#An İtibariyle Çiftlik bank müşterileri

1960'ların Bar Kadını 01:34

1960'ların Bar Kadını

Karapençe çetesi, hepsine adı karış-mış, bir türlü yakalanamayan bir gizli haydut topluluğudur. Yurt dışından yeni ve yüklü bir parti kaçak uyuşturucu gelecektir. Müşterileri Arap Sadri adlı başka bir gangsterdir. Çeteni..

Ne O Canım Canınızı Mı Sıktım 00:55

Ne O Canım Canınızı Mı Sıktım

Karapençe çetesi, hepsine adı karış-mış, bir türlü yakalanamayan bir gizli haydut topluluğudur. Yurt dışından yeni ve yüklü bir parti kaçak uyuşturucu gelecektir. Müşterileri Arap Sadri adlı başka bir gangsterdir. Çeteni..

Davetiye İle Sadece 3 Milyon: İçinde $Lamborghini Sesto Elemento 01:51

Davetiye İle Sadece 3 Milyon: İçinde $Lamborghini Sesto Elemento

AT a whopping $3 million the Lamborghini Sesto Elemento brings a new meaning to luxury driving. Only 20 models were ever made when it went on sale in 2011, with loyal Lamborghini customers the only people to receive an ..

  • BETA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle 1:26:37

GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle

Gırgıriye, 1981 yapımı Türk güldürü filmi. Bir yanda Güllüye, annesi Sabahat ve dayısı Bekir. Diğer yanda Bayram, babası Emin, kız kardeşi Sevim ve halası. Güllüye Bayram’ın, Sevim de Bekir’in sevgilisidir, ama Emin ile ..

  • PengoTV tarafından
  • 16.847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercedes-AMG GTs  Test Sürüşü 22:54

Mercedes-AMG GTs Test Sürüşü

Mercedes-Benz Otomobil Grubu, 2016 yatırımları kapsamında Mercedes-AMG Lounge’ı Intercity Sürüş Akademisi’nde hizmete sundu. ·Mercedes-AMG Lounge’da her ay düzenlenen ‘Test Sürüşü Günleri’nde Mercedes-Benz müşterileri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yok Artık 2 Hd İzle 1:20:33

Yok Artık 2 Hd İzle

İlki bir takside geçen serinin 2. filmi ise bir berber dükkanını temel alıyor. Berber Adnan mahallenin dedikodu kazanıdır. Mahalledeki müşterileri hakkında her şeyi bilmektedir. Adnan, işten kovulacağını öğrenince işin..

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır' 04:00

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır'

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, fast food restoran sahibi Mert İslam Metin (27), maske takmayan müşterileri için cama, 'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır', 'Bana bir şey olmaz, Ameriganın..

Merkel Terörü Destekleyenleri Almanya'ya Davet Ediyor 10:54

Merkel Terörü Destekleyenleri Almanya'ya Davet Ediyor

Alman Gazeteci Martin Lejeune Türkiye'de casusluktan aranan Can Dündar'ın Alman koruması altında oluşunu Yazboz programında değerlendirdi. Deutsche Bank ve Alman hükümetine yakın vakıfların Dündar'ı koruduğunu ifade eden..

Önden Giriyim mi Kavgası 00:28

Önden Giriyim mi Kavgası

Gene kızlar gene kavga hep bir numara olma peşindeler hep en güzeli benim derler insanca geçinemiyolar hepsine abi dayağı lazım...

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brooklyn Nine-Nine 4. Sezon 21 ve 22. Bölüm Fragmanı 00:15

Brooklyn Nine-Nine 4. Sezon 21 ve 22. Bölüm Fragmanı

Brooklyn Nine-Nine 4x21 The Bank Job & 4x22 Crime & Punishment Promo/Preview (Season Finale) Brooklyn Nine-Nine Season 4 Episode 21 & 22 Promo Brooklyn Nine-Nine Season 4 Season Finale Promo Brooklyn Nine-Nine S04E21..

Sırada Beklemek İstemeyen Myanmarlı Göçmen Bankayı Yaktı! 01:18

Sırada Beklemek İstemeyen Myanmarlı Göçmen Bankayı Yaktı!

Avustralya'da 22 yaşındaki Myanmarlı sığınmacı Nur İslam isimli adam banka sırasında beklemek istemediği için Commonwealth Bank'a ait bir şubede önce yere benzin dökmüş daha sonra müşteriler kaçarken bankayı ateşe vermiş..

  • JET TV tarafından
  • 552 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komik Oturuş 00:18

Komik Oturuş

Teyzeler durakdaki banka öyle bir oturuyorlarki bank çöküyor...

  • JET TV tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batı Şeria’da Filistinliler İsrail Kuvvetleri Tarafından Vuruldu 01:40

Batı Şeria’da Filistinliler İsrail Kuvvetleri Tarafından Vuruldu

İsrail güvenlik güçleri işgal altındaki Batı Şeria'da Üç Filistinliyi daha öldürdü.. Batı Şeria tansiyonların çok gerildi...

Tosun Bu Videoyla Dalga Geçti 02:35

Tosun Bu Videoyla Dalga Geçti

Çitlik bank ile 100 bine yakın insanı dolandıran tosu lakaplı mehmet aydın çektiği bir video ile adeta dalga geçti ! Uruguay'a kaçan dolandırıcı orada inşaat işine başladığı söyleniyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gürcistan'da bankadaki rehine krizi büyüyor 02:09

Gürcistan'da bankadaki rehine krizi büyüyor

Gürcistan'ın Zugdidi kentinde Bank of Georgia'nın şubesine baskın gerçekleştirerek çok sayıda kişiyi rehin alan ve 500 bin dolar talep eden silahlı şahıs, isteklerinin yerine getirilmemesi durumunda tüm rehineleri öldürm..

Lil Yachty - Shoot Out The Roof 02:37

Lil Yachty - Shoot Out The Roof

[Lil Yachty:] Yeah I see everything that happens You know what I'm saying? I see all y'all little niggas, jocking and biting style Niggas ain't me bruh, niggas can't be me Nigga want to be, you feel me? I know you niggas..

Sage the Gemini - Now & Later 03:18

Sage the Gemini - Now & Later

I can be your life saver Treat me like a jaw breaker You got 31 flavors, baby You can get this now and later, now and later You can get this now and later, now and later It's your choice Stop playing, you acting like I ..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Heijan feat Muti - Yansın Geceler 02:48

Heijan feat Muti - Yansın Geceler

Gece paralısı son model arabası bitmiyor merhabası Taş gibi manitası akıyorlar aleme janti kankası Bize gene kerban tribide cabası Viskisi votkası cappucuno tayfası şekiller dubai Sabah otel odası ve batmıyor baba bank b..

Farid Bang & Kollegah Dynamit (Türkçe Çeviri/Altyazı) 02:52

Farid Bang & Kollegah Dynamit (Türkçe Çeviri/Altyazı)

[Verse 1: Kollegah] Wir ballern die Ghetto-Huren, ballern die Testokuren Ballern dann per Ballermann deiner Bande den Head voll Kugeln Das ist JBG Teil 2, die zwei gehyptesten Rapper Fegen jetzt wieder durch die Szene, w..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mask Off - Future (Mitri) Freestyle 02:52

Mask Off - Future (Mitri) Freestyle

[Intro] Call it how it is Hendrix I promise, I swear, I swear You heard, spit it, yo [Chorus] Percocets, molly, Percocets Percocets, molly, Percocets Rep the set, gotta rep the set Chase a check, never chase a bitch Mas..

Atalay Demirci İçin Ağırlaştırılmış Müebbet İstendi!! 01:18

Atalay Demirci İçin Ağırlaştırılmış Müebbet İstendi!!

DARBE GİRİŞİMİNDEN 10 GÜN ÖNCE ŞÜKÜR VE KANTER İLE GÖRÜŞMÜŞ İddianamede ifadesine yer verilen Demirci, örgütün bankası olan Bank Asya'da hesabının olduğunu, 17-25 Aralık sürecinden sonra bu hesabında cüzi miktar bırakar..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tasha the Amazon - Prayer 04:26

Tasha the Amazon - Prayer

Şarkı Sözleri For your entertainment, I be on another wave b****, I don't do it for the payment, But somebody better f**** pay me. Cuz I ain't dying broke, dying nameless, And I ain't even leaving till the flame’s lit, ..

Dj Battle Ft. Lexy Panterra - DownTown ? 03:12

Dj Battle Ft. Lexy Panterra - DownTown ?

Lyrics for Downtown by DJ Battle feat. Lexy Panterra I went to the moped store, said, Fuck it. Salesman's like What up, what's your budget? And I'm like Honestly, I don't know nothing about mopeds. He said I got t..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kodak Black - Conscience (feat  Future) [Official Audio] 03:39

Kodak Black - Conscience (feat Future) [Official Audio]

[Intro: Kodak Black] Yeah, Project Baby These streets took my conscience Glee Sniper Gang These streets took my conscience [Verse 1: Kodak Black] Yeah, everybody with me on that same thang I don't gang-bang but I bang b..

Indıla Dil Dil Ja Thug Mariage 02:57

Indıla Dil Dil Ja Thug Mariage

Thug wedding [Verse 1: Rohff] You're invited to the wedding of the coolest* couple Oriental style, luxury hotel, Dubai, Marrakech Bugatti, Bentley in the convoy Escorted by the underworld, baby, may God protect us Fuck ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lady Gaga - Poker Face 03:35

Lady Gaga - Poker Face

I wanna hold 'em like they do in Texas plays Fold 'em, let 'em, hit me, raise it baby stay with me (I love it) Love Game intuition play the cards with spades to start And after he's been hooked I'll play the one that's o..

Ebru Keskin - Turned Up 02:47

Ebru Keskin - Turned Up

Verse I: I be in the club with a pocket full of K. Bet your baby daddy wanna fly me to LA I just got my visa politicking through the states Just got some OG Kush now it's time to celebrate I probably in the VIP taking ..

Fatih Terim Olay Bilal Meşe Olayı Değildir 11:30

Fatih Terim Olay Bilal Meşe Olayı Değildir

Sivas Belediyesi konuşan bank uygulaması ile Sivas’ın yetiştirdiği ünlü ozanları kendi sesleri ile halkla buluşturdu. Sivas Belediyesi tarafından şehrin kültür ve sanat gelişimine katkı sağlamak amacıyla kent meydanın..