayan soru: hangi insan İnsan! Hangi insa..

  • STUDIO AS tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Uluslararası sistemle tam bir uyum içinde olanların paylaşamadıkları ne? 1:34:53

Uluslararası sistemle tam bir uyum içinde olanların paylaşamadıkları n

Yargının İmamoğlu kararına en çok kim sevindi? Kimler üzüldü? Hemen hemen bütün partiler uluslararası sistem noktasında tam bir uyum içinde, peki paylaşamadıkları ne? Global dünya’da yerli ve milli olmak ne demek? Nasıl ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Çılgın Taraftar Penaltı Kaçırttı! Yok böyle Taraftar.... 00:34

Çılgın Taraftar Penaltı Kaçırttı! Yok böyle Taraftar....

İspanya'da yerel lig takımlarından Herkules ve Alcoyano maçında ilginç bir olay yaşandı. Hercules takımı kazandığı penaltı atışını kullanmak üzereyken Alcoyano takımının bir taraftarı pantolonunu indirdi. Bunun üzerine A..

  • Cowboy tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fıfa Kulüpler Dünya Kupası: Gol Videodan Geldi 01:10

Fıfa Kulüpler Dünya Kupası: Gol Videodan Geldi

Japonya’da gerçekleşen FIFA Kulüpler Dünya Kupası futbol tarihinde bir dönüm noktası oldu. On üçüncüsü düzenlenen etkinliğin ilk yarı finalinde Kolombiya’dan Atletico Nacional Japonya’dan Kaşima Antlers ile karşılaştı. ..

Hulk'tan Kalecinin Aklını Alan Fantastik Gol! 01:26

Hulk'tan Kalecinin Aklını Alan Fantastik Gol!

Asya Şampiyonlar Ligi'nde Hulk fırtınası esti. Porto'nun ve Zenit'in eski forveti Brezilyalı Hulk takımı Sanghay'ın Seul karşısında oynadığı mücadelede attığı golle Çin'li futbolseverleri kendine hayran bıraktı...

  • Ömer tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tottenham  Southampton 1-2  Maç Özeti Hd İzle  19.03.2016 03:02

Tottenham Southampton 1-2 Maç Özeti Hd İzle 19.03.2016

İngiltere Premier Lig’de Tottenham, Southampton’u Ağırladı. Maçı Son Zamanların Formda Takımı Tottenham 2-1’lik Skorla Kazandı..

Kaptan Tsubasa 9.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 21:08

Kaptan Tsubasa 9.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Yakın zamanda o da Nankatsu ilkokulu takımının koçu olur ve takımı eğitirken, Tsubasa'ya özel vuruş teknikleri öğretir. Daha fazlası için abone olun!!..

Tolga Yediği Golle Taraftarını Kızdırdı (Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu) 00:21

Tolga Yediği Golle Taraftarını Kızdırdı (Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu)

Beşiktaş, Vodafone Arena'da Astra Giurgiu takımı ile bir hazırlık maçı yaptı. Şenol Güneş maçın 11'inde kaleyi Tolga Zengin'e emanet etti. Astra Giurgiu maçın 41. dakikasında Ionita ve 44. dakikasında da Sergiu Bus ile ..

Bunun Adı Mucize! Son 3 Dakikada 3 Gol ve Sonrası 01:55

Bunun Adı Mucize! Son 3 Dakikada 3 Gol ve Sonrası

İngiltere 2. Lig takımlarından Exeter City, Yeovil Town takımı karşısında 3-0 geriye düşmesine rağmen 89,90 ve 90+1'de bulduğu 3 golle muhteşem bir geri dönüşe imza attı ve sahadan beraberlikle ayrılmayı başardı...

Bruma Bildiğimiz Gibi. 01:13

Bruma Bildiğimiz Gibi.

Portekiz U21 ve Norveç U21 arasında oynanan hazırlık karşılaşmasını Portekiz U21 takımı 3-1 kazandı. Bruma yarattığı ataklarla rakip kalede etkili oldu.....