#An İtibariyle Çiftlik bank müşterileri

Adriana Lima ve Metin Hara Aşkı Reklam Kokuyor İddiası 01:01

Adriana Lima ve Metin Hara Aşkı Reklam Kokuyor İddiası

Atatürk Havalimanı'nda çekilen görüntülerin magazin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından aşk yaşadıkları ortaya çıkan dünyaca ünlü model Adriana Lima ve erkek arkadaşı Metin Hara'nın Bodrum tatili sürüyor. Dereköy de..

  • ANKA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mehmet Akif Alakurt'un Son Hali Görenleri Şaşırttı 00:59

Mehmet Akif Alakurt'un Son Hali Görenleri Şaşırttı

Cansu Dere'yle başrolünü oynadığı Sıla dizisiyle milyonları kendisine hayran bırakan Mehmet Akif Alakurt'un son hali görenleri şaşkına çevirdi. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan 38 yaşındaki oyuncunun sosyal medyaya fo..

  • ANKA tarafından
  • 1.354 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

Ayrılık Kolay Değil İbrahim Tatlıses Türk Fİlmi İzle 1:19:19

Ayrılık Kolay Değil İbrahim Tatlıses Türk Fİlmi İzle

Filmin Konusu: Büyük bir çiftlikte çalışan yoksul bir köylü, çiftlik sahibi Ağa’nın kızına aşıktır. Genç kız da onu sever ama sınıf farklılığı biraraya gelmelerine engel olur. Göç ettiği kentte ünlü bir türkücü olunca bü..

  • PengoTV tarafından
  • 4.356 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taze Çökelek Nasıl Yapılır Tarifi 05:07

Taze Çökelek Nasıl Yapılır Tarifi

Evde taze çökelek yapımı hazırlanışı 3kilo Çiftlik sütü aldım güzelce kaynatıp yoğurdumu mayaladım olunca,bir gece dışarıda beklettim ekşimesini sağladım Çünkü taze çökelek ekşi yoğurtla yapılıyor mutlaka yoğurdunuzu a..

Korku Seansı 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:51:58

Korku Seansı 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

ınlatmaya çalışan dünyaca ünlü çift Ed ve Lorraine Warren'ın karşılaştıkları ürkütücü bir vakayı ele alır. Ed ve Lorraine Warren bir gün Perron ailesinden bir telefon aldıklarında hayatlarının en korkutucu görevine atıld..

Evde Nugget Tarifi 07:11

Evde Nugget Tarifi

2 adet tavuk göğüs 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 adet yumurta 1 su bardağı galeta unu 1 su bardağı un Kızartmak için: Zeytinyağı 2 adet tavuk göğsünü kabaca parçala..

Old McDonald Had a Farm - İngilizce Çocuk Şarkıları - Kids Songs 05:50

Old McDonald Had a Farm - İngilizce Çocuk Şarkıları - Kids Songs

Çocukların en sevdiği ingilizce çocuk şarkılarından OLD MACDONALD HAD A FARM çocuk şarkısı bu versiyonunda Kırmızı Başlıklı Kız ve Kurt Old Macdonald'ın çigtliğini ziyaret ederler. Kırmızı Başlıklı Kız ve Old MacDonald..

  • PengoTV tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kanun Benim 2008 Türkçe Dublaj Film İzle 1:44:12

Kanun Benim 2008 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : 1882 New Mexico, Appaloosa kasabası. Kanunsuzluk ve karmaşanın hüküm sürdüğü kasabalara seyyah olarak giden iki arkadaş Virgil Cole ve Everett Hitch, gittikleri yerlerde kanun adamı olarak görev yaparlar. Kasa..

  • Tv Series tarafından
  • 8.439 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zorlu Damat 1962 Türk Filmi İzle 1:17:14

Zorlu Damat 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, at yarışlarına meraklı olan bir kadının yaşadıklarını konu edinir. Gönül, at yarışlarında rakibi Cemil’e yenilir. Bu yüzden Necdet adında bir çiftlik sahibinden yeni bir at almak ister. Ancak Necdet istem..

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi 02:59

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi

Konu: İlk eşinden 2014’te ayrılan Anastasia, Brandon ile tanıştıktan sonra, ona o sıralarda 1,5 yaşında olan kızı Raina’dan bahsetti. Yeniden ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan genç kadın, küçük kızını da onlarla birli..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Perili Köşkte Bir Gece Geçirdik 52:09

Paranormal Olaylar Perili Köşkte Bir Gece Geçirdik

1. dünya savaşı zamanında, Osmanlı ordusunda görevli Alman Generale ait bu çiftlik'de yaşanan tuhaf olayları incelemek üzere yola koyulduk.Eskiden savaş sığınağı olarak tasarlanan bir yerin içi su dolmuş, zaman zaman alk..

  • JET TV tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı 04:41

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı

İlk Kural Saygı şarkı sözleri ile Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor değil buralarda Güller açarken betonlarda Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor d..

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler 03:36

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler

Tokat’ta kavurucu sıcaklarda mandaların suya girerek serinlediği anlar belgesel görüntülerini aratmadı. Tokat’ın Pazar ilçesine bağlı Çiftlik köyünde yetiştirilen mandalar Kazova’da meralarda yayılıyor. Asya bölgesinde ..

Bir Günde Ağırlığının Yarısı Kadar Süt Vererek Rekor Kırdı 04:57

Bir Günde Ağırlığının Yarısı Kadar Süt Vererek Rekor Kırdı

Bursa'da bir keçi bir günde ağırlığının yarısına yakın süt vererek sahibine büyük şaşkınlık yaşattı. Mudanya ilçesinin Çepni köyünde faaliyet gösteren Seçen Keçi Çiftliğinde bakılan keçi, bir günde 17 litre süt vererek r..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Bu Gece Korku İmparatorluğu Yıkılmıştır 03:47

Bu Gece Korku İmparatorluğu Yıkılmıştır

Bu Gece Korku İmparatorluğu Yıkılmıştır A Haber Yayın Danışmanı Orhan Sali HDP'li isimlerin gözaltına alınmasını yorumladı. Sali, 'Bu gece Türk tarihi için çok önemli bir gecedir. PKK'nın Türk siyaseti üzerinden kurduğu..

SARIKAMIŞ ALLAH-U EKBER DAĞINA TEKBİRLERLE YÜRÜYÜŞ ! 00:58

SARIKAMIŞ ALLAH-U EKBER DAĞINA TEKBİRLERLE YÜRÜYÜŞ !

An itibariyle 81 ilden yaklaşık 36.000 Genç TEKBİRLER getirerek 90.000 Askerimizin Şehit düştüğü #Sarıkamış ALLAHÜ EKBER Dağına Yürüyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 8 yıl önce
iPhone 10 yaşında! 01:40

iPhone 10 yaşında!

Dünya iPhone ile 2007'de tanıştı. Apple kurucusu Steve Jobs bugün telefonu yeniden icat ediyoruz diyerek ilk iPhone'u tanıttı. Şirket haziran 2016'da 1 milyarıncı iPhone'unu sattı. AppStore'da bugün itibariyle 2 milyon..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Yeni Devlet Başkanına Kanlı Karşılama  39 Ölü 00:52

Yeni Devlet Başkanına Kanlı Karşılama 39 Ölü

Somali’yi bu kez bir bombalı araç kana buladı. Başkent Mogadişu’da düzenlenen saldırı 39 kişinin ölümüne sebep oldu. Saldırıda ayrıca 50’ye yakın kişi de yaralandı. Bombalı eylem Somali ve ABD pasaportları sahibi Muhamm..

Kontrolü Sağlanan El Bab'ın Havadan Görüntüleri! 01:55

Kontrolü Sağlanan El Bab'ın Havadan Görüntüleri!

Fırat Kalkanı Harekatı'nın 185'inci gününde El Bab bölgesinde kontrol tamamen Özgür Suriye Ordusu güçlerinin eline geçti. ,Dün itibariyle El Bab'ın tüm mahallelerinde kontrol sağlanırken kontrol altına alınan bölgelerde ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 509 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'de En Çok Kupası Olan 7 Takım . Hangi Takımın Kaç Kupası Var? (2017 /2016) 02:58

Türkiye'de En Çok Kupası Olan 7 Takım . Hangi Takımın Kaç Kupası Var?

2016/2017 yılı itibariyle Türkiye'de hangi takımın kaç kupası var?..

Sihirli Annem 4.Bölüm Dizi İzle 52:12

Sihirli Annem 4.Bölüm Dizi İzle

Dizi yayınlandığı ilk 2 sezon boyunca 36 kez 1. olarak büyük bir rekora imza atmıştır.[4] 2004 yılında dizinin dergisi Doğan Egmont tarafından yayınlanmıştır. En Yaratıcı Ürün-Marka Geliştirme ödülü kazanmıştır. 30 Kas..

Kendini Bir Şey Sanan Kızların Dansla İmtihanı 02:35

Kendini Bir Şey Sanan Kızların Dansla İmtihanı

Verse yapmaz mısın diye sorulunca her zaman olduğu gibi kafalar karışsa da sonuç itibariyle gerizekalılık kat sayısını baz aldığımızda sabah ereksiyonun da bile kifayetsiz kalıyor bazı şeyler. O sebepten itibaren bilemed..

  • JET TV tarafından
  • 1.414 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Anne Dizisi Final Yapıyor! 02:00

Anne Dizisi Final Yapıyor!

Star TV ekranlarında yer alan 'Anne' dizisi sık sık işlediği konu itibariyle eleştirilere maruz kalıyordu. Dizinin 20 Haziran'da ekranlara veda edeceği duyuruldu. Star TV'de yayınlanan, başrollerini Cansu Dere, Vahide Gö..

  • ANKA tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En ilginç 8 Gizli Dili 03:40

Dünyanın En ilginç 8 Gizli Dili

Dünya üzerinde konuşulan en ilginç 8 gizli dil. Günümüz itibariyle yalnızca bilenler ve anlayanlar tarafından konuşulan, birçoğumuzun bilmediği bazı gizli diller bulunmaktadır. Bu videoda çeşitli gruplar tarafından konuş..

  • JET TV tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahramanmaraş'ta Okul Öncesi Huzur Operasyonu 04:09

Kahramanmaraş'ta Okul Öncesi Huzur Operasyonu

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, bugün sabah itibariyle başlayacak 2017-2018 eğitim öğretim yılına saatler kalan il genelinde okul öncesi huzur operasyonu düzenledi...