#An İtibariyle Çiftlik bank müşterileri

İnsanların Uçmasını Sağlayan JetPack'ler Önümüzdeki Yıl Satışa Çıkıyor 03:57

İnsanların Uçmasını Sağlayan JetPack'ler Önümüzdeki Yıl Satışa Çıkıyor

İnsanların Uçmasını Sağlayan JetPack'ler Önümüzdeki Yıl Satışa Çıkıyor GTA San Andreas oynarken muhtemelen ROCKETMAN hilesiyle JetPack almış ve bu JetPack gerçek olsaydı nasıl olurdu diye düşünmüşsünüzdür. Şimdi ise ..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! 01:08

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi!

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! FETÖ'den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400'e yükseldi. FETÖ'nün taşınmaz serveti ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milya..

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı 01:25

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı Japon Ajinomoto firması, Yıldız Holding bünyesinde bulunan Örgen Gıda'yı 220 milyon TL'ye satın aldı Japon gıda ve gıda malzemeleri üreticisi Ajinomoto, Örgen Gıda Sanayi v..

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi 00:24

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi Dünyanın en büyük 4'üncü petrol sahası ABD'de keşfedildi. Sahanın değerinin yaklaşık 1 trilyon olduğu tahmin ediliyor ABD İçişleri Bakanlığına bağlı Jeolojik Araştırma..

  • Haberler tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) 00:44

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK)

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda (EKK) küresel piyasalar ve Türkiye’yi etkileyen ekonom..

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Kafamızı Telefondan Kaldıramayacağımız Yeni Oyunumuz Hayırlı Olsun: Super Mario Run Geliyor! 02:05

Kafamızı Telefondan Kaldıramayacağımız Yeni Oyunumuz Hayırlı Olsun: Su

Super Mario Run 15 Aralık itibariyle iOS işletim sistemi ile çalışan cihazlarda (iPhone, iPad) oynanabilecek. Super Mario Run'ın Google Play'de yerini alacak Android sürümünün ise 2017'de çıkması bekleniyor. Jimmy Fal..

  • Cowboy tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak 01:16

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından istihdam edilecek 4 bin infaz koruma memuru alımına ilişkin detaylar belli oldu. Buna göre; başvurular, 12 Aralık Pazartesi günü başlayacak Adalet Bakanı ..

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: 01:36

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: "Örgütün Reforma İhtiyacı Var"

Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği’ne getirilen António Guterres için genel kurulda yemin töreni düzenlendi. 35 yıl aradan sonra BM’nin başına geçen ilk Avrupalı olan Guterres 1 Ocak 2017 itibariyle örgütün 9. Genel ..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Gölge (2017) Fragman 01:46

Gölge (2017) Fragman

Tarık ve Gülay yeni evli bir çifttir. Tarık reklam ve mankenlik ajansının editörlüğünü yapmakta, eşi Gülay ise yıllar önce bitirdiği üniversitedeki branşına uygun bir iş bulamamakta ve bunun ruhsal sıkıntısını yaşamaktad..

  • PengoTV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli 02:36

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli

İstanbul’da etkili olan yoğun kar fırtınası nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen uçuşlarda aksamalar yaşandı. Pistin karla kaplanması sonucu hava trafiği bir süre durmak zorunda kaldı. Bazı uçaklar ise başk..

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi 01:04

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi

Avrupa’yı etkisi altında tutan kara kış İngiltere’yi de korkuttu. Egon fırtınasına hazırlanan ülke kırmızı alarma geçti. Kuzey ve doğu bölgelerde fırtına ve sel baskınlarına karşı hummalı çalışmalar sürüyor. Yetkililer b..

Erkeklerin Kadınlarda Beğendiği Saç Stilleri 01:35

Erkeklerin Kadınlarda Beğendiği Saç Stilleri

Biz kadınlar, güzelliğimizi herkes görsün isteriz. Genel itibariyle de bunun için saç modelini ve saç rengimizi değiştiririz. Yapılan araştırmalarla ve anketlerle erkeklerin kadınlarda beğendiği saç renkleri ortaya çıkmı..

  • Kadınca tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Kore'den 4 Balistik Füze Denemesi 00:53

Kuzey Kore'den 4 Balistik Füze Denemesi

Füze denemeleri bölge ülkelerinden tepki çeken Kuzey Kore bu kez ardarda 4 balistik füze denemesi yaptı. Füzeler Çin sınırına yakın Tongchang-ri bölgesinden fırlatıldı ve Pasifik Okyanusu’na düştü. Denemelere ilk tepki J..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle 1:31:14

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 3. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı 04:31

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşayan Ahıska Türkleri, 72 yıllık sürgünün ardından anavatanlarında yaptıkları ilk düğünün sevincini yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

  • PengoTV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan  Çû Çem Kürtçe 04:04

Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan Çû Çem Kürtçe

LaWje: We started to do an exploration on music in the central Hakkari city and in the surrounding villages in 2003. With this, we aimed at mapping the characteristics and forms of music of the city in order to gain an i..

  • PengoTV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı 03:26

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı

Lisans Yerleştirme Sınavları’nın (LYS) ikinci oturumu LYS-1 Matematik sınavı sona erdi, sınavdan çıkan öğrenciler duygularını ilk olarak aileleriyle paylaştı. Sınav hakkında değerlendirme yapan öğrencilerin büyük çoğunlu..

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak 01:18

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak

Türkiye'den Kuzey Irak'a 29 Eylül'den itibaren askıya alınacağını bildiren Erbil Türk Konsolosluğu, 27 Eylül'de Ankara'nın Irak Kürdistan Bölgesi'ndeki (KKG) son bağımsızlık referandumuna itiraz etmeye devam ettiğini sö..

Seçim Zamanı Belirlendi!!  Barzani seçime gidiyor 02:30

Seçim Zamanı Belirlendi!! Barzani seçime gidiyor

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) 1 Kasım’da parlamento ve başkanlık seçimleri yapılmasının planlandığı duyuruldu. Gayrimeşru referandumun ardından başta Türkiye olmak üzere İran ve Irak tarafından tecrit edilen IKB..

Trabzonspor'da Savunma Kurgusu Değişiyor 01:11

Trabzonspor'da Savunma Kurgusu Değişiyor

Milli takım arasına Beşiktaş beraberliğe ile giren Trabzonspor'un milli arada dersi savunma . İlk 7 hafta itibariyle 16 golle en golcü sezon başlangıçlarından birine imza atan Trabzonspor, yediği 15 golle de en fazla g..