#Ana mero kolazh jugu müzik dinle

Ece Üner'den Kadir Şeker yorumu - Öyle bir konuştu ki.. 01:20

Ece Üner'den Kadir Şeker yorumu - Öyle bir konuştu ki..

Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner, Kadir Şeker'in yargılanması ve ceza alması hakkında konuştu. Aleyna Çakır ile Ümitcan Uygun hakkında da sözler söyledi. ece üner, ece üner kadir şeker, ece üner aleyna çakır, ece üner..

Grip aşısı mutlaka yeni tarihli olmalı 03:35

Grip aşısı mutlaka yeni tarihli olmalı

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yeşim Taşova, “Grip virüsü her sene farklılık gösterdiği için, grip aş..

Tokat'ta Trafik Durdu, Caddeden Koyun Sürüsü Geçti 01:26

Tokat'ta Trafik Durdu, Caddeden Koyun Sürüsü Geçti

Tokat'ta yayladan dönen koyun sürüsü ana caddeden geçti. Koyunların geçişi sırasında trafik kesildi. Çobanın arkasından yüzlerce koyunun caddede ilerlemesi ortaya ilginç görüntüler çıkardı...

Antalya'da Havada Duran Kırmızı Cisim Merak Uyandırdı 01:15

Antalya'da Havada Duran Kırmızı Cisim Merak Uyandırdı

Antalya’da denizin üzerinde beliren bir cisim o ana tanık olanlarda büyük merak uyandırdı. Kırmızı bir cismin 20 dakika boyunca sabit durduğu görüldü...

İnatçı Sürücüler Boş Yolda Birbirine Girdi 01:13

İnatçı Sürücüler Boş Yolda Birbirine Girdi

E-5 karayolu Haramidere mevkiinde iki sürücü, aynı anda yan yoldan ana yola bağlanmak istedi. birbirlerine yol vermeyince kaza meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlamasının olması nedeniyle bomboş yolda birbirini sıkıştıran..

Brüksel De Canlı Bomba Yelekli Şahıs Etkisiz Hale Getirildi 07:28

Brüksel De Canlı Bomba Yelekli Şahıs Etkisiz Hale Getirildi

Belçika polisi, Brüksel'de bomba yüklü yelek giymiş bir şahsın etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Brüksel'de tren istasyonu yakınlarında, küçük çaplı bir patlama duyuldu. Polis kaynakları, ülkenin en yoğun istasyonu ol..

Pelin Karahanla Nefis Tarifler Eylülde Show TVde! 00:41

Pelin Karahanla Nefis Tarifler Eylülde Show TVde!

Pelin Karahan, hafta içi her gün elinin lezzetini yöresel yemeklerle buluşturan, mutfakta şahane tatlar ortaya çıkaran hanımlarla birlikte, şehir şehir Anadolu Mutfağını evlerinize getirecek. “O yemeği hazırlarken neden ..

  • ANKA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mavi Vatan'da TSK'nın Yeni Gücü- ORKA 01:42

Mavi Vatan'da TSK'nın Yeni Gücü- ORKA

Savunma Sanayii Başkanlığı, yerli ve milli torpido geliştirilmesi projesi ORKA'yı başlattı. Roketsan'ın ana yükleniciliğinde geliştirilecek ORKA ile bu alandaki dışa bağımlılık sona erecek. İşte detaylar.....

Bursa'daki feci kaza güvenlik kamerasında 00:47

Bursa'daki feci kaza güvenlik kamerasında

Bursa'da ana yolda ilerleyen motosiklet ara yoldan aniden çıkan otomobile çarptı. Motosiklet sürücüsü havaya uçarken, kaza anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı...

WhatsApp Neden Türkiye'ye Şart Koştu 02:36

WhatsApp Neden Türkiye'ye Şart Koştu

WhatsApp'ın zorunlu güncelleme dayatmasına tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Peki, WhatsApp bununla neyi amaçlıyor? Kişisel verilerimizi nasıl koruyabiliriz? Sözleşme neden Avrupa ülkelerini kapsamıyor? İşte tüm b..

Kolombiya'da Farc Son Silahlarını da Teslim Etti 01:18

Kolombiya'da Farc Son Silahlarını da Teslim Etti

Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) barış anlaşması sonrası silahsızlanmasını tamamladı. Sekiz binden fazla silah ve 1 milyondan fazla mühimmattan oluşan son parti FARC’ın yılbaşından bu yana yaşadığı yirmiden faz..

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı 00:56

Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı

Türkiye, Yunanistan, İtalya, Almanya, Rusya ve İspanya'nın basketbol federasyonları, THY Avrupa Ligi takviminin FIBA 2019 Dünya Kupası Eleme maçları ile aynı ana denk gelmesi nedeniyle Avrupa Ligi yönetiminden program de..

Türk-Yunan İstikşafi Görüşmeleri Tamamlandı 02:21

Türk-Yunan İstikşafi Görüşmeleri Tamamlandı

Türkiye ve Yunanistan 5 yıl aradan sonra istikşafi görüşmeler için yeniden bir araya geldi. İstanbul’da gerçekleştirilen görüşmelerin 61. turunda ana gündem maddesi Ege ve Doğu Akdeniz'deki sorunlar oldu. Görüşmelerin ar..

Bursa'da yollar buz pistine döndü, kazalar peşpeşe böyle yaşandı 03:14

Bursa'da yollar buz pistine döndü, kazalar peşpeşe böyle yaşandı

Bursa'da dün geceden beri etkili olan kar yağışı hava sıcaklığının eksi 4'e düşmesiyle yolları buz pistine çevirdi. Belediye ekipleri ana arterleri sürekli temizleyip tuzlama çalışması yaparken, ara caddelerde sıkıntılar..

Eve teslim iftar paketi 02:36

Eve teslim iftar paketi

BU RAMAZAN BAZI LOKANTA VE RESTORANLAR EVE TESLİM İFTAR PAKETİ HAZIRLADI. ÇITIR ÇITIR PİDE, HURMA, SICAK ÇORBA, ANA YEMEK VE GÜLLAÇTAN OLUŞAN PAKETLER İFTAR SAATİNDE MÜSTERİLERE ULAŞSIN DİYE TAM ZAMANINDA YOLA ÇIKTI...

Bebek hastaneyi bekleyemedi 01:25

Bebek hastaneyi bekleyemedi

İstanbul’da bir benzin istasyonu çok sıra dışı bir ana sahne oldu. Doğum sancısı çeken bir kadın hastaneye doğru yola çıktı. Ama bebek aceleci çıktı, gözlerini dünyaya bir benzin istasyonunda açtı...

Şam’da Çifte İntihar Saldırısı 17 Ölü 00:52

Şam’da Çifte İntihar Saldırısı 17 Ölü

Suriye'nin başkenti Şam'da polis karakoluna yönelik gerçekleştirilen çifte intihar saldırısında 17 kişinin öldüğü açıklandı. Başkent Şam'da gerçekleştirilen çifte bombalı intihar saldırısında siviller ve polislerden oluş..

Son dakika Paris'teki Patlama 01:34

Son dakika Paris'teki Patlama

Son dakika haberine göre, Fransa'nın başkenti Paris'teki Ürdün askeri ataşeliği önünde bir motosikletin patladığı belirtildi. Ürdün Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü'nden ülkenin resmi haber ajansı Petra'ya yapılan açıklamada,..

Fernando'nun Gözü Kara  Tarihe Geçmek İçin Geldim 01:05

Fernando'nun Gözü Kara Tarihe Geçmek İçin Geldim

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den transfer ettiği Fernando Reges, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği kısa sürede verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anladığını belirtti..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

Cingöz Recai - 2.Fragman 02:00

Cingöz Recai - 2.Fragman

Cingöz Recai 13 Ekim' de Sinemalarda ‘İyiliksever hırsız’ Cingöz Recai, yıllar sonra yeni bir soygun için sahalara döner. Ama bu soygunu kendi ekibiyle yapmayacaktır. Karanlık bir çeteye dahil olur ve bir teknoloji dehas..

  • ANKA tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyoğlu'nda Kavga 02:33

Beyoğlu'nda Kavga

Beyoğlu Piliçleri. Beyoğlu... 1300 metrelik ana cadde. İnsanların sağlığında geçtikleri Sırat Köprüsü. Biraz bocalayanlar Gayya kuyusuna düşerler. Kenan; İşler nasıl? Leman; Fena değil. Kenan; Fena değil demek 'iyi ..

Bir Garip Patron 00:33

Bir Garip Patron

Beyoğlu Piliçleri. Beyoğlu... 1300 metrelik ana cadde. İnsanların sağlığında geçtikleri Sırat Köprüsü. Biraz bocalayanlar Gayya kuyusuna düşerler. Kenan; İşler nasıl? Leman; Fena değil. Kenan; Fena değil demek 'iyi ..

Buradaki Hayatımız Düpedüz Esaret 01:09

Buradaki Hayatımız Düpedüz Esaret

Beyoğlu Piliçleri. Beyoğlu... 1300 metrelik ana cadde. İnsanların sağlığında geçtikleri Sırat Köprüsü. Biraz bocalayanlar Gayya kuyusuna düşerler. Kenan; İşler nasıl? Leman; Fena değil. Kenan; Fena değil demek 'iyi ..

Ajans Rıza'dan Nutuk 01:23

Ajans Rıza'dan Nutuk

Beyoğlu Piliçleri. Beyoğlu... 1300 metrelik ana cadde. İnsanların sağlığında geçtikleri Sırat Köprüsü. Biraz bocalayanlar Gayya kuyusuna düşerler. Kenan; İşler nasıl? Leman; Fena değil. Kenan; Fena değil demek 'iyi ..

4 bilezik, 1 yüzük için... 03:12

4 bilezik, 1 yüzük için...

KAN DONDURAN BİR VAHŞETİN,,, İNSANA, İNSANLIĞA DAİR BÜTÜN UMUTLARIMIZI BOŞA ÇIKARAN BİR CANİLİĞİN HABERİ GELECEK ŞİMDİ EKRANA... ÇOCUKLARIMIZI, GELECEĞİMİZİ EMANET ETTİĞİMİZ ANA OKULU EĞİTMENİ BİR KADIN,,, MELEK YÜZLÜ Bİ..

Evini başına çaldı! 02:22

Evini başına çaldı!

Show Ana Haber 2,08 Mn abone İDDİAYA GÖRE İKİ YIL BOYUNCA NE KİRA ÖDEDİ, NE DE APARTMAN MASRAFLARINI... EV SAHİBİ 'ÇIK' DEYİNCE DE SİNİRLENDİ... ADAMIN EVİNİ BASIP, CAMI ÇERÇEVEYİ İNDİRDİ... EVDE SAĞLAM TABAK ÇANAK BİLE ..

Yol ortasında devasa çukur oluştu 01:22

Yol ortasında devasa çukur oluştu

SİVAS'TA BİR MAHALLENİN ORTASINDA OBRUĞU ANDIRAN DEVASA BİR ÇUKUR AÇILDI. ANA CADDEDEKİ MANZARA VATANDAŞI HEM KORKUTTU, HEM DE ŞOKA SOKTU...