#An İtibariyle Çiftlik bank müşterileri

Ateşli Kan  Aşk Tatlı Bir Keder 02:48

Ateşli Kan Aşk Tatlı Bir Keder

Bir çiftlik ağasına aşık olan Yörük kızı ile çiftlik ağasının nişanlısı ve yörük eşrafı arasında geçen büyük aşk ve heyecan filmi...

Ahmet Zeki Üçok'tan Çarpıcı Suikast Timi İddiası Birkaç Ay İçinde Sansasyonel Eylem Yapacaklar 01:58

Ahmet Zeki Üçok'tan Çarpıcı Suikast Timi İddiası Birkaç Ay İçinde Sans

Eski Hava Kuvvetleri Komutanlığı Başsavcısı emekli albay Ahmet Zeki Üçok, yurtdışına kaçan FETÖ'cü askerlerin suikast timi oluşturduklarını ve yeni bir eylem hazırlığı içinde olduklarını ileri sürdü. Kanal D haberden Ber..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama 01:27

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik operasyonla ilgili Şu anda devam eden b..

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu 02:11

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu Dolar/TL kuru ABD başkanlık seçimlerinin ilk sonuçları ile birlikte tarihinin en yüksek seviyesi olan 3.29'a kadar çıktı. Daha sonra biraz düşerek 3.22 seviyelerinde dengeledi. ABD başkanlık..

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı 03:37

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı İETT'nin, kadın yolcuların durak dışında istediği noktada inmesi uygulaması tüm hatlarda hayata geçirildi. Uygulamayı kullanan bazı kadınlar durumu memnu..

Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Venezuela'da Enflasyon Yüzde 475 01:01

Venezuela'da Enflasyon Yüzde 475

Venezuela’da hükümetin tanıttığı 500 ve 20 bin bolivarlık banknotlar dolaşıma sokuldu. Ekonomideki kötü gidişin önüne geçmek için en çok kullanılan banknotlardan 500’lük bolivarlar tedavülden kaldırılmıştı. Yeni bankno..

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş 03:34

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş

IKBY yönetimi tüm dünyanın karşı çıkmasına rağmen gerçekleştirilen referandumun ardından Bağdat yönetiminin yaptırımları karşısında köşeye sıkışmış durumda. Erbil ve Süleymaniye'de dün 18.00 itibariyle tüm uçuşlar durdur..

Eşek Arısı Şeker Yerken Çok Yakın Çekim 01:35

Eşek Arısı Şeker Yerken Çok Yakın Çekim

Eşek arısı şeker yerken çok yakın çekim (Allah Öyle Güzel Renk Vermiş) Arı türleri içerisinde en çok bilinen arı türüdür. Özellikle normal arılara nazaran büyük olmaları bu arılara eşek arısı denmesindeki en önemli paydı..

  • JET TV tarafından
  • 1.351 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Maç Kırıcı Fragmanı 02:03

Maç Kırıcı Fragmanı

İdeal bir romantik günlük işinden kovulduğunda, onaylamayan ebeveynleri için bir kızın ilişkisini koparmak için bir defalık konser sunulur. Bu bir defalık konser ağız yoluyla yayılır ve sonunda profesyonel bir eş kır..

Lüks Otelin Balkonuna Çamaşır Asmak 01:19

Lüks Otelin Balkonuna Çamaşır Asmak

Taksim Meydanı'nda bulunan lüks bir otelin balkonuna otel müşterileri tarafından asılan çamaşırlar dikkat çekerken, vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi...

  • JET TV tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yemeklerinin Lezzetine Devlet Desteğiyle Lezzet Kattı 01:26

Yemeklerinin Lezzetine Devlet Desteğiyle Lezzet Kattı

Malatya'da yaşayan Zeynep Kasap, KOSGEB desteğiyle açtığı iş yerinde yaptığı ev yemeklerini, Türkiye'de farklı şehirlerin yanı sıra müşterileri aracılığıyla yurt dışına da gönderiyor...

Çılgın Berber 10:03

Çılgın Berber

Gelen müşterileri dövercesine traş eden berber..

  • JET TV tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısırlı Berberden Ürperten Saç Kesimi 04:49

Mısırlı Berberden Ürperten Saç Kesimi

Saç yakma yöntemi ile müşterilerinin saçını kesen Mısırlı berber Walid Zidan, büyük ilgi görüyor. Müşterileri ilk başlarda endişe duysalar da Zidan’ın yeni tekniği kısa sürede olumlu tepkiler aldı...

  • JET TV tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Market Maskotunun Bağımsızlığını İlan Etmesi 00:45

Market Maskotunun Bağımsızlığını İlan Etmesi

Market kapısında müşterileri karşılayan balon maskot rüzgarın azizliğine uğramış ve ortaya bu komik görüntüler çıkmış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müşterisinin Yüzüne Tükürükle Masaj Yapan Berber 00:41

Müşterisinin Yüzüne Tükürükle Masaj Yapan Berber

İşini severek yapan berber olayı o kadar güzel bir seviyeye getirmiş ki, müşterileri için kullandığı kremin formülünü izleyenlerle paylaşmış...

  • JET TV tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşini Severek Yapan Maraş Dondurmacısı 00:03

İşini Severek Yapan Maraş Dondurmacısı

Maraş dondurmacısı ve TikTok kullanıcısı olan Mehmet isimli adam müşterileri ile birlikte karşılıklı dans ediyor. Hemen hemen her müzikte dans eden ve müşterilerine keyif dolu anlar yaşatan adamın o anlarını izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çin malı kestane tezgahta 01:32

Çin malı kestane tezgahta

YERLİ KESTANEYE ÇİNLİ RAKİP ÇIKTI. FİYATI MÜŞTERİLERİ ÇEKSE DE PİŞİNCE ÜZERİNDEKİ KÖPÜK PANİK YARATTI. UZMANLAR DA KİMYASALA MARUZ KALMIŞ OLABİLİR DİYE UYARDI...

''Namazdayım al bırak'' 01:47

''Namazdayım al bırak''

ESNAFIN KAPISINDA CUMA NEDENİYLE KAPALIYIZ YAZISIYLA KARŞILAŞMAYANIMIZ YOKTUR... SİRKECİ'DE, GÖNLÜ GÜZEL ZİBER AMCANIN MÜŞTERİLERİ, CUMA SAATİNDE O YAZIYLA DEĞİL DE NAMAZDAYIM AL BIRAK YAZISIYLA KARŞILAŞIYOR... BAKIN..

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı 03:02

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı Sualtı restoranı- Maldivler Hilton otellerine ait bu sualtı restoranı dünyada bir ilk. İlk olarak Yeni Zelanda'da tasarlandı, Singapur'da yapıldı ve Maldivler'e getirildi., Restoranın içi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uber'i Sil Protestosu Sonuç Verdi, CEO Kalanick Trump'ın Danışmanlığını Bıraktı 01:02

Uber'i Sil Protestosu Sonuç Verdi, CEO Kalanick Trump'ın Danışmanlığın

Akıllı cep telefonları marifetiyle internet üzerinden alternatif taksi hizmeti sunan dünyanın en büyük şirketlerinden Uber’in kurucu CEO’su Travis Kalanick, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın ekonomi kon..

Ben Bilmem Eşim Bilir - Erkeklerin Kadın Kankası Olur Mu! 01:27

Ben Bilmem Eşim Bilir - Erkeklerin Kadın Kankası Olur Mu!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 1 Temmuz bölümü yarışmacılarından Tuğçe'nin kıskançlığı Ufuk Özkan'ı bile illallah ettirdi! Tuğçe Hanım'ın eşi Mert'in işi barmenlik. Mert Bey 19 yıldır bu işi yapıyor. Bu yüzden müşterileri ile ..

  • ANKA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşilçam 'da Gözetleme 00:55

Yeşilçam 'da Gözetleme

Karapençe çetesi, hepsine adı karış-mış, bir türlü yakalanamayan bir gizli haydut topluluğudur. Yurt dışından yeni ve yüklü bir parti kaçak uyuşturucu gelecektir. Müşterileri Arap Sadri adlı başka bir gangsterdir. Çeteni..

Kara Pençe İle Antika Telefonla Konuşma 00:28

Kara Pençe İle Antika Telefonla Konuşma

Karapençe çetesi, hepsine adı karış-mış, bir türlü yakalanamayan bir gizli haydut topluluğudur. Yurt dışından yeni ve yüklü bir parti kaçak uyuşturucu gelecektir. Müşterileri Arap Sadri adlı başka bir gangsterdir. Çeteni..

Kapa Gaganı Da Otur Her Kuşun Eti Yenmez 01:18

Kapa Gaganı Da Otur Her Kuşun Eti Yenmez

Karapençe çetesi, hepsine adı karış-mış, bir türlü yakalanamayan bir gizli haydut topluluğudur. Yurt dışından yeni ve yüklü bir parti kaçak uyuşturucu gelecektir. Müşterileri Arap Sadri adlı başka bir gangsterdir. Çeteni..

Seni Ve Tabiatı Doya Doya Seyretmek İstiyorum 00:39

Seni Ve Tabiatı Doya Doya Seyretmek İstiyorum

Karapençe çetesi, hepsine adı karış-mış, bir türlü yakalanamayan bir gizli haydut topluluğudur. Yurt dışından yeni ve yüklü bir parti kaçak uyuşturucu gelecektir. Müşterileri Arap Sadri adlı başka bir gangsterdir. Çeteni..