#Ana aheb samira said انا احب سميرة سعيد müzik dinle

Dünyanın En Ağır Kartalı 00:55

Dünyanın En Ağır Kartalı

Steller Deniz Kartalı, ağırlığı 5 ila 9 kilo arasında değişen dünyanın en büyük kartal türlerinden biridir. Ana vatanı Japonya olan bir kartal türüdür. Kükremesi ile hem korkutan hem hayran bırakan bu kuş,adeta kalemle..

  • Cowboy tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suudi Arabistan’da Çöle Kar Yağdı 03:43

Suudi Arabistan’da Çöle Kar Yağdı

Suudi Arabistan’da 20 derece civarında seyreden hava sıcaklıkları aniden eksi 3’e kadar düşmesiyle çöle kar yağdı. Suudi Arabistan’da çöle Kasım ayında kar yağdı. Ülkenin kuzeybatı ve orta kesimlerinde 20 derece civarın..

Dün mülteci, bugün işletmeci 04:55

Dün mülteci, bugün işletmeci

Almanya‘daki birçok mülteci iş sahibi olmak istiyor ama çoğu bunu şu ana kadar başarabilmiş değil. Kendi catering şirketini kuran ve işi büyütmeyi uman Suriyeli aile ise iyi bir örnek teşkil ediyor...

Yine ABD, Oakland California Depo Yangın Çıktı..en az 9 Ölü 03:52

Yine ABD, Oakland California Depo Yangın Çıktı..en az 9 Ölü

Oakland Kaliforniyada büyük bir yangın çıktı . Şu ana Kadar Yangının nasıl çıktığı ve kimler çıkarmış olabileceğini kimse bilmiyor.Yangının çok hızlı yayıldığını gelen bilgiler arasında. İtfaiye memurun yaptığı açıklama ..

Referandumun ardından İtalya- Bankacılık sektörü için son çare devlet yardımı 00:58

Referandumun ardından İtalya- Bankacılık sektörü için son çare devlet

İtalya'da bankacılık reformuna izin verebilecek Anayasa değişikliğinin referandumda reddedilmesinin ardından ülkenin üçüncü en büyük bankası Monte dei Paschi di Siena'nın iflastan kurtulması için devlet yardımı dışında b..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Nevşin Mengü'den 'Çoklu Orgazm' Gafı 00:15

Nevşin Mengü'den 'Çoklu Orgazm' Gafı

Cnn Türk Ana Haber spikeri Nevşin Mengü, İsmet Sezgin'in vefat haberini verirken izleyenleri şaşkına çeviren bir gafa imza attı. 88 yaşında hayata gözlerini yuman Sezgin'in vefat nedeninin çoklu organ yetmezliği olduğunu..

  • Cowboy tarafından
  • 1.316 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Operatörün Hareketlerini Birebir Yapabilen 4 Metrelik Robotik Savaş Makinesi 02:06

Operatörün Hareketlerini Birebir Yapabilen 4 Metrelik Robotik Savaş Ma

Güney Kore, insan faaliyetlerini kontrol edilen 1,5 tonluk yürüyen bir robotun prototip yarattı. Tasarımcı Vitaly Bulgarov'nin tasarımlarını yaptığı projenin ana hedefi, sanayide işleri daha kolay hale getirmek için bir ..

  • PengoTV tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlk Blade Runner 2049 Fragmanı Yayınlandı! 01:46

İlk Blade Runner 2049 Fragmanı Yayınlandı!

Harrison Ford ve Ryan Gosling’li kadrosuyla dikkat çeken Blade Runner 2049’dan ilk fragman yayınlandı. İlk filmi yöneten Ridley Scott’un bu defa yapımcılığını üstlendiği filmde ayrıca Robin Wright, Dave Bautista, Ana de ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köln yeni yıla hazırlanıyor 02:34

Köln yeni yıla hazırlanıyor

Köln'de geçen yıl Ana Tren İstasyonu etrafındaki yeni yıl kutlamaları sırasında çok sayıda cinsel taciz vakası yaşanmıştı. Bu yıl benzer olayların meydana gelmemesi için Köln polisi ve yönetimi geniş güvenlik önlemleri a..

Albayrak_ Tarihte İlk Defa 7 İletim Hattında Kopma Yaşandı 03:00

Albayrak_ Tarihte İlk Defa 7 İletim Hattında Kopma Yaşandı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, elektirik kesintileriyle ilgili bir açıklama yaptı. Tarihte ilk defa 7 ana iletim hattında sorun yaşadıklarını buna rağmen sadece iki yarım gün elektrik verilemediğini bel..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Ahmet Şafak - Çanakkale 04:27

Ahmet Şafak - Çanakkale

Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğime eyvah Çanakkale içinde aynalı çarşı Ana ben gidiyom düşmana karşı Of gençlipime eyvah Çanakkale içinde bir uzun servi Kimimiz nişanlı kim..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Lastikçiden Nusret Taklidi 01:41

Lastikçiden Nusret Taklidi

Nusret videolarının sonu gelmiyor. Ama bizi en çok eğlendiren kesinlikle bu son sanatsal çalışma oldu.Şu ana kadar yapılmış bütün Nusr'et videolarını geride bırakacak kadar kendinden söz ettiren video sosyal medyada payl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pideciden Nusret Taklidi 01:30

Pideciden Nusret Taklidi

Nusret videolarının sonu gelmiyor. Bu sefer Pideciden Nusret taklidi, ama bizi en çok eğlendiren kesinlikle bu son sanatsal çalışma oldu.Şu ana kadar yapılmış bütün Nusr'et videolarını geride bırakacak kadar kendinden sö..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yılana Kafa Tutan Kuş !!!Sonuca Şaşıracaksınız 00:58

Yılana Kafa Tutan Kuş !!!Sonuca Şaşıracaksınız

Yabani ortamda yılana kafa tutan yabani kuşun cesaretine şaşırmamak elde değil.İşte o ana ait görüntüler videomuzda....

  • ANKA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Skandal!! Kısmetse Olur da Şok Ölüm Haberi 02:25

Skandal!! Kısmetse Olur da Şok Ölüm Haberi

Televizyon programında canlı yayında yine şok edici bir olay.Yarışmacı Merve'nin babasının ölüm haberi bir zarfla sunuldu...O ana ait görüntüler videomuzda....

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Walking Dead 7. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:34

The Walking Dead 7. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Hikaye, çoğunlukla ana karakter Rick Grimes'ın grubunun, aylak sürüsünden uzak ve güvenli bir yer aradıkları Atlanta metropol bölgesi ile Amerika'nın Georgia eyaleti çevresindeki kuzey kırsal bölgede geçmektedir. Konu, y..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Görenler Kanalı Değiştiremedi! 02:14

Görenler Kanalı Değiştiremedi!

Ana Mocanu ve Loredana Chivu izleyicileri hayran bırakmaya devam ediyor. Katıldıkları televizyon programında yaptıkları seksi dans herkesi ekrana çiviledi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.392 görüntüleme
  • 8 yıl önce
zarafet ve asalet timsali kadınlar 00:10

zarafet ve asalet timsali kadınlar

Kadın; güzellik, zerafet, renk, güç, bereket ve asalettir :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda Polisinin Trt Spikeri Erhan Çelik'e Saldırması 00:47

Hollanda Polisinin Trt Spikeri Erhan Çelik'e Saldırması

TRT'nin ana haber spikeri Erhan Çelik de Hollanda polisinin saldırısına uğradı. Erhan çelik, Türk vatandaşlarına köpekle müdahale eden Hollanda polisini engellemeye çalıştığı anlarda tartaklandı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı 00:45

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı

Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti, en az 20 kişi de yaralandı. Afganistan içişleri bakanlığı saldırıda telekom şirketinde çalışan işçileri taş..

Kaptan Tsubasa 5.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 21:51

Kaptan Tsubasa 5.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Ana karakter Oozora Tsubasa, Kojiro Hyuga, kaleci Genzo Wakabayashi ve Taro Misaki'dir. Tsubasa, doğumundan beri topla haşır neşir bir çocuktur. Tek hayali dünyadaki en iyi futbol oyuncusu olmaktır. Bazı sorunları nedeni..

Eğitici Çizgi Film Leo Junior ve Trafik Lambası  Renkleri Öğreniyoruz! 04:25

Eğitici Çizgi Film Leo Junior ve Trafik Lambası Renkleri Öğreniyoruz!

Leo Junior eğitici çizgi filmi Türkçe izle. Trafik çok yoğun ve Leo ana yola çıkamıyor. Burada bir trafik ışığına ihtiyaç var. Haydi trafik ışığını yapalım! Önce ampulleri koruyan parçaları monte edelim. Sırada direk var..

Davaro  Ne Cahil Karı Yav Kemal Sunal & Adile Naşit 00:46

Davaro Ne Cahil Karı Yav Kemal Sunal & Adile Naşit

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminde Memo Cano'suna kavuşmuş ve gerdeğe girmek için can atmaktadır. Annesi Hano Ana ise bir türlü onları yalnız bırakmaz...

Assassins Creed Film İzle 1:55:31

Assassins Creed Film İzle

hikayenin ana karakteri olan Desmond, sıradan bir barmendir ve bir gün bilinmeyen bir şekilde kaçırılarak ortadan kaybolur. Desmond’u kaçıran büyük bir şirkettir ve Desmond’u üstün bir teknoloji ürünü olan Animus adlı bi..

  • Tv Series tarafından
  • 7.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Sunal Başlık Parası 03:19

Kemal Sunal Başlık Parası

Ana hakkı olarak düğün isterim.Yirmi beş bin başlık parası,.Yirmi beş bin de düğün masrafı.Bu devirde koca nerede herif...